Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL-certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Continental ContiEcoContact 5

Fabrikant:
Continental
Seizoen:
Zomerbanden
Label: Meer

Bandenmaat kiezen:

Aantal:
95 / st.
+ Milieubelasting: 4,55 €
Kopen
4,4
Review: Aanbevelingswaardig

Continental ContiEcoContact 5 beschrijving

”Veilig en milieuvriendelijk” – deze woorden worden door de producent gebruikt om Continental ContiEcoContact 5 voor te stellen. De band gaat indruk maken op alle automobilisten die behalve maximale prestaties ook brandstofbesparing en verlengde duurzaamheid op waarde stellen. Continental ContiEcoContact 5d biedt zijn gebruikers zeer lage rolweerstand, waardoor het rijden niet alleen spaarzaam is, maar ook meer ecologisch, want er er wordt minder CO2 in de atmosfeer uitgestoten. Bij ontwikkeling van deze band is er een speciale constructie voorbereid, die de remweg hielp te verkorten, zo wel op droog alsook op nat wegdek. De rolweerstand kon verminderd worden dankzij de unieke samenstelling van het rubbermengsel waarvan Continental ContiEcoContact 5 gemaakt is. Dankzij onderzoek in het laboratorium was het mogelijk om innovatieve polymeerketens te creëren, die silica zeer sterk verbinden en de grip op natte wegen verbeteren.


De band heeft een asymmetrisch loopvlak met twee onafhankelijke gedeeltes, waarbij elk van deze gedeeltes verantwoordelijk is voor andere prestaties. Daarom is rijden veilig ongeacht de toestand van het wegdek en weersomstandigheden. Continental ContiEcoContact 5 staat ook borg voor stilte en comfort – dankzij het gebruik van een modern rubbermengsel hebben de ontwerpers het geluidsniveau van de band verlaagd. Bovendien heeft het model langere levensduur en het loopvlak slijt gelijkmatig. Dat betekent niet alleen maar meer veiligheid tijdens exploitatie maar ook volle rijparameters door de gehele levensduur van de band.continental logo


Continental is een Duits concern die tot de vijf grootste bedrijven in de banden industrie in de wereld behoort. Ze beschikken over 22 fabrieken, ze hebben ook eigen R&D centra, waar ze aan nieuwe modellen van banden en verbeteringen van productietechnologieën werken. Behalve hun eigen merk, is het bedrijf ook de eigenaar van merken zoals: Barum, Semperit, Uniroyal, General en Euzkadi. Continental is gespecialiseerd in premium klasse banden, die de hoogste kwaliteit met volle prestaties en veiligheid op de weg combineren.

Continental ContiEcoContact 5 beoordeling

Resume: 4,4 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 125 reviews

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,3
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,3
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,5

125 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 58 mensen
 • 4 66 mensen
 • 3 1 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

99% gebruikers recommanderen deze band

99%

Informatie over banden worden verzameld voor 4889 dagen. In deze periode hebben we verzameld 125 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 985000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • Maat: 185/65 R15

  Review: 5,0

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik zou ze zeker aanraden. eerder Ik gebruikte de Michelin Energy Saver en ik zag meteen dat het Continental veel rustiger zijn, nauwelijks hoorbaar. kleeft aan de weg kei hard, krij ongeveer dezelfde route eke dag en tijdensd het ingang op dezelfde hoeken voel ik me veel comfortabeler en veiliger op banden Continental ContiEcoContact 5. Overwinnen van bochten met hoge snelheid veroorzaakt geen gevoel dat je op elk moment vallen van de baan kunt. Het is mij moeilijk om te spreken over de onderdrukking van de ongelijkheiden, omdat ik de schokdempers een paar weken geleden veranderde en meestal probeer ik om gaatjes te voorkomen. Ik beoordeel niet het uiterlijk van de band, want het is vergelijkbaar met het vergelijken van uiterlijk van de batterij of iets anders ... ik beweeg zich resoluut vreedzaam, binnen de grenzen van 90 km / u - 130 km / h meestal met ingeschakeld cruise control, en met een dezelfde snelheid. Ik had geen gelegenheid om werkelijke verbranding te meten (van volledig geen brandstof tot leeg), maar gezien de resultaten van de computer verbruiken Continental ContiEcoContact 5 op de route verminderd met 0,5 liter - 0,8 l ten opzichte van Michelin. Ik geloof dat deze banden bij uitstek geschikt zijn voor mijn rijstijl en ik ben zeer tevreden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 2 Nee 0

