Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Firestone Banden

Firestone Banden

Beoordeling van de producent
3,6
gebaseerd op 6991 meningen

Firestone Tire and Rubber Company is in 1905 opgericht door Harvey S. Firestone. De eerste fabriek stond in Akron (Ohio, USA). Sinds 1988 maakt het merk deel uit van het Bridgestone-concern.

Het bedrijf was een pionier op het gebied van de massaproductie van banden. De onderneming was de eerste leverancier van seriebanden voor Ford Motor Company.

Firestone heeft een zeer breed aanbod: te beginnen met autobanden, vrachtwagenbanden, banden voor bedrijfswagens tot specialistische agrarische banden. De door het bedrijf aangeboden producten kunnen tot de medium klasse worden gerekend.

In de jaren 1950-1975 was Firestone hoofdsponsor en leverancier van banden voor de Indy Racing League.

Beoordelingen van banden door onze klanten Firestone:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Firestone banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • stn 4,5

  Firestone Winterhawk 3 165/65 R15

  Mijn vrouw reed de hele winter door. Banden presteren zeer goed op zowel droge als sneeuw. Iets slechter op nat wegdek, maar nog steeds veel beter dan de vorige. Er is geen probleem met hen wanneer u kalm rijdt. Na de hele winter zijn er vrijwel geen teken van slijtage. Ik beveel het ten zeerste aan! Meer >
 • Przemek 4,6

  Firestone WINTERHAWK 195/65 R15

  Ik reed in 7000. kilometer band, is slijtage van de banden niet gezien. Winterbanden zijn uitstekend zeer goed. Voorbeeldige remmen Largo. De curven van de banden maken geen lawaai. Ik ben blij met mijn aankoop en zal niet de laatste van de banden zijn. Het branden is niet al te groot. Ik beveel de band. Banden zijn het geld waard. Meer >
 • Mark 4,7

  Firestone Winterhawk 3 195/65 R15

  Hallo, Ik heb al tweede set van banden Firestone Winterhawk gekocht. Eerste set heb ik allen maar tijdens het Winter gebruikt, echt 7 jaar Lang! He hebben Hun eigenschappen niet verloren tot het einde, Ik was erg blij met deze set en met hun grip, dus heb ik besloten om een nieuwe Winterhawk 3 te kopen. Nu zit ik ongeveer boven 3000 km, en ben onder de indruk , veel stiller dan het model Winterhawk 2. Wij gaan veel gaan skiën in de Winter, dus berggebiedenen en snieuw is niet vreemd voor me. Zeer goede grip op besneeuwde wegen. Zeer goede slush drainage. Ik ben zeer tevreden met hen na het eerste seizoen. Ik raad deze band voor mensen die op zoek zijn naar banden voor een fatsoenlijke Meer > prijs met uitstekende rij-eigenschappen.
 • Joint 4,9

  Firestone WINTERHAWK 165/65 R13

  Ik ben erg blij met deze banden, die waren gebaseerd op de Fiat Punto en 98. 55 HP 1.1 benzine, idealiter gedragen sneeuw en ijzel. Na de positieve temperaturen in de winter ook opvallen mooi. Er waren geen problemen met het evenwicht. Wat te dragen, niet praten als ze reed slechts 1 station. Maar na een seizoen van slijtage is bijna onmerkbaar. Ik raad deze band. Meer >
Vindt uw Firestone banden