Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Nokian

Populaire zomerbanden Nokian

Nokian winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Auteur:Jeroen
Beoordeling Jeroen: 4,2 111120

Ik koos Nokian H gewoon omdat als ik een Vectra kocht, droeg die nrv en het rijden zeer goed reed was. Maar het loopvlak is voorbij en ik begon een nieuwe band op te zoeken. er waren Michelin, Barum, Debica, Fulda, maar iets viel me gewoon met deze band, met inbegrip dat in 2007 was het een nieuwigheid. Ik kocht die in de winter - was goedkoper en in de lente begon ik die gebruiken. Dus, perfecte stilte in de auto - geen geluid van de rollende band, op droge weg remt die perfect, het is erg hard om de auto te slippen tot horen draaide ABS. Op de natte ziet er gelijk uit en wat verbaasde me dat het aangaan van deze grotere plasse niet ruiken als de auto verliest grip en trekt in een pagina gewoon ideaal! wat te schuren, terwijl voorzichtig rijden van tijd tot tijd als een duwtje in de rug - en dus ze lopen 15.000 km tegenover verdween twee millimeter aan de voorkant en 1 millimeter profieldiepte. zo ja tellen band gemakkelijk genoeg voor vier tot vijf jaar rijden. Naar mijn mening heel goede keuze. En voor de winter in het algemeen niet een beetje ijzig als de weg te geven is inderdaad een tragedie, maar het is een zomerband - dat is om te betreden meer »

Oh ja :)
Beoordeling Robertos: 4,7 111170

OK, ik heb een selectie gedaan, ik heb veel over Nokian H gelezen en omdat ik veel rijd, mijn band moet goed en betrouwbaar zijn. Ik heb die gekocht en wat? GEWELDIG!. Mijn persoonlijke mening: Rustig, rustig, heel rustig, zowel op droog alsook op nat wegdek. Ze verspreiden water zeer goed, geen stress. Ik moet toegeven dat sinds ik die heb, ben ik kalm ook als het regent. Het rijden ermee is gemakkelijk! Het starten met de krachtige motor, dus het heeft een kick 320KN. Geen breken van de droge, in het natte, in principe, maar het kan soms zachtjes met ernstig been, maar voorspelbaar en alleen op de eerste halve slag. Vervolgens trok een handjevol. Remmen: ABS heeft niet veel te doen, tenzij het zand op de weg. Hier en droge en natte asfalt doet er niet toe. Uitzicht en andere rotzooi is niet relevant voor mij. Vertrouwen op de weg is het belangrijkst. Op deze banden rijd ik met veel zekerheid. Ik doe heel veel kilometers, off route na 300-600 km per dag en is comfortabel. Twee woorden aan het einde. Veel hangt af van de auto. Deze bandenmaat werkt goedop Volvo v50. Ik kan die van harte aanbevelen. Normaal brandstofverbruik. meer »

Overzicht alle Nokian zomerbanden

Winterbanden: Nokian

Populaire winterbanden Nokian

Nokian zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Zeer goede band.
Beoordeling Mateusz: 5,0 11111

