Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Vredestein Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
gebaseerd op 1621 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Vredestein banden zijn pure Nederlandse kwaliteit en voor een Hollandse prijs. Het merk bestaat al ruim 100 jaar en staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Vredestein maakt banden voor auto’s en motoren. Dagelijks werken ruim 300 ingenieurs aan het verbeteren van de Vredestein banden, de invloed op het rijgedrag van het voertuig en het veiliger maken van de wegsituaties.

De visie van Vredestein banden draait om voortdurende innovatie. Ze brengen regelmatig nieuwe producten op de markt die stuk voor stuk uitvoerig getoetst zijn aan de moderne eisen en wetgeving.

Vredestein banden zijn overal ter wereld verkrijgbaar en zijn gemaakt van componenten van de hoogste kwaliteit.

Jaarlijks bevestigen de tests van de Nederlandse ANWB en het Duitse ADAC dat zowel de zomer- als winterbanden van Vredestein tot de top in hun klasses behoren. Onlangs heeft Vredestein banden de Quatrac 5 op de markt gebracht; een all-season band die door de internationale vakpers lovend is ontvangen.

Deze band geeft goed grip onder alle omstandigheden, heeft een lage rolweerstand en een kortere remweg.Kwaliteitsbanden komen ook uit Nederland! Laat u informeren bij Oponeo.

Beoordelingen van banden door onze klanten Vredestein:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Vredestein banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Tauzi 4,2 111150

  Vredestein Snowtrac 185/70 R14

  Uitstekende band. Niet anders duurste np.Goodyear niveau (misschien op het ijs ...), en vergeleken met Debica gap. De enige band kunt u gemakkelijk meer dan 150 km / h zonder oordoppen en zorgen dat er weinig lucht (een fenomeen dat bekend staat door de houders van Debica) hebben. gemonteerde winterbanden Goodyear, Dunlop i .. Helaas Debica. Zeker kopen Vredestein vooral voor snelle ritten op de weg. Meer >
 • Paweł 4,6 111150

  Vredestein Snowtrac 2 195/65 R15

  band verwierf als gevolg van de hoge ratings en ADAC tests en aantrekkelijke prijs. In vergelijking met andere winterbanden waarin ik reed (met inbegrip van Krisalp HP2 Kleber, Continental TS800) band goed. Droog, ongeacht de temperatuur houdt perfect, zelfs boven 10 ° C temp De regen ook erg goed - er is geen verschil tussen een fatsoenlijke zomerband. Dat is wat de banden komt alleen voor in diepe sneeuw en modder. Onder dergelijke omstandigheden, de band eenvoudig vegen. Wanneer andere bestuurders hebben hulp nodig om het voertuig af te snowdrifts te krijgen en beweeg de peddel was dat hij de parkeerplaats werd onmiddellijk verlaten na de inwerkingtreding van de auto, zonder enig Meer > probleem. Met een glimlach op zijn gezicht vertrok ik achter een sneeuw muur van de voorwielen. Hockey gek om geen van de banden, dus het was geen verrassing. Kortom, ik beveel het 100% - remproeven met een vriend in GoodYear grip Ulyra 7 kwam ook in mijn voordeel :)
 • Grant 5,0 11111

  Vredestein Xtreme Wintrac 235/60 R16

  BMW heeft een reputatie van goede onder winterse omstandigheden, is dit alleen omdat ze op de verkeerde banden hoogstwaarschijnlijk de zomer. Mijn werk unit is 70 mijl van de A9 in Schotland, waar er vaak bedekt met sneeuw, zachte sneeuw bedekte wegen. Deze banden, met een weinig gewicht in de kofferbak hebben me nooit teleurgesteld in de sneeuw tot een diepte van 10 " Meer >
 • R. L. 4,8 111150

  Vredestein Snowtrac 3 185/60 R14

  Het is de tweede keer gemonteerd op de auto van mijn vrouw met deze band gereden en ik ben erg blij met de grip die zij aanbieden. Ik moest de oudere set die beginnen na 6 jaar scheuren te veranderen. We hadden een paar van de besneeuwde winters hier in Ierland en de auto gedroeg zich zeer goed in de sneeuw en ijs, terwijl het dragen van de Vredestein. Zeer goede banden in alle omstandigheden. Meer >
Vindt uw Vredestein banden