Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

19 inch banden

Vind 19 inch banden die het best passen bij wat je zoekt

De populairste 19" bandenmaten

De meest verkochte 19" bandenmodellen

Zomerseizoen
van 102 Zie de aanbieding
Zomerseizoen
van 169 Zie de aanbieding

Een overzicht van 19" banden

Banden met een diameter van 19 inch worden doorgaans gemonteerd op luxe en sportwagens. Ze geven het voertuig een agressievere uitstraling en bovendien betere prestaties: de bocht kan er scherper mee worden ingestuurd en de balans in de bocht zelf neemt toe. 19" banden tref je zoal aan op de BMW 7, Audi A8, Citroën C5, Ford S-Max, Mazda 6 en Seat Leon (vooral de modellen met veel vermogen).

Hoe kies je 19" banden voor jouw auto

Het kiezen van de juiste banden is essentieel voor de algehele prestaties en veiligheid van je auto. Als je rijdt op verschillende autobanden, treedt onregelmatige slijtage op, wat van negatieve invloed kan zijn op de besturing van het voertuig. Kijk bij het kiezen van de juiste 19 inch banden naar de bandmarkering op de zijwand en in de gebruiksaanwijzing van de auto. Lees meer in onze bandenformaatgids op onze blog.

Op zoek naar 19 inch-alternatieven? Je vindt alternatieve varianten in deze grootte in de handleiding van je auto. Je kunt ook naar optionele 19 inch banden zoeken met behulp van onze bandencalculator. Houd bij het kiezen van alternatieven echter wel rekening met de capaciteit en andere fysieke beperkingen van je auto.

Bekijk de beschikbare 19" banden

Wij verkopen online 19 inch banden via banden-oponeo.be. Kies geschikte 19 inch banden voor jouw voertuig door de breedte, hoogte en diameter van de band te selecteren. Je kunt ook zoeken naar banden op automerk. Plaats vandaag nog je bestelling en laat je 19 inch banden monteren in een van onze bandencentra.

De populairste banddiameters

Start winkelen