Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Nokian WR A3

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Nokian
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
92 / st.
Kopen
4,3
Review: Goed 111130 414 reviews

Nokian WR A3 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

De band Nokian WR A3 heeft 3 belangrijke kenmerken: uitstekende grip en bestuurbaarheid in alle winteromstandigheden, stabiliteit en zeer goede rijcontrole bij alle temperaturen, en een hoge brandstofefficiëntie. Dit model is zeker geschikt voor automobilisten, voor wie de rijprecisie zelfs onder moeilijke omstandigheden en bij hoge snelheden belangrijk is. Tests uitgevoerd onder ruwe omstandigheden lieten zien dat Nokian WR A3 een band is die elke, zelfs de moeilijkste wegsituatie in Europa, aan kan.Dankzij hetasymmetrische loopvlakprofiel heeft de band zeer goede grip.

De speciale constructie van de binnen schouder zorgt voor snelle en efficiënte afvoer van water en sneeuwbrij die de band op haar weg tegen kan komen.

Het product kan ook zeer goed tegen plotselinge manoeuvres, bijvoorbeeld bij het veranderen van rijstrook, inhalen, alsook het bochten nemen.De band is geproduceerd met een speciaal mengsel – een samenstelling van natuurlijk rubber, silica en koolzaadolie.Dit materiaal zorgt voor goede grip (ook op nat wegdek), hoge bestendigheid tegen slijtage bij alle temperaturen, en tegelijkertijd maakt het de band meer milieuvriendelijk.Halfronde uitsparingen op zijkanten van langsgerichte ribben verminderen de warmte die op de band ontstaat, wat de band meer veilig en bestendig maakt, ook bij hoge snelheden. Deze oplossing vermindert ook de rolweerstand van de band en draagt daardoor aan lagere brandstofverbruik bij. Deze innovatie vermindert het geluid van de banden binnen en buiten het voertuig. Dat laatste verschijnsel is mogelijk ook door het gebruik van ‘stille-zijwandtechnologie’, die de trillingen op de oppervlakte van de band dempt en ze op zo’n manier blokkeert, dat ze niet binnen in het voertuig voelbaar zijn.

Nokian WR A3 is uitgerust met een comfortabel loopvlakslijtage indicator en een sneeuwvloksymbool.Daardoor kan de bestuurder de situatie controleren waanneer een band niet meer geschikt is voor winteromstandigheden.Nokian banden zijn hoogste klasse banden afkomstig uit Finland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van perfecte banden die zeer goede prestaties hebben onder alle winteromstandigheden. De eerste winterband en eerste ecologische band op de markt is met een Nokian logo. De productie van Nokian banden neemt plaats o.a. in fabrieken in Finland en Rusland.

Nokian WR A3 beoordeling

Resume: 4,3 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 414 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111120 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111120 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111140 4,4

414 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 166 mensen
 • 4 223 mensen
 • 3 19 mensen
 • 2 4 mensen
 • 1 2 mensen

94% gebruikers recommanderen deze band

94%

Informatie over banden worden verzameld voor 3330 dagen. In deze periode hebben we verzameld 414 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 3629000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Arjan

  Maat: 215/45 R17

  Review: 4,4 111140
  Nokian WR A3 is zeker een goede band. Ik zal beginnen met nadelen. Bij balancering is er niet zo goed als voor premium producten. Blijkbaar is er geen trillingen maar voelbaar iets slechtere kwaliteit dan de duurdere producenten). In dit opzicht ben ik erg kieskeurig en ik besteed veel aandacht aan details. Op dezelfde set van eenvoudige velgen Pirelli zijn perfect en er was absoluut geen klacht zoals met Nokian WR A3 was moeilijker. Beide sets werden op dezelfde machine gebalanceerd en in beide gevallen heb ik geen problemen. Als het over plussen gaat dan voornamelijk stil op een nat en droog wegdek. Ik was verbaasd zeer positief dat ik hen bijna niet kan horen en niet alleen als winterbanden maar in het algemeen de banden. Hoe lang ze hun eigenschappen behouden dat zullen wij zien. Algemeen zou ik aanraden want voor dat geld ga jij geen betere, nieuwe winterbanden kopen. Ik denk dat ze zoals de meeste nieuwe banden deze technologie hebben waarmee je brandstof kan besparen dus wat ecovriendelijk. Ik ben tevreden met Nokian WR A3 en volgens mij is dit merk onderschat wordt. Mensen liever kiezen Conti of Michelin en ze kijken niet naar andere bedrijven die dezelfde kwaliteit aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. In het bijzonder bij Oponeo kan ik altijd tegen de scherpe prijs iets kopen zelfs velgen. Dus wil ik ook deze webhsop aanbevelen. Snelle en betrouwbare webshop.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 1

