Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Vredestein Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
gebaseerd op 1613 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Vredestein banden zijn pure Nederlandse kwaliteit en voor een Hollandse prijs. Het merk bestaat al ruim 100 jaar en staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Vredestein maakt banden voor auto’s en motoren. Dagelijks werken ruim 300 ingenieurs aan het verbeteren van de Vredestein banden, de invloed op het rijgedrag van het voertuig en het veiliger maken van de wegsituaties.

De visie van Vredestein banden draait om voortdurende innovatie. Ze brengen regelmatig nieuwe producten op de markt die stuk voor stuk uitvoerig getoetst zijn aan de moderne eisen en wetgeving.

Vredestein banden zijn overal ter wereld verkrijgbaar en zijn gemaakt van componenten van de hoogste kwaliteit.

Jaarlijks bevestigen de tests van de Nederlandse ANWB en het Duitse ADAC dat zowel de zomer- als winterbanden van Vredestein tot de top in hun klasses behoren. Onlangs heeft Vredestein banden de Quatrac 5 op de markt gebracht; een all-season band die door de internationale vakpers lovend is ontvangen.

Deze band geeft goed grip onder alle omstandigheden, heeft een lage rolweerstand en een kortere remweg.Kwaliteitsbanden komen ook uit Nederland! Laat u informeren bij Oponeo.

Beoordelingen van banden door onze klanten Vredestein:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Vredestein banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • maciej2001 4,8 111150

  Vredestein Hi-Trac 185/70 R14

  Ik band opgericht in punt 2 1.2 16V 80cv met automatische Speedgear. Ik had de oorspronkelijke 165 waren eerder zwak. Voor degenen neumáticoch rustig in de hoeken bijvoorbeeld 130-150km / ha max 110 kmh andere banden zijn zeer rustig en vrijwel geen rolweerstand. Ik moet heel snel om te zetten begon te band popiskiwać.Myślę bij alles wat mijn mening is de betekenis ervan sinds ik twaalf auto's en meer opon.Jeżdżę vrij snel en agressief en ik heb nog nooit gefaald band. Vredasteiny heeft ook winterbanden. Ook heb ik veel ervaring in het rijden, want ik heb bijna alle alfabet in de vergunning B, C, D, E adviseer ik Maciej Meer >
 • cze 4,4 111150

  Vredestein Sportrac 3 205/55 R16

  Meer dan 65.000 banden. km zijn nog steeds in zeer goede staat. Helaas, er wordt steeds sterker, maar dat is normaal in termen van slijtage. curves blijven volledig (natuurlijk, veel van geven hier een auto). Mijn casting heeft de neiging om te keren, maar ondanks dit, is de band goed onderhouden en snel oppikken tractie. Meer >
 • Hamish 5,0 11111

  Vredestein Sprint Classic 165/80 R15

  Geïnstalleerd in een 2.5L V8 1961 Daimler SP250 is niet op de lijst van zeer goede banden voertuigen vintage zoekt originele velgen gemonteerd op stalen. Ze werken heel goed zorgen voor een goede grip op nat en droog. Het geeft goede feedback dat het vertrouwen in de banden levert. Gebruik lage kilometerstand dus je kunt niet reageren op slijtage. Maar de kosten is zodanig dat ik geen zorgen te maken over het. Mijn auto is geopend, de weg lawaai is geen probleem. Andere aanbevolen voor deze autobanden zijn Michelin XAS. Ze zijn erg duur en kan niet veel beter. Deze banden zijn goed gedaan hebben een goede lead compound en goed, zelfs wanneer u "behoorlijk" te verplaatsen ;-) Meer >
 • turururu 4,2 111150

  Vredestein T-Trac 145/70 R13

  Grote band kocht dit seizoen gereden meer dan 3000 kilometer en niet alle Italiaanse verloren. Na firestonach Debica en vraag me af wat het brandstofverbruik is een radicale verandering was niet bekend na de winter viel. maar het testvoertuig genoemd overrun is ongeveer 50 meter hoger. Debica vrije ruimten kan eerlijk aanraden :-). In eerste instantie was het een beetje moet ik toegeven dat er veel firestonki te glijden getest. Ik kocht ongeveer 12 zł duurder in Debica band die is waarschijnlijk een goede prijs. Meer >
Vindt uw Vredestein banden