Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Goodyear EAGLE UG GW3

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Goodyear
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
93 / st.
Kopen
3,7
Review: Goed 111700 201 reviews

Goodyear EAGLE UG GW3 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

Goodyear EAGLE UG GW3 beoordeling

Resume: 3,7 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 201 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111600 3,6
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 11110 4,0
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111800 3,8

201 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 9 mensen
 • 4 85 mensen
 • 3 102 mensen
 • 2 5 mensen
 • 1 0 mensen

89% gebruikers recommanderen deze band

89%

Informatie over banden worden verzameld voor 6586 dagen. In deze periode hebben we verzameld 201 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 2965000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: schokdemping.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van slechts binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: xlord

  Maat: 205/60 R16

  Review: 3,4 111400
  Het kostte me een beetje meer en meer wat ik kan zeggen over hen. In droge omstandigheden heeft een goede baan, maar een voorwaarde - de temperatuur niet boven 10 ° C onderdompelen van heel goed, maar ik weet niet winterbanden zou het water niet hebben bereikt. Snow - Ik ben van gedachten veranderd - zijn zwak, vooral in de natte sneeuw, maar bezstłuczkowym manoeuvre op de parkeerplaats achter muldowatego 10 cm, natte sneeuw is een hersenschim. Laat altijd 0,5 m van de boeking als het kauwen van de auto in deze omstandigheden gewoon drijft. De reden dat ik heb ontdekt is de vorm en het ontwerp van het loopvlak (reisbestemming in de vrij van sneeuw de weg vrij goed op het ijs op en niet veel veranderd banden zijn erg rustig, maar zodra wspomniałemm de uitvinder van de zwarte weg Eindelijk ... -. het is gewoon niet dragen van warme winter Ostatnij leidde hen van oktober tot april, terwijl een ander rubber houders bekritiseerd Randy gooide weg, ik wist niet verbruik te realiseren millimeter. Helaas, slechte prestaties in de sneeuw mij ervan overtuigd dat dit de laatste van het zomerseizoen., zoals te zien in de vlekken, vuurde hij een week geleden en zal exploderen winterbanden opraken van hen waarvan het waarschijnlijk het begin van de winter.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: majkel

  Maat: 205/55 R16

  Review: 1,8 180000
  Mijn vraag is, als je het kunt noemen zimówką driver wordt uitgevoerd in de sneeuw gaat waar hij wil? Ik denk dat het de bedoeling is eerder de bandenfabrikant in ons klimaat wordt gecreëerd tijdens de overgangsperiode. Maar dan hebben we de zomer. Misschien voor landen als Italië Griekenland? winters zijn? Ze weten. En die droom misschien wlochowi gaan naar Oostenrijk of de Alpen. Bij winterbanden zijn verplicht voor banden die tijd? In ieder geval, het is nogal winterbanden in enige naam, want in de praktijk, de sneeuw staat voorop L. Linden Tenzij wat vet CEO brengt zijn speelgoed auto ooit een grote bel. Natuurlijk, als het doet geen sneeuw en de wegen zijn zwart, anders wordt het bedrijf voert :) en is nog niet in het bedrijf zeggen dat beweegt op kormoranach. Je kunt er niet trots op banden voor grote stówek artikel 8, etc, maar hier Michelin Alpin geadviseerd dat grootspraak, en als een plotselinge storm te gaan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: s

  Maat: 195/65 R15

  Review: 3,4 111400
  Voor de tweede band winterwandeling. Onmiskenbare voordelen zijn laag geluidsniveau en een hoog comfort. Goed op droge wegen. In typische winterse omstandigheden: slush, een dun laagje teleurstellend "brij sneeuw." In de Audi 80 had Klebery en mijn mening was beter (het enige nadeel is de snelle slijtage, na een winter band op de vooras voor verandering). De grootste verrassing voor mij toen ik rijden UG6 Fabia - (Noot 6) veel beter dan GW3 (sneeuw of sneeuw brij helderder slippen auto). Misschien zijn sommige banden kunnen gebruikt worden in elke auto, dus goede beoordelingen van andere gebruikers. Ik maakte een selectie van deze banden na het lezen van testen in het autorijden pers en geschreven recensies hier. Ik denk niet dat ik deze banden opnieuw kopen, maar aan de andere kant, zijn niet de slechtste en ik heb geