Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Vredestein Quatrac 5 185/65 R15 88 H

Op dit moment is dit artikel Bekeken door 8 Personen

Vergelijken

Naar de
lijst banden 185/65 R15

Bandenmaat:
185/65 R15
snelheidsindex:
H = max 210 km/uur
Draagvermogen:
88 = max 560 kg
Seizoen:
All season
Voertuigtype:
Auto
 • Gratis levering
 • Bezorgingstijd: 2-3 dagen

Dit product werd gekocht Vandaag om 10:55

 • beschikbaar:
  Meer dan 12 stuks op voorraad
  Aantal:
  60 / st.
  Kopen
  4,2
  Review: Goed 111120 66 reviews
  Label:
  E C 68 dB
  E C 68 dB
  Meer
WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Gebruikersbeoordelingen

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 66 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111120 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111110 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111130 4,3

66 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 18 mensen
 • 4 45 mensen
 • 3 2 mensen
 • 2 1 mensen
 • 1 0 mensen

98% gebruikers recommanderen deze band

98%

Informatie over banden worden verzameld voor 2005 dagen. In deze periode hebben we verzameld 66 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 547000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Vince
  Review: 4,4 111140

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Stilte, stilte en vooral STILTE. Dat is was ik van Vredestein Quatrac 5 verwachtte. Ik was niet teleurgesteld. Bovendien onderdrukt deze band alle ongelijkheden echt goed. De grip is geweldig. Ik gebruik ABS of ASR bijna niet. Het rijden met grotere snelheden was voorbeeldig, ik rijd soms echt snel en ik had geen problemen om grip te behouden. Er zijn toch enkele nadelen want geen band is perfect. Zijkanten zijn heel zacht dus ik had soms problemen in de bochten (auto is dan niet zo stabiel). Nog een klein nadeel – het uitzicht van de band – niet zo aantrekkelijk. Ik heb Vredestein Quatrac 5 niet getest in het sneeuw dus ik kan hierover niks zeggen. In het algemeen beveel ik deze banden aan, in het bijzonder voor alle bestuurders die rijcomfort en stilte op prijs stellen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Finn
  Review: 4,2 111120

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  2 Personen 0 Personen

  Vredestein Quatrac 5 zijn zeer goede banden en ze zijn ook niet zo duur. Uitstekend voor natte en winderige omstandigheden in België. Ik heb al meer dan 10.000 kilometer gemaakt op deze banden en ze zijn steeds goed om ten minste nog 10.000 te rijden. Dat is prima, de banden leveren op geweldige prestaties tegen een scherpe prijs in deze klasse. Ik denk dat all season banden een zeer goede oplossing zijn – ik hoeft niet meer banden twee keer per jaar vervangen. Ik woon in een klein dorpje dus ik woon ver van de garage. Het was altijd onhandig voor mij. Banden bereiken enorme resultaten op alle gebieden. Ze zijn even goed zoals winterbanden en zomerbanden. In het regen heb ik nog geen betere banden dan Vredestein Quatrac 5.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Enzo
  Review: 5,0 11111

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  2 Personen 0 Personen

  In de afgelopen jaren moest ik mij banden altijd twee keer per jaar vevangen. Dit jaar besloot ik om all season banden te kiezen om een onnodig bezoek bij de garage te vermijden. Mijn garage heeft me Vredestein Quatrac 5 geadviseerd. Ik heb op sneeuw en slush gereden en ik voelde me veilig. Ik denk dat de prijs van deze banden redelijk is in vergelijking met twee setjes voor zomer en winter. Zelfs in de bochten behouden deze banden geweldige grip. Misschien in de lande waar winter sterk en koud is zullen all season banden niet voldoende zijn. Maar bij ons zijn ze meer dan genoeg. Ik beveel deze banden aan. Op dit moment ben ik volledig tevreden en ik zou die nogmaals kopen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Robin
  Review: 3,9 111900

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik hoop dat ik nog een seizoen op deze banden zou kunnen rijden. Ik moet toch voorzichtig zijn. Ik monteerde meestal een set van zomerbanden en een tweede set voor winter. Ik wou nu iets anders proberen en ik hoopte dat het handiger zou zijn. Ik heb deze banden al bijna twee jaar gemonteerd. Tot nu toe heb ik niet in de hevige sneeuwval gereden dusi k ben niet zeker of ze in zulke omstandigheden kunnen redden. Vredestein Quatrac 5 zijn banden van premium klasse die ik na een lang gesprek met mijn monteur heb gekozen. De slijtage is een beetje sneller dan ik hoopte. Misschien ben ik gewend aan banden die alleen half jaar gebruikt zijn. Overal ben ik tevreden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: DAB
  Review: 5,0 11111

