Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Vredestein

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Vredestein Banden Online

Banden Vredestein

Ranglijst van zomerbanden Vredestein

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,5 111150 (42 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (17 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (90 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (137 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (157 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,1 111110 (29 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,0 11110 (5 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,0 11110 (1 Beoordeling)

Ranglijst van winterbanden. Vredestein

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,4 111140 (21 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (15 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (119 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (48 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,9 111900 (59 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,7 111700 (40 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,6 111600 (7 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,6 111600 (5 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,4 111400 (5 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Vredestein banden. Gloednieuwe Vredestein modellen vol van de moderne technologieën.

 • Vredestein Snowtrac 5
  Vredestein Snowtrac 5

  Type: winterband Klasse: premium - maximale prestaties en de hoogste kwaliteit Bestemming: ...

 • Vredestein Sprint Classic
  Vredestein Sprint Classic

  Type: zomerband Klasse: premium - maximale prestaties en hoge uitvoeringskwaliteit Bedoeld ...

Best verkopende

De best verkochte banden Vredestein door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

 • Vredestein T-Trac 2
  Vredestein T-Trac 2

  De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

 • Vredestein Sportrac 5
  Vredestein Sportrac 5

  Type: zomerband Klasse: premium - bijzonder sterk en hoge uitvoeringskwaliteit Bedoeld voor: ...

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Vredestein

Band Zomerbanden Vredestein Sportrac 5

Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Beoordeling: 4,1 111110

Ik heb de banden Vredestein Sportrac 5 gekocht toen ze brandnieuw waren. Ik heb met deze banden ongeveer 40 000 km gereden in het afgelopen seizoen en ik moet toegeven dat, gelukkig, ben ik niet ermee teleurgesteld. De banden zijn voor de redelijke prijs beschikbaar, het gedrag op de natte oppervlakte zeer goed op de droge- goed (af en toe met een snelle start, begonnen de banden de grip te verliezen). Het lijk mij echter dat de banden een beetje te snel verbruiken. Het volume.. de banden zijn niet zo stil, maar dat hangt sowieso af van het merk van de auto. Tot slot, het comfort (de grip in de bochten en amortisatie) beordeel ik als heel goed. Het brandstofverbruik een klein beetje lager. Het uiterlijk is vrij goed, de banden zien zeker niet als de sportbanden eruit (ik heb 215/55R16 en voor mij ‘’vrij goed’’ maar eerder had ik Toyo Proxes t1 Sport en ze zien beter eruit dan deze Vredestein Sportrac 5 banden). In het algemeen beordeel ik deze banden heel goed maar met een klein nadeel: een beetje te snelle slijtage (op de rand van de band zichtbaar).

Band Zomerbanden Vredestein Sportrac 5

Zeer goede prijs
Beoordeling: 4,4 111140

Ik gebruik deze banden voor het tweede seizoen dus ik kan een beetje hierover zeggen. Tot nu toe heb ik ongeveer 25.000 kilometers gemaakt. De band vind ik echt goed. Ik kan vergelijken met Bridgestone die ik eerder heb gehad. Dus Vredestein Sportrac 5 is rustiger en meer comfortable. Ze hebben goede grip op een nat en droog wegdek. Ze zijn ook meer stabiel bij het manoevreren en nemen van de scherpe bochten. De banden heeft me mijn vriend aanbevolen en ik heb geen spijt ervan. Ze zijn perfect voor sportieve rijgedrag en als iemand een veilige en dynamische rijden waardeert. Oponeo klantenservice kan ik ook zeker aan iedereen aanbevelen. Vredestein Sportrac 5 heb ik binnen 2 werkdagen binnen ontvangen. Uitstekende service. Dus zowel die banden als Oponeo kan ik aan iedereen aanraden. Tot nu toe ben ik zeer tevreden hiermee. Een aanrader!

Winterbanden Vredestein

opona Winterbanden Vredestein Snowtrac 5

Goede banden
Beoordeling: 3,7 111700

IIk gebruik deze banden voor het tweede seizoen dus ik kan een beetje hierover zeggen. Tot nu toe heb ik ongeveer 25.000 kilometers gemaakt. De band vind ik echt goed. Ik kan vergelijken met Bridgestone die ik eerder heb gehad. Dus Vredestein Sportrac 5 is rustiger en meer comfortable. Ze hebben goede grip op een nat en droog wegdek. Ze zijn ook meer stabiel bij het manoevreren en nemen van de scherpe bochten. De banden heeft me mijn vriend aanbevolen en ik heb geen spijt ervan. Ze zijn perfect voor sportieve rijgedrag en als iemand een veilige en dynamische rijden waardeert. Oponeo klantenservice kan ik ook zeker aan iedereen aanbevelen. Vredestein Sportrac 5 heb ik binnen 2 werkdagen binnen ontvangen. Uitstekende service. Dus zowel die banden als Oponeo kan ik aan iedereen aanraden. Tot nu toe ben ik zeer tevreden hiermee. Een aanrader!

opona Winterbanden Vredestein Snowtrac 5

niets fantastisch
Beoordeling: 2,6 116000

Na één seizoen - ongeveer 12tduizend km is de band zeer luid en misschien zal die nog volgende seizoen kunnen meegaan. Grote slijtage, die normaal verwijzen zal naar de goede eigenschappen op sneeuw, ijs maar in dit geval krijg je niks. Na het lezen van de adviezen van de andere personen heb ik cool en betaalbaar banden verwacht, maar de teleurstelling is groot.

Gemiddeld banden beoordeling: 3,88 gebaseerd op 1772 Reviews

Modellen van banden Vredestein

Alle banden van merk Vredestein zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Vredestein winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Check onze aanbod van de zomerbanden Vredestein. Deze banden worden tussen lente en herfst gebruikt. Kies de beste zomerband voor uw auto Vredestein.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Vredestein. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Vredestein.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Vredestein. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Vredestein.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Vredestein all season banden. Elke band van Vredestein wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.