Ik heb deze banden al meer dan twee maanden. Ik reed iets meer dan 1200km in een 150-pk personenauto van 1,5 ton. Meestal binnen stad. Wat ik merkt op toen de banden kwamen, was de geur van rubber. Andere atypische eigenschappen dan "normale band". Nokian voegde van wat ik las raapzaadolie aan de rubbermengsel toe, misschien veroorzaakte het zo'n ongewoon effect. Ze ruiken echt als geen ander. Ik ben niet iemand die aandacht besteedt aan het uiterlijk van het loopvlak, het maakt me volstrekt onverschillig. Voor mij is het de bedoeling dat de band effectief is in het remmen, aftappen van water en sneeuw modder. De tweede positie wordt ingenomen door geluid en de derde door rolweerstand. Maar ik moet toegeven dat dit loopvlak er uniek uitziet en er mooi uitziet. War de tractie betref blijft de band veilig op de weg, is zeer stil en piept niet in bochten. Bij hoge snelheden op de snelweg is het geluid van de banden helemaal niet storend, het is minimaal en het is een echte plus voor Nokian. Ik had de kans om te rijden in de stad tijdens de echt stortregens. In plaats van wegen waren er beken. En ik ben blij hoe de band met het water omgaat. Bij 70 km/u hoorde ik in zulke omstandigheden alleen het geluid van 'gekamd' water en zat de auto als vast. Wagensporen met water? Voor deze banden is dit niet relevant. Remmen? Vanaf 70 km/u in deze regenachtige omstandigheden, zag ik geen verschil in remmen in vergelijking met een droge weg. Als het gaat om winterse omstandigheden, de sneeuw was misschien een beetje meer voor een paar dagen en de banden zaten ook. Alles is heerlijk op de modder na deze sneeuw. Maar dit is niet genoeg om op de een of andere manier hun effectiviteit te verifiëren of betrouwbare adviezen uit te brengen. Het geeft je 6 op krediet. Omdat banden perfect zijn voor zowel droog als nat wegdek. Wat de rolweerstand betreft, heb ik geen hogere verbranding geconstateerd na het verwisselen van de zomerbanden (Pirelli) voor deze winterbanden, maar ik zal nalaten deze te evalueren vanwege hun lage kilometrage. Ik beoordeel duurzaamheid niet op basis van afstand. Dempen van ongelijkheid - zoals voor mij een licht zinloze parameter. Dit is afhankelijk van de hoogte, de bandenspanning en de vering van de band. Naar mijn mening hebben premiumbanden allemaal dezelfde dempingskenmerken. Daarom maak ik hier ook geen beoordeling. Als je 1500 pln wilt uitgeven en je wilt er winters voor kopen, raad ik ze van harte aan. Zo niet, dan lukt het Barum banden wel, maar ik denk dat het de moeite waard is om te investeren in banden, het is immers het enige deel van de auto dat de auto direct met de weg verbindt... Tot slot, na het aantrekken van de banden, is mijn grootste zorg in de ochtend hoeveel tijd het me kost om mijn auto te reinigen en of ik op tijd kan werken, in plaats van of mijn banden het weer van vandaag aankunnen. Vertaald met www.DeepL.com/Translator meer »

Beste banden hebben gevonden na jaren van zoeken.
Beoordeling CB: 4,9 111190

Ik woon in Ierland en heb een heen van 100 mijl over de weg en de snelweg gereisd. De achterwegen gaan de hele winter onbehandeld door. Ik probeerde eerst Nokian-banden op mijn oude Mercedes 190E, de WRA3 waren een super band, zelfs in zware sneeuw, in een oude achterwielaangedreven auto. Ik heb deze WRD3 laten monteren onder mijn vrouw Citroen C3 hdi, ik had een 2005 Subaru Outback die ze ook had. De Citroen houdt de weg onder alle omstandigheden fantasievol goed. We rijden het hele jaar door met winterbanden op onze auto's, omdat de zware regen die we hier krijgen alleen veilig kan worden verplaatst bij snelheden van de snelweg door een winterband van goede kwaliteit. Bij vorst en sneeuw zijn deze banden super, zo goed zelfs dat nu mijn vrouw met zwangerschapsverlof weggaat als het erg ijskoud of besneeuwd is, zal ik de Citroën gebruiken voor mijn woon-werkverkeer, omdat ik weet dat het letterlijk overal naartoe zal gaan. Ik heb Hankook Winter ICept Evo op mijn 2002 Audi A4 Avant 130 TDI, ik kon me niet fincially uitrekken naar de Nokians toen ik banden voor mijn auto aan het kopen was, achteraf gezien had ik de extra € 150 moeten uitgeven, want ik heb weinig vertrouwen in de Hankook, ze zijn goed in zware regen en wanneer de temperatuur onder 7 graden is, maar niets boven de kwaliteit van de Nokian WRD3's. Tot nu toe hebben we 20,0000 km op onze huidige banden gezet, de slijtage is uitstekend, maar ik had ze eerder kunnen laten draaien, de voorkant vertoont aanzienlijk meer slijtage dan de achterkant, dus ik zal ze tot oktober 2015 gebruiken en ze dan vervangen, in plaats van dan goedkoop uit en hebben de betere aan de voorkant en een gemiddeld paar aan de achterkant. Overigens verhoog ik in de zomer de druk tot 42 psi om slijtage te verminderen, nu ben ik in de winter met 32 ​​psi bezig. Ik zal mijn Hankooks in oktober 2015 veranderen voor een set Nokians waar ik meer vertrouwen in zal hebben. Banden kunnen duur zijn, maar ze zijn het enige dat ons van de weg scheidt, mensen in Ierland denken dat ik gek ben met winterbanden en hebben geen echt idee wat ze zijn, maar gezien onze lage wintertemperaturen en zware regenval in combinatie met onbehandelde, slecht onderhouden achterwegen zijn ze volkomen logisch. meer »

