Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Michelin Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
gebaseerd op 4473 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Compagnie Générale des Établissements Michelin is een van de twee grootste bandenfabrikanten ter wereld. De ondermening is in 1889 opgericht door de broers André en Édouarda Michelin. De vestiging van het bedrijf bevindt zich in het Franse Clermont-Ferrand.

Michelin produceert banden voor personenauto's, vrachtwagens, motoren, fietsen, 4x4, vliegtuigen, industriële en landbouwvoertuigen, retro en racewagens van hoge klasse. Michelin-banden worden gerekend tot de klassen medium, HP en UHP.

De volgende merken maken deel uit van het bedrijf: Michelin, Kleber, BFGoodrich, Riken, Taurus, Kormoran, Warrior, Saimtyre, Tigar, Euromaster en Recamic.

De mascotte van Michelin – het Bidenbdum-poppetje is in 2000 verkozen tot beste logo ter wereld. Hierdoor is het bedrijf de bekendste bandenfabrikant ter wereld.

Het bedrijf neemt actief deel aan motorsporten. In 2005 heeft Michelin overwinningen behaald in races als: Formule 1, WRC, 24h le Mans, MotoGP en VTT Cross Country.

Beoordelingen van banden door onze klanten Michelin:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Michelin banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Winiu 4,2 111150

  Michelin ALPIN 175/70 R14

  Ik reed met verschillende banden (BARUM, KORMORAN, Debica), maar rijden op Michelin Alpin is een waar genoegen. Heb geen lawaai maken als sommige andere bandenfabrikanten en goed behouden hun eigenschappen. Ik denk dat het is dankzij deze banden was ik in staat om de excessen van de andere auto's helaas te overwinnen, zijn niet alleen gelaten. Mark echt lovenswaardig. Meer >
 • bilu 4,2 111150

  Michelin ALPIN A2 185/65 R14

  De banden zijn uitstekende kwaliteiten, laag sneeuw en ijs banden niet alleen omdat het niet in staat om 100% controle over de nawierzchnii verschaffen. We zouden zeker deze band bedrijf aanraden. Ondertussen heb ik veranderd naar Audi A6 auto en de Michelin banden die ik kocht, terwijl een ander formaat. Meer >
 • Przemo 4,4 111150

  Michelin ALPIN A3 165/70 R14

  Alpina A3 richtte de Skoda Fabi II. Ik heb niet veel porówniania - aangedreven Skoda wintermaanden (vervanging) dienst op Debice Frigo en zeker niet wilt;) Debica kopny bijt plezier in de sneeuw, maar 80-90 kmh auto begint stalking - Michelin is een ander verhaal. Ik Matadory jaren en geven de voorkeur om te reizen in de zomer in mijn Michelinach winter. Meer >
 • Tommy63 4,2 111150

  Michelin PILOT ALPIN PA2 215/65 R16

  Goede banden, rustig, op geen enkel moment voelde de negatieve impact van hun aanwezigheid en werk. Ik rijd een grote familie auto, maar zonder de excessen van de Alpen - en ik krijg altijd een goed contact met de weg, zelfs op het ijs en de heuvel. In dezelfde rustig, geen trilling en nauwkeurige behandeling. Ik beveel! Meer >
Vindt uw Michelin banden