Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Continental ContiWinterContact TS800

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Continental
Seizoen:
Winterbanden
Label:
E C B 71 dB
Meer
Aantal:
64 / st.
Kopen
3,8
Review: Goed 246 reviews

Continental ContiWinterContact TS800 beschrijving

3PMSF De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Typ: winterband

Klasse: premium - moderne technologie, de hoogste prestaties

Bedoeld voor: luxe auto's en sportauto`s

Loopvlak: asymmetrisch - bestaat uit twee onafhankelijke delen, elk deel beschikt over andere eigenschappen

Maat: 13 tot 19 inchContiWinterContact TS810 S is een band van de hoogste klasse, geproduceerd door Continental. Het is de modernste versie van ContiWinterContact TS810 voor sportauto`s en luxe auto`s. De band is uitstekend geschikt voor bestuurders die van dynamisch en comfortabel rijden houden en veiligheid tijdens het rijden hoog in het vaandel hebben staan.

De band garandeert volledige veiligheid op met sneeuw bedekt en glad wegdek. Zijn moderne constructie biedt perfecte grip en bestuurbaarheid op winterse wegen. Dankzij talrijke lamellen en groeven in het loopvlakpatroon is het risico op slippen beperkt. Hierdoor wordt ook sneeuw en modder van onder de band afgevoerd, waardoor de auto betere reactiviteit en grip heeft. De producenten hebben het rubbermengsel met vloeibare polymeren verrijkt waardoor de ContiWinterContact TS810 S uitstekend presteert op sneeuw en vochtig wegdek. Het model presteert ook goed op een droog wegdek wanneer er geen vorst is. Voor de veiligheid van de bestuurders zorgt de slijtage-indicator. De bestuurder heeft hierdoor betere controle over de toestand van de band die met name in de wintertijd in uitstekende conditie moet zijn om 100% veiligheid te bieden.

Informatie over de producent: Continental is een van de grootste bandenondernemingen ter wereld. De firma komt uit Hannover, waar zij sinds 1871 banden produceert. De producent geniet het vertrouwen van bestuurders van de hele wereld dankzij zijn hoogkwalitatieve producten. Continental omvat verschillende bandenmerken, zoals: Uniroyal, Barum, Point s, Matador, General en Semperit.

Continental ContiWinterContact TS800 beoordeling

Resume: 3,8 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 246 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 3,7
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 3,8
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 3,8

246 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 16 mensen
 • 4 116 mensen
 • 3 111 mensen
 • 2 2 mensen
 • 1 1 mensen

88% gebruikers recommanderen deze band

88%

Informatie over banden worden verzameld voor 6093 dagen. In deze periode hebben we verzameld 246 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 3142000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van slechts binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 175/65 R15

  Review: 4,2
  Op het ijs zoals op het ijs zal er geen juiste band daarvoor zijn. Als het over de sneeuw of het natte weer gaat dan is deze Continental ContiWinterContact TS800 band in vergelijking met Debica en aalscholvers en enkele Oostenrijkse er (kan me niet herinneren hun namen) openbaring. Als het gaat om uitglijden op sneeuw en natte wegen is echt een openbaring. Alleen dit jaar hadden we geen sneeuwkettingen in het gebied waar de laatste paar jaar waren ze noodzakelijk. Zeker zijn ze rustig en zeer comfortabel. Nog te weinig km om alles te beoordelen, tot nu toe vlekkeloos. Ik betaalde niet zo weinig maar ik heb er echt geen spijt van. Voorzeker zjin de prestaties niet teleurstellend. De korte remweg is opvallend en ook andere rijeigeschappen zijn in dit model echt verbeterd in vergelijking met andere Continental banden die eerder geproduceerd zijn. Ik zie andere merken niet meer, dit is de beste volgens mij en in de ogen van mijn vrienden die hekel aan het kopen van de banden hebben omdat het zo moeilijk is om juiste banden te vinden, in het bijzonder winterbanden. Wat heb ik ook opgemerkt is dat Continental ContiWinterContact TS800 niet luidruchtig zijn. Veel bestuurders zoeken banden die lage geluidsniveau hebben en gelukkig heb ik ze uiteindelijk gevonden. Bij oponeo is er nog snelle levering en service die altijd handje wil helpen. In het algemeen ben ik blij met Continental ContiWinterContact TS800.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 185/60 R14

  Review: 4,2
  Ik heb de banden aan het begin van de winter gekocht hier op band.com. Ik kochtte ze door een hoge rating en positieve meningen op dit forum. Ik was op zoek naar een goede bandenbedrijf en besloot om Continental ContiWinterContact TS800 te kopen. Met de aankoop was ik zeer tevreden. De aankoop zelf via oponeo.nl is geweldig. Nou ja, maar misschien iets over de banden. In het begin heb ik geen kans om de banden te testen (het was meestal droog), Ik wachtte op de eerste sneeuw en het verschijnt rond Oudejaarsavond. Ik wist al dat ze op een droog en nat wegdek geweldig presteren maar met de sneeuw is dezelfde. Dan wist ik dat het aankoop heel goed was. Het is wel bekend dat het rijden in dergelijke weersomstandigheden niet hetzelfde is maar ik verwachtte geen dezelfde grip. Continental ContiWinterContact TS800 banden maakten de rit veilig en comfortabel. Ik zou het aan iedereen aanraden. Als het over de geluidsoverlast gaat, is het bekend dat ze een ​​beetje luider dan de zomerbanden zijn maar veel hangt af van de bandenmaat (ik ga niet klagen) slijtage? Ik heb te weinig gereden om volledige mening te uiten. Rolweerstand? Het is ook moeilijk om zelf te beoordelen maar persoonlijk heb ik geen slechte ervaring. Wil ik deze Continental ContiWinterContact TS800 nog een keer kopen? Waarschijnlijk ja maar ik wil deze veranderen, zodat ik iets anders kan vinden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat:

