Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Firestone Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
gebaseerd op 6889 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Firestone Tire and Rubber Company is in 1905 opgericht door Harvey S. Firestone. De eerste fabriek stond in Akron (Ohio, USA). Sinds 1988 maakt het merk deel uit van het Bridgestone-concern.

Het bedrijf was een pionier op het gebied van de massaproductie van banden. De onderneming was de eerste leverancier van seriebanden voor Ford Motor Company.

Firestone heeft een zeer breed aanbod: te beginnen met autobanden, vrachtwagenbanden, banden voor bedrijfswagens tot specialistische agrarische banden. De door het bedrijf aangeboden producten kunnen tot de medium klasse worden gerekend.

In de jaren 1950-1975 was Firestone hoofdsponsor en leverancier van banden voor de Indy Racing League.

Beoordelingen van onze klanten:
 • d2 4,2 111150

  Firestone Winterhawk 2 EVO

  Echt geweldig donuts (mijn made in Italy). Zelfs tijdens de verschrikkelijke toestand van de wegen, kunt u veilig en zonder angst te rijden. Ba! In de periode van de grootste neerslag, de gemiddelde snelheid van het verkeer op de wegen buiten de stad, was niet meer dan 30 kmh ik gemakkelijk vooruit, zonder angst voor verlies van grip en slip. Ik beveel het! Meer >
 • Andrzej B 4,0 11110

  Firestone TZ300

  Buenos normale banden tegen een goede prijs. Alleen goede standaard banden voor dagelijks en incidenteel gebruik (2-3 keer per jaar), het doorgeven van een track voor de lol. Ik heb niets te verwijten. Goede aanbaklaag, goed verspreide water. Als ik vaker (bijvoorbeeld elke 3-4 weken) rijden voor de lol op het spoor dat u in staat zijn om een ​​beetje beter stokje moeten zijn - maar koop dan een tweede reeks op het spoor, die uiteindelijk leiden tot schade aankopen of op het werk. Duurzaamheid niet oordelen, omdat zeer weinig sets banden wyjeździłem om te vertellen hoe snel je eet. Onderdrukking ook niet oordelen - ze zijn in ieder geval veel beter dan mijn vorige banden, maar ga niet naar Meer > de fabriek en ik veranderde de schorsing setup, dat maakt het moeilijk om dezelfde band te beoordelen.
 • jaja 3,8 111500

  Firestone TZ300

  Banden zijn comfortabel en voorspelbaar. AWD betekent zeker niet op 6 of 5, omdat ze veel beter slicks en 6 = 5 = slicks en sport. Parameters voor burgers zeer goede banden. Fatsoenlijke rijvaardigheid, met een aantal zeer agressief rijgedrag en vertrouwen op te bouwen. Goede natte goed, hoewel niet zo Uniroyal. Remmen maken het ook 4-5. Tire gerenommeerde en goed af te schaffen misbruik in de auto 200 pk en goed omgaan met hun macht. Het geeft aan wanneer de grip van de banden goed gedaan, maar niet als deze zetten Uniroyal. Voor deze prijs, zou ik aanbevelen. Het is toch duurder voor iets een beetje beter. Comfort - rustig en zeer goed te kiezen kleine onregelmatigheden. Verbeteren van Meer > comfort. Er was lawaai van de weg in het algemeen.
 • Dragon 4,2 111150

  Firestone WINTERHAWK

  Na een reis van 4.000 kilometer op deze banden in de laatste twee maanden te schrijven over hen een paar woorden. Ten eerste, zich houden aan de droge weg, natte sneeuw en zeer goed (voor de banden) op ijs. Natte banden te horen fluiten (piepen), maar ook afhankelijk van het soort oppervlak (glad asfalt, bodem, enz.) I alleen tegen de rolweerstand, die duidelijk voelt als het wisselen van banden zomer. In de zomer brandde ik de auto ongeveer 4,3 l / 100 km, en brandwonden winter ongeveer 5 l / 100 km (hoewel het een zwaardere patch op de rijomstandigheden zou moeten zijn). Stel dat motoren hebben meer vermogen verschil in de verbranding zal niet zo hoog zijn. Verder zijn rustig (stiller dan Meer > mijn zomer, en niet te vergeten fluiten nat;) band) en zachte (storen ongelijkheid veel minder). Ik weet niet of ik het opnieuw zou kopen, want in een paar jaar en kan het model of beter niet worden. Maar als ik moest kopen op het moment, is het waarschijnlijk om deze band te kopen.
Vindt uw Firestone banden