Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk
Oponeo adviseert

Nokian WR Snowproof 155/70 R19 88 Q

Vergelijken

Naar de
lijst banden 155/70 R19

Bandenmaat:
155/70 R19
snelheidsindex:
Q = max 160 km/uur
Draagvermogen:
88 = max 560 kg
Seizoen:
Winterbanden
Voertuigtype:
Auto
 • Gratis levering
 • Bezorgingstijd: 3-4 dagen

Dit product werd gekocht Vandaag om 15:55

 • beschikbaar:
  Meer dan 12 stuks op voorraad
  Aantal:
  114 / st.
  Kopen
  Label:
  C B 68 dB
  C B 68 dB
  Meer
WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Gebruikersbeoordelingen

Laatste reviews:

Er zijn meningen over banden verzameld.

Productomschrijving

Nokian WR Snowproof 155/70 R19 88 Q

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Het Finse merk Nokian heeft zijn toppositie op de winterbandenmarkt maar weer eens bevestigd. De WR Snowproof is tot stand gekomen op basis van de innovatieve Alpine Sense Grip-technologie, die volledige controle over het voertuig in de sneeuw garandeert.

Het originele compound uit natuurlijk rubber en silica is verrijkt met polymeren, die de grip bevorderen. Dit komt met name van pas bij het rijden over een zachte sneeuwlaag of op gladde wegen.

Het directionele loopvlak met pijlvormige bouw, afgekeken van de Nokian Hakkapelitta, zorgt voor voldoende stabiliteit bij winters weer. Zo kan deze band de zwaarste omstandigheden aan.


Het loopvlak van de WR Snowproof is voorzien van aanvullende elementen ten behoeve van de rijprecisie:

 • Snow Claws grijpen de sneeuw vast en helpen een stabiele rijrichting te handhaven bij het remmen en optrekken.

 • Gepolijste groeven voeren sneller water af. Ze zorgen dat water en vuil veel sneller over het oppervlak stromen. Zo is het loopvlak sneller schoon en raken de kanaaltjes niet geblokkeerd.

 • Brake Boosters zorgen voor grip tijdens het remmen. De getande randen in de zijblokken houden de auto in het spoor, ook bij abrupte snelheidsveranderingen.

De Nokian WR Snowproof is echter meer dan alleen veiligheid onder alle omstandigheden. De banden verschaffen de inzittenden comfort. De specialisten van Nokian weten hoe belangrijk lawaaireductie is. Daarom hebben zij het nieuwste model voorzien van een Silent Sidewall, die trillingen onderweg reduceert en zo zorgt voor akoestisch comfort in de cabine.Nokian


Nokian is een Finse bandenfabrikant. Vanwege de kwaliteit van de producten en toegepaste technologieën wordt de band ingedeeld in het hoge premiumsegment. Als eerste fabrikant ooit van een winterband is Nokian een onbetwiste marktleider. Deze reputatie wordt keer op keer waargemaakt met veilige, betrouwbare en bovengemiddeld duurzame banden. Nokians worden onder extreme omstandigheden getest in Noord-Finland en staan voor veel automobilisten gelijk aan kwaliteit.

De winterband Nokian WR Snowproof behoort tot de premium klasse, en wordt dus gekenmerkt door de hoogste prestaties en moderne technologieën.
Je bekijkt nu een band in de maat 155/70 R19.
De band is nu beschikbaar in de maten van 14 tot 20 inches.
Het is een band met snelheidsindex Q – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 160 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 88 - de maximale belasting die de band kan hebben is 560 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: C (rolweerstand), B (grip op een nat wegdek), 68 db (geluidsniveau).

Label

Band Nokian WR Snowproof in de maat 155/70 R19 88 Q, volgens de gegeven door de producent informatie, heeft die volgende parameters:

 • C
 • B
 • 68 dB
C B 68 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

A klasse is de meest besparende klasse (heeft de laagste rolweerstand) en G klasse is het minst besparende klasse, dus heeft de hoogste rolweerstand. Rolweerstand heeft een inbloed op brandstofverbruik en dampen uitstoot. Hoe hoger rolweerstand hoe groter brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Remmen op nat wegdek

A-klasse betekent kortere remweg en G-klasse betekent lange remweg. Remmen op nat wegdek bepaald de grip van de band op zulke oppervlakte. Dus de hoogste klasse betekent de beste eigenschappen op natte oppervlakte. Dat is heel belangrijk voor de veiligheid op de weg.

Geluid buiten de auto

Door de banden gemaakte lawaai kunnen we met behulp van golven bepalen: 1 golf betekent een stille band en 3 golven betekenen een lawaaierige band. Bovendien naast deze golven kunnen we cijfers vinden, die het lawaai in decibellen (dB) bepalen.

Bandentesten

2019 test Auto, Motor und Sport in de maat: 215/55 R17 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild in de maat: 225/45 R17 beoordeling: goed