Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

15 inch banden

Vind 15 inch banden die het best passen bij wat je zoekt

De populairste 15" bandenmaten

De meest verkochte 15" bandenmodellen

Zomerseizoen
van 102 Zie de aanbieding
Zomerseizoen
van 169 Zie de aanbieding

Een overzicht van 15" banden

15 inch banden worden geproduceerd in alle loopvlakpatronen en daarom kunnen ze worden gemonteerd op een breed scala aan auto's, van stads-sedans tot 4x4-voertuigen. 15" banden worden daarnaast vaak aanbevolen voor stationwagens, SUV's en minivans. Banden met een diameter van 15 inch zijn beschikbaar in alle seizoensvarianten: zomerbanden, winterbanden en vierseizoenenbanden. 15" banden behoren tot de meest populaire bandenformaten.

Hoe kies je 15" banden voor jouw auto

Je moet altijd de juiste bandenmaat voor je voertuig kiezen omdat het rijden op verkeerd gekozen banden gevaarlijk is. Het is het beste om altijd te rijden op identieke banden met hetzelfde loopvlak. Om de juiste 15" banden voor je auto te vinden moet je de precieze afmetingen van de band kennen. Deze vind je op de zijwand van de band en in de handleiding van je auto. Raadpleeg voor meer informatie onze bandenformaatgids.

Opzoek naar 15 inch-alternatieven? Gebruik onze bandencalculator om de opties voor jouw merk en model auto te bekijken. Kijk goed naar de capaciteit en andere beperkingen van je auto voordat je een bestelling van alternatieve 15 inch banden plaatst.

Bekijk de beschikbare 15" banden

Wij hebben een breed online-assortiment aan 15 inch banden Bekijk de beschikbare 15" banden voor jouw auto door de breedte, hoogte en diameter van de band te selecteren of gewoon te zoeken op automerk. Koop je 15" banden vandaag nog en laat je banden monteren door een van onze bandencentra.

De populairste banddiameters

Start winkelen