Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Michelin

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Michelin Banden Online

Banden Michelin

Ranglijst van zomerbanden Michelin

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 5,0 11111 (1 Beoordeling)
[[ g_txtLetnieZHomologacjaZimowa ]] Opinie 4,8 111180 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,8 111180 (8 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,7 111170 (13 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,6 111160 (165 Beoordelingen)
[[ g_txtLetnieZHomologacjaZimowa ]] Opinie 4,5 111150 (17 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (4 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (74 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (92 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (3 Opinie's)

Ranglijst van winterbanden. Michelin

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

[[ g_txtLetnieZHomologacjaZimowa ]] Opinie 4,8 111180 (1 Beoordeling)
Winterband Opinie 4,6 111160 (152 Beoordelingen)
[[ g_txtLetnieZHomologacjaZimowa ]] Opinie 4,5 111150 (17 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,3 111130 (155 Beoordelingen)
[[ g_txtLetnieZHomologacjaZimowa ]] Opinie 4,3 111130 (222 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (15 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (2 Opinie's)
Winterband Opinie 4,0 11110 (90 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (34 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,8 111800 (469 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Michelin banden. Gloednieuwe Michelin modellen vol van de moderne technologieën.

Best verkopende

De best verkochte banden Michelin door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

  • Michelin ENERGY SAVER+
    Michelin ENERGY SAVER+

    Type: zomerband Klasse: premium - de hoogste kwaliteit, uitstekende prestaties en ...

  • Michelin PRIMACY 3
    Michelin PRIMACY 3

    Type: zomerband Klasse: premium - de beste kwaliteit, uitstekende prestaties en ...

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Michelin

Band Zomerbanden Michelin ENERGY SAVER

Zeer goede band. Zeer goede grip in bochten
Beoordeling: 4,5 111150

De band Michelin ENERGY SAVER heb ik samen met de auto gekrijgen. eerder de enige ervaring die ik had was met de Debica banden onder R13. Grande Punto heeft een vrij goede schorsing, maar deze banden zijn poëzie als het gaat om het nemen van bochten. Blijkbaar is het slechts 175 mm, maar zodra ik in de bocht van 180 graden omhoog moest rijen met een snelheid van ongeveer 40-45 km en er was niets aant piepen. Laatste dagen ging ik door een soortgelijke boog met een snelheid van 50 km (het feite is wel dat dit hun 5 seizoen is) en die lieten een beetje geluid dat het te snel is, maar tractie is blijfde perfect! Met deze Michelin ENERGY SAVER banden heb ik rustig zon 50duizend + gedaan en die hebben nog wel een beetje loopvlak. Als het over remmen en starten met een piep gaat Michelin ENERGY SAVER remmen heel goed, en startep te trekken met een gilletje uhmmm. Ik heb een paar opmerkingen van de anderen gelezen en die hadden over dat sommige banden niet kunnen starten met een gilletje. Ik ben het niet eens met dat. In dit land hebben we mentaliteit dat er alles mogelijk is, meerdere malen kon ik dat bewijzen. Alles kan, je moet het kunnen en willen.het is een kwestie van hoe je met ja auto kan omgaan. Dit heeft niets te maken met de banden wel met je ervaring en vaardigheden. Wat brandstofverbruik betreft dan is dit moeilijk te zeggen als je fully eco-driving doet dan kan je wel minder verbruiken. In Gp 1.2 8v sectie 100km doet dank kom je wel uit aan 4.0l of 4.5l op langere rit en dna zonder probleem. Of ik weer deze band zou kopen... ja zeker – als ik meer zou verdienen ;D

Band Zomerbanden Michelin ENERGY SAVER

vakantietest 5600 kilometer afstand
Beoordeling: 4,9 111190

Een paar woorden introductie. Mijn bandentest van Michelin ENERGY SAVER werd gedaan tijdens de vakantieperiode. De route is begonnen van een reis van het centrum van Polen door Duitsland, Zwitserland, Frankrijk (1890 km) en terug, en de rest van dan nog bezoekje in Zwitserland en Frankrijk. In totaal rond 5600 km in drie weken. Oppervlakken waardoor ik liep waren echt verschillend. Door de autosnelwegen heen was zeer comfortabel en stil. Ik moet ook zeggen dat ikeen situatie had dat ik ineens een snelle manoeuvre moest doen en dan nog op de snelweg terwijl ik 120 km reed. de banden Michelin ENERGY SAVER verliezen geen grip en ik had de wagen onder de knie en kon deze zonder grotere problemen besturen. Als het gaat over de bochtendan dan had ik een overvloed ervan in Zwitserland en Frankrijk (Alpen) gehad. Hoewel ik niet eraan kon doen ging ik door de bochten meet een beetje hogere snelheid (totdat mijn remmen heet waren) maar ik wilde de bochten op deze manier overwinnen. Remmen was ook zeer goed de banden verliezen hun grip niet, ABS had niks te doen en ik moest paar keer noodremmen.

Winterbanden Michelin

opona Winterbanden Michelin ALPIN 5

Ik ben echt blij!
Beoordeling: 4,5 111150

Door lange tijd heb ik me afgevraagd welke winterbanden moet ik kiezen. Voordat ik de banden gekocht heb heb ik veel recensies gelezen. Aangezien Michelin ALPIN 5 een beetje te duur was nam ik geen andere banden in aanmerking. Volgens mij was het de beste keuze. De banden presteren uitstekend op besneeuwde of beijzelde wegdekken. Tijdens het sneeuwstorm had ik geen problemen om met de snelheid 140km/u te rijden. Het brandstofverbruik is een beetje gestegen. Ik kan rustig deze banden aan iedereen aanraden. De banden zijn echt veilig en hebben uistekende grip op elke type wegdek. Gewoon uitstekend!

opona Winterbanden Michelin ALPIN 5

geweldig!
Beoordeling: 4,8 111180

Ik ben er zeer tevreden mee. Ik voelde me nooit veilig genoeg op mijn oude banden, vooral in de bochten en op nat. Die Michelin is exact het tegenovergesteld. Dat zijn zeker de beste winterbanden die ik ooit heb gehad. Zij hebben goede grip op droog en nat, ze presteren uitstekend op sneeuw. De remweg op een droog is vergelijkbaar, maar zeer beter op sneeuw of nat. Ik moet ook toegeven dat de banden zeer duurzaam zijn. Tot nu toe heb ik geen sporen van slijtage opgemerkt. Ik kan dit model rustig aan iedereen adviseren. Het is de moeite waard om te kopen. Top!

Gemiddeld banden beoordeling: 4,00 gebaseerd op 5438 Reviews

Modellen van banden Michelin

Alle banden van merk Michelin zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Michelin winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Michelin. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Michelin.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Michelin all season banden. Elke band van Michelin wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.