Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

 

Wilt u bij ons bestellen? Wij gaan u niet teleurstellen! Bij OPONEO bespaart u uw tijd en vooral uw geld. Onze jarenlange ervaring met de verkoop van banden garandeert de hoogste niveau van professionele klantenservice die altijd uw alle vragen beantwoorden. Ruime keuze aan producten altijd op maat van uw budget!

 

SSL beveiligde betalingen

Meer dan 450 van onze gekwalificeerde medewerkers staan klaar om uw bestelling snel en effectief te leveren. Van de informatici tot klantenservice en de medewerkers van de voorraad. De laatste methodes van het coderen van de gegevens in verband met een wereldklasse hardwareplatform zorgen voor veiligheid van alle betalingen.

 

Snel en gratis bezorgd

We leveren onze producten naar de klanten in de hele België gratis. Dat is mogelijk dankzij onze geavanceerd logistiek centrum en overeenkomst met de professionele koerierdienst met veel jaar ervaring in het vervoeren van goederen door het hele Europa.

 

Nieuwe en originele goederen.

We verkopen producten van de moderne fabrieken uit de hele Europa zodat we onze klanten producten van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden. We verkopen geen banden ouder dan 36 maanden vanaf de productiedatum.

 

Lange ervaring in online verkopen

Sinds 2001 verkopen we banden en velgen. Met die verkregen ervaring kunnen we nu u de hoogste kwaliteit service aanbieden.

 

Boven 7 miljoen klanten

Na 15 jaar actief te zijn, hebben wij in januari 2015, de zeven milioen klanten bereikt. Wij blijven onze services en de kwaliteit daarvan ontwikkelen om ervoor te zorgen dat het aantal tevreden klanten blijft groeien.

 

Europees
verkoopnetwerk

Op dit moment zijn we in 13 Europese landen aanwezig. We hebben honderdduizenden banden naar Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Slowakije, België, Hongarije, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Tsjechië, Ierland en Polen verzonden. We verhogen onze omzet in deze landen scuccesvol.

Waarom bij ons bestellen?

  • OPONEO werkt sinds 2001 voortdurend.
  • 1 000 000 banden in voorraad.
  • Meer dan 450 medewerkers om uw order snel en effectief te versturen.
  • 7 miljoen tevreden klanten.
  • Een Europees bedrijf met webwinkels in 13 landen: Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Slowakije, België, Hongarije, Tsjechië, Ierland en Polen.

We willen u graag uitnodigen om een kijkje te nemen in onze webshop.

Begin met winkelen