Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Bridgestone Banden

Bridgestone Banden

Beoordeling van de producent
3,9
gebaseerd op 3445 meningen

Bridgestone werd in 1931 opgericht door Shojiro Ishibashi en is de Engelse vertaling van Ishibashi’s naam, die letterlijk "stenen brug" betekent. Het bedrijf heeft ruim 100 fabrieken, waarvan er ruim 40 zich bezighouden met de productie van banden. De fabrieken zijn verspreid over de hele wereld.

De volgende merken maken deel uit van het bedrijf, o.a.: Firestone, Bridgestone, Seiberling en Dayton.

Tot de paradepaardjes van Bridgestone horen banden van mediumklasse en HP en UHP. In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, motorbanden, racebanden, vrachtwagenbanden en banden voor landbouwvoertuigen en grondverzetmachines.

Het bedrijf werkt samen met producenten als Honda, Toyota en Yamaha. Bridgestone wordt onder andere door de autofabrikanten beschouwd als het toonaangevend bedrijf op het vlak van Run Flat Tyre technologie. Bridgestone banden leveren wereldwijd topprestaties op de veeleisende circuits in het MotoGP World Championship.

Beoordelingen van banden door onze klanten Bridgestone:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Bridgestone banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Sbx 5,0

  Bridgestone Blizzak LM005 215/60 R16

  Voor mij is dit een openbaring. Ik ben verkoper in de buitendienst en maak veel kilometers. De banden zijn geplaatst op een nieuwe auto die werd gekocht in december 2020. Voorlopig heb ik er 12.000 km mee gereden. De banden houden zeer goed grip in droge en natte omstandigheden. Ik heb mezelf ook kunnen overtuigen van de kwaliteit tijdens de nogal strenge winter van 2020/2021. De banden doorstonden elke mogelijke test met verrassend positieve resultaten, ik kreeg meer dan ik had verwacht in echte winterse omstandigheden. Ze zijn stil en in de Mondeo hoor je ze helemaal niet, zelfs niet als je op de snelweg rijdt. Bij hoge snelheden van 200+ geven ze voldoende stabiliteit en vertrouwen in Meer > het stuurgedrag. Als ik weer zou bestellen, zou ik zeker deze nemen. Ik raad ze aan
 • antonio 4,6

  Bridgestone Blizzak LM80 EVO 235/45 R19

  Ik heb ook in het terrein gereden en deze banden hebben goede grip iin zowel modder als sneeuw. Ze presteren ook uitstekend op droog en nat wegdek. Ik zou ze niet aanraden om over rotsen te rijden, want de zijversteviging bleek nihil en ik heb met groot gemak 2 banden doorgesneden. Over het algemeen, als je niet overdrijft met overdreven agressief rijden, dan zijn deze banden uitstekend. Meer >
 • Andrea Gallone 4,3

  Bridgestone Blizzak LM32 235/50 R18

  uitzonderlijke waarde voor geld voor mensen op zoek naar een band mid-range aan een T zijn lage prijs is ideaal, probeerde het in de bergen, de sneeuw, waar ook de verplichting van de ketens, en gedroeg zich in een zeer bevredigend. ..ottimo voor degenen die niet elke dag steil en besneeuwde hellingen beklimmingen. Meer >
 • Maro 5,0

  Bridgestone Blizzak DM-V2 265/65 R17

  Eerder gemonteerd voorganger, of DMZ 3. Zij waren sensationeel in alle winterse omstandigheden. Momenteel Blizak DM-V2 gekocht met volledige voorbedachte rade en ik weet dat het was een geweldige keuze. Toyota Land Cruiser voor mijn 120 in de winter geen ontoegankelijke gebieden, zelfs wanneer de bestuurder van een bulldozer op de top van mijn oprit naar een boerderij gestapeld op de samengeperste sneeuw as 1,5 meter. Ik had alleen een beetje naar de belemmering van deze breuk van de sneeuw te verspreiden, dan breken voor ongeveer 50 meter. Meter drift. Het was een beetje riskant, omdat de enige manier waarop ik door het glas gezicht kon zien, omdat de voorste przewalała een dikke laag Meer > sneeuw. Ik had verklaard dat een kleine breken de sluis naar het rechter wiel goed, maar de banden stelde niet teleur.
Vindt uw Bridgestone banden