Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Continental ContiEcoContact 3

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Continental
Seizoen:
Zomerbanden
Label:
D B B 70 dB
Meer
Aantal:
82 / st.
Kopen
3,7
Review: Goed 576 reviews

Continental ContiEcoContact 3 beschrijving

Continental ContiEcoContact 3 is een premium zomerband voor stads- en compacte auto`s. De stijve omtrekribben van het loopvlak zorgen voor nauwkeurigheid van besturing en richtingsstabiliteit - ze zorgen bovendien ook voor de soepelheid en het behoud van de juiste rijbaan. Het loopvlak zelf kent een asymmetrische constructie, wat betekent dat het uit twee onafhankelijke delen bestaat. Elk deel zorgt voor andere prestaties, daarom presteert het model uitstekend onder verschillende omstandigheden.

conti bieznik

Speciale inkepingen op de buitenste schouder van de band zorgen voor goede tractie, in het bijzonder op nat wegdek, wat zorgt voor een veilige en comfortabele rit. Dankzij de optimale plaatsing van de omtrekkanalen in het middendeel van het loopvlak en dankzij de schuine inkepingen in het binnenste van de bandschouder wordt water efficiënt afgevoerd. Continental ContiEcoContact 3 is gemaakt van een modern mengsel dat voor een beperkte rolweerstand zorgt, wat leidt tot minder brandstofverbruik, waardoor de gebruiker kostenefficiënt en milieuvriendelijk kan rijden. Bovendien biedt het mengsel bestendigheid en een verlengde gebruiksperiode, en bescherming tegen mechanische beschadigingen. De constructeurs hebben voor juiste druk van de band op het wegdek gezorgd, waardoor het model langzaam en gelijkmatig verslijt - voor optimale prestaties gedurende de gehele gebruiksperiode. De band is in het bijzonder geschikt voor bestuurders die hoge prestaties en rijveiligheid eisen, maar tegelijkertijd zorg willen dragen voor het milieu.logo Continental


Continental is een van de grootste bandenproducenten ter wereld. De firma werd in 1871 in Hannover opgericht - en het hoofdkantoor is daar nog steeds gevestigd. Onder de onderneming vallen vele merken, waaronder: Barum, Viking, Uniroyal, Matador en Semperit. Het bedrijf heeft 22 fabrieken en onderzoekcentra over de hele wereld. Continental is op de Europese bandenmarkt - maar liefst 32% van de originele banden op een nieuwe auto komt van Continental.

Continental ContiEcoContact 3 beoordeling

Resume: 3,7 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 576 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 3,7
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 3,8
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 3,8

576 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 43 mensen
 • 4 225 mensen
 • 3 283 mensen
 • 2 19 mensen
 • 1 6 mensen

86% gebruikers recommanderen deze band

86%

Informatie over banden worden verzameld voor 7053 dagen. In deze periode hebben we verzameld 576 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 8452000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 175/65 R14

  Review: 3,4
  Zeer goede band met alleen een nadeel - stabiliteit. Uitzonderlijke goede grip in de bochten op droog wegdek. Bochten overwint veel strakker zonder piepen. Hetzelfde doet het goed in de regen - geen gevoel van de verandering in de greep, die we zo goed kennen met andere banden. Ook in diepe plassen gedraagt ​​zich onberispelijk. Ook in de ongitudinale sporen werkt Continental ContiEcoContact3 heel goed. Deze band reageert op het wiel draaien met een kleine vertraging. Als gevolg daarvan, hebben we niet de baan voor een zeer nauwkeurig te regelen. In eerste instantie was het een zeer onaangename ervaring, maar het blijkt dat het waarderen van andere voordelen, u kunt wennen. Om samen te vatten: comfortabele band met uitstekende grip in alle omstandigheden, de zomer en de iets lagere stabiliteit.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 145/80 R13

  Review: 4,9
  Deze banden heb ik op de vooras in mijn Corsa B 1.4 versie met ABS en auto weegt ongeveer 900kg. Uitstekende banden. De Continetal ContiEcoContact 3 houdt auto op de weg als zowel een rechte lijn en in de bochten. Perfecte grip in de natte en droge wegen. Gemakkelijk kunt u een bocht inrijden en met gas controle invoeren. Het remmen op droge en natte is ook makkelijk. Een paar keer moest ik abrupt remmen en ik zie het verschil. Zeker het verkrijgen van een paar meter. Eet rechte lijn zeker voelen - auto als het was in een spoor ;) Ook in de gaten gedragt zich deze band heel goed. ABS had door hele seizoen nooit toegetreden. Voor het jaar koop ik dezelfde banden, want ik ben superteverden ervan!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 155/65 R14

