Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lichtmetalen velgen

Selecteer uw auto

Selecteer op velgmaat

Kies breedte
Kies afstand

Velgen op banden matchen

Kies profiel
Kies diameter
x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

  • Lichtmetalen velgen en velgen zijn een geweldige manier om het uiterlijk van uw auto aan te passen, met verschillende beschikbare stijlen - waarderen vele bestuurders de verbeterde look die strakke lichtmetalen velgen kunnen bieden. Ook als u overweegt om van bandenmaat te veranderen, heeft u wellicht nieuwe lichtmetalen velgen nodig om de nieuwe maat correct tegemoet te kunnen komen. Lichtmetalen velgen vormen een belangrijk onderdeel van de auto, stabiliseren de autobanden en worden geproduceerd via een zeer grondig proces. De initiële ontwerpfase is zeer uitgebreid, waarbij zorgvuldig wordt bepaald hoeveel onderdelen en flenzen het uiteindelijke product vormen. Na verdere nauwkeurige analyse en aanpassing wordt een ontwerp gekozen dat voldoet aan de technische vereisten.
  • Dit wordt gevolgd door een reeks voorbeeldmodellen, vaak van hout of plastic, die worden gebruikt om de reactie en waarneming te meten die het uiteindelijke ontwerp zal oproepen. In dit stadium bepalen de ontwerpers de potentiële bandenmaat en belastingsindex-overeenkomsten van het wiel. Het is op dit punt dat de eerste lichtmetalen velg wordt geproduceerd. Dit is waar eventuele kleine problemen snel worden gecorrigeerd, voordat een gietstuk wordt vervaardigd om de gesmolten aluminiumlegering in te gieten. Verder testen zal de spanning en sterkte van het product beoordelen. Als het aan deze eisen voldoet, komt het in productie, waar het wordt geverfd, gelakt en wordt in het assortiment geïntroduceerd.
  • Vandaag de dag zijn lichtmetalen velgen verkrijgbaar in verschillende onderdelen uit één stuk en uit meerdere delen, evenals talrijke geavanceerde patronen en kleuren. Elk jaar worden er meer interessante ontwerpen vrijgegeven, zodat bestuurders een product kunnen vinden dat volledig aan hun behoeften voldoet. Hier bij Oponeo hebben we een breed assortiment betaalbare, goedkope lichtmetalen velgen die er geweldig uitzien op elk voertuig.