Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Continental ContiEcoContact EP

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Continental
Seizoen:
Zomerbanden
Label:
D D B 70 dB
Meer
Aantal:
70 / st.
Kopen
2,8
Review: Medium 465 reviews

Continental ContiEcoContact EP beschrijving

De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

Continental ContiEcoContact EP beoordeling

Resume: 2,8 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 465 reviews

medium
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 3,0
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 3,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 2,8

465 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 1 mensen
 • 4 40 mensen
 • 3 318 mensen
 • 2 95 mensen
 • 1 11 mensen

45% gebruikers recommanderen deze band

45%

Informatie over banden worden verzameld voor 7353 dagen. In deze periode hebben we verzameld 465 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 8098000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 165/70 R14

  Review: 2,6
  Welkom. In deze kringen zijn ze gordel band mijn speelgoedauto's (salon apparatuur). Wat ik kan zeggen over hen? Er szybkościeralne zoals sommigen suggereren. Ik zal beginnen af ​​te nemen, en dat is het einde (wat de waarheid is ongeveer 1 mm van de zijkanten van de controle strip, maar niet meer - Ik hou van snelle bochten aangepast). Zijn kracht is vrij goed -56.000 kilometer is een stuk - een vlotte rijstijl kan het nodig zijn om comfortabel met 75-80.000. Slechte natte - die je kan verrassen in een plas, de functie is een manier van het uitglijden op natte - houden, houden, Oops - boot, stil. Zo kan een gezonde schrikken. Maar ze zijn sterk en snel in responstijd. Ik heb geen vergelijking ook, want wsześniej en een andere auto en de afstanden veel kleiner, maar ze zijn zeker beter dan Kumho vriend van Debica en aalscholvers. Maar niet meer te kopen. Waarom? Ot veel hoger dan de vergelijkbare concurrentie en gum prijs. sneeuw in niegłębokim omgaan - - Volgende week zal ik een nieuwe kopen, dus we zullen zien wat er zal gebeuren :) Oh - śmigałem ze vanaf mei 2004 tot heden zonder onderbreking de hele winter przejeżdziłem drie en slechts één keer onder het genot de sloot aan de kant van de weg: D en sneller liep in s1 van de banden midwinter: P maar ik realiseer me dat dit en volgend jaar rubber winter zal zimóweczki (momenteel kombinował zoals het verlaten van huis of diepere sneeuw op de parkeerplaats)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 165/70 R14

  Review: 2,6
  Ik reed in deze banden neumáticoch 3 stations, waaronder een zeer scherp. In het algemeen, in de zomer is een openbaring - uiteraard op de hoogte van de zomer banden en vol met gezond verstand, zou ik naar de zeer veilig neumáticoch. Nationaal 1-verpakt sneeuw die vaak in de reacties op het stuurwiel, remmen, accelereren was gewoon geweldig. Natuurlijk zdażały zijn momenten waar elke winterbanden te winnen. Het ergste is uit het huis en uit van het parkeren in de woonwijk okopnego situaties en natte sneeuw. "Łopatowałem" voor het landingsgestel raakte de sneeuw. Ik ging twee keer uit de weg, maar het is in het spel, en de beweging van het nulpunt - maken de partijen begrijpen dat het soms dingen niet goed gaan, zelfs in de beste winterbanden. Voor degenen neumáticoch won met 3 jongens in testtijd okrążaniu die afhankelijk zijn van een klein object in een keer - hebben we na 10 ringen. Golf2 de winterbanden, winterbanden clio, Fabia in letniakach en ik letniakach. Alleen clio was een beetje beter;)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 155/65 R14

  Review: 1,8
  Op droog asfalt zo-zo. Natte niet. Ik heb nog nooit op iets even nutteloos in de natte geweest. Normaal Debica, aalscholvers, Daytona en goedkope banden en natte wegen zijn veel beter. Deze band is gewoon onvoorspelbaar nat. Deze bedrijven bieden de originele banden waarschijnlijk gewoon op de post-ongeluk reparaties uit te voeren. Na het kopen van Twingo pojeździłem hen voor ongeveer een maand en dan winterbanden - Goodyear UG6 ... het gedrag van de auto is onherkenbaar veranderd. Volledige controle onder alle omstandigheden (die nog steeds erg warm was - C rangen 5-10), met inbegrip van hoge regenval, eenvoudig te bedienen, zelfs slippen. In het voorjaar ben ik weer begonnen ... niet Contaktu ContiEcoContact de weg. Om dit te doen, banden 20 000 km rit lijkt nu heel stil, het niet hebben om een ​​nieuw spel te kopen voor de winter. Tire is niet zozeer in de 4 stuks (voorste en achterste zitplaatsen veranderd na 10 000 km).

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 185/60 R14

  Review: 3,4
  Mensen hield! Kan ik ga kort in deze schoenen, en nog veel meer kan ik zeggen over hen, maar toen ik een aantal van de berichten te lezen, maakt me zwak. Als iemand zegt dat ritje agressief, met een gilletje van banden van alle lichten, in een poging de sterke bochten in de regen en droog te overwinnen, en tegelijkertijd wil een panda of astra auto gedragen als kleverige asfalt waarschijnlijk niet moeten rijden een auto. De wetten van de fysica niet de mensen bedriegen, en helaas een kilometer en de helft van de regen aan de voet van het gas te verwijderen, de band om zijn rol te vervullen zoals het hoort. Wat dościeralności stap om te bevestigen, helaas, die snel slijten. Zelfs na 1000 km zie ik de randen van de banden slijten meer. In de regen, in ieder geval mijn exemplaren zijn goed en ik kan niet zo ver te klagen. We zullen doorgaan om te zien ...

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 195/60 R15

  Review: 3,4
  Zeer goede wielen! Je vasthouden aan de weg auto als "sticky", wordt het gemakkelijk versnelling, hoewel het moeilijk zou zijn om rubber te verbranden, kunt u klachten over het geluidsniveau, lawaai en kan slijtage ja, maar als iemand is afhankelijk van de sport te rijden dan je moet kijken naar alle andere plank, en al die onzin die mensen hier geen volledig beeld geven een realiteit, in het bijzonder met de meeste van het schrijven in het algemeen over het merk en niet het model en waarschijnlijk niet weet wat schrijven, zonder vergelijking, voeg ik dat het voor een moment dat ik Barum, ten opzichte van de Continental kan precies het tegenovergestelde te beoordelen, en voor de evaluatie toe te voegen - "niet te vergelijken" en blijkbaar hetzelfde bedrijf te doen. Dus zeker niet Barum Continental en de meeste normale gebruikers.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Continental ContiEcoContact EP maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
D | D | B 70 dB
155/65 R13 73 T 70 Kopen
D | B | B 70 dB
175/55 R15 77 T 133 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand D REMWEG OP NAT WEDGEK D
Kod QR

Continental

3588870000

155/65 R13 73 T

C1

70

 • Continental
 • ContiEcoContact EP
 • 155/65 R13
 • 73
 • T
 • D
 • D
 • B
 • 70 dB
 • Nee
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.

Certificaat