Overzicht alle Nokian winterbanden

All season banden: Nokian

Populaire all season banden Nokian

Nokian all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Aanbevolen voor een redelijke prijs.
Beoordeling Wiesław 1962: 4,9 111190

Aangenaam verrast. Ik was nog ver verwijderd van de aanschaf van een 4 season band, maar het is nu een jaar geleden, dus ik kan u een goed overzicht geven. Begin 2018 was het vermogen van de Clio 3 begin 2018 ongeveer 18.000 km, de kracht van de Clio 3 is meer dan 100 pk. Een driftige auto, en de band verliest geen tractie, remt positief. De geteste snelheid is 200 km/u, hij blijft op de weg. Geluidsoverlast boven de snelheid van de snelweg. Herfst op natte wegen - geweldig, ik heb ook kronkelige wegen. Winter zonder sneeuw, maar met vorst - ideaal, na sneeuwval is het ideaal, houdt de tractie en de rijbaan op peil. Naar mijn mening is het beter dan de Barum Polaris 3, hoewel het na het testen ook een geweldige band is. Je kunt op het ijs rijden, maar niet plotseling draaien en remmen, maar zonder spikes is het normaal. Het vereist meer voorzichtigheid bij het gebruik van de slush, maar ik weet niet wat voor soort band het zou moeten zijn als dat niet nodig was. Mijn banden zijn vier en ik zie geen tekenen van slijtage, er zijn lamellen, er is een rand set van zulke kleine hobbels. Een beetje siliconen voor banden, mogelijk een ring, en opnieuw zijn ze als nieuw. meer »

aanraden
Beoordeling Hania: 4,5 111150

Deze banden heb ik gekocht met het idee dat onze winters steeds milder worden en het klimaat in ons land minder stabiel wordt. Banden moeten bereid zijn om in verschillende weeromstandigheiden ze te mogen gebruiken. De banden werden in de ochtend getest op natte en droog. Bij nat de greep is uitstekend , de band past letterlijk aan asfalt en maakt autobesturing zeer comfortabel, zelfs bij hoge omwentelingen. Op droog zou ik iets betere remafstand verwachten van de band van premium klasse. Het kan zeker beter maar toch zijn ze veel beter dan mijn vorige Continentals. Het geluid niveau met een snelheid van 100 kmh is iets lager dan de continental banden. Op zijn beurt is de rolweerstand en de trillingsdemping op onze hobbelige wegen, goed , zelfs erg goed, gezien een lage profiel van de banden. levensduur kan ik nog niet beordelen alsof er is te weinig afstand mee gdaan ~ 4000 km. Uiteraard kan een volledige beoordeling pas gedaan worden na het echte winteromstandigheden en langere gebruik. Maar toch wil ik ze wel anbevelen, ik ben erg tevreden met gedrag op natte... meer »

Overzicht alle Nokian all-season banden