Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Bridgestone Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
gebaseerd op 2988 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Bridgestone werd in 1931 opgericht door Shojiro Ishibashi en is de Engelse vertaling van Ishibashi’s naam, die letterlijk "stenen brug" betekent. Het bedrijf heeft ruim 100 fabrieken, waarvan er ruim 40 zich bezighouden met de productie van banden. De fabrieken zijn verspreid over de hele wereld.

De volgende merken maken deel uit van het bedrijf, o.a.: Firestone, Bridgestone, Seiberling en Dayton.

Tot de paradepaardjes van Bridgestone horen banden van mediumklasse en HP en UHP. In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, motorbanden, racebanden, vrachtwagenbanden en banden voor landbouwvoertuigen en grondverzetmachines.

Het bedrijf werkt samen met producenten als Honda, Toyota en Yamaha. Bridgestone wordt onder andere door de autofabrikanten beschouwd als het toonaangevend bedrijf op het vlak van Run Flat Tyre technologie. Bridgestone banden leveren wereldwijd topprestaties op de veeleisende circuits in het MotoGP World Championship.

Bridgestone banden voor het zomerseizoen

Beoordelingen van onze klanten:
 • Łukasz307 4,7 111150

  Bridgestone Potenza Adrenalin RE002

  De meeste banden, waarop ik reed in mijn leven kwam uit bedrijven Bridgestone en Michelin. Voor de winter Firestone Winterhawk 2 Evo heb ik. Ze zijn geweldig. En dat is waarom ik de Brydzie zomer koos. Want ik heb een goede dynamische motor, het viel in 215/45/17 banden. Elk jaar maak ik ongeveer 25.000. mijl, dus er was geen manier om de banden te kopen met een kleine zwakke gerenommeerd bedrijf. De band parameters en spreken voor zich. Het loopvlak ziet er rooskleurig uit. Ten aanzien van de mogelijkheid dat er geen hoek is een uitdaging. Route 960 kilometer non-stop op de Duitse wegen is poëzie met deze banden. Zoals de Poolse wegen die meer zorg nodig hebben. De meeste aangename Meer > verrassing dit najaar verbranding in vergelijking met 205/55/16 Ik kocht de auto-serie. Donuts ook erg rustig, bijna niet merkbaar. Ik beveel dit model!
 • Karol 4,1 111150

  Bridgestone ER300

  Gebruik deze banden voor een paar seizoenen. Ik kocht het na het lezen van vele recensies, evenals een zeer goede beoordeling van de zomer banden tests. Pluspunten: De harde band stevig op de hoeken, zowel nat als droog, kan het de truc met een agressieve rijstijl. Zeer duurzaam, er gebeurt nooit iets voor hen. Nadelen: de harde banden, helaas, voelt elke klap, het voortschrijdend gemiddelde weerstand, na ongeveer 30.000 kilometer parameters zijn niet zo goed, maar nog steeds geven u advies. Dodatowym nadeel is het financiële aspect, maar helaas is de prijs te hoog is vandaag. Conclusie: Het schild als u op zoek bent naar een goede resistente banden en agressieve rijstijl als deze deze Meer > banden zijn voor u, als u rijdt een economisch en comfortabel voertuig is een betere oplossing zou zijn, bijvoorbeeld: Michelin Energy Saver.
 • Marek 4,6 111150

  Bridgestone Potenza Adrenalin RE002

  zeer goede banden complementair systeem vereist kierwoniczy sportieve kenmerken van de auto en ophanging, rondingen droog / nat rijden zonder het verwijderen van de voet van het gaspedaal, al het plezier dat een prijs die ze willen om de auto op koers te houden. Bevestig speakers - hard-zijdige maar zin niet dyskmofortem alleen als een voordeel in de race, vooral in bochten. boven de maximum snelheid 200 kmh blijven onbewogen. Ze zijn moeilijk en verkozen ongelijkheid gaten, maar het gevoel 'verkeerde' precies gaan hand in hand met de vering KYB SR Ultra in dit verband. Remmen zonder hoge uwag.Trochę. Ze zijn zo goed dat compenseren voor de overgang naar een grotere maat van 17 Meer > ", voor mij is er geen behoefte aan te bevelen aan iedereen -. Vooral degenen die graag" slikken "kruist bij hoge snelheid.
 • Marek 4,2 111150

  Bridgestone RE050A

  In Vetrze had oorspronkelijk bandenmaat 215 / 55R16H - Bridredtone Turanza ER-30. De nieuwe grootte met een snelheid Potenza RE050A aankoop. Gedrag: nauwkeurigheid, precisie, nauwkeurigheid - zijn de belangrijkste kenmerken van deze band. Vergeleken met het voertuig onderstuur ergens verdwenen. Reactie op het stuurwiel is veel directer. Steering verstijft bij het rijden in een rechte lijn - er is geen "cake". Hechting aan de vorige verbeterde nat, maar dit verschil is niet groot vanwege de beperkte omvang toegepast. In termen van comfort, subjectief voelde het is nog groter, maar ik verwacht nog erger. Auto stopte swingende. Deze ongelijkheid wordt ingenomen in een keer. Er zijn, Meer > zoals voorheen, extra bujnięcia. Het effect is misschien moeilijker, maar biedt geen compensatie voor deze trilling. Het verhogen van wat lawaai. Dit is geen hoge band. Het is niet alleen bijzonder gezond type.
Vindt uw Bridgestone banden