Stalen en alu velgen configurator

Begin met het kiezen van een merk

Kies velgen voor uw auto

Het kiezen van stalen of aluminium velgen voor een auto is niet zo eenvoudig als bij banden. Waarom gebeurt dit? Velgen hebben meer parameters die misschien onbegrijpelijk zijn voor mensen die niet bekend zijn met het onderwerp. Deze omvatten maat, afstand, ET-offset en middenboring. Zonder ze te kennen is het onmogelijk om de juiste velgen voor uw auto te kiezen. Als u de diensten van OPONEO gebruikt, hoeft u geen expert op het gebied van velgen te zijn. Daar zijn wij voor. Het enige wat u hoeft te doen is een patroon kiezen. Onze experts en de unieke tool, deze configurator, helpen u met de rest. Dankzij dit bent u slechts een paar stappen verwijderd van het visualiseren van aluminium velgen op uw auto!

De configurator voor het selecteren van stalen of aluminium velgen voor uw auto is zeer eenvoudig te gebruiken. Selecteer uit de lijst het merk, model, carrosserietype, generatie (productiejaren) en motorinhoud van uw auto. Ons systeem biedt u snel een aanbieding voor velgen die bij uw voertuig passen. Vanaf het aanbodniveau kunt u ook verschillende modellen vergelijken en degene kiezen die aan uw eisen voldoet. Dankzij het enorme aanbod vindt u hier zeker de velgen voor uzelf.

Het kopen van stalen of aluminium velgen op OPONEO is net zo eenvoudig als het selecteren ervan. Voor uw gemak is dit proces zoveel mogelijk vereenvoudigd. Wij garanderen transactieveiligheid en een snelle en gratis levering. Sommige van de gekochte velgen kunnen rechtstreeks worden afgeleverd bij het servicecentrum waar ze zullen worden geïnstalleerd. Ons aanbod omvat uitsluitend originele velgen die worden aangeboden door gerenommeerde fabrikanten en beschikken over alle benodigde certificaten en goedkeuringen.

Plaatsruimte voor aluminium velgen

Als u niet weet welk model u moet kiezen, kan onze velgenpaskamer u helpen. Dankzij dit kunt u controleren of het geselecteerde product aan uw visuele verwachtingen voldoet en zelf het beste product kiezen.

Wij zijn marktleider, waardoor wij u de beste inkoopvoorwaarden kunnen bieden. Zoek uw automodel, kies een product, pas de velgen van uw auto en maak de beste keuze! Velgen kiezen voor uw auto was nog nooit zo eenvoudig! Veel winkelplezier!