Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Michelin Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
gebaseerd op 4462 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Compagnie Générale des Établissements Michelin is een van de twee grootste bandenfabrikanten ter wereld. De ondermening is in 1889 opgericht door de broers André en Édouarda Michelin. De vestiging van het bedrijf bevindt zich in het Franse Clermont-Ferrand.

Michelin produceert banden voor personenauto's, vrachtwagens, motoren, fietsen, 4x4, vliegtuigen, industriële en landbouwvoertuigen, retro en racewagens van hoge klasse. Michelin-banden worden gerekend tot de klassen medium, HP en UHP.

De volgende merken maken deel uit van het bedrijf: Michelin, Kleber, BFGoodrich, Riken, Taurus, Kormoran, Warrior, Saimtyre, Tigar, Euromaster en Recamic.

De mascotte van Michelin – het Bidenbdum-poppetje is in 2000 verkozen tot beste logo ter wereld. Hierdoor is het bedrijf de bekendste bandenfabrikant ter wereld.

Het bedrijf neemt actief deel aan motorsporten. In 2005 heeft Michelin overwinningen behaald in races als: Formule 1, WRC, 24h le Mans, MotoGP en VTT Cross Country.

Beoordelingen van banden door onze klanten Michelin:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Michelin banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Rafał 4,2 111150

  Michelin ENERGY E 3A 205/65 R15

  Dus ik heb het besturen van deze auto ook Dunlop en Goodyear banden. Dunlopy uitgeput zeer snel, want na ongeveer 60.000 kilometer, rekening houdend met dat in de winter zou ik naar winterbanden. Echter, het gemiddelde verbruik Goodyear'y begon intensivering afschuwelijk geluid op een bepaalde snelheid. In eerste instantie dacht ik dat het probleem ligt in de schorsing en maakte alle inspecties en tests nodig zijn, en toen kwam het probleem ligt in de band en najprawdopodbniej in de mix, want visueel was er geen bewijs voor het bestaan ​​van anomalieën in het gebruik van banden die het lawaai van de wielen kunnen veroorzaken. Michelin in deze zin is een goede band. Meer >
 • Piotrula 4,6 111150

  Michelin ENERGY E 3B 155/70 R13

  pneumatische openbaring, althans voor mij :) Vorige Fulda tiara Linero Michelinki onvergelijkbaar beter wonderbaarlijk goed gedempt is dierbare vriend had een soortgelijke 100.000 km loop en moedigde me aan de prijs van 155 euro. Nawijał deeg Ik ben niet in je oren de volgende keer dat u koopt Randy een aankoop van 100% :) Meer >
 • MK 4,2 111150

  Michelin ENERGY XH1 195/60 R15

  Het wordt gebruikt in de tweede auto. Ze zijn super-stille en duurzame nadeel alleen PRIJS! en het is niet meer bij hen praktisch in mijn maat niet kunt kopen. Het kostte me bijna 70.000 in een set-front was een beetje verward, maar buiten werking, terug een beetje versleten. Ik had de onderdelen kocht ik nieuwe, en waarschijnlijk nog een paar duizend nog steeds te veel eten. km. In water te groot, meestal 5 tot meer Meer >
 • Karol 4,2 111150

  Michelin ENERGY XT1 175/65 R14

  Ik rijd op deze banden en het vierde jaar en ik kan niet denken aan iets negatiefs te zeggen over hen. Excel bijna perfect, behalve voor kleine przyhamowaniami ongecontroleerd in grote zwembaden. Maar dit is waarschijnlijk normaal voor bijna alle banden, zo niet de snelheid aanpassen. Ik raad deze banden voor iedereen, maar blijkbaar ze niet meer te produceren. Anderzijds - als volgende nog beter zal zijn, is er meer te vliegen. Ik wens u allen een goede reis :-) Meer >
Vindt uw Michelin banden