Algemene informatie

Oponeo.bel is onderdeel van Oponeo Group, opgericht in 2001. Oponeo Group is eigenaar van een aantal algemeen erkende websites, waaronder een verscheidenheid aan online winkels en informatieportals. Het ruime assortiment en de hoge kwaliteit van onze producten worden behouden door voortdurende samenwerking met groothandelsbedrijven uit Nederland. Onze online winkels, opererend onder ons geregistreerde logo OPONEO, zijn aanwezig in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Nederland en België.

Oponeo.be beschikt over een modern, volledig geautomatiseerd logistiek centrum. Als gevolg hiervan zullen de meeste van onze leveringen naar schatting twee dagen duren.

Algemene informatie

Onze missie

De verwachtingen van onze klanten overtreffen door het beste advies in de sector te geven en het beste en meest geschikte productassortiment aan te bieden. Zorgen voor volledige klanttevredenheid door constante verrijking van het productaanbod van de hoogste kwaliteit, transactiegarantie en snelle levering. Het verbeteren en creëren van nieuwe technisch innovatieve oplossingen, die de volledige functionaliteit van praktische toepassingen, een geweldige en gebruiksvriendelijke website en effectieve klantrelaties mogelijk maken.

Onze waarden

Menselijk kapitaal - mensen die een harmonieus team vormen en hetzelfde doel nastreven. Werk gebaseerd op partnerschap en altruïsme. Succes - komt voort uit het gebruik van menselijke talenten die passen bij specifieke taken met speciale zorg voor persoonlijke ontwikkeling en voortdurende competentieverhoging.

Onze waarden

Banden opslag

Alle banden worden opgeslagen volgens de aanbevelingen van de producent, wat betekent dat:

  • we slaan onze producten op in droge, schone en matig geklimatiseerde magazijnen
  • we vermijden vochtige omstandigheden, direct zonlicht en sterk elektrisch licht
  • de temperaturen in onze magazijnen worden tussen 10 en 25°C gehouden (hogere temperaturen versnellen de veroudering van rubberproducten)
  • we slaan in onze magazijnen geen benzine, oplosmiddelen, oliën, smeermiddelen, zuren, basen of andere chemische of desinfecterende middelen of andere stoffen op die gevaarlijk kunnen zijn voor rubber

Banden opslag

Verzenden

Wij maken gebruik van professionele koeriers die jarenlange ervaring hebben met het vervoeren van vracht. Het merendeel van onze leveringen bereikt onze klanten binnen 2 werkdagen.

Verzenden

Levering accepteren

Wij raden u altijd aan om uw ontvangen bestelling te controleren, om te zien of deze compleet is en of er geen schade aan de goederen is. Mocht u schade of onjuist geleverde goederen of een verkeerde hoeveelheid goederen opmerken, neem dan contact op met de klantenservice van Oponeo.be In geval van twijfel kunt u weigeren de levering te accepteren. Indien u de levering weigert, hoeft u geen bezorgkosten te betalen.