Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Continental Banden

Beoordeling van de producent
3,8
gebaseerd op 4987 meningen
Kies profiel
Kies diameter
Beoordelingen van onze klanten:
 • Mariusz 4,8

  Continental ContiWinterContact TS850

  fantastische banden bijna foutloos, behalve natuurlijk, een vrij hoge prijs. In vergelijking met andere winterbanden is een klein nadeel stappen tussen de spleet. Als iemand veel verharde wegen verlaat dat is heel vervelend. Bij het vervangen van wielen zomer kamczyki moet worden verwijderd voordat balans. Vergeleken met andere merken werken lang. Meer >
 • Michael 4,6

  Continental ContiWinterContact TS800

  Aangezien dat deze winterbanden zijn, geef ik mijn mening daarover in de winterse omstandigheden. Ik heb ze aan de voorkant opgezet en ik kan alleen maar zeggen dat ze zich geweldig op de sneeuw gedragen - ze hebben me enkele keren gered als ik te aggresief op de sneeuw heb gereden (ik bedoel situaties waarin de auto in de slip raakt zowel op ijs en smeltende sneeuw - gewoon zonder voorbehoud - mijn beste vrienden tijdens het winter! Als het over de tractie van Continental ContiWinterContact TS800 gaat dan zelfs als je in de sneeuw vast zit, zijn ze in staat om je te redden! Ik voel heel comfortabel en veilig met deze banden en dat is de eerste keer dat ik zo tevreden met de winterbanden Meer > ben. De hogere prijs wordt tijdens de rit op de sneeuw terugbetaald. In de testen hebben ze alleen maar met duurdere Michelin verloren duur vanwege de grotere slijtage. Ik ga dat iedereen aanradenin het bijzonder als het over Continental ContiWinterContact TS800 banden gaat!
 • Sylvester 4,7

  Continental ContiWinterContact TS850

  Continental ContiWinterContact TS850 presteren uitstekend op zowel natte als droge omstandigheden. In de sneeuw - geweldig. Ik had de gelegenheid om het te testen tijdens de winter van dit jaar en de beroemde Xavier. Snowdrifts en sneeuwstormen die ik in staat was om te rijden op deze banden is gewoon een maat voor de prestaties voor deze banden. Wanneer een andere problemen op de weg hadden kon ik rustig zonder een probleem doorrijden. Ik zag de blik van sommige chauffeurs die moest mezelf te duwen en ik ging zonder media-ondersteuning. Ik zou die aan iedereen aanraden. Continental ContiWinterContact TS850 zijn veel beter dan mijn alle vorige banden. Ik zou het iedereen aanraden onbeslist. Meer > Blijkbaar winter is achter ons, maar voor ons dus een andere bestuurder niet besparen op banden gewoon kopen en genieten van veilig rijden. Rijden met de kennis die we hebben op het middenveld tijdens de winter avonturen Continental.
 • Sławek 4,9

  Continental ContiSportContact 5P

  En ik exploiteren van een verscheidenheid van premium banden groep en ik moet toegeven dat ik heb nog nooit zo blij met de banden geweest. Ik rijd zeer agressief en vaak op de grens van hechting, maar Conti nog niet eens wilden me niet verrassen met hun gedrag. Zeer snel bochten te overwinnen, ongeacht de omstandigheden van de snelheid en tijd hebben zeer goede eigenschappen van deze banden. Niet zonder betekenis is ook de slijtage van het loopvlak. Ik reed op deze banden sinds maart van dit jaar ongeveer 20 duizend. km en echt het verbaast me een goede staat van dergelijke banden. Gebeurde dat de banden moest na 12 worden vervangen tot 15.000. km omdat er geen loopvlak, en hier ben nog Meer > steeds veilig te rijden met 30-40.000. km.co mijn rijstijl en de kracht van de auto is het gevolg van zeer bevredigend. ContiSportContact 5P beveel banden.
Vindt uw Continental banden