Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Milestone GREEN SPORT 225/40 R18 92 W

Vergelijken

Bandenmaat:
225/40 R18
snelheidsindex:
W = max 270 km/uur
Draagvermogen:
92 = max 630 kg
Seizoen:
Zomerbanden
3,6
Review: Medium 9 reviews
GEBREK

Excuseer, maar dit product is
op dit moment onbeschikbaar.

Onze specialisten helpen u graag een gelijk product kiezen..

Tel.: 02 880 02 10
(Tegen lokaal tarief)

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Gebruikersbeoordelingen

Resume: 3,6 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 9 reviews

medium
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 3,7
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 3,7
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 3,5

9 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 1 mensen
 • 4 5 mensen
 • 3 1 mensen
 • 2 2 mensen
 • 1 0 mensen

66% gebruikers recommanderen deze band

66%

Informatie over banden worden verzameld voor 3058 dagen. In deze periode hebben we verzameld 9 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 87000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: lawaai.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als kalm.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 225/55 R16

  Review: 2,4
  Ik raad deze banden over het algemeen niet aan. In het begin had ik ze aan de achterkant van de aandrijfas. Droeg de auto op de sporen alsof ik een beschadigde ophanging had. Ik heb het gecontroleerd en tis alles in orde. Bovendien, toen het regende, vloog de achterkant alsof ik minstens 300pk had, en ik heb er slechts 136. Banden zijn waarschijnlijk gemaakt van een harde compound en dit is hun nadeel. De auto op deze banden gedroeg zich onvoorspelbaar. Van de geluidszijde, oké. Ik raad deze banden niet aan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 3 Nee 4

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/60 R16

  Review: 4,0
  Ik heb een set banden gekocht. Een aangename verrassing bij het balanceren van banden - praktisch zonder problemen Ik gebruik ze sinds mei en gedurende deze tijd heb ik ze kunnen testen in de regen en op droge oppervlakken. Het zijn geen racebanden, maar ze houden het erg goed op een droge en redelijk op nat. Voor familiebusjes die dienst doen als gezinsvervoer in plaats van als racebus, raad ik het ten zeerste aan!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 235/35 R19

  Review: 3,4
  Maat 235/35/19 'op de audi a6 quattro. Zeker hard rubber en lawaaierig maar relatief duurzaam. Bij hoge snelheden en in "natte" omstandigheden zijn er geen problemen. Door het lage profiel kan ik het comfort van deze banden niet beoordelen, maar eerder gemiddeld. Ja, ik raad het aan !!! maar als prijs / kwaliteit verhouding ...

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 185/60 R15

  Review: 3,7
  Ze zijn zeker zijn geld waard. Doet wat iedereen kan verwachten van een betrouwbare en veilige band. Het zal moeilijk zijn om naar de maan te gaan, maar op deze aarde is echt wat je nodig hebt. Niets meer te zeggen. Heb een goede reis.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 195/50 R15

  Review: 4,0
  Het is een goede band, rolgeluiden zijn aanvaardbaar en grip op nat en droog wegdek zijn zeker goed de band is versterkt waardoor het comfort wat moet prijs geven . Wel een mooie profiel tekening.top is de prijsklasse .

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Productomschrijving

Milestone GREEN SPORT 225/40 R18 92 W

Type: zomerbanden.

Klasse: economy - gunstige prijs en goede prestaties.

Bestemming: personenauto’s.Informatie over de technologie: Milestone Green Sport is een zomerband die in de economische klasse wordt geclassificeerd. Ze is bedoeld voor personenauto’s en werkt uitstekend zowel bij het dagelijks rijden in het stadsverkeer, als op langere routes.Ze zal voldoen aan de verwachtingen van veeleisende bestuurders, die van de banden veiligheid en comfort, met behoud van zeer goede prestaties, verwachten. Voor de productie van de band GREEN SPORT werd een rubbersamenstelling gebruikt, die gekenmerkt wordt door een zeer goede flexibiliteit. Hierdoor is het mogelijk om de optimale stijfheid te verkrijgen, zowel bij lage, als hoge temperaturen. Als gevolg hiervan bieden de banden grip tijdens het afleggen van de volgende kilometers. De toepaste rubbersamenstelling vertaald zich ook in het lichtere bandgewicht en dientengevolge - in lagere rolweerstanden. GREEN SPORT draagt dus bij vermindering van het brandstofverbruik en reductie van de uitstoot van kooldioxide.Een van de opmerkelijkste is de constructie van het model van de band Milestone GREEN SPORT. Het symmetrische loopvlak biedt goed rijgedrag op alle soorten oppervlakten - op droog, alsook nat wegdek. Dankzij de toepassing van brede groeven, die het water snel en efficiënt van onder de voorzijde van de band afvoeren, was het mogelijk om het risico van aquaplaning te beperken.Een extra voordeel is de gelijkmatige verdeling van de krachten die op de oppervlakte van de banden werkt - dit zorgt voor een gelijkmatige en geleidelijke slijtage van het loopvlak. Hierdoor is het mogelijk om van de volledige prestaties te genieten gedurende de gehele gebruikperiode van de banden.Informatie over de fabrikant: Milestone is een merk, dat tot de economische klasse hoort. Ze worden geproduceerd op basis van geavanceerde en beproefde technologieën en presenteren zeer goede kwaliteit. De goede prestaties met behoud van een aantrekkelijke prijs resulteren erin, dat deze banden steeds door meer bestuurders worden gekozen.

Bandentesten

2022 test ACE/GTÜ in de maat:195/55 R16 beoordeling: aanbevolen