Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL-certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Vredestein Wintrac Xtreme S

Fabrikant:
Vredestein
Seizoen:
Winterbanden
Label:
C C 70 dB
Meer

Bandenmaat kiezen:

Aantal:
184 / st.
+ Milieubelasting: 4,55 €
Kopen
4,4
Review: Aanbevelingswaardig

Vredestein Wintrac Xtreme S beschrijving

3PMSF De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Type: winterbanden

Klasse: premium - de hoogste kwaliteit en rijcomfort op alle soorten wegdek

Bestemming: personenauto’s

Loopvlak: directioneel - zorgt voor efficiënte water- en sneeuwafvoer van de oppervlakte van de band

Maat: 15 - 22 duimenVredestein Wintrac Xtreme S is een hoogklasse band speciaal ontworpen voor extreme en wisselende weersomstandigheden die je in ‘s winters tegen kunt komen. Het model maakt gebruikt van de technologie Internal Sipe Locking, waardoor de banden maximale prestaties hebben en stabiel blijven bij hoge snelheden.Het directioneel loopvlak uitgerust met een groot aantal lamellen, zorgt voor een efficiënte water- en sneeuwafvoer van onder de band. Er zijn twee soorten lamellen - het midden van de band is voorzien van rechtstreekse insnijdingen die optimale tractie en korte remweg garanderen, en zigzag lamellen op de randen zorgen voor grip op gladde weg. Bovendien zijn er in het Vredestein Wintrac Xtreme S loopvlak twee langs gerichte groeven gebruikt. Samen met de V-vormige groeven, die typisch voor dit soort loopvlak zijn, zorgen ze voor het behouden van stabiliteit en grip zelfs op zeer glad en nat wegdek. Het loopvlak van de band is gemaakt uit een modern polymere mengsel, dat in combinatie met silaan van een nieuwe generatie de levensduur van Vredestein Wintrac Xtreme S verlengt en zorgt voor het behouden van volle prestaties gedurende de gehele exploitatietijd van de band. Dankzij de lichte constructie wordt de rolweerstand verminderd, waardoor er minder brandstof verbruikt wordt en minder CO2 in de atmosfeer is uitgestoten. Vredestein Wintrac Xtreme S is een perfecte oplossing voor alle autorijders die van winterbanden voor dagelijks rijden economische exploitatie, rijveiligheid en rij comfort verwachten.Informatie over de producent: Vredestein is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1946 producten op de markt levert. De onderneming vervaardigt banden in de premium klasse die hoge kwaliteit, rijcomfort en veiligheid op alle soorten wegdek aanbieden. In hun aanbod heeft Vredestein banden bestemd voor personenauto’s, vracht- en bestelwagens, retro auto’s, auto’s met vierwielen aandrijving, landbouwmachines en fietsen. Tegenwoordig heeft het merkt fabrieken in Nederland, Indonesië, Thailand en India en behoort tot het Apollo Tyres concern.

Vredestein Wintrac Xtreme S beoordeling

Resume: 4,4 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 21 reviews

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,6

21 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 13 mensen
 • 4 7 mensen
 • 3 1 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

90% gebruikers recommanderen deze band

90%

Informatie over banden worden verzameld voor 3030 dagen. In deze periode hebben we verzameld 21 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 231000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: weggedrag.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal buitenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als dynamisch en snel.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • Maat: 225/60 R16

  Review: 5,0

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Wat kan ik zeggen! Ik heb al een paar kilometers in de winterse omstandigheden kunnen doen. Tot mijn verbazing moet ik toegeven dat ik al lang geleden niet zo goed in mijn auto zat, mijn auto kan ik gemakkelijk besturen, zelfs tijdens ijskoude dagen en ik heb nooit controle over mijn auto verliest. Dat is voor mij een groot pluspunt van deze Vredestein Wintrac Xtreme S banden! Je kunt zien dat de goede winterbanden in combinatie met de juiste instelling van de snelheid aan de rijomstandigheden is de beste manier om de veiligheid te behouden. Bovendien moet u het gedrag van de banden op de met sneeuw bedekte gebieden uitzonderlijk maken de banden Vredestein Wintrac Xtreme S – bijten heel goed in de sneeuw en geven uitstekende tractie. Hiervoor verdienen ze 10/10 punten. Ze zijn stil, ongeacht de toestand van het oppervlak! Ik zou deze banden aanraden, adviseren en zeker in de toekomst kopen!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 235/45 R18

  Review: 2,9

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik heb al. Meerede auto’s en meerdere soorten verschillende banden gehad en Vredestein Wintrac Xtreme S zou ik hoor klasificieren. Ik heb veel opinies alsook over de “technoligie” die bij de opmaak van deze banden gebruikt was gelezen en ik besloot om mijn eigen mening en beoordeling te geven. Deze Vredestein Wintrac Xtreme S bandne zijn indrukwekkend! Ook voor premiumklasse banden. De prijs is ook te verdragen en eigenlijk aanvaardbaar. Daarom wil ik de anderen deze band aanraden als je op zoek bent naar de banden voor een goeie prijs en van goede kwaliteit.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 215/55 R16

  Review: 4,6

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Alle parameters die de winterband moet heeft volgens me deze band en ze voldoet helemaal aan mijn verwachtingen . Sneeuw – alsof ik op de droge weg aant rijen ben, en dat is ook vergelijkbaar met ijs en slush. Op ijs je weet dat je dan alleen met behulp van spikes kunt... en dan nog met tractiecontrole dan kan je gerust doorrijden. De banden Vredestein Wintrac Xtreme S zijn stil als voor winterbanden... De prijs vind ik ook voordelig, deze band is elke euro waard. Groeten

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 225/40 R18

  Review: 4,8

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Voor het eerst heb ik Vredestein Wintrac Xtreme S in 2007 gekocht, ik heb ze eronderlaten zetten in december. We hadden toen heel veel sneeuw liggen en de grip was uitstekend goed! Wanneer alle overige verkeer gebruikers niet konden stijgen door een helling had ik hiermee geen enkel probleem terwijl de anderen zaten hulploos... Echt een veilige band voor alle weeromstandigheden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 225/45 R17

  Review: 4,0

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Goed presterende banden voor een enthousiaste bestuurder. Goede prijs-kwaliteitverhouding en ze zien er ook mooi uit. Opvallend was dat soms de band griep verlor droog wegdek, maar deze waren op dagen dat de buitentemperatuur boven de 10 graden celcius lag. Deze banden zijn ontworpen voor 7 graden Celcius en lager. Overal goede grip and gedrag vooral op natte wegdeken.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Vredestein Wintrac Xtreme S maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Vredestein Wintrac Xtreme S 255/50 R19 107 V XL, MO
C | B | B 71 dB |
255/50 R19 107 V 194 Kopen
Vredestein Wintrac Xtreme S 215/55 R16 93 H
C | C | 70 dB
215/55 R16 93 H 184 Kopen
Vredestein Wintrac Xtreme S 215/55 R16 93 H
C | C | 70 dB
215/55 R16 93 H 162 Kopen
Vredestein Wintrac Xtreme S 215/65 R15 96 H
C | C | 70 dB
215/65 R15 96 H 200 Kopen
Vredestein Wintrac Xtreme S 215/65 R15 96 H
C | C | 70 dB
215/65 R15 96 H 226 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Rolweerstand C REMWEG OP NAT WEDGEK C 70 dB

Vredestein Wintrac Xtreme S test

2017 test Auto Bild Allrad in de maat: 225/55 R17 beoordeling: ruim voldoende
test TCS in de maat: 225/45 R17 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild Sportcars in de maat: 225/45 R18 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Zeitung in de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen