Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Autobanden

Autobanden

Best verkopende

Wij bieden de beste bandenproducten en diensten aan die men op internet vind tegen een competitieve prijs. Ons online aanbod bevat één van de grootste verzamelingen van banden voor de verkoop in België. Het omvat ook alles wat u nodig heeft voor nieuwe autobanden, inclusief bandenmontage,bandentests en -beoordelingen zodat u kunt zien hoe deze banden zich verhouden tot andere in de realiteit. Om het even of het gaat om zomerbanden, winterbanden of alle seizoensbanden, wij hebben de gepaste banden voor uw wagen. Vooreerst, bekijk onze Top drie:

Winterse seizoen
van 145 Zie de aanbieding
Winterse seizoen
van 70 Zie de aanbieding

De best beoordeelde autobanden

De beste banden zijn beoordeeld door huidige gebruikers, wat betekent dat ze nagezien en geëvalueerd werden door echte mensen in echte wegcondities. Bekijk de lijst hieronder voor meer details en selecteer nieuwe banden die het best zullen werken voor uw auto.

Zomerbanden

4,2

(1028 reviews)

4,4

(612 reviews)

4,4

(586 reviews)

Winterbanden

4,3

(569 reviews)

4,2

(515 reviews)

4,2

(361 reviews)

4,2

(405 reviews)

4,0

(215 reviews)

Autobanden

Autobanden
Als u de juiste autoband wil kiezen voor uw wagen, moet u vele dingen in acht nemen. Naast zomer-, winter- of alle seizoensproducten, zijn er ook verschillende profielen. Deze omvatten asymmetrische banden, symmetrische banden en zelfs directionele banden. Elk type heeft zijn unieke eigenschappen, die uw rij-ervaring sterk beïnvloeden. Zomerbanden, bijvoorbeeld, moeten gebruikt worden tussen lente en herfst, als de temperatuur hoger is dan 7°C. Als de temperatuur lager is, verlaagt de efficiëntie van deze banden, daarom is het beter om winterbanden te installeren gedurende het koudere seizoen. Deze hebben een unieke rubber compound om met de koude om te gaan, alsook draadpatronen die veiligheid en grip in natte omstandigheden verzekeren. Winterbanden hebben meer groeven en lamellen, om sneeuw en aquaplaning te overwinnen. Alle seizoensbanden daarentegen, bezitten kwaliteiten van zowel winter- als zomerproducten. Deze banden zijn bruikbaar het hele jaar door, ongeacht het weer. Ze worden het best gebruikt door automobilisten die kalmer rijden en die minstens 3,700 km per jaar rijden. Zomerproducten daarentegen, zijn beter geschikt voor snellere, meer dynamische chauffeurs die minder rijden per jaar. Als u tot geen van beide categorieën behoort, moet u mogelijks uw rijstijl bepalen - het laat u de beste banden kiezen die uw rijstijl ondersteunen. Het is vanzelfsprekend dat, ongeacht het bandentype dat u kiest, alle producenten ernaar streven om banden te produceren met uitstekende grip in zowel droge als natte omstandigheden, alsook het verzekeren van een efficiënte remafstand, brandstofeconomie en rijcomfort. Als u bladert door de verzameling aan Oponeo banden, vind u diverse producten van redelijke prijs. We bieden een breed gamma aan van economische en goedkope bandentypes, alsook van medium en premium klasse producten, verzekerend dat er een perfecte keuze bestaat voor elke bestuurder. Ga na welke bandengrootte u nodig heeft voor uw wagen, plaats vandaag nog uw bestelling en laat uw banden installeren in één van onze installeercentra.

De populairste banddiameters

Autobanden merken

Er zijn veel autobandenproducenten - bekijk onze populaire bandentypes online weergegeven per merk hieronder. Afhankelijk van welke auto u gebruikt, waar en hoe u rijdt, kies budget of premium banden. We hebben een enorm gamma aan Michelin, Pirelli, Continental, Dunlop en Goodyear in ons aanbod. Selecteer het meest gepaste bandenmodel voor uw auto, gebuik makende van onze bandenconfigurator - het zal u helpen te kiezen voor het meeste gepaste alternatief. Voor de juiste bandengrootte, bekijk de bandenmarkeringen op de zijwand van de band.

Start winkelen