Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

   

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Alle filters

Motorbanden

Motorbanden - best verkocht

We presenteren onze offerte van best verkochte motorbanden in onze webshop. Dat zijn de populairste banden die het vaakst door onze klanten worden gekozen. Kijk na of een van deze proposities aan jouw verwachtingen beantwoordt.

Motorbanden

Motorbanden Motorbanden delen zich aan verschillende types, afhankelijk van de soort van voertuig waarvoor ze bestemd zijn (klassieke motorfietsen, wedstrijdmotoren, scooters, quads, toermodellen, allroads, moped, choppers, enduro/cross street of cross off-road). Sommige motobanden kunnen op beide assen gemonteerd worden, andere kunnen alleen op voorwiel of achterwiel gebruikt worden. Motorbanden moeten verschillende rijeigenschappen vertonen zoals de juiste grip, precieze besturing en rijcomfort. Een band voor elke motorfiets zal snel en effectief water moeten afvoeren, tegen aquaplaning beschermen en voldoende tractie zowel op nat en droog wegdek garanderen. Wat ook opmerkelijk en belangrijk voor motorband is, is haar duurzaamheid, slijtvastheid een lange levensduur. Het gebruik van een modern rubbermengsel bij de productie beschermt de band tegen mechanische beschadigingen en verbreking. Het longitudinale kanaal in het midden van het profiel zorgt voor de grip bij grotere snelheden. Banden voor wedstrijdmotoren zijn banden bestemd voor natte wegdekken of slicks en semi-slicks. Ze hebben vaak een versterkte karkas war rolweerstanden vermindert en bandstabiliteit verhoogt. Motorbandenfabrikanten stellen stilistiek van de band op prijs en zorgen ervoor dat het aantrekkelijk en modern is. Elke van bovengenoemde soorten van motorfietsen heeft een beetje andere bandeneigenschappen nodig. Banden voor terreinmotorfietsen moeten op alle soorten wegdekken goed presteren, zowel op steenwegen zoals op het terrein en moeilijke, modderige omstandigheden. Zulke banden worden in een speciale soort van loopvlak uitgerust die door efficiënte zelfreinigheid gekenmerkt wordt. Zulke banden kunnen met gerust op modder en zand gebruikt worden.

Banden voor toeristische motorfietsen en choppers hebben ook enkele specifieke kenmerken. Ze zijn stabieler, ook bij grotere lading. Het loopvlak wordt door grote slijtvastheid gekenmerkt. Quadbanden bieden uitstekende grip aan en zijn vooral bestemd voor het terrein. Hun lichte constructie geeft betere versnelling en effectief remmen. Moderne banden van deze type garanderen vlotte en comfortabele rit zelfs in zeer moeilijk terrein. Wat meer, zijn ze ook geschikt voor grotere snelheden.

Voertuigtype

Motorbanden delen zich aan verschillende soorten, afhankelijk van voertuig waarop ze omgezet zullen worden. Ze verscheiden van elkaar op het gebied van opbouw en kenmerken.