Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Vredestein Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
gebaseerd op 1627 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Vredestein banden zijn pure Nederlandse kwaliteit en voor een Hollandse prijs. Het merk bestaat al ruim 100 jaar en staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Vredestein maakt banden voor auto’s en motoren. Dagelijks werken ruim 300 ingenieurs aan het verbeteren van de Vredestein banden, de invloed op het rijgedrag van het voertuig en het veiliger maken van de wegsituaties.

De visie van Vredestein banden draait om voortdurende innovatie. Ze brengen regelmatig nieuwe producten op de markt die stuk voor stuk uitvoerig getoetst zijn aan de moderne eisen en wetgeving.

Vredestein banden zijn overal ter wereld verkrijgbaar en zijn gemaakt van componenten van de hoogste kwaliteit.

Jaarlijks bevestigen de tests van de Nederlandse ANWB en het Duitse ADAC dat zowel de zomer- als winterbanden van Vredestein tot de top in hun klasses behoren. Onlangs heeft Vredestein banden de Quatrac 5 op de markt gebracht; een all-season band die door de internationale vakpers lovend is ontvangen.

Deze band geeft goed grip onder alle omstandigheden, heeft een lage rolweerstand en een kortere remweg.Kwaliteitsbanden komen ook uit Nederland! Laat u informeren bij Oponeo.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Prezes 4,6 111150

  Vredestein Quatrac 3

  Ten eerste, ik vind dat ik benaderen alle alternatief, functioneel en economisch. Deze banden hebben doorgebracht drie jaar te kijken naar de weinig slijtage om ervoor te zorgen dat zelfs drie jaar pojeżdżę hen. . Als voor de winter - Excellent - 100% beter dan winterbanden typen: Kleber, Kormoran, Fulda, Dayton, Dunlpo, Nokian, Debica cursus heeft zin gekomen om te zeggen dat op het ijs na het rijden 8 km feel verzekering, een paar te zwaar remmen. In de zomer regenseizoen en aanhouden Uniroyal RainExpert - rekening houdend met de stand van het loopvlak is niet zo snel afneemt snel als in het geval van Uniroyal RainExpert. Zeker een grote besparingen - er 2 keer per jaar de verandering van Meer > de wielen, balanceren, geen twee sets van banden met banden. In ieder geval, na controle AANBEVOLEN !!!
 • Mariusz 4,8 111150

  Vredestein Hi-Trac 2

  Hechting, goede drainage en goed functioneren in de sneeuw. Ik denk niet dat deze banden zijn sportieve rijgevoel dat is zacht, maar het is een pluspunt voor mij, omdat de veiligheid eerst komt. In vergelijking met veel van de banden de przejeździć kans op verschillende routes in het zuiden van Polen, honderdduizenden nabijając km in de autobranche, waarin ik had geen invloed op het type band hebben gehad, zijn echt de moeite waard aanbeveling. In de afgelopen winters gehad służbówce Chinezen, die in de hoeken waren, een collega in hetzelfde aan het einde van dachował in een sloot ... in prive-auto's die zij hebben niet veel kilometers spotten, maar ik ben blij dat tenminste iets Meer > fatsoenlijks ze hebben op de aangedreven wielen bij een gezin en geen zorgen te maken over hun veiligheid.
 • Leśnik 4,6 111150

  Vredestein Snowtrac 3

  Vaak bosweg moves, en helaas mijn seicento dit is niet gemaakt. Ik was op zoek naar deze winter, op zijn minst een beetje iets dat me zal helpen in een zeer moeilijk terrein, en vond vredesteiny. De eerste gevoelens waren gemengd, maar al snel werd duidelijk dat de nieuwe banden hebben om een ​​beetje langer te krijgen dan de andere. Dan kon ik hen niet genoeg loven. De auto stopt bijna op zijn plaats, en verpakt sneeuw was beter dan SUV's collega. Ook twee keer ik wist ongedeerd te voorschijn kwam uit uitglijden op de steile weg bedekt met modder uit smeltende sneeuw. Als het niet voor deze banden, waarschijnlijk een van deze rollen slips einde en een tweede ingang van de boom. Het Meer > enige nadeel is relatief ruis, maar in ruil voor beveiliging is een zeer goede vervanging.
 • bob 4,5 111150

  Vredestein Ultrac Satin

  Ik kocht deze banden maat 225/45/17. Ik was bang, want er was geen commentaar op. De band van dit jaar gepresenteerd op de beurs in Genève als een kwalitatief hoogwaardige band, dus ik besloot om Vredestein Ultrac satijn kopen. Droge of natte ondergrond maakt het niet uit. Op de rotonde in een poging om de natte baan af te leiden (binnen reden) - mislukt. Overwinnen zij meer dan 15.000. per maand. Ik reis veel. Przejeździłem aangezien het gewicht van de banden en voor mij de winnaar is Vredestein. Poelen overschrijdt de band als ze niet bestaan. Je moet toegeven dat de band is vrij rustig - op de weg 150-160 km / h bijna niet horen. Niet spreek uit als door slijtage van banden, kocht een Meer > week geleden, heb ik 4000 kilometer. In goed geweten aanraden deze band in deze maat.
Vindt uw Vredestein banden