Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Bridgestone Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
gebaseerd op 2943 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Bridgestone werd in 1931 opgericht door Shojiro Ishibashi en is de Engelse vertaling van Ishibashi’s naam, die letterlijk "stenen brug" betekent. Het bedrijf heeft ruim 100 fabrieken, waarvan er ruim 40 zich bezighouden met de productie van banden. De fabrieken zijn verspreid over de hele wereld.

De volgende merken maken deel uit van het bedrijf, o.a.: Firestone, Bridgestone, Seiberling en Dayton.

Tot de paradepaardjes van Bridgestone horen banden van mediumklasse en HP en UHP. In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, motorbanden, racebanden, vrachtwagenbanden en banden voor landbouwvoertuigen en grondverzetmachines.

Het bedrijf werkt samen met producenten als Honda, Toyota en Yamaha. Bridgestone wordt onder andere door de autofabrikanten beschouwd als het toonaangevend bedrijf op het vlak van Run Flat Tyre technologie. Bridgestone banden leveren wereldwijd topprestaties op de veeleisende circuits in het MotoGP World Championship.

Bridgestone banden voor het zomerseizoen

Beoordelingen van banden door onze klanten Bridgestone:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Bridgestone banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Bartek 4,2 111150

  Bridgestone LM18 185/60 R15

  Het is waar dat ik maar zo'n 2.000 km heb gereden, maar ik had al een paar situaties om de band te controleren. Ik raad het zeker aan, aan iedereen voor wie veiligheid belangrijker is dan de prijs (de duurste band in deze maat). Wat betreft het geluidsniveau, ik ben een beetje teleurgesteld - zomerbanden zijn Michelin Pilot Primacy - verbazingwekkende onzin maar meesterlijk in termen van "stilte". Ik heb echter de keuze tussen luide en veilige banden of stille en verraderlijke banden - ik kies voor de eerste Meer >
 • Lgocki Sławomir 4,2 111150

  Bridgestone LM20 175/70 R14

  Mijn mening is dat waarschijnlijk niet uitputtend, omdat ik meer veilig te reizen, tenzij haast. Ik heb gebruik gemaakt van verschillende merken van auto's en banden en altijd zorgen te maken over de auto die de veiligste liep. Deze band Bridgestone LM 20 kan gemakkelijk autorijden heeft slechts sneeuw, ijs en regen. Het enige nadeel dat ik heb een hoog niveau van lawaai op droge wegen opgemerkt. Afgelopen winter was slecht toen ik het onnodig lawaai op droog wegdek gehoord, maar niet de schuld van de banden in de winter is er sneeuw. Echter, lichte natte onhoorbare geluid oorsuizen, zelfs przjemny. Ik raad deze banden tenzij iemand anders wijst op overmatig lawaai, echter, komt alleen Meer > voor in droge omstandigheden.
 • Andrzej 4,2 111150

  Bridgestone LM22 195/55 R15

  Beter dan zimowka jedzilem (en waren, en Pirelli, Dunlop en Michelin, en Stomil ...). In onze miodzio voorwaarden ... vooral met hagelslag en laten zien hoe lodek. De mogelijkheid om direct en controle van de auto zelfs op puur ijs wyslizganym (testowalem!). Een wandeling in nieodsniezonej droodze is puur plezier ... ;-) Ik raad. In de zomer S-03, LM-22 winter en niet langer nodig heeft .... Meer >
 • fenomen 4,4 111150

  Bridgestone LM25 205/50 R17

  Goede banden voor een echte winter, sneeuw en ijs - dat bedrag elke dag na landelijke wegen, waar de weg is zwart als honing lost dus probeerde. Voor droog genoeg om stevig vast te houden. Do onverwacht gedrag vertonen. De afschaffing van de ongelijkheid - slecht, maar met het formaat 205/50 R 17 kan niet veel nodig zijn Meer >
Vindt uw Bridgestone banden