Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Alle

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Auto

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Autobanden

Autobanden

Wij bieden de beste bandenproducten en diensten aan die men op internet vind tegen een competitieve prijs. Ons online aanbod bevat één van de grootste verzamelingen van banden voor de verkoop in de Belgie. Het omvat ook alles wat u nodig heeft voor nieuwe autobanden, inclusief bandenmontage,bandentests en -beoordelingen zodat u kunt zien hoe deze banden zich verhouden tot andere in de realiteit. Om het even of het gaat om zomerbanden, winterbanden of alle seizoensbanden, wij hebben de gepaste banden voor uw wagen. Vooreerst, bekijk onze Top drie:

Zomerbanden

Winterbanden

De best beoordeelde autobanden

De beste banden zijn beoordeeld door huidige gebruikers, wat betekent dat ze nagezien en geëvalueerd werden door echte mensen in echte wegcondities. Bekijk de lijst hieronder voor meer details en selecteer nieuwe banden die het best zullen werken voor uw auto.

Zomerbanden

 • Imperial Ecosport 2
  Imperial Ecosport 2

  Uitstekende tractie, hoge duurzaamheid en hoog niveau van rijcomfort - dat alles is beschikbaar in ...

 • Uniroyal Rainsport 3
  Uniroyal Rainsport 3

  RainSport 3 is een zomerband die uitstekend onder moeilijke weersomstandigheden zal ...

 • Firemax FM601
  Firemax FM601

  Type: zomerband. Klasse: economisch - wordt door een zeer aantrekkelijke prijs en goede prestaties ...

 • Landsail LS588 UHP
  Landsail LS588 UHP

  Type: zomerband. Klasse: economy - goede prestaties verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke ...

 • Uniroyal RainExpert 3
  Uniroyal RainExpert 3

  Uniroyal RainExpert 3 is een zomerband voor personenauto's. De band behoort tot het middensegment ...

Winterbanden

 • Imperial Snowdragon 3
  Imperial Snowdragon 3

  Imperial Snowdragon 3 is een winterband die voor personenauto's binnen de midden- en hogere ...

 • Imperial Snowdragon HP
  Imperial Snowdragon HP

  Type: winterband. Klasse: economisch - garantie van de beste kwaliteit tegen een optimale ...

 • Bridgestone Blizzak LM001
  Bridgestone Blizzak LM001

  Bridgestone Blizzak LM001 is een winterband klasy premium, die voor personenauto’s bestemd is. De ...

 • Imperial Snowdragon UHP
  Imperial Snowdragon UHP

  Imperial Snowdragon UHP is een model ontworpen met het oog op chauffeurs van personenauto’s met ...

 • Bridgestone Blizzak LM32
  Bridgestone Blizzak LM32

  Zeker en stabiel rijgedrag, en een korte remweg - zo kunnen kort de belangrijkste voordelen van ...

Gemiddeld banden beoordeling: 3,80 gebaseerd op 118156 Reviews

Banden voor personenauto

Als u de juiste autoband wil kiezen voor uw wagen, moet u vele dingen in acht nemen. Naast zomer-, winter- of alle seizoensproducten, zijn er ook verschillende banddraadpatronen. Deze omvatten asymmetrische banden, symmetrische banden en zelfs directionele banden. Elk type heeft zijn unieke eigenschappen, die uw rij-ervaring sterk beïnvloeden. Zomerbanden, bijvoorbeeld, moeten gebruikt worden tussen lente en herfst, als de temperatuur hoger is dan 7°C. Als de temperatuur lager is, verlaagt de efficiëntie van deze banden, daarom is het beter om winterbanden te installeren gedurende het koudere seizoen. Deze hebben een unieke rubber compound om om te gaan met de koude, alsook draadpatronen die veiligheid en grip in natte omstandigheden verzekeren. Winterbanden hebben meer groeven en lamellen, om sneeuw en aquaplaning te overwinnen. Alle seizoensbanden daarentegen, bezitten kwaliteiten van zowel winter- als zomerproducten. Deze banden zijn bruikbaar het hele jaar door, ongeacht het weer. Ze worden het best gebruikt door automobilisten die kalmer rijden en die minstens 3,700 km per jaar rijden. Zomerproducten daarentegen, zijn beter geschikt voor snellere, meer dynamische chauffeurs die minder rijden per jaar. Als u tot geen van beide categorieën behoort, moet u mogelijks uw rijstijl bepalen - het laat u de beste banden kiezen die uw rijstijl ondersteunen. Het is vanzelfsprekend dat, ongeacht het bandentype dat u kiest, alle producenten ernaar streven om banden te produceren met uitstekende grip in zowel droge als natte omstandigheden, alsook het verzekeren van een efficiënte remafstand, brandstofeconomie en rijcomfort. Als u bladert door de verzameling aan Oponeo banden, vind u diverse producten van redelijke prijs. We bieden een breed gamma aan van economische en goedkope bandentypes, alsook van medium en premium klasse producten, verzekerend dat er een perfecte keuze bestaat voor elke UK chauffeur. Ga na welke bandengrootte u nodig heeft voor uw wagen, plaats vandaag nog uw bestelling en laat uw banden installeren in één van onze installeercentra.