 • Maat: 185/65 R15

  Review: 4,5

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Op banden Continental ContiEcoContact 5 reed in de buurt van 15.000 km, waarbij het rijden in de stad meer dan 90% is. Het wordt ten zeerste aanbevolen als een band met als gevolg lage rolweerstand, vrijwing en zachtmoedigheid. Het lijkt mij dat de winst kan wel een beetje worden gezien- weliswaar klein, maar altijd wel iets! Bij hoge temperaturen kan het asfalt worden waargenomen en er is een lichte neiging tot glijden tijdens het remmen of scherpe bochten, maar de band overwint onmiddellijk met haar voordelen. Bij het rijden op natte zijn zorgen groeven op de banden voor waterafvoer en dit geeft een gevoel van stabiliteit. Ik gaf Continental ContiEcoContact 5 een score van 5 voor het rijden op oppervlakken, in vergelijking met de Michelin vallen deze gelijk. Bij het rijden op de snelweg (. Ca. 160 km / h) op een droge ondergrond zijn rustig en houden zeer goed vast aan de weg - geven echt een gevoel van veiligheid. Als ik opnieuw banden zou moeten kopen dan kies ik voor deze zonder aarzelen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 195/60 R15

  Review: 4,2

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Banden Continental ContiEcoContact 5 getest en vind ik heel goed, na ongeveer 20.000 km kan ik dit wel bevestigen. In elk geval dat ik meemakte heb ik ondervonden de de banden onderweg stabiel en voorspelbaar zijn. Na ongeveer 15-20.000. km bereikte de slijtage van de voorband 2 mm, 1 mm op de achteras, dat ga ik nie beoordelen, want ik heb geen beginpunt om te kunnen zeggen of dit veel of weining is, want dit zijn de eerste zomerbanden dat ik gekocht had. Over het algemeen, ik wilde dat ik de banden zo lang mogelijk zou kunnen gebruiken en ik denk dat het een behoorlijk resultaat is. Ze presteren goed op nat wegdek. Ik denk dat ik met gerust deze banden kan aanbevelen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 185/65 R15

  Review: 5,0

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Op de vorige banden gemiddelde minimale brandstofverbruik was 3.9, en met deze Continental ContiEcoContact 5 kon het verlaagd worden tot 3.7! Economie kan ik dus met gerust bevestigen. Zeer goed gedrag in de natte, zelfs bij wegrijden op een helling verlizen hun grip niet. Op een rechte weg, zelfs bij zeer veel neerslag blijft den auto goed aan de weg geplakt. Bochten kunnen perfect worden doorgenomen. verbruik ben niet echt in staat om te beoordelen, omdat ik het niet kan zien :). Ik ben blij met mijn aankoop, omdat mijn familie veiliger is, ik heb een zuinigere auto en het rijden is betrouwbaarder en leuker.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 205/60 R16

  Review: 4,6

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Misschien heb ik geen 100.000. kilometers op deze banden doorgereden maar in vergelijking met de vorige Pirelli dan waren Pirelli erg luid en had een grotere rolweerstand. Na zes jaar is wordt tijd om de banden te wisselen,de rubber was ontzettend oud geworden op de zijkanten. Wat Continental ContiEcoContact 5 en duurzaamheid betreft ken ik dit niet beoordelen,ik rij op hen tot de lente van dit jaar.Ik kan deze banden aanraden. ik heb ook winterbanden Continental en ze leidde me om de zomerbanden ook van dit merk te kopen van dit bedrijf, dus ik ben zeker niet teleurgesteld.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Continental ContiEcoContact 5 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Continental ContiEcoContact 5 205/55 R16 91 H
B | B | B 71 dB
205/55 R16 91 H 106 Kopen
Continental ContiEcoContact 5 205/55 R16 91 V MO
B | B | B 71 dB
205/55 R16 91 V 95 Kopen
Continental ContiEcoContact 5 225/45 R17 91 V FR, AO
C | B | B 71 dB
225/45 R17 91 V 118 Kopen
Continental ContiEcoContact 5 195/65 R15 95 H XL, ContiSeal
B | B | B 71 dB
195/65 R15 95 H 132 Kopen
Continental ContiEcoContact 5 195/65 R15 95 H XL, ContiSeal
B | B | B 71 dB
195/65 R15 95 H 127 Kopen
Continental ContiEcoContact 5 175/65 R14 82 T
B | B | B 70 dB
175/65 R14 82 T 84 Kopen
Continental ContiEcoContact 5 185/65 R15 88 T
B | B | B 70 dB
185/65 R15 88 T 92 Kopen
Continental ContiEcoContact 5 235/60 R18 107 V XL, FR, VOL, SUV
A | B | B 72 dB
235/60 R18 107 V 147 Kopen
Continental ContiEcoContact 5 165/60 R15 81 H XL
B | B | B 71 dB
165/60 R15 81 H 120 Kopen
Continental ContiEcoContact 5 175/65 R14 82 T
B | B | B 70 dB
175/65 R14 82 T 81 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand B REMWEG OP NAT WEDGEK B
Kod QR

Continental

3561010000

205/55 R16 91 V

C1

71

 • Continental
 • ContiEcoContact 5
 • 205/55 R16
 • 91
 • V
 • B
 • B
 • B
 • 71 dB
 • Nee
 • Nee
 • SL
Productinformatieblad

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.

Certificaat

Continental ContiEcoContact 5 test

2018 test Gute Fahrt in de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test ADAC in de maat: 165/70 R14 1. plaats beoordeling: ruim voldoende