  Review: 4,2
  Goede banden hoewel ze vreemd eruit zien. Ik rijd voor het tweede seizoen met deze Continental ContiWinterContact TS800 en ik ben echt blij voor mijn keuze. Geen vreemde gedrag wanneer zij door de vallende sneeuw en smeltende sneeuw rijden. Helemaal niet luid zowel op natte als op de droge wegen. Bij het inhalen is het super, misschien 1.3 dieselmotor is geen sprinter maar bij het gewicht van 170 Nm bij 1150 kg doen hun best wat degenen die diesel hebben kunnen begrijpen. Eerder op dezelfde auto heb ik Barum Polaris 2 gehad en ze zijn een klasse beter zoals met Debica banden waarbij ik ook de gelegenheid heb gehad om met een ​soortgelijke auto te testen. Gedurende het afgelopen seizoen heeft ABS enkele keren ingeschakeld wordt als ik met de snelheden heb overdreven. Continental ContiWinterContact TS800 is geen band om op het ijs te rijden, misschien met de spikes zou het goed zijn.Tot nu toe (na een jaar) is het loopvlak als een nieuw. Bijzonder aan te bevelen voor mensen die veel rijden tijdens de winter omdat de prijs overtuigt.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 185/65 R14

  Review: 4,0
  Continental ContiWinterContact TS800 band is goed. Ik kocht al in het seizoen dus ik betaalde een beetje te veel maar geen spijt. Ik heb tussen deze en UG7 + gekozen. Iemand heeft eerder geschreven dat hij het enthousiasme niet begrijp en de band is niks opvallends. Dat is eigenlijk het grootste pluspunt. Ze zijn tenminste goed op elk wegdek. Niet glijden niet op een nat asfalt zoals sommige winterbanden. Ik reed met deze banden enkele duizenden kilometers voordat het sneeuwde en het was ok. Toen het heel besneeuwde winter was, presteren ze heel goed. Ze konden starten en remmen op de losse sneeuw maar dan bleek de grip om super te zijn zelfs in dergelijke weersomstandigheden. Continental ContiWinterContact TS800 heeft verrassend goede grip in de bochten. Immers zijn ze een beetje erger dan de TS830 terwijl die ook niet ideaal zijn. Waarschijnlijk volgende keer zal ik andere bandtjes kopen want dit model lijkt ouder te zijn en zal door iets nieuwers vervangen worden. Als het over deze webwinkel oponoe gaat zoals altijd super.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 155/70 R13

  Review: 4,6
  Aangezien dat deze winterbanden zijn, geef ik mijn mening daarover in de winterse omstandigheden. Ik heb ze aan de voorkant opgezet en ik kan alleen maar zeggen dat ze zich geweldig op de sneeuw gedragen - ze hebben me enkele keren gered als ik te aggresief op de sneeuw heb gereden (ik bedoel situaties waarin de auto in de slip raakt zowel op ijs en smeltende sneeuw - gewoon zonder voorbehoud - mijn beste vrienden tijdens het winter! Als het over de tractie van Continental ContiWinterContact TS800 gaat dan zelfs als je in de sneeuw vast zit, zijn ze in staat om je te redden! Ik voel heel comfortabel en veilig met deze banden en dat is de eerste keer dat ik zo tevreden met de winterbanden ben. De hogere prijs wordt tijdens de rit op de sneeuw terugbetaald. In de testen hebben ze alleen maar met duurdere Michelin verloren duur vanwege de grotere slijtage. Ik ga dat iedereen aanradenin het bijzonder als het over Continental ContiWinterContact TS800 banden gaat!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Continental ContiWinterContact TS800 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
E | C | B 71 dB |
125/80 R13 65 Q 64 Kopen
E | C | B 71 dB |
125/80 R13 65 Q 56 Kopen
E | C | B 71 dB |
145/80 R13 75 Q 99 Kopen
E | C | B 71 dB |
145/80 R13 75 Q 66 Kopen
D | C | B 71 dB |
155/60 R15 74 T 124 Kopen
D | C | B 71 dB |
155/60 R15 74 T 94 Kopen
E | C | B 71 dB |
155/65 R13 73 T 81 Kopen
E | C | B 71 dB |
155/65 R13 73 T 97 Kopen
D | C | B 71 dB |
175/55 R15 77 T 117 Kopen
D | C | B 71 dB |
175/55 R15 77 T 146 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand E REMWEG OP NAT WEDGEK C
Kod QR

Continental

3552860000

125/80 R13 65 Q

C1

71

 • Continental
 • ContiWinterContact TS800
 • 125/80 R13
 • 65
 • Q
 • E
 • C
 • B
 • 71 dB
 • Ja
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.

Certificaat

Continental ContiWinterContact TS800 test

2012 test ADAC in de maat: 165/70 R14 2. plaats beoordeling: ruim voldoende