Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Firestone MULTIHAWK

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Firestone
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
53 / st.
Kopen
3,6
Review: Goed 111600 335 reviews

Firestone MULTIHAWK beschrijving

Typ: zomerband.

Klasse: midden – goede kwaliteit tegen redelijke prijzen.

Bestemming: persoonauto's in het middensegment.

Loopvlak: symmetrisch - verzekert universele prestaties op goed niveau.

Afmetingen: van 13 tot 15 Inch.Firestone MULTIHAWK is een zomerband gemaakt voor comfortabel en vloeiend rijgedrag. In het bijzonder zullen eigenaar van persoonauto's in het middensegment van haar prestaties genieten omdat dit model in de samenwerking met deze auto's volledige mogelijkheden toont. In de band werd de stijfheid van de loopvlakblokken vergroot wat betere controle over de auto verzekert en een kortere remweg op droog wegdek. De grotere stijfheid is verkregen dankzij een kleinere hoeveelheid inkepingen - behalve de betere bestuurbaarheid en zekerder rijden verzekert deze eigenschap ook gelijke slijtage van de band. In gevolge hiervan kan het model langer worden gebruikt en biedt deze volledige prestaties in de gehele gebruiksperiode.Firestone MULTIHAWK betekent ook perfect gedrag op nat wegdek. Door de afgeronde vorm van de blokken en het symmetrische loopvlakpatroon werd een snellere waterafvoer verkregen en een grotere bestendigheid tegen aquaplaning. De grote contactoppervlakte tussen de band en het wegdek en het innovatieve loopvlakpatroon maken dat de auto niet slipt, de veiligheid en het rijcomfort worden ook verbeterd. In het model werden moderne driedimensionale verbindingen van de schouderblokken toegepast. De rol ervan is de aanvullende versterking van de stijfheid van de blokken, het behouden van de juiste bestendigheid tegen aquaplaning en de bescherming van de band tegen cuppen. De verbindingen hebben, behalve een aantal voordelen, ook een esthetische functie - de band ziet er modern en dynamisch uit. De makers van Firestone MULTIHAWK hebben ook gezorgd voor de verbetering van de relatie tussen de omvang van de lege ruimte tot de volle elementen van het loopvlak waardoor de prestaties op droog en nat wegdek zijn gebalanceerd en de verdeling van de druk van de band op de grond zijn genormaliseerd.Informatie over de producent: Het merk Firestone behoort tot Bridgestone – de grootste onderneming ter wereld die banden en rubberproducten produceert. Firestone is een Amerikaanse onderneming die sinds 1900 actief is. De firma werd snel populair en kreeg het vertrouwen van de automobilisten. Dat is te danken aan het feit dat ze de belangrijkste leverancier van banden voor Ford Motor Company was. Huidig produceert het merk banden voor persoonauto's, landbouwmachines, vracht- en bestelwagens.

Firestone MULTIHAWK beoordeling

Resume: 3,6 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 335 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111700 3,7
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111600 3,6
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111800 3,8

335 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 14 mensen
 • 4 127 mensen
 • 3 188 mensen
 • 2 2 mensen
 • 1 4 mensen

91% gebruikers recommanderen deze band

91%

Informatie over banden worden verzameld voor 4875 dagen. In deze periode hebben we verzameld 335 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 4474000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal buitenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Grzegorz

  Maat: 155/70 R13

  Review: 3,4 111400
  Elf jaar met behulp van de banden van het bedrijf. F580, F590, nu Multihawk. Polo altijd dezelfde auto. Ik gebruik ze het hele jaar en zal zeker beter zijn als het gaat om het zomerseizoen. Daarom stillere comfortabeler, enz. Hoe groot werk van het jaar als de winter is nooit teleurgesteld. Zakopianka de strenge winter zonder kettingen op alle f 580a vakantie in de bergen. Ik Łacuchy bleef in de kofferbak. F 580 was een wade vond wybulać opzij na een paar jaar 3-5 F590 niet langer dit defect, maar het lijkt erop dat het loopvlak voor de winter was iets slechter dan de 580 in het bijzonder in de sneeuw slush. Het huidige model combineert de positieve eigenschappen van deze twee modellen, de 590 heeft een loopvlak vlecht over 580 optische lijken meer comfortabel, soepeler en stiller met oudere modellen. Niet nog oordelen rijden op sneeuw voor de voor mij het seizoen, maar ik ben goed gedachten en na een voorlopig onderzoek. Advies van de grootte van 155, is het mogelijk dat de grotere 165, 175 doet erger in de winter en adviezen kunnen slechter en anders mij. De regel is dat de banden smal dat een betere aanpak en grip biedt zou moeten zijn. Als je zeer goede omstandigheden voor de zomer, houdt idelnie hoeken op nat en droog wegdek. Gewoon een beetje meer hoog boven 90 km / h, maar ze opwegen tegen de voordelen. Prijs - kwaliteit 6 punten.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Bogusława

