Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Vredestein Banden

Vredestein Banden

Beoordeling van de producent
4,0
gebaseerd op 1764 meningen

Vredestein banden zijn pure Nederlandse kwaliteit en voor een Hollandse prijs. Het merk bestaat al ruim 100 jaar en staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Vredestein maakt banden voor auto’s en motoren. Dagelijks werken ruim 300 ingenieurs aan het verbeteren van de Vredestein banden, de invloed op het rijgedrag van het voertuig en het veiliger maken van de wegsituaties.

De visie van Vredestein banden draait om voortdurende innovatie. Ze brengen regelmatig nieuwe producten op de markt die stuk voor stuk uitvoerig getoetst zijn aan de moderne eisen en wetgeving.

Vredestein banden zijn overal ter wereld verkrijgbaar en zijn gemaakt van componenten van de hoogste kwaliteit.

Jaarlijks bevestigen de tests van de Nederlandse ANWB en het Duitse ADAC dat zowel de zomer- als winterbanden van Vredestein tot de top in hun klasses behoren. Onlangs heeft Vredestein banden de Quatrac 5 op de markt gebracht; een all-season band die door de internationale vakpers lovend is ontvangen.

Deze band geeft goed grip onder alle omstandigheden, heeft een lage rolweerstand en een kortere remweg.Kwaliteitsbanden komen ook uit Nederland! Laat u informeren bij Oponeo.

Beoordelingen van banden door onze klanten Vredestein:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Vredestein banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Renato Rovere 4,3

  Vredestein Snowtrac 5 195/55 R16

  Zeer eerlijke band voor deze prijsklasse met goede grip in bochten waar hij het dynamisch neemt en het rijden op koud en nat asfalt verbetert. Iets minder prestaties op besneeuwde wegen, waar u het gebrek aan tractie direct opmerkt. Met betrekking tot loopvlakslijtage, waar in 3 maanden ongeveer 12.000 km overheen was afgelegd, vooral op bergwegen, kan vastgesteld worden dat deze zijn zeer goed omdat de loopvlakblokken vrijwel onveranderd zijn gebleven. Kortom, goede banden, waaraan ik een rapportcijfer van 8 op 10 zou geven Meer >
 • Dymek 5,0

  Vredestein Wintrac Xtreme S 225/60 R16

  Wat kan ik zeggen! Ik heb al een paar kilometers in de winterse omstandigheden kunnen doen. Tot mijn verbazing moet ik toegeven dat ik al lang geleden niet zo goed in mijn auto zat, mijn auto kan ik gemakkelijk besturen, zelfs tijdens ijskoude dagen en ik heb nooit controle over mijn auto verliest. Dat is voor mij een groot pluspunt van deze Vredestein Wintrac Xtreme S banden! Je kunt zien dat de goede winterbanden in combinatie met de juiste instelling van de snelheid aan de rijomstandigheden is de beste manier om de veiligheid te behouden. Bovendien moet u het gedrag van de banden op de met sneeuw bedekte gebieden uitzonderlijk maken de banden Vredestein Wintrac Xtreme S – bijten heel Meer > goed in de sneeuw en geven uitstekende tractie. Hiervoor verdienen ze 10/10 punten. Ze zijn stil, ongeacht de toestand van het oppervlak! Ik zou deze banden aanraden, adviseren en zeker in de toekomst kopen!
 • ESTIA 4,6

  Vredestein Wintrac Xtreme S 215/55 R16

  Alle parameters die de winterband moet heeft volgens me deze band en ze voldoet helemaal aan mijn verwachtingen . Sneeuw – alsof ik op de droge weg aant rijen ben, en dat is ook vergelijkbaar met ijs en slush. Op ijs je weet dat je dan alleen met behulp van spikes kunt... en dan nog met tractiecontrole dan kan je gerust doorrijden. De banden Vredestein Wintrac Xtreme S zijn stil als voor winterbanden... De prijs vind ik ook voordelig, deze band is elke euro waard. Groeten Meer >
 • john davidson 4,8

  Vredestein Wintrac Xtreme S 225/40 R18

  Voor het eerst heb ik Vredestein Wintrac Xtreme S in 2007 gekocht, ik heb ze eronderlaten zetten in december. We hadden toen heel veel sneeuw liggen en de grip was uitstekend goed! Wanneer alle overige verkeer gebruikers niet konden stijgen door een helling had ik hiermee geen enkel probleem terwijl de anderen zaten hulploos... Echt een veilige band voor alle weeromstandigheden. Meer >
Vindt uw Vredestein banden