  Review: 4,6
  Continental banden zijn banden met een enorme aandacht uitgevoerd, zowel visueel als technsch. Producent van deze band zorgt voor elke detail en ook voor hoge kwaliteit. Continental ContiEcoContact 3 gedragt zich perfect, zowel in de zomer als in de winter. Continental kan een dure band zijn, maar in mijn geval moet ik toegeven dat ik probeerde goedkopere vanwege de prijs vinden, maar uiteindelijk altijd kwaliteit Continental heeft gewonnen, uiterlijk en duurzaamheid zijn de grootste kenmerk van Continental. Ik weet dat alleen Continental garandeert mij een goede kwaliteit, brandstofbesparing en ook een paar jaren van veilige rijden met een duurzame band.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 3,8
  Emeryckim CEC3 195/65 R15H fabriek begon opereren vanuit de nieuwe Octavia TDI 2. De banden gedroeg zich zeer correct, kan niet te veel ruimte te geven voor natte, of hebben niet bijzonder rustig (of sterke) geweest. Bovenste rechter zijn duurzaamheid, omdat zij in totaal ongeveer 60.000 kilometer (vervanging na 5,5 jaar Dunlop 98,000 km BluResponse, en de meeste langste routes in de zomer, daarom de schatting van 60: 40 zomer: winter) deed. Na de twee banden met een profieldiepte van 3-4 mm, en twee van het loopvlak, zelfs 4-5mm - Flawless - Ik heb een vriend een taxi voor een seizoen dojeździł nog niet. Deze banden had de gelegenheid om een ​​paar keer Gdansk en Warschau route snel rijden, maar met een computer brandende 5,0 liter (5,2 werkelijke verbruik), die al enige tijd heb ik niet, zelfs met een bandenwissel in de zogenaamd "efficiënt" Dunlop BluResponse. Daarom moet het verbruik niet in hen voor hoog - de band zelf niet boven de middelmaat. Natte gedrag zo goed - niet de band zorgt voor de beste vertraging heeft ABS geen tijd om te reageren hebben. Maar hij (een kwestie van grootte) reed vrij goed in de voren met water. droge goed gedrag. Ondanks de grootte van de auto baloniastego leidde hij de go-karting, altijd met vertrouwen en precisie - zelfs ik was verrast. Die gedachte heeft blijkbaar Octavia, overgenomen van de Golf. Maar het blijkt dat was een groot pluspunt Conti. Nu Dunlopy BluResponse, zeer stille banden, maar beduidend slechter trakcyjnie. Bij snelheden boven 150 km / h de auto rechte weg als een windvlaag van side niveau iets verandert er niets, (hoewel er geen wind), en krappe bochten effect gedrag "ponton" optreedt. Deze indruk van het hebben van Dunlopów onaangename verrassing mij - omdat Conti Eco Contact 3 gedroeg zich veel beter, ze waren een beetje moeilijker ... Dat is waarom ik ze missen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 185/65 R15

  Review: 4,6
  tire "scope" van de eerste vergadering voor Fiat Punto momenteel geproduceerd. Ik nam ze mee naar de grootste - punt fl II. Auto presteert zeer goed op vrijwel elk oppervlak, natuurlijk, sneeuw en ijs kon niet "gemonteerd", zoals deze termen 'winterbanden') stijl meer agressief rijgedrag, schrijf hier niet over halsbrekende snelheden door dieselkiem 1.3 is 160 km max / h: D, maar vaak wordt wat te doen, gebeurt het dat zijn 'popiszczą "maar over het algemeen ben ik blij met hen Bulgarije, Roemenië, Servië en Turkije, waar vaak szutrówkach tour. uitgeoefend :) sensationeel in andere landen, "gezien" enige weg, zodat ik niet kan bepalen;) de auto, beladen 5 personen + bagage doos en een koffer vol typisch, de stad en pendelen naar het werk na 30 km. in één richting na zo'n 10.000 kilometer voor en achter 1 mm verlies van 0,5 mm Bottom line - .. de auto van deze klasse - ik beveel :)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Continental ContiEcoContact 3 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
D | B | B 71 dB
175/65 R14 86 T 109 Kopen
D | D | B 70 dB
185/65 R15 88 T 79 Kopen
D | B | B 70 dB
145/70 R13 71 T 82 Kopen
D | B | B 70 dB
155/60 R15 74 T 75 Kopen
D | B | B 70 dB
155/60 R15 74 T 77 Kopen
155/60 R15 74 T 91 Kopen
F | B | 70 dB
155/70 R13 75 T 61 Kopen
D | B | B 70 dB
165/60 R14 75 T 94 Kopen
C | B | B 71 dB
165/70 R13 83 T 70 Kopen
D | B | B 70 dB
165/70 R13 79 T 94 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand D REMWEG OP NAT WEDGEK B
Kod QR

Continental

3520070000

145/70 R13 71 T

C1

70

 • Continental
 • ContiEcoContact 3
 • 145/70 R13
 • 71
 • T
 • D
 • B
 • B
 • 70 dB
 • Nee
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.

Certificaat

Continental ContiEcoContact 3 test

2008 test ADAC in de maat: 175/65 R14 2. plaats beoordeling: