Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Continental

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Continental Banden Online

Banden Continental

Ranglijst van zomerbanden Continental

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,6 111160 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,6 111160 (4 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (392 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (126 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (4 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (187 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (42 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (9 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,1 111110 (79 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,0 11110 (6 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Continental

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,6 111160 (4 Opinie's)
Winterband Opinie 4,5 111150 (321 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,4 111140 (34 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,4 111140 (28 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,3 111130 (8 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,3 111130 (98 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (26 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (143 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,9 111900 (1 Beoordeling)
Winterband Opinie 3,8 111800 (246 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Continental banden. Gloednieuwe Continental modellen vol van de moderne technologieën.

Best verkopende

De best verkochte banden Continental door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Continental

Band Zomerbanden Continental VancoContact 2

Auteur:Piasek
Beoordeling: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Om Suchum heb ik geen bezwaar. Hij had een grote carrière. Ze zijn erg voorspelbaar, niet snuffelen of zwemmen als u reist op zeer warme dagen, op hete asfalt. Voor deze stil. In een natte ... gaat naar 130 km / h in de regen op de A2 ik geen nadelige gevolgen hebben gemerkt ... Auto niet vliegen, neem niet ... Rustig het reageert op elke beweging van de stuurbewegingen precies wanneer de geselecteerde track (zodat het toont de waterafvoer), maar ... is er gebeurd met mij in een situatie van een noodstop over de aanpak lichten in de regen (auto zonder ABS `u) ny vergrendeld wielen en onmiddellijk na de automatische voorwaartse suneło hockey ... Er was geen weerstand te voelen dat het voertuig remt of iets ... het kan echter ook door de oppervlakte: watergevulde sporen en asfalt op het oppervlak spiegelglad ... Maar ... je moet voorzichtig zijn. In alle andere omstandigheden, de band gedraagt ​​zich perfect ... Ter vergelijking, zou ik niet aanraden Barum Vanis ... Wet zelfs verhuizen omdat het kan niet onmiddellijk breekt przyczeponość band ... oa remmen, noodstop niet herinneren. Dus dit Continenntal vergelijking met Barum valt sensationele ...

Band Zomerbanden Continental Vanco-8

Niet kopen !!!!
Beoordeling: 1,0 10000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Het lezen van de beoordelingen, ze zijn een grote kracht Ik heb de indruk dat ze zijn geschreven in opdracht van Continental. Ik had deze banden in meerdere auto's langer 6 maanden later, in augustus ingestort. Wanneer rzeczoznaca klacht met Continental op een afstand van een paar meter met een glimlach op zijn lippen vond dat het mijn schuld was dat deze banden in augustus ingestort. Ik stel vast dat het vervoer mensen en dat het niet uitmaakt wat as ze hadden. Ik denk niet deze banden aan te bevelen. Misschien voor het aandrijven van een lege bus en in de winter om niet przegrzewały.

Winterbanden Continental

opona Winterbanden Continental ContiWinterContact TS800

Auteur:Jeroen
Beoordeling: 4,2 111120

Op het ijs zoals op het ijs zal er geen juiste band daarvoor zijn. Als het over de sneeuw of het natte weer gaat dan is deze Continental ContiWinterContact TS800 band in vergelijking met Debica en aalscholvers en enkele Oostenrijkse er (kan me niet herinneren hun namen) openbaring. Als het gaat om uitglijden op sneeuw en natte wegen is echt een openbaring. Alleen dit jaar hadden we geen sneeuwkettingen in het gebied waar de laatste paar jaar waren ze noodzakelijk. Zeker zijn ze rustig en zeer comfortabel. Nog te weinig km om alles te beoordelen, tot nu toe vlekkeloos. Ik betaalde niet zo weinig maar ik heb er echt geen spijt van. Voorzeker zjin de prestaties niet teleurstellend. De korte remweg is opvallend en ook andere rijeigeschappen zijn in dit model echt verbeterd in vergelijking met andere Continental banden die eerder geproduceerd zijn. Ik zie andere merken niet meer, dit is de beste volgens mij en in de ogen van mijn vrienden die hekel aan het kopen van de banden hebben omdat het zo moeilijk is om juiste banden te vinden, in het bijzonder winterbanden. Wat heb ik ook opgemerkt is dat Continental ContiWinterContact TS800 niet luidruchtig zijn. Veel bestuurders zoeken banden die lage geluidsniveau hebben en gelukkig heb ik ze uiteindelijk gevonden. Bij oponeo is er nog snelle levering en service die altijd handje wil helpen. In het algemeen ben ik blij met Continental ContiWinterContact TS800.

opona Winterbanden Continental ContiWinterContact TS800

Auteur:Tijn
Beoordeling: 4,2 111120

Ik heb de banden aan het begin van de winter gekocht hier op band.com. Ik kochtte ze door een hoge rating en positieve meningen op dit forum. Ik was op zoek naar een goede bandenbedrijf en besloot om Continental ContiWinterContact TS800 te kopen. Met de aankoop was ik zeer tevreden. De aankoop zelf via oponeo.nl is geweldig. Nou ja, maar misschien iets over de banden. In het begin heb ik geen kans om de banden te testen (het was meestal droog), Ik wachtte op de eerste sneeuw en het verschijnt rond Oudejaarsavond. Ik wist al dat ze op een droog en nat wegdek geweldig presteren maar met de sneeuw is dezelfde. Dan wist ik dat het aankoop heel goed was. Het is wel bekend dat het rijden in dergelijke weersomstandigheden niet hetzelfde is maar ik verwachtte geen dezelfde grip. Continental ContiWinterContact TS800 banden maakten de rit veilig en comfortabel. Ik zou het aan iedereen aanraden. Als het over de geluidsoverlast gaat, is het bekend dat ze een ​​beetje luider dan de zomerbanden zijn maar veel hangt af van de bandenmaat (ik ga niet klagen) slijtage? Ik heb te weinig gereden om volledige mening te uiten. Rolweerstand? Het is ook moeilijk om zelf te beoordelen maar persoonlijk heb ik geen slechte ervaring. Wil ik deze Continental ContiWinterContact TS800 nog een keer kopen? Waarschijnlijk ja maar ik wil deze veranderen, zodat ik iets anders kan vinden.

Gemiddeld banden beoordeling: 3,92 gebaseerd op 5604 Reviews

Modellen van banden Continental

Alle banden van merk Continental zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Continental winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Continental. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Continental.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Continental all season banden. Elke band van Continental wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.