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  In de afgelopen jaren, veranderde ik mijn zomer en winterbanden. Deze keer heb ik besloten om een ​​set banden 4 seizoenen proberen. Dit is mijn garage die mij de Vredestein banden geadviseerd. In de eerste kilometers op nat + sneeuw en ijs, voelde ik me veilig. Een beetje te vroegom iets zeker te zeggenl, maar ziet er veelbelovend uit. Ik vind de prijs is heel redelijk in vergelijking met twee sets van banden. Onmiddellijk waargenomen een goede houding in de bochten en draait op koude grond op de snelweg. Ik adviseer de aankoop en zal zeker te voltooien in de toekomst als ik had geen aanvullend commentaar op deze Vredestein Quatrac 5

Reviews per pagina:

Productomschrijving

Vredestein Quatrac 5 185/65 R15 88 H

Vredestein Quatrac 5 is voorzien van een geavanceerd, asymmetrisch loopvlakpatroon. Het zomergedeelte ervan kemt een verlaagde rolweerstand, perfecte grip en hoge stuurprecisie zowel op nat als op droog wegdek. De winterversie van de band Vredestein Quatrac 5 is ook aangepast. De moderne lamellen gedragen zich uitstekend op een met sneeuw bedekte weg, in lage temperaturen. Tussen de lamellen, in het midden van het loopvlak, zijn aanvullende driedimensionale inkepingen geplaatst die voor uitstekende grip in de bochten zorgen. Daardoor versnelt de band zeer goed, ook bij typische winteromstandigheden.Het model wordt geproduceerd met een rubbermengsel met silica. Daardoor heeft de band een zeer sterke constructie, blijft zelfs bij zeer lage temperaturen flexibel en heefteen lange levensduur. De Vredestein Quatrac 5 heeft een groene EU-bandenmarkering. Dat betekent dat hij een echt lage rolweerstand heeft en een zeer laag geluidsniveau. Op de oppervlakte van de band is een symbool van een sneeuwvlok geplaatst en een markering M&S, d.w.z. dat het product aan alle eisen van de winterband voldoet.


Logo

De geschiedenis van de Nederlandse onderneming startte in 1908, toen het bedrijf voor het eerst de experimentele productie van banden voor personenauto's begon. In de loop der jaren is het bedrijf ontwikkeld en Vredestein is op dit moment een van de grootste bandenproducenten ter wereld. Zijn producten staan niet alleen bekend om de hoge prestaties (onderstreept door goede resultaten in de tests), maar ook een aantrekkelijk design waarvoor het beroemde studio Giugiaro Design verantwoordelijk is.

De all season band Vredestein Quatrac 5 behoort tot de premium klasse, en wordt dus gekenmerkt door de hoogste prestaties en moderne technologieën.
Je bekijkt nu een band in de maat 185/65 R15.
De band is nu beschikbaar in de maten van 13 tot 20 inches.
Het is een band met snelheidsindex H – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 210 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 88 - de maximale belasting die de band kan hebben is 560 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: E (rolweerstand), C (grip op een nat wegdek), 68 db (geluidsniveau).

Label

Band Vredestein Quatrac 5 in de maat 185/65 R15 88 H, volgens de gegeven door de producent informatie, heeft die volgende parameters:

 • E
 • C
 • 68 dB
E C 68 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

A klasse is de meest besparende klasse (heeft de laagste rolweerstand) en G klasse is het minst besparende klasse, dus heeft de hoogste rolweerstand. Rolweerstand heeft een inbloed op brandstofverbruik en dampen uitstoot. Hoe hoger rolweerstand hoe groter brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Remmen op nat wegdek

A-klasse betekent kortere remweg en G-klasse betekent lange remweg. Remmen op nat wegdek bepaald de grip van de band op zulke oppervlakte. Dus de hoogste klasse betekent de beste eigenschappen op natte oppervlakte. Dat is heel belangrijk voor de veiligheid op de weg.

Geluid buiten de auto

Door de banden gemaakte lawaai kunnen we met behulp van golven bepalen: 1 golf betekent een stille band en 3 golven betekenen een lawaaierige band. Bovendien naast deze golven kunnen we cijfers vinden, die het lawaai in decibellen (dB) bepalen.

Bandentesten

2020 test Auto Bild Allrad in de maat: 235/55 R19 1. plaats beoordeling: uitstekend
test Auto Bild in de maat: 235/60 R18 beoordeling: goed
test ADAC in de maat: 195/65 R15 2. plaats beoordeling: ruim voldoende
test Gute Fahrt in de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test Auto Bild in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen