Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Continental Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
gebaseerd op 4987 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Continental AG is een van de grootste bandenproducenten. De hoofdvestiging van de onderneming bevindt zich in Hannover. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1871. In de bandenbranche maakte het bedrijf in 1892 zijn debuut als producent van fietsbanden. 6 jaar later kwamen de eerste autobanden met ventielen van het merk Continental van de productieband.

Wat betreft het aantal verkochte banden staat het bedrijf in Duitsland op de eerste plaats, op de tweede plaats in Europa en op de vierde plaats in de rest van de wereld. Fabrieken staan o.a. in Duitsland, Frankrijk, Portugal, Tsjechië en Roemenie.

Het concern biedt banden klasse HP en UHP van hoge kwaliteit. Het belangrijkste aandachtsgebied van het bedrijf is de beperking van het brandstofverbruik door de toepassing van innovatieve technologieën die het mogelijk maken om brandstofzuinige banden te produceren. In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, vrachtwagens, landbouwvoertuigen, motoren en fietsen. De producten van Continental maakten deel uit van de uitrusting van de klassieke VW kever. Daarnaast zijn klanten van het bedrijf giganten van de autobranche als: AG, Ford, Volvo, BMW, General Motors, Toyota, Honda, Renault en Porsche.

Banden van Continental zijn veelvuldig onderscheiden in prestigieuze ranglijsten (bijv. de Duitse ADAC).

De volgende merken maken deel uit van het concern Continental: Barum, Semperit, General Tire, Viking en Uniroyal.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Mariusz 4,8 111150

  Continental ContiWinterContact TS850

  fantastische banden bijna foutloos, behalve natuurlijk, een vrij hoge prijs. In vergelijking met andere winterbanden is een klein nadeel stappen tussen de spleet. Als iemand veel verharde wegen verlaat dat is heel vervelend. Bij het vervangen van wielen zomer kamczyki moet worden verwijderd voordat balans. Vergeleken met andere merken werken lang. Meer >
 • Michael 4,6 111150

  Continental ContiWinterContact TS800

  Aangezien dat deze winterbanden zijn, geef ik mijn mening daarover in de winterse omstandigheden. Ik heb ze aan de voorkant opgezet en ik kan alleen maar zeggen dat ze zich geweldig op de sneeuw gedragen - ze hebben me enkele keren gered als ik te aggresief op de sneeuw heb gereden (ik bedoel situaties waarin de auto in de slip raakt zowel op ijs en smeltende sneeuw - gewoon zonder voorbehoud - mijn beste vrienden tijdens het winter! Als het over de tractie van Continental ContiWinterContact TS800 gaat dan zelfs als je in de sneeuw vast zit, zijn ze in staat om je te redden! Ik voel heel comfortabel en veilig met deze banden en dat is de eerste keer dat ik zo tevreden met de winterbanden Meer > ben. De hogere prijs wordt tijdens de rit op de sneeuw terugbetaald. In de testen hebben ze alleen maar met duurdere Michelin verloren duur vanwege de grotere slijtage. Ik ga dat iedereen aanradenin het bijzonder als het over Continental ContiWinterContact TS800 banden gaat!
 • Sylvester 4,7 111150

  Continental ContiWinterContact TS850

  Continental ContiWinterContact TS850 presteren uitstekend op zowel natte als droge omstandigheden. In de sneeuw - geweldig. Ik had de gelegenheid om het te testen tijdens de winter van dit jaar en de beroemde Xavier. Snowdrifts en sneeuwstormen die ik in staat was om te rijden op deze banden is gewoon een maat voor de prestaties voor deze banden. Wanneer een andere problemen op de weg hadden kon ik rustig zonder een probleem doorrijden. Ik zag de blik van sommige chauffeurs die moest mezelf te duwen en ik ging zonder media-ondersteuning. Ik zou die aan iedereen aanraden. Continental ContiWinterContact TS850 zijn veel beter dan mijn alle vorige banden. Ik zou het iedereen aanraden onbeslist. Meer > Blijkbaar winter is achter ons, maar voor ons dus een andere bestuurder niet besparen op banden gewoon kopen en genieten van veilig rijden. Rijden met de kennis die we hebben op het middenveld tijdens de winter avonturen Continental.
 • Sławek 4,9 111150

  Continental ContiSportContact 5P

  En ik exploiteren van een verscheidenheid van premium banden groep en ik moet toegeven dat ik heb nog nooit zo blij met de banden geweest. Ik rijd zeer agressief en vaak op de grens van hechting, maar Conti nog niet eens wilden me niet verrassen met hun gedrag. Zeer snel bochten te overwinnen, ongeacht de omstandigheden van de snelheid en tijd hebben zeer goede eigenschappen van deze banden. Niet zonder betekenis is ook de slijtage van het loopvlak. Ik reed op deze banden sinds maart van dit jaar ongeveer 20 duizend. km en echt het verbaast me een goede staat van dergelijke banden. Gebeurde dat de banden moest na 12 worden vervangen tot 15.000. km omdat er geen loopvlak, en hier ben nog Meer > steeds veilig te rijden met 30-40.000. km.co mijn rijstijl en de kracht van de auto is het gevolg van zeer bevredigend. ContiSportContact 5P beveel banden.
Vindt uw Continental banden