 • een mening buiten NL Gebruiker: Dave

  Maat: 215/55 R16

  Review: 3,8 111800
  Het ziet er goed uit en er waren geen problemen met de balancering, na 15.000 mijl heb ik geen overmatige slijtage gemerkt, het kan het stiller worden (maar het is niet duidelijk luider dan de Michelin voorbeeld) maar er is zeer goede rit op een droog wegdek, op de natte wegens is deze Nokian WR A3 vrij goed maar het gedraagt zich een beetje erger dan sommige banden van premium bandenklasse. Ik kan een grote plus geven omdat dit model bestand tegen schade is. Op de wegen die gedeeltelijk ijzige / besneeuwde (samengeperste sneeuw) zijn die wij naast Duitsland hebben (bv in Polen) heb ik wat grotere verwachtingen maar ze voldoet tot nu toe aan mijn verwachtingen dus ook goed. Ik wist niet dat ik dergelijke banden meer dan een seizoen kan gebruiken! En daarom ben ik ook zo blij met deze keuze. Vroeger heb ik Ling Long gehad en dat was een echt drama! In dit geval kan ik deze modellen zelfs niet vergelijken omdat er kloof tussen Nokian en LingLong is. LingLong was gewoon oncontroleerbaar. Ik denk dat deze Nokian WR A3 band op een 4 + kan beoordelen omdat het redelijk voorspelbaar is dus veilig onder alle omstandigheden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Jeroen

  Maat: 205/55 R16

  Review: 5,0 11111
  Deze punten zijn zo subjectief.. voor iemand warm betekent 0 ° C en voor de anderen slechts 5 ° C is. In mijn mening gedraagt ze zich super op een nat wegdek, op droge sneeuw ook heel goed. Met het ijs is een tragedie maar dat kan helaas. Banden kocht ik voornamelijk te wijten aan het feit dat het zo vers model rubberband premie is, erg goedkoop voor deze klasse en heeft ook asymmetrische loopvlakprofiel die volgens mij het beste is want het combineert alle compromissen. Band beoordeel ik super positief! Totale plezier en vrijheid van het rijden met Nokian WR A3. Het idee is dat de auto met al deze oplossingen uitgevoerd is zodat deze banden zeer voorspelbaar zijn, zonder scherpe, onverwachte reacties, het is geweldig. Bij normaal gebruik is er vrede, vrede en veiligheid met een vlotte starts. In de bochten heb ik ook geen opmerkingen. De band heeft een zijwand vrij hard, zoals winterband! Ik kan met gemak zeggen dat Nokian WR A3 een vlaggenschip van het merk Continental is als er sprake van de all-season banden is. Ik zal deze nog in de toekomst kopen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Martinus

  Maat: 205/55 R16

  Review: 3,7 111700
  Ik heb deze Nokian WR A3 banden gekocht vanwege goede cijfers op websites met beoordelingen, relatief aantrekkelijke prijs en een bereidheid om dit merk te vertrouwen uit het land dat bekend staat om zijn zeer slechte toestand van de wegen (vooral in de winter). Het is vermeldenswaard dat de opschorting van mijn auto vrij slecht is en het ongetwijfeld van het grootste belang bv bij het remmen is. De band werkt goed na een seizoen en houdt ook goed in de bochten, relatief rustig en zeker comfortabel. Van het rijden met Nokian WR A3 kan ik met volle teugen genieten. Wat betreft de remmen heb ik wat bezwaren omdat onder droge omstandigheden slaagde ik erin een paar keer ABS, maar zoals ik al zei het kan te wijten zijn aan slechte toestand van het onderstel en dat de manier waarop geremd was zeer ongelijk. Zwakke winter staat me niet toe om de banden te testen op de sneeuw. Geen schade of slijtage. Band zeker goed voor een ​​goede auto.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Anton

  Maat: 205/50 R16

  Review: 4,4 111140
  Het was de eerste nieuwe set banden die samen met de auto was en ik kreeg Hankook banden = tragedie. Nokian WR A3 waren eerder in Finland geproduceerd, nu in Rusland. Onder winterse omstandigheden gedragen ze zich heel goed, er is niets te vergelijken met Hankook dat na 3 jaar waren zo hard zoals rotsen (productiedatum gescheckt met behulp van DOT op de band) Als er een beetje te warm is dan zijn ze voor sneeuw zacht, maar toch ideaal voor de lange snelwegen. Het remmen is waarneembaar goed en de remweg is kortet dan bij Hankook. Geen trillingen in het stuurwiel, alles in goede orde. Ik heb niet veel van de slijtage gevonden misschien omdat het winter was vrij kort dit jaar :) Voor mensen die graag snel en agressief rijden raad ik een hogere snelheidsindex aan maar sowieso ben ik echt blij en nu weet ik wel dat hogere bandenklasse waard zijn prijs is. Nokian WR A3 - Goede banden!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

Reviews per pagina:

Nokian WR A3 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
195/45 R16 84 V 92 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Nokian WR A3 test

2014 test Auto Bild Sportcars in de maat: 235/35 R19 beoordeling: ruim voldoende