Off-road banden 4x4

4x4 Banden Online

Off-road banden

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

-

De meest populaire 4x4-banden

Imperial Ecosport SUV
4,6

3 reviews

Van 63 stuk
BFGoodrich All Terrain T/A KO2
4,4

5 reviews

Van 179 stuk
Yokohama Geolandar A/T G015
4,3

2 reviews

Van 84 stuk
GRIPMAX Inception A/T
5,0

1 beoordeling

Van 76 stuk
General Grabber AT3
Van 103 stuk
GRIPMAX STATURE H/T
4,0

6 reviews

Van 60 stuk
Gratis levering[[ g_txtDostawaNaTerenieKraju ]]
Levering met montage
Boven 7 miljoen klanten

Off-roadbanden voor elk seizoen

Vind de perfecte 4x4- of SUV-banden en rij veilig in alle weersomstandigheden

4x4 zomer banden

Zomerbanden voor 4x4

4x4 winterbanden

Winterbanden voor 4x4

4x4 all season banden

Het is een garantie voor prestaties, ongeacht het seizoen en ongeacht het weer. Geniet van een comfortabele rit, of het nu winterkou en sneeuw, zomerhitte of herfstachtig regenweer is.

Welke 4x4 offroadbanden moet ik kiezen?

Het brede aanbod van 4x4-banden betekent dat elke bestuurder een model kan vinden dat aan zijn individuele behoeften voldoet. Afhankelijk van of u meer in de stad rijdt of meer tijd in het terrein doorbrengt, kiest u de band die aan uw behoeften voldoet.

AT banden

Bandenmodellen met de aanduiding AT, of All Terrain, zijn all-terrain banden (50% off-road-50% op de weg) met een universele toepassing. Uw 4x4 kan zowel langere stukken asfaltweg als lichte obstakels in het terrein moeiteloos aan. Ondanks het profiel en het off-roadontwerp constructie is dit type band perfect geschikt voor bestuurders die ook een betrouwbare oplossing nodig hebben voor dagelijks gebruik. Dit zijn nog maar enkele voordelen die AT-banden bieden.

MT banden

De afkorting MT - Mud Terrain is een aanduiding voor terreinbanden die zelfs de meest extreme wildernis aankunnen. Ze zijn meer geschikt voor zanderig of modderig terrein dan voor lange reizen op asfalt. MT-banden zijn extreem duurzaam en hun tractie wordt beïnvloed door hun specifieke constructie en loopvlakpatroon, dat wordt gekenmerkt door grote blokken. Als minder dan 20% van de wegen die u rijdt over de verharde weg gaat, dan zijn deze offroad-banden geschikt voor u.

HT banden

De HT-types van 4x4 banden zijn een uitstekende keuze voor bestuurders die af en toe de hoofdwegen verlaten. Met deze banden zult u niet bedekt raken op een moerasachtig bospad of vast komen te zitten in de modder op een onverharde weg. Hij is ook bestand tegen beschadigingen, dankzij de versterkte constructie. HT-modellen worden echter vooral gebruikt op wegen (minimaal 80%), waar u veilig kunt rijden in wisselende omstandigheden. HT-banden zijn stiller en zuiniger dan modellen met typische off-road-eigenschappen.

SUV banden

Belgische bestuurders kiezen steeds vaker voor SUV auto's. Door het hoge gewicht en vermogen van deze auto's - vooral die met 4x4 - is de keuze van de juiste banden erg belangrijk. De beste banden voor een SUV moeten niet alleen bij de maat passen, maar ook bij de belastingsindex en de snelheidsindex - kijk in het serviceboekje van uw auto voor de aanbevolen waarden. Banden voor SUV's zijn ideaal voor gebruik op verharde wegen en straten in de stad.

Off-road banden calculator

Weet je niet zeker welke bandenmaat je moet kiezen? We hebben een bandenconverter voor off-road en SUV's samengesteld die de metrische maat omrekent naar inches. De metrische notatie geeft de bandbreedte in millimeters, de verhouding profiel-breedte in procenten en de velgdiameter in inches. Onze 4x4-bandencalculator helpt je de juiste keuze te maken!

Off-road banden calculator

Standaard markering: 29x9 R17
Totale hoogte van de band: 720 mm Totale bandbreedte: 225 mm

4x4-bandenbeoordelingen van onze klanten:

 • Radek 4,4

  Toyo Open Country A/T plus

  De in 2014 aangeschafte vierseizoenenbanden hebben drie jaar hard werken op de weg (95%) en off-road (5%), zomer en winter, doorstaan. In de winter kon ik in de sneeuw bergop klimmen naar plaatsen in het Bieszczady-gebergte waar zelfs stevige mountainbikes het niet aankonden. In 2017 kocht ik precies dezelfde! Bekijk meer >
 • Dayana Maltese 4,1

  Falken WPAT01

  De banden lijken niet zo indrukwekkend in het verzamelen en het scherm, maar ze zijn goed te kijken hoe dan ook. Het behandelt goed in de stad, op natte wegen, op de wegen ook konijn, slechts een paar keer, maar hebben de steile oprit is altijd nat en glibberig zelfs met andere duurder dan deze band. Over het algemeen is goed, ik wou dat ze waren groter treden een dikkere uitstraling. Bekijk meer >
 • posti 4,6

  Michelin LATITUDE CROSS

  Ik heb deze bijna vier jaar non-stop zomerband winter. Gedreven bijna 70 duizend. km super-natte ondergrond droog, ook. In het veld Ik schaamde me onlangs uitgenodigd typisch in de handen verrassende tegenstand banden, op 40 kmh liep over een band viel stoep van de rand augustus, maar niets was het niet. Ook als u zich afvraagt ​​over de oponką in deze prijsklasse waard. Bekijk meer >
 • Zibi 4,3

  Kumho ROAD VENTURE MT KL71

  Grote MTki te rijden op alle oppervlakken, en gedragen zich in het veld en op de verharde wegen. Ik loop een 1,2Pa druk en is zelfs comfortabel met bijna nul doorbuiging van de band. De banden zijn relatief licht, dus ondanks de veel grotere omvang dan de originele auto is verstopt (laag verbruik). Het loopvlak is ontworpen dat bijt zo agressief als zodanig. Simex, maar dankzij een normale weg is erg rustig. Autorijden is veilig en voorspelbaar. Bekijk meer >

Houd uw handen schoon
aen laat de bandenmonteurs
de montage doen

Lees meer