Vredestein Comtrac 2 All Season

Vredestein Comtrac 2 All Season
is momenteel niet beschikbaar

  • Productomschrijving
Productomschrijving
Productomschrijving

Vredestein Comtrac 2 All SeasonBandentesten Vredestein Comtrac 2 All Season:

Testen

Maat

Noot

Plaats

2020
Auto Bild 235/65 R16 ruim voldoende -
de schaal: Hoogste laagste

Vredestein Comtrac 2 All Season is de opvolger van het cultmodel, dat dankzij zijn unieke parameters het vertrouwen van bestuurders over de hele wereld heeft gewonnen. De nieuwe all-season versie van de serie trekt handenvol van zijn voorganger, maar verbetert alle voor het segment van bestelwagens van belang zijnde prestaties.


Onvervangbaar voor zware belastingen

Het model Vredestein Comtrac 2 is volledig aangepast aan de eisen van bedrijfsvoertuigen, die in hun dagelijkse met zware en onregelmatige belastingen werkzaamheden te maken hebben. In vergelijking met zijn voortreffelijke voorganger verbetert het de stabiliteit bij het rijden onder zware belastingen met wel 10%. Dit vertaalt zich ook in duurzaamheid en betrouwbaarheid, die bij het goederenvervoer van cruciaal belang zijn.


Moderne rubbermengsel voor betere rijefficiëntie.

Bestelwagens moeten efficiënt, betrouwbaar, maar ook zuinig zijn. Bij het uitoefenen van betaald werk is dit van zeer groot belang. De ontwerpers van Vredestein Comtrac 2 hadden vergelijkbare ideeën. Daarom stond de rolweerstand voor de constructeurs op de voorgrond. Dankzij een zeer moderne rubbermengsel op basis van hoogwaardig silica wordt het energieverlies tijdens het rijden geminimaliseerd. Hierdoor kon de rolweerstand ten opzichte van de vorige versie met wel 5% verlaagd worden. Dit is een verschil dat u echt in uw eigen budget kunt voelen.


Een wel 11,7 m kortere remweg op een nat wegdek

Hoewel de vorige versie van het model zeer hoge cijfers in deze categorie kreeg, schroeft Vredestein Comtrac 2 deze resultaten nog sterker. De brede constructie van de blokken in de zijzone en de langsgroeven maakten een aanzienlijke vermindering van de remafstand in moeilijke, regenachtige omstandigheden mogelijk Bij een snelheid van 80 km/u is het zelfs 11,7 meter!


Vredestein Comtrac 2 is een betrouwbare, duurzame en zuinige premium band, volledig afgestemd op de behoeften van bestelwagens. Hun hoge kwaliteit en zeer gedetailleerde afwerking maken het een uitstekende keuze om het Europees klimaat het hele jaar door te rijden.Vredestein


Vredestein is premiummerk waarvan de producten zich door hun bijzondere uiterlijk van de concurrentie onderscheiden. Aantrekkelijke ontwerpen zijn echter niet het enige onderscheidende element van het merk. Het betreft ook de zeer goede prestaties. Onder de bestuurders zijn vooral de wintermodellen populair, maar Vredestein heeft ook uitstekende zomer- en all-season producten. Vredestein is eigendom van de Apollo Tyres Group, maar de banden van het merk worden consequent geproduceerd in de oorsponkelijke fabriek in Enschede.

Kopiëren van inhoud van deze pagina is verboden!

Recensies
Recensies

Er zijn meningen over banden verzameld.