Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

17 inch banden

Vind 17 inch banden die het best passen bij wat je zoekt

De populairste 17" bandenmaten

De meest verkochte 17" bandenmodellen

Zomerseizoen
van 102 Zie de aanbieding
Zomerseizoen
van 169 Zie de aanbieding

Een overzicht van 17" banden

17 inch banden komen veel voor in iedere bandenklasse: de economyklasse, middenklasse en premiumklasse. Ze worden meestal gemonteerd op auto's uit het D-segment, zoals de Volkswagen Passat, Toyota Avensis, Audi A4, Skoda Superb, BMW 4 en 5, Peugeot 5008 en Ford Mondeo. Je hebt ruime keuze aan 17" banden als zomerband, winterband of vierseizoenenband. Daarnaast kun je ook 17’’ runflatbanden op je voertuig laten zetten.

Hoe kies je 17" banden voor jouw auto

Het vinden van de juiste afmetingen van de autobanden is erg belangrijk. Als je verschillende loopvlakken en stijlen gebruikt, breng je jezelf en andere weggebruikers in gevaar. Kijk bij het kiezen van de juiste 17" banden naar de bandmarkering op de zijwand en in de gebruiksaanwijzing van de auto. Houd altijd rekening met de bandenafmetingen die zijn opgegeven door de fabrikant wanneer je een nieuwe set aan gaat schaffen. Lees meer in onze bandenformaatgids op onze blog.

Misschien ben je op zoek naar 17 inch-alternatieven? Gebruik in dat geval onze bandencalculator. Bij het kiezen van alternatieve banden moet je rekening houden met de capaciteiten en fysieke beperkingen van je auto.

Bekijk de beschikbare 17" banden

Op onze website vind je een breed scala aan 17 inch banden. Kies de beschikbare 17 inch banden voor jouw auto door de breedte, hoogte en diameter van de band te selecteren of gewoon te zoeken op automerk. Plaats vandaag nog je bestelling en laat je 17 inch banden monteren in een van onze bandencentra.

De populairste banddiameters

Start winkelen