Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Bestelwagenbanden

Kies profiel
Kies diameter

Best verkopende

Bekijk de hoogst beoordeelde camionbanden. Onze verzameling van beoordelingen en meningen over banden is de grootste in het internet. Zoekt u de beste camionbanden? Check onze rankings van zomer- en winterbanden die aan uw voertuig geschikt zijn. We willen u de aanbieding van camionbanden voor zomer en winter voorstellen, die de grootste cijfer van onze klanten hebben ontvangen.

De best verkochte bestelwagensbanden

We willen u aanbieding van camionbanden voorstellen. Hier vindt u het meest door onze klanten gekochte banden. Dat zijn winter- en zomerbanden die een uitstekend kwaliteit en aantrekkelijke prijs hebben. Zie de bestesellers in onze winkel. Check en koop de camionbanden die aan uw eisen voldoen.

Zomerbanden

4,0

11110

(92 opinie's)

4,2

111150

(54 opinie's)

4,0

11110

(42 opinie's)

4,2

111150

(39 beoordelingen)

4,6

111150

(34 opinie's)

Winterbanden

4,4

111150

(55 beoordelingen)

4,0

11110

(54 opinie's)

4,3

111150

(34 opinie's)

4,2

111150

(31 beoordelingen)

4,2

111150

(30 beoordelingen)

Banden vor bestelwagens

Banden vor bestelwagens

Banden voor bestelwagens hebben een C markering en die zijn speciaal voor auto's met belasting t/m 3,5 ton. Deze banden hebben een C markering en hebben twee draagvermogenindices (bv. 113/111, waar de eerste betekent de band gemonteerd op dubbele en de tweede op de gewone velg). In vergelijking met gewone banden hebben die groter draagvermogen- en lager snelheidsindex. Zulke band moet duurzaam zijn. Die moet ook stijf zijn, zodat die grote belasting kon dragen, maar ook met zich vloeiend en stabiel laten besturen. De grooste kenmerk van deze banden is precies autobesturen. De fabrikanten doen alles om rijcomfort te verhogen. De chauffeurs van bestelwagens rijden meestaal lange afstanden en hebben lager geluidsniveau nodig. Economische rijden is ook belangrijk daarom werd een speciaal loopvlakpatroon gebruikt om de gelijkmatige slijtage te granderen, maar ook lager rolweerstand en lager brandstofverbruik. Banden voor bestelwagen zijn ook speciaal versterkt om vervorming te voorkomen en om de zwaardere dingen te mogen dragen. Deze banden hebben goede grip op de weg nodig.

Laatste reviews

 • 4,2 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Grzegorz

  de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  Kormoran VANPRO WINTER
  Goede rijeigenschappen, stabiel op natte en ijzige oppervlakken. Het wordt behandeld met sneeuw en ijzel. De perfecte band voor de stad en voor kleine races (tot 15.000 km per jaar). Vrijwel ongeëvenaard, na het bedekken van 10.000 km minimale loopvlakslijtage, geen schade. In vorige Nokians, de auto verbruikt ongeveer een halve liter minder brandstof, maar de prijs maakt dit verschil goed. Met grotere afstanden is het de moeite waard om te investeren in goedkopere Nokiany. Een zeer succesvolle aankoop. Zij bevelen het aan!
 • 4,2 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: ryszard kobus

  de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  Michelin AGILIS ALPIN
  Ik heb deze banden al meer dan twaalf jaar gebruikt en ben nog nooit teleurgesteld geweest (hoge kilometerstand en veiligheid). Ik raad andere gebruikers aan
 • 5,0 11111
  een mening buiten NL Gebruiker: Marcin Szczodry

  de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  Michelin AGILIS ALPIN
  De werkelijke afgelegde afstand is meer dan 60.000 km in het winterseizoen. Ik veranderde de voor- / achterassen elke twee maanden, het resultaat is verrassend: 1 paar goed 7-6 mm tweede 4-5 mm, lage rolweerstand betekent laag brandstofverbruik, besparen in vergelijking met goedkopere fabrikanten, het werkelijke brandstofverbruik met ongeveer 1,5 l / 100 km, dat wil zeggen ongeveer 4000 PLN minder voor brandstof en duurzaamheid, niet alleen voor 2-3 maanden, maar rustig tijdens meer dan 1 winterseizoen.
 • 4,4 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Marcin

  de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  Nokian WR C3
  Ik zou aanraden Rijden met verse sneeuw en gesmolten sneeuw is waar. Andere aspecten zijn ook aanvaardbaar. Het geluid op een redelijk niveau kan echter een beetje stiller zijn.
 • 4,6 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Przemysław Pochmara
  Zeetex WV1000
  Tot nu toe ben ik tevreden over de aankoop van de banden Zeetex WV1000. Ik heb ook een bandenmodel van dit merk voor mijn bestelwagen VW T4 gekocht. Ik heb er ongeveer 20.000km doorgereden door het afgelopen seizoen en er is alleen kleine bandenslijtage te zien. Naar mijn mening zijn de banden zeer sterk en ze kunnen met premium merken concurreren. Als de prijs van deze banden in het volgende seizoen niet teveel verhoogd wordt, zou ik dit met ook willen kopen voor een Seat van mijn vrouw.
Start winkelen