Autobanden

18 inch banden

Autobanden

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

-
Autobanden

Aanbevolen 18" zomerbanden modellen

Goodyear Efficientgrip Performance 2
4,0

1 beoordeling

Van 123 stuk
Bridgestone Turanza T005
4,5

12 reviews

Van 87 stuk
Pirelli Powergy
Van 132 stuk
Autobanden

Aanbevolen 18" winterbanden modellen

Kormoran Snow
Van 72 stuk
Imperial Snowdragon HP
4,2

41 reviews

Van 47 stuk
Autobanden

Aanbevolen 18" all season banden modellen

Kormoran All Season
Van 65 stuk
Kleber Quadraxer 3
Van 72 stuk
Continental AllSeasonContact
4,7

5 reviews

Van 109 stuk

Een overzicht van 18" banden

18 inch banden werden voorheen vaak geassocieerd met krachtige, getunede en luxe voertuigen. Tegenwoordig zijn steeds meer auto's uit het D-segment voorzien van 18" banden omdat banden met een grotere diameter de besturing en prestaties op hoge snelheid zouden bevorderen. Deze maat komt voor in iedere bandenklasse: economy, middenklasse en premium. 18 inch is de standaard fabrieksgrootte voor auto's als de Mercedes C- en E-klasse, Audi A6, Volkswagen Passat, Skoda Superb, Volvo S60 en Honda Accord.

Hoe kies je 18" banden voor jouw auto

Je moet altijd zoeken naar geschikte autobanden - het combineren van verschillende banden is gevaarlijk voor jezelf en andere weggebruikers. Voordat je 18" banden voor je auto bestelt, moet je de afmetingen controleren aan de hand van de gebruiksaanwijzing van je voertuig of de markeringen op de band zelf. Raadpleeg voor meer informatie onze bandenformaatgids.

Als je op zoek bent naar 18 inch-alternatieven, kun je onze bandencalculator gebruiken. Deze vertelt je alle toegestane bandenopties. Houd bij het kiezen van alternatieve banden rekening met de verschillende indices en factoren evenals de capaciteiten van je auto.

Bekijk de beschikbare 18" banden

Wij verkopen online 18 inch banden via banden-oponeo.be. Kies de beschikbare 18 inch banden voor jouw auto door de breedte, hoogte en diameter van de band te selecteren of gewoon te zoeken op automerk. Plaats vandaag nog je bestelling en laat je 18 inch banden monteren door een van onze bandencentra.

De populairste banddiameters

Houd uw handen schoon
aen laat de bandenmonteurs
de montage doen

Lees meer