Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Firestone

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Firestone Banden Online

Banden Firestone

Ranglijst van zomerbanden Firestone

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,5 111150 (5 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (64 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (5 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (300 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,0 11110 (88 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 3,7 111700 (404 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Firestone

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,2 111120 (4 Opinie's)
Winterband Opinie 4,2 111120 (120 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (187 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,8 111800 (188 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,6 111600 (2556 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,6 111600 (88 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Firestone banden. Gloednieuwe Firestone modellen vol van de moderne technologieën.

 • Firestone F590FS
  Firestone F590FS

  De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

 • Firestone MULTIHAWK
  Firestone MULTIHAWK

  Typ: zomerband. Klasse: midden – goede kwaliteit tegen redelijke prijzen. Bestemming: ...

Best verkopende

De best verkochte banden Firestone door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

 • Firestone Multihawk 2
  Firestone Multihawk 2

  Type: zomerbanden. Klasse: gemiddeld – de beste relatie tussen de prijs en de kwaliteit. Het ...

 • Firestone Roadhawk
  Firestone Roadhawk

  De Firestone Roadhawk zomerbanden zijn perfect bij dagelijks gebruik. Ze zijn productief en ...

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Firestone

Band Zomerbanden Firestone Multihawk 2

zal ze volgende keer ook kopen
Beoordeling: 4,7 111170

Met deze banden heb ik ongeveer zo’n5 000 km in verschillende omstandigheden en op verschillende wegen doorgebracht. Ik voel me altijd zeker - net als in de droge omstandigheden en op nat. Meerdere malen reed ik door echt moeilijke wegen en meerdere malen op de Way of 100 Curves. Ik had niet het gevoel dat de Firestone Multihawk 2 banden grip verliezen. Een ander ding is het feit dat zij onder de 15-jarige Lanos zitten. Autorijden is niet zo sportief of agressief, zelfs op de autosnelwegen bereikt die amper de maximumsnelheid:). Ook bij volle last voor 2 weken vakantie met mijn familie gaat het op hen vertrouwelijk en veilig. Eerder had ik banden Multihawk van de eerste generatie, die heb ik tot het einde van het loopvlak verbruikt, en deze Firestone Multihawk 2 had ik 8 seizoenen. Wat beide banden betreft heb ik geen bezwaren tegen de kwaliteit en veiligheid. Wat geluid en trillingen batreft deze worden gedempt maar tis moeilijk te zeggen als je door onze stedelijke wegen rijdt. Tegelijkertijd rijd ik met half-open raam en met de radio aan zodat je die goed hoort tijdens het rijden en het lawaai van de banden denk ik is te laag. Als iemand op zoek is naar banden van goede kwaliteit voor een redelijke prijs, adviseer ik Firestone Multihawk 2.

Band Zomerbanden Firestone TZ300

een aantal van de beste voor het geld!
Beoordeling: 4,6 111160

Als je met een Ford Focus MKII FL rijdt, is het niet moeilijk om te beweren dat deze wagen in de bochten aan de weg kleeft, omdat de ophanging bij elke Ford zeer goed is. Maar met Firestone-banden kun je in de bochten zelfs ongeveer 20 % meer snelheid halen dan met andere banden, en er zeker van zijn dat de wagen niet uit de baan vliegt. Prima grip op zowel droog als nat wegdek. Je moet alleen oppassen voor grotere plassen, omdat je bij hogere snelheden (meer dan 90 km/u) wel eens zou kunnen worden verrast als je je stuur niet goed vasthoudt. Tot nu toe heb ik ong. 20.000 km gereden en er is nauwelijks slijtage van de banden te zien. Ik heb ook ervaring met banden van Kleber en Fulda – hun zomerbanden zijn zo hard dat je soms zelfs op een droog wegdek het gevoel hebt op ijs te rijden. Fulda is goed, maar voor de winter. Een goede, zuinige band die zelfs aan de wensen van de meest kieskeurige bestuurder voldoet en die ook door veiligheidsbewuste chauffeurs zal worden geapprecieerd. Op een droog wegdek bij 100 km/u wordt een remweg bereikt die ongeveer 1 meter korter is dan tijdens de tests in de fabriek. Bij regen heb ik dit niet gecontroleerd.

Winterbanden Firestone

opona Winterbanden Firestone VANHAWK WINTER

Ik adviseer sensationele kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs
Beoordeling: 4,4 111140

Hallo, ik heb deze banden in de webwinkel gekocht. Geweldige prestaties op sneeuw en modder, ze “blijven” op mijn bus het hele jaar door. Iedereen weet dat een bus “geen lucht vervoert” en toch presteren de banden altijd goed, zowel op droog als nat wegdek. Volgens mij lopen ze rustig en klopt de slogan “sensationele kwaliteit voor een echt lage prijs” helemaal. Een aanrader voor iedereen die naar een betrouwbare band op zoek is.

opona Winterbanden Firestone VANHAWK WINTER

perfect
Beoordeling: 4,5 111150

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Gebruik deze banden op alle bussen (9 personen). Auto's krijgen door een andere dag van 200 tot 300 km, met een set van werknemers, zich met de standpunten van de chauffeurs ook rijden op hen. De band presteert zeer goed in alle winterse omstandigheden, het geeft je zelfvertrouwen en het gevoel van het oppervlak. Zeer goed bestand tegen mechanische schade, het rijden op bouwplaatsen en geen van hen vast te zitten "lek". Ideaal ook in regenachtige omstandigheden. Draag ook op een behoorlijk niveau. Het geluid niet schrijven, omdat alle winterbanden, vanwege het aantal vinnen is sterker dan het seizoen of warm. Voor deze prijs zult u niets beters vinden (veel van de banden al gekocht). Ik zou zeker de zwaar uitgebuit auto aanraden.

Gemiddeld banden beoordeling: 3,72 gebaseerd op 6990 Reviews

Modellen van banden Firestone

Alle banden van merk Firestone zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Firestone winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Check onze aanbod van de zomerbanden Firestone. Deze banden worden tussen lente en herfst gebruikt. Kies de beste zomerband voor uw auto Firestone.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Firestone. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Firestone.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Firestone. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Firestone.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Firestone all season banden. Elke band van Firestone wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.