Autobanden

14 inch banden

Autobanden

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

-
Autobanden

Aanbevolen 14" zomerbanden modellen

Goodyear Efficientgrip Performance 2
4,0

1 beoordeling

Van 126 stuk
Bridgestone Turanza T005
4,5

11 reviews

Van 95 stuk
Pirelli Powergy
Van 268 stuk
Autobanden

Aanbevolen 14" winterbanden modellen

Kormoran Snow
Van 72 stuk
Imperial Snowdragon HP
4,2

41 reviews

Van 48 stuk
Autobanden

Aanbevolen 14" all season banden modellen

Kormoran All Season
Van 56 stuk
Kleber Quadraxer 3
Van 71 stuk
Continental AllSeasonContact
4,7

5 reviews

Van 114 stuk

Een overzicht van 14" banden

Een 14 inch band is bestemd voor kleinere stadsauto's maar kan ook worden gemonteerd op bestel- en vrachtwagens. Een band met een 14 inch diameter wordt hoofdzakelijk aanbevolen voor auto's uit de kleinste segmenten. 14 inch is de standaard fabrieksgrootte voor modellen als de Audi A2, Chevrolet Agile, Citroën ZX, Honda Fit, Kia Picanto, Fiat Scudo en andere lichte personenauto's en -busjes.

Hoe kies je 14" banden voor jouw auto

Het is belangrijk om het juiste formaat band op je auto te laten zetten. Een verkeerde grootte brengt alle weggebruikers in gevaar. Om geschikte 14 inch banden te vinden moet je de afmetingen van de band kennen. Deze staat gedrukt op de zijkant van de band en worden tevens vermeld in de gebruiksaanwijzing van de auto. Deze informatie bestaat uit een reeks tekens (cijfers en letters) in vaste volgorde. Lees meer in onze bandenformaatgids op onze blog.

De meeste auto's zijn compatibel met meerdere bandenformaten, binnen een bepaald bereik. Om te kijken wat de beschikbare bandenopties zijn voor jouw voertuig, kun je gebruik maken van onze bandencalculator. Houd bij het kiezen van potentiële 14 inch-alternatieven rekening met de capaciteit van je auto en andere fysieke beperkingen.

Bekijk de beschikbare 14" banden

Wij hebben een breed online-assortiment aan 14 inch banden Bekijk de beschikbare 14" banden voor jouw auto door de breedte, hoogte en diameter van de band te selecteren of gewoon te zoeken op automerk. Plaats vandaag nog je bestelling en laat je banden monteren door een van onze bandencentra.

De populairste banddiameters

Houd uw handen schoon
aen laat de bandenmonteurs
de montage doen

Lees meer