  Maat: 155/70 R13

  Review: 4,2 111120
  Ik heb ze gekocht omdat het merk Vulcan me aanbevolen - veel van het rijden op de route naar de Tsjechische Republiek - - hij had gelijk is een bergachtig gebied en een geweldige job, en vasthouden aan de weg op zowel droog als nat wegdek, en kuilen onverharde wegen. Na de normale manier - ik bedoel het asfalt of bitumineuze verhardingen standaard, de auto loopt als op rails (ondanks de slechte kwaliteit van het loopvlak van de band op de achteras). Hoewel ik ben een vrouw, niet zoals de meeste vrouwen uit het rijden - dat S.SLOW en besluiteloosheid - het stoort mij ook, maar ik heb geen gebruik van de hoorn, gewoon kloppen :). Waardering Comfort 5 geluid boven de 100 kmh - maar het is draaglijk en compenseert voor een uitstekende grip - kan worden gezien in het bijzonder in de bergen bochten gesloten acute - vaak onder een scherpe hoek en het gebrek aan effect van aquaplaning, met uitzondering van ik zou het zes. Wachten op mijn reservewiel op de achterwielen en zou niet aarzelen om dit model te kiezen val ik weer als de injectie van contant geld. De rolweerstand leverde 6 want vanuit mijn auto verbruikt 6,5 liter gazu / 100km- en soms zelfs minder!. Ik weet wat ik aan het schrijven ben - ik heb een rijbewijs sinds 1988 en ik reis de hele tijd en niet alleen in de stad, ik heb sommige wegen gehad, zowel in Polen als in het buitenland.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Mananadriver

  Maat: 165/70 R14

  Review: 4,2 111120
  Super schoenen voor de winter - ideaal voor een kleine auto. Genieën Corsa en het tweede seizoen en heeft mij nog nooit gefaald. Toy auto kleeft aan de weg. Verse sneeuw en modder, geen probleem. Hockey - ging door de Debica (John) en Auto (kind, Cinquecento) viel hij als schaatsen. In het begin van de winter, zal parking poślizgać altijd mijn auto voelt en neem het stuk oprichtende reflex. Je moet echt veel te werken, adembenemend pokęcić donuts .... :). Ik heb dezelfde band in punt 2 (maar ik heb een 8 jaar) en klaagde niet, maar vindt dat de rubber wordt oud. Voor deze prijs - het is mijn sensationele aankoop Multihowki. Om Puncioka zou ik een nieuw seizoen te kopen, maar ik wil dit jaar in beslag nemen .. :)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Karo

  Maat: 185/65 R14

  Review: 4,1 111110
  Ik ben een vrouw, kocht ik deze banden omdat ze een auto dus al en geen problemen veroorzaakt in handen hebben. Ik lees de recensies die heel luid, maar ik geloof niet dat de wielen rijden 110 mph in mijn mening maakt geen lawaai, het is waar, als het kan een snelheid van ongeveer 130 km / h met een beetje lawaai bereikt, maar ik denk dat het niet alleen de band). Elke dag rijdt ongeveer 200 km, en ik denk dat de banden goed presteren op droog en nat wegdek hebben geen probleem. Als voor de eerste aankoop van banden ben ik erg blij. Ik nodig om winterbanden te kopen, dus zeker verleiden hetzelfde, alleen de winter. Kobietkom aanraden aan iedereen die de band niet kennen;)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: r19

  Maat: 175/70 R13

  Review: 3,4 111400
  Clincher koos voor velen. Ik was op zoek naar iets tegen een redelijke prijs en zorgen voor een gevoel van veiligheid in een hogere boog op nat asfalt ps. (De kracht van de ervaring en het gebrek aan naleving gegarandeerde Dębica Passio). Het werkte. band doet het goed. In de stad en op de weg naar droge miodzio - maakt veel. Dompelen zeer goed. Het heeft de neiging om in een diepe kuil en onlangs doorweekt natte asfalt - zoals bijna alle banden. Rolweerstand en lawaai? zonder afleiding. Hij begint om zichzelf boven de 120-130 kmh Dit is geen storend geluid hoorde. Bij snelheden van 140-170 zich goed gedragen, zonder enige klachten. Ik zou het aanraden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Firestone MULTIHAWK maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
185/65 R14 86 T 53 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Firestone MULTIHAWK test

2014 test ADAC in de maat: 175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende