Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Vredestein Banden

Vredestein Banden

Beoordeling van de producent
4,0
gebaseerd op 1764 meningen

Vredestein banden zijn pure Nederlandse kwaliteit en voor een Hollandse prijs. Het merk bestaat al ruim 100 jaar en staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Vredestein maakt banden voor auto’s en motoren. Dagelijks werken ruim 300 ingenieurs aan het verbeteren van de Vredestein banden, de invloed op het rijgedrag van het voertuig en het veiliger maken van de wegsituaties.

De visie van Vredestein banden draait om voortdurende innovatie. Ze brengen regelmatig nieuwe producten op de markt die stuk voor stuk uitvoerig getoetst zijn aan de moderne eisen en wetgeving.

Vredestein banden zijn overal ter wereld verkrijgbaar en zijn gemaakt van componenten van de hoogste kwaliteit.

Jaarlijks bevestigen de tests van de Nederlandse ANWB en het Duitse ADAC dat zowel de zomer- als winterbanden van Vredestein tot de top in hun klasses behoren. Onlangs heeft Vredestein banden de Quatrac 5 op de markt gebracht; een all-season band die door de internationale vakpers lovend is ontvangen.

Deze band geeft goed grip onder alle omstandigheden, heeft een lage rolweerstand en een kortere remweg.Kwaliteitsbanden komen ook uit Nederland! Laat u informeren bij Oponeo.

Beoordelingen van banden door onze klanten Vredestein:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Vredestein banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • bob 4,5

  Vredestein Ultrac Satin 225/45 R17

  Ik heb deze banden in de maat 225/45/17 gekocht. Ik was bang omdat er geen mening over bestond. De band werd dit jaar op de beurs van Genève gepresenteerd als een premium band, dus ik besloot de Vredestein Ultrac Satin aan te schaffen. Droge of natte hoeken maken niet uit. Op een natte rotonde probeerde ik het uit de baan te krijgen (met het verstand) - Het lukte niet. Ik doe meer dan 15.000 per maand. Ik rijd veel. Ik heb al veel banden gereden en voor mij is Vredestein de winnaar. De plassen verslaan die band alsof ze niet bestaan. Ik moet toegeven dat de band vrij stil is - met 150-160 km/u op de snelweg kun je hem nauwelijks horen. Ik kan niet zeggen hoe het met de bandenslijtage gaat Meer > want ik heb ze een week geleden gekocht en heb 4.000 km afgelegd. Met een gerust raad ik deze band in deze maat aan.
 • TeDe 4,9

  Vredestein Sportrac 5 215/55 R16

  De band gedragt zich zeer goed op natte en droge wegen. Ik rijdt veel (30000-40000km per jaar), meestal door snelwegen en met hoge snelheiden, Sportrac 5 gebruikte ik door 3 seizoenen en met volledige verantwoordelijkheid kani k deze banden aanbevelen aan iedereen die veiligheid waardeert maar houdt ook van hogere snelheiden. De banden zorgen voor goede gip, ook in tijdens moeilijke weersomstandigheiden en in scherpe bochetn. Nou, na 3 seizoenen hebben de banden ongeveer 4mm loopvlakdiepte en ik heb al ongevvel 65000km doorgeren. Langzame sltijtage is zeker een groot voordeel van dit model :) Meer >
 • Matcus 5,0

  Vredestein Ultrac Vorti 275/40 R19

  Uitstekende banden, grip – perfect zowel op nat als droog oppervlak. Ik ben tevreden dat ik dit model heb gekozen vooral bij scherpe bochten nemen met hoge snelheiden. Ik wil dit model bevelen aan de bestuurders die veel van hun banden verwachten. Het product met hoge kwaliteit dat heel goed eruit ziet. Ik zou de Vredestein Ultrac Vorti zeker nogmaals kopen. Meer >
 • Hamish 5,0

  Vredestein Sprint Classic 165/80 R15

  Geïnstalleerd in een 2.5L V8 1961 Daimler SP250 is niet op de lijst van zeer goede banden voertuigen vintage zoekt originele velgen gemonteerd op stalen. Ze werken heel goed zorgen voor een goede grip op nat en droog. Het geeft goede feedback dat het vertrouwen in de banden levert. Gebruik lage kilometerstand dus je kunt niet reageren op slijtage. Maar de kosten is zodanig dat ik geen zorgen te maken over het. Mijn auto is geopend, de weg lawaai is geen probleem. Andere aanbevolen voor deze autobanden zijn Michelin XAS. Ze zijn erg duur en kan niet veel beter. Deze banden zijn goed gedaan hebben een goede lead compound en goed, zelfs wanneer u "behoorlijk" te verplaatsen ;-) Meer >
Vindt uw Vredestein banden