Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Michelin Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
gebaseerd op 4547 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Compagnie Générale des Établissements Michelin is een van de twee grootste bandenfabrikanten ter wereld. De ondermening is in 1889 opgericht door de broers André en Édouarda Michelin. De vestiging van het bedrijf bevindt zich in het Franse Clermont-Ferrand.

Michelin produceert banden voor personenauto's, vrachtwagens, motoren, fietsen, 4x4, vliegtuigen, industriële en landbouwvoertuigen, retro en racewagens van hoge klasse. Michelin-banden worden gerekend tot de klassen medium, HP en UHP.

De volgende merken maken deel uit van het bedrijf: Michelin, Kleber, BFGoodrich, Riken, Taurus, Kormoran, Warrior, Saimtyre, Tigar, Euromaster en Recamic.

De mascotte van Michelin – het Bidenbdum-poppetje is in 2000 verkozen tot beste logo ter wereld. Hierdoor is het bedrijf de bekendste bandenfabrikant ter wereld.

Het bedrijf neemt actief deel aan motorsporten. In 2005 heeft Michelin overwinningen behaald in races als: Formule 1, WRC, 24h le Mans, MotoGP en VTT Cross Country.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Simon 5,0 11111

  Michelin PRIMACY 3

  Ik had eerder op de Mondeo 1.8. de voorganger- Primacy HP.  Ik gaf de auto af na drie jaar, met meer dan 80.000 kilometer en dezelfde zomerbanden+set van winter banden . Voor mijn volgende auto heb ik naar dealer gevraagd om Michelin Primacy 3 er op te zetten . Na 4 jaar, gaf ik de auto af met orginele set banden in goede vorm met meer dan 90.000 km. Daarom begrijp ik niet die klachten over snelle slijtage. Of geschakelde geometrie of kinderen die beginnen een auto van zijn ouders lenen;) Alle parameters zijn op een ech te hooge niveau, wat vindt ik denk een goede investering. Als de schorsing voelt hetzelfde comfort als een chauffeur zou het zeker minder moe en probleemloss zijn . Ik Meer > beveel ze zeker aan!  Een zeldzame voordeel tegenwoordig dat de prijs gaat niet alleen maar de kwaliteit maar ook de duurzaamheid
 • Jurek 4,6 111150

  Michelin CrossClimate

  Hé, wat multigrade banden werd bepaald dat een dergelijke aankoop, las ik een hoop reviews en de meeste waren niet al te interessant voor dit type band, maar ik moet zeggen dat hun mening en beoordeling. Banden nam 3000 km van zonnige dagen en regenachtige winters nog niet bereikt wat niet oordelen. Hoge temperaturen en zonnige dagen bij hoge snelheden de banden werken goed, is de zomer niet omgeleid verschillende bedrijven die tot nu toe had. Regen en regen, en een aangename positieve verrassing hier, de banden deden het zeer goed, crashen op grote zwembaden van de auto die ze gevlucht en verloor de richting en de aankoop van de angst. Samenvattend raden deze banden en ik denk dat niemand Meer > zal worden voldaan, tegen een prijs die je kan niet klagen, maar iets voor iets en beveiligingsfuncties ook.
 • Jacek 5,0 11111

  Michelin CrossClimate

  Ik kocht donuts onmiddellijk na het verschijnen op de markt. Zowel in droge als natte wegen openbaring, in vergelijking met banden porzednich veel moeilijker om de tractie, getest en op droog en nat asfalt breken. Zoals u waarschijnlijk al bestaande in afwachting van de eerste sneeuw :) gebruikers onlangs had een onaangename situatie, omdat ik het been gedraaid, de lucht begon te snel vrij te verschijnen wanneer de nacht opgepompt de volgende ochtend en was slipper en een note-se kan gemakkelijk Pomp of emoties of vulkanisatie te krijgen, de druk in het traject van 0,5 bar. Ik denk dat het vanwege de hoge load index (V) Na het patchen houdt gelukkig. Auto of niet branden, omdat de generatie Meer > Mazda 6 wagon. Ik groet alle gebruikers tevreden :)
 • Paolo Malaguti 4,6 111150

  Michelin ENERGY SAVER

  Op bergwegen sterk te houden bandenspanning 3/4 tienden aanraden. Zo krijg je de beste regelmatige consumptie en grotere duurzaamheid van hen in termen Kilometrici, zonder dat het comfort dienovereenkomstig. Met deze opstelling een beetje meer betalen voorzichtig in bochten op nat wegdek. een goede afdichting zal in ieder geval blijven de plotselinge remmen en glijden over het water. Ik vond ook een daling van het brandstofverbruik met 2%. Km. 25.000 momenteel wegen in de bergwegen voor 70%, slijtage stroom die gelijk is aan 75% voor de "marker" van slijtage. Ik hoop Essevi nuttig geweest. Mijn professionele activiteiten: openbare taxi service. Mijn rij-ervaring: sinds 1979. Mijn Meer > km totale routes tot nu toe: 2.575.000.
Vindt uw Michelin banden