Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Over ons

   

Algemene info

Oponeo International sp. z o. o. is ingeschreven in het nationale ondernemersregister van Bydgoszcz met KRS-nummer 0000844251, BTW-nummer BE0765217657.

Oponeo is een marktleider in online verkoop van banden en velgen. Sinds 2001 leveren wij producten voor bijna alle voertuigen. Wij beschikken over een modern logistiek centrum dat 50.000 banden per dag kan verzenden. De banden worden verzonden naar individuele geadresseerden, die bijna 90% van de klanten van ons bedrijf uitmaken. Dankzij de ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan, hebben we het niveau van de dienstverlening aan onze klanten voortdurend kunnen verbeteren. Hierdoor blijft het aantal tevreden klanten groeien en overschrijdt nu de 7.000.000. 

Op dit moment heeft Oponeo een aantal webshops in heel Europa. Hieronder vindt u alle webadressen van onze webshops: www.banden-oponeo.be; www.pneus-oponeo.be; www.oponeo.at; www.oponeo.de; www.oponeo.fr; www.oponeo.it; www.oponeo.es; www.oponeo.nl; www.oponeo.co.uk; www.oponeo.ie; www.oponeo.hu; www.oponeo.cz; www.oponeo.sk; www.oponeo.pl. Wij breiden ons werkterrein voortdurend uit door ons voor te bereiden op het op de markt brengen van onze producten buiten Europa.

Het succesverhaal van deze firma hebben wij mede te danken aan de hoogste kwaliteit van onze producten, ervaren en trouwe medewerkers, professioneel advies en een zeer hoge standaard op het gebied van dienstverlening. Dankzij al deze kenmerken zijn wij in heel Europa als een betrouwbare handelaar bekend.

Als u advies nodig hebt of informatie over uw bestelling wilt krijgen kunt u terecht bij onze klantendienst met al uw vragen. Onze specialisten zijn om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven over de juiste bandenkeuze.

Onze medewerkers worden regelmatig opgeleid door de bekende banden- en velgenproducenten. De trainingen worden gegeven door bv. Bridgestone, Continental, Pirelli en Alcar.

Onze producten bezorgen wij altijd gratis binnen 2 tot 5 werkdagen. U hebt altijd mogelijkheid om uw status van de bestelling bij de klantendienst te controleren of kunt u uw zendingen met gemak online volgen.

Contactgegevens

Oponeo International sp. z o. o.
Terasy 2
85-503 Bydgoszcz
Polen

Telefoon : 02 880 02 10
Adresse e-mailinfo@oponeo.be of reclamatie@oponeo.be

Voorzitter : Krzysztof Huss

Bankgegevens :
BC Brussels East
IBAN: BE55 0019 2317 4944
BIC/SWIFT: GEBABEBB

 

Opslag van banden

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten dus al onze banden worden volgens de voorschriften van een producent opgeslagen. De omstandigheden waarin banden moeten opgeslagen worden om geen eigenschappen te verliezen:

  • bij een maximale luchtvochtigheid van 70%
  • in een ruimte zonder zonstralen, geen direct zonlicht
  • bij lage temperaturen (van 10 °C tot 25 °C ) omdat banden door hogere temperatuur sneller versleten kunnen worden
  • banden moeten bewaard worden uit de buurt van oplosmiddelen, brandstoffen, koolwaterstoffen, ontsmettingsmiddelen, scherpe metalen, oliën, ozon producerende bronnen, zuren, basen, chemische en schadelijke rubberstoffen.
 

Levering van velgen

Naar u verzonden velgen zijn in kartonnen dozen verpakt om de goederen tegen mechanische schade tijdens het transport te beschermen. Bovendien introduceerde ons bedrijf binnen de belangrijkste opslagplaats speciale verpakking standaard van stalen velgen:

  • Elke set van velgen is in kartonnen dozen verpakt met handvatten voor de gemakkelijke overdraagbaarheid,
  • Er worden aanvullende waarborgen gebruikt om de velgranden en verf te beschermen.
 

Productiedatum

Zonder twijfels kunnen wij toegeven dat het een groot voordeel van onze firma is dat alle banden zijn nieuw omdat de rotatie op voorraden enorm is. Wij verkopen elke dag een groot aantal banden dus op die manier hebben wij altijd verse assortiment dus producten met de huidige productiedatum. Wij verkopen banden die niet ouder dan 36 maanden zijn. Binnen deze periode kunt u zeker er van zijn dat ze aan alle veiligheidsnormen voldoen.

 

Transport

Op het gebied van België bezorgen wij altijd gratis. Wij werken samen met professionele koerierdienst die jarenlange ervaring in logistieke sector heeft. Bij ons bestelde producten worden binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd wat resulteert in het verminderde risico op de beschadiging tijdens het vervoeren.

 

Galerij van foto's

 

Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo