Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Ling Long Banden

Ling Long Banden

Beoordeling van de producent
3,9
gebaseerd op 43 meningen

Ling Long banden zijn een goede optie voor chauffeurs die op zoek naar ideale rijparametersvoor een goede prijs zijn. De producent van Ling Long-banden is in het bezit van moderne technologische voorzieningen.

Dit zorgt ervoor dat het mogelijk is om modellen te produceren van materialen van de beste kwaliteit die worden gekenmerkt door de best mogelijke prestaties. Rijden op Ling Long-banden is veilig en duurzaam.

De modellen van het merk zijn ook bestand tegen slijtage. Maak kennis van het rijke aanbod van Ling Long in onze winkel. Ieder vindt hier iets voor zich.

Beoordelingen van banden door onze klanten Ling Long:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Ling Long banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Luigi 4,4

    Ling Long Greenmax 255/45 R18

    Tot nu toe heb ik ongeveer 10.000 km gereisd en de banden zijn niet te gedragen, goede droge grip en goed is in de natte. Normaal Runorosità. In vergelijking met de vorige (Michelin en Sunny) vond ik een lichte daling van het brandstofverbruik. Ik merkte ook dat is gemarkeerd alleen in geval van "roekeloos" (bochten rijden op 120 km / h, of wandelingen rond punt meer dan 80) en een dynamisch staan ​​en ook losse gids. Fair ook gemaakt van onverharde wegen van de berg; hoewel verhogingen slijten de weg, kunt u ophalen van de auto (de mijne weegt 2,35 ton) en zonder al te veel inspanning. Meer >
  • Ray Stewart 4,6

    Ling Long Greenmax 205/50 R16

    Ling Long Greenmax is een band die in goede staat die, naar mijn mening geeft goede prestaties van één van de beste merk banden, maar minder dan de helft van de prijs. Ik ben erg tevreden met hen en maken ze de banden van mijn keuze wanneer ik vervangingen nodig, ik kan niet klagen en ik zou het aanraden aan iedereen die het besturen van een voertuig of een klein gezin. Meer >
Vindt uw Ling Long banden