Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Bridgestone

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Bridgestone Banden Online

Banden Bridgestone

Ranglijst van zomerbanden Bridgestone

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,6 111160 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,6 111160 (7 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (3 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (5 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (153 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (108 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (5 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Bridgestone

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,3 111130 (62 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (21 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (114 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,1 111110 (2 Opinie's)
Winterband Opinie 3,9 111900 (69 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,8 111800 (32 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,8 111800 (165 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,6 111600 (330 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Bridgestone banden. Gloednieuwe Bridgestone modellen vol van de moderne technologieën.

Best verkopende

De best verkochte banden Bridgestone door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Bridgestone

Band Zomerbanden Bridgestone R630

Auteur:Rafko
Beoordeling: 2,6 116000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik had de kans om deze banden voor een jaar omvatten, en ondanks de korte afstand, bijna alle weersomstandigheden en soorten ondergrond. Sommige eigenschappen kunnen niet duidelijk het gedrag te identificeren in de hoeken, omdat de auto zelf en waarschijnlijk ook enkele problemen. Immers, vraag ik me af vleiende advies van zijn gedrag in natte (in een droge put) - met een enigszins vochtige (niet natte) asfalt zijn relatief eenvoudig te implementeren glijden tijdens het remmen (de snelste water zal de ergste alleen, sommige zijn geboren zorgen voor een goede hechting van het asfalt), hechtingsverlies moeilijk te herstellen (u dient de rem vrij harde -. misschien vanwege de remmen houtskool, de auto en het ontbreken van ABS-u).? . Het water in de groeven of grote hoeveelheden water op het asfalt, plassen gemakkelijk te brengen in aquaplaning, boven de 80 kmh moet voorzichtig zijn. Het grootste deel van de afstand gemonteerde bijna leeg in de commodity liever niet gek. Ik weet niet de exacte afmetingen zo ontslagen onthouden

Band Zomerbanden Bridgestone R630

Auteur:gawrych
Beoordeling: 3,4 111400

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Het resultaat geeft aan dat de banden gelukkig zijn, maar niet allemaal. Een band was een paar maanden na aankoop, het feit dat de auto kan zijn geknoeid, maar ik denk dat het niet zou moeten. Twee anderen kregen ei op zijn kant, die al op de rand van zijn leven kan zijn geweest, dus er is niets vast te klampen aan elkaar, maar niet in het midden van złużyta. Een ander rozwarstwiła aan het einde van zijn leven. Ik heb twee banden van het type dat ik kocht in de set, de eerste, toen nog een einde aan zijn leven te vroeg. De training tot dusver zonder problemen, dus het besturen van een auto met container, met achterwielaandrijving, dat is een beetje overdreven. Nou ja, maar alleen de laatste twee zijn uitgevoerd nienajgożej banden tot nu toe. Echter, vanwege de slechte ervaring met de eerste keer dat ik naar deze banden te kopen en het is niet onwaarschijnlijk dat zij aanbevelen. In het algemeen kunnen we stellen dat deze banden zijn zeer goed bestand tegen de auto, die in onze situatie is heel gebruikelijk laden.

Winterbanden Bridgestone

opona Winterbanden Bridgestone W800

Auteur:KrystianM
Beoordeling: 3,4 111400

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Na het zeer positief dat ze worden geconfronteerd, maar na het rijden tienduizenden veel minder waarderen. Eerste snel wreef blokjes patroon wordt snel omgezet in drie parallelle groeven. Niet zo slecht als de Pirelli-banden (hebben dit in de andere auto), maar de afstand is niet bevredigend. Ten tweede had ik twee schoten op een behoorlijke diepte van de groef, hoewel zelden reload mijn renówkę ,. In mijn beoordeling van de prijs van het engagement - de functionaliteit niet is hier bereikt.

opona Winterbanden Bridgestone Blizzak LM32

zeer solide en tegelijkertijd zeer zacht en comfortabel te bedienen banden
Beoordeling: 4,6 111160

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Deze banden raadt gebruikers schrijven persoonlijke versie Mercedes Vito auto's die bestemd zijn voor het vervoer pasażerów.Samochod deze stromen aanraden Regrowth banden. Erg leuk om te worden uitgeoefend als droog nawerszchni, dus in de regen en slizkich en asfalt wegen bedekt met sneeuw en off-road.

Gemiddeld banden beoordeling: 3,96 gebaseerd op 2947 Reviews

Modellen van banden Bridgestone

Alle banden van merk Bridgestone zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Bridgestone winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Check onze aanbod van de zomerbanden Bridgestone. Deze banden worden tussen lente en herfst gebruikt. Kies de beste zomerband voor uw auto Bridgestone.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Bridgestone. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Bridgestone.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Bridgestone all season banden. Elke band van Bridgestone wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.