Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

20 inch banden

Vind 20 inch banden die het best passen bij wat je zoekt

De populairste 20" bandenmaten

De meest verkochte 20" bandenmodellen

Zomerseizoen
van 70 Zie de aanbieding
Zomerseizoen
van 150 Zie de aanbieding

Een overzicht van 20" banden

20 inch banden worden in de regel gemonteerd op grotere voertuigen als de Renault Grand Scenic, Volvo XC90, Porsche Cayenne, BMW X6, Land Rover en Jaguar F-Pace. 20" banden zijn populair onder fans van tuning die hun voertuig graag een agressievere look geven. Banden met een diameter van 20 inch vind je bovenal in de premiumklasse. Er zijn ook 20’’Run-Flat Banden op de markt verkrijgbaar.

Hoe kies je 20" banden voor jouw auto

Bij het installeren van een nieuwe set autobanden moet je altijd zorgen dat je vier dezelfde banden neemt. Een mix van loopvlakken en stijlen is gevaarlijk. Als je op banden rijdt die niet bij elkaar passen, loop je het risico op onvoorspelbaar stuur- of remgedrag, wat een gevaar betekent voor ieders veiligheid op de weg. Raadpleeg voor het kiezen van geschikte 20 inch banden de informatie uit de gebruiksaanwijzing van je auto of de markering op de zijkant van de band. Lees meer over dit onderwerp in onze bandenformaatgids.

Op zoek naar 20 inch-alternatieven? Gebruik dan onze bandencalculator om de beschikbare opties voor jouw voertuig te bekijken. Controleer voordat je alternatieve 20 inch banden kiest zorgvuldig alle indices en factoren van je voertuig.

Bekijk de beschikbare 20" banden

Bestel 20 inch banden bij ons online en laat ze gratis bezorgen bij een van onze bandencentra in Nederland. Kies de beste 20" banden voor jouw auto en plaats je bestelling vandaag nog.

De populairste banddiameters

Start winkelen