Banden Vredestein

Vredestein Banden

Autobanden

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

-

Typische bandenmaten

225/45 R17 205/55 R16 185/65 R15 195/65 R15 205/60 R16 De matenlijst uitbreiden De matenlijst verkleinen

Vredestein aanbevolen banden

Vredestein Sportrac 5
4,3

134 reviews

Van 56 stuk
Vredestein Ultrac Vorti
4,6

40 reviews

Van 202 stuk
Vredestein Sprint Classic
4,1

29 reviews

Van 112 stuk

In ons aanbod hebben we 29 modellen van Vredestein banden
geprijsd van 50 € tot 601 €

Vredestein banden geschikt voor personenwagens

Vredestein Quatrac 5
4,2

62 reviews

Van 50 stuk
Vredestein T-Trac 2
4,0

5 reviews

Van 52 stuk
Vredestein Snowtrac 5
4,2

16 reviews

Van 61 stuk
Vredestein Wintrac
Van 63 stuk
Vredestein Ultrac
5,0

1 beoordeling

Van 64 stuk
Vredestein Quatrac
Van 70 stuk
Vredestein Ultrac PRO
Van 85 stuk
Vredestein Sprint+
Van 97 stuk
Vredestein Ultrac Satin
4,4

2 reviews

Van 99 stuk
Vredestein Quatrac PRO
Van 112 stuk
Vredestein Wintrac PRO
Van 114 stuk
Vredestein Wintrac PRO+
Geen photo
Van 115 stuk
Vredestein Nordtrac 2
Van 130 stuk

Vredestein 4x4 banden

Vredestein Pinza AT
Van 126 stuk
Vredestein Wintrac Xtreme S
4,4

21 reviews

Van 169 stuk
Vredestein Grip Classic
Geen photo
Van 233 stuk

Vredestein Bestelwagensbanden

Vredestein Comtrac 2
Van 83 stuk
Vredestein Comtrac 2 All Season+
4,0

1 beoordeling

Van 85 stuk
Vredestein Grip+
Van 227 stuk

Vredestein banden zijn pure Nederlandse kwaliteit en voor een Hollandse prijs. Het merk bestaat al ruim 100 jaar en staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Vredestein maakt banden voor auto’s en motoren. Dagelijks werken ruim 300 ingenieurs aan het verbeteren van de Vredestein banden, de invloed op het rijgedrag van het voertuig en het veiliger maken van de wegsituaties.

De visie van Vredestein banden draait om voortdurende innovatie. Ze brengen regelmatig nieuwe producten op de markt die stuk voor stuk uitvoerig getoetst zijn aan de moderne eisen en wetgeving.

Vredestein banden zijn overal ter wereld verkrijgbaar en zijn gemaakt van componenten van de hoogste kwaliteit.

Jaarlijks bevestigen de tests van de Nederlandse ANWB en het Duitse ADAC dat zowel de zomer- als winterbanden van Vredestein tot de top in hun klasses behoren. Onlangs heeft Vredestein banden de Quatrac 5 op de markt gebracht; een all-season band die door de internationale vakpers lovend is ontvangen.

Deze band geeft goed grip onder alle omstandigheden, heeft een lage rolweerstand en een kortere remweg.Kwaliteitsbanden komen ook uit Nederland! Laat u informeren bij Oponeo.

Band Band

De meningen van onze klanten over Vredestein banden:

 • Renato Rovere 4,3

  Vredestein Snowtrac 5

  Zeer eerlijke band voor deze prijsklasse met goede grip in bochten waar hij het dynamisch neemt en het rijden op koud en nat asfalt verbetert. Iets minder prestaties op besneeuwde wegen, waar u het gebrek aan tractie direct opmerkt. Met betrekking tot loopvlakslijtage, waar in 3 maanden ongeveer 12.000 km overheen was afgelegd, vooral op bergwegen, kan vastgesteld worden dat deze zijn zeer goed omdat de loopvlakblokken vrijwel onveranderd zijn gebleven. Kortom, goede banden, waaraan ik een rapportcijfer van 8 op 10 zou geven Bekijk meer >
 • K Parmar 4,0

  Vredestein Wintrac Xtreme S

  Goed presterende banden voor een enthousiaste bestuurder. Goede prijs-kwaliteitverhouding en ze zien er ook mooi uit. Opvallend was dat soms de band griep verlor droog wegdek, maar deze waren op dagen dat de buitentemperatuur boven de 10 graden celcius lag. Deze banden zijn ontworpen voor 7 graden Celcius en lager. Overal goede grip and gedrag vooral op natte wegdeken. Bekijk meer >
 • bob 4,5

  Vredestein Ultrac Satin

  Ik heb deze banden in de maat 225/45/17 gekocht. Ik was bang omdat er geen mening over bestond. De band werd dit jaar op de beurs van Genève gepresenteerd als een premium band, dus ik besloot de Vredestein Ultrac Satin aan te schaffen. Droge of natte hoeken maken niet uit. Op een natte rotonde probeerde ik het uit de baan te krijgen (met het verstand) - Het lukte niet. Ik doe meer dan 15.000 per maand. Ik rijd veel. Ik heb al veel banden gereden en voor mij is Vredestein de winnaar. De plassen verslaan die band alsof ze niet bestaan. Ik moet toegeven dat de band vrij stil is - met 150-160 km/u op de snelweg kun je hem nauwelijks horen. Ik kan niet zeggen hoe het met de bandenslijtage gaat Bekijk meer > want ik heb ze een week geleden gekocht en heb 4.000 km afgelegd. Met een gerust raad ik deze band in deze maat aan.
 • Mieczysław Ka 3,8

  Vredestein Sportrac 5

  Ik heb de band niet echt lang , eerder had ik een GY F1 Eagle, ik gebruik ze in een lichtgewicht voorwielaandrijving 180 pk auto met vrij agressief rijden op kronkelige wegen buiten de stad. De band houdt zich goed in het droge, je voelt de drijver niet, je kunt lekker snel rijden. op rechte wegen stabiel bij hoge snelheden, redelijk stil tot 120 km, dan is iets luider. Met een lichte auto met FWD is het moeilijk om de tractie te beoordelen. Ik raad de band aan, met een goede rijtechniek biedt deze band veiligheid en zekerheid, zelfs bij agressiever rijden. Bekijk meer >