Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

14 inch banden

Vind 14 inch banden die het best passen bij wat je zoekt

De populairste 14" bandenmaten

De meest verkochte 14" bandenmodellen

Zomerseizoen
van 78 Zie de aanbieding
Zomerseizoen
van 116 Zie de aanbieding
Zomerseizoen
van 164 Zie de aanbieding

Een overzicht van 14" banden

Een 14 inch band is bestemd voor kleinere stadsauto's maar kan ook worden gemonteerd op bestel- en vrachtwagens. Een band met een 14 inch diameter wordt hoofdzakelijk aanbevolen voor auto's uit de kleinste segmenten. 14 inch is de standaard fabrieksgrootte voor modellen als de Audi A2, Chevrolet Agile, Citroën ZX, Honda Fit, Kia Picanto, Fiat Scudo en andere lichte personenauto's en -busjes.

Hoe kies je 14" banden voor jouw auto

Het is belangrijk om het juiste formaat band op je auto te laten zetten. Een verkeerde grootte brengt alle weggebruikers in gevaar. Om geschikte 14 inch banden te vinden moet je de afmetingen van de band kennen. Deze staat gedrukt op de zijkant van de band en worden tevens vermeld in de gebruiksaanwijzing van de auto. Deze informatie bestaat uit een reeks tekens (cijfers en letters) in vaste volgorde. Lees meer in onze bandenformaatgids op onze blog.

De meeste auto's zijn compatibel met meerdere bandenformaten, binnen een bepaald bereik. Om te kijken wat de beschikbare bandenopties zijn voor jouw voertuig, kun je gebruik maken van onze bandencalculator. Houd bij het kiezen van potentiële 14 inch-alternatieven rekening met de capaciteit van je auto en andere fysieke beperkingen.

Bekijk de beschikbare 14" banden

Wij hebben een breed online-assortiment aan 14 inch banden Bekijk de beschikbare 14" banden voor jouw auto door de breedte, hoogte en diameter van de band te selecteren of gewoon te zoeken op automerk. Plaats vandaag nog je bestelling en laat je banden monteren door een van onze bandencentra.

De populairste banddiameters

Start winkelen