Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Firestone Banden

Firestone Banden

Beoordeling van de producent
3,6
gebaseerd op 6890 meningen

Firestone Tire and Rubber Company is in 1905 opgericht door Harvey S. Firestone. De eerste fabriek stond in Akron (Ohio, USA). Sinds 1988 maakt het merk deel uit van het Bridgestone-concern.

Het bedrijf was een pionier op het gebied van de massaproductie van banden. De onderneming was de eerste leverancier van seriebanden voor Ford Motor Company.

Firestone heeft een zeer breed aanbod: te beginnen met autobanden, vrachtwagenbanden, banden voor bedrijfswagens tot specialistische agrarische banden. De door het bedrijf aangeboden producten kunnen tot de medium klasse worden gerekend.

In de jaren 1950-1975 was Firestone hoofdsponsor en leverancier van banden voor de Indy Racing League.

Beoordelingen van banden door onze klanten Firestone:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Firestone banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • stn 4,5

  Firestone Winterhawk 3 165/65 R15

  Mijn vrouw reed de hele winter door. Banden presteren zeer goed op zowel droge als sneeuw. Iets slechter op nat wegdek, maar nog steeds veel beter dan de vorige. Er is geen probleem met hen wanneer u kalm rijdt. Na de hele winter zijn er vrijwel geen teken van slijtage. Ik beveel het ten zeerste aan! Meer >
 • Mark 4,7

  Firestone Winterhawk 3 195/65 R15

  Hallo, Ik heb al tweede set van banden Firestone Winterhawk gekocht. Eerste set heb ik allen maar tijdens het Winter gebruikt, echt 7 jaar Lang! He hebben Hun eigenschappen niet verloren tot het einde, Ik was erg blij met deze set en met hun grip, dus heb ik besloten om een nieuwe Winterhawk 3 te kopen. Nu zit ik ongeveer boven 3000 km, en ben onder de indruk , veel stiller dan het model Winterhawk 2. Wij gaan veel gaan skiën in de Winter, dus berggebiedenen en snieuw is niet vreemd voor me. Zeer goede grip op besneeuwde wegen. Zeer goede slush drainage. Ik ben zeer tevreden met hen na het eerste seizoen. Ik raad deze band voor mensen die op zoek zijn naar banden voor een fatsoenlijke Meer > prijs met uitstekende rij-eigenschappen.
 • Jarno 4,7

  Firestone Winterhawk 3 185/65 R15

  Hi, ik kan zeker deze banden aanraden, ik moet dagelijks 25km’s met een auto naar mijn werk gaan, elke dag ben ik goed ter plaatse gearieverd, even er waren super natte dagen en ook bevroren wegen van de winter . Banden hebben toch altijd super werk geleverd. Meer of minder, een heel goede grip op droog is ook een feit. Voor mij een goede aankoop, die heb ik gedaan dankzij zjn aantrakelijke prijs en het fact dat het een dochteronderneming van Bridgestone is. Een is zeker, dat ik kan deze banden aanraden met mijn eigen volvertrouwen Meer >
 • Michał 4,6

  Firestone Winterhawk 3 155/80 R13

  De banden presteren zeer goed, ik rijd veel op oneffen wegen in het veld en ze absorberen oneffenheden zeer goed. In de stad op asfalt is er geen verschil tussen zomer en die, ze houden de wegen zo gek als op nat ook zeer vol vertrouwen leiden zeer snel de auto stoppen voor nu ben ik blij om te zien hoe ze slijten. Meer >
Vindt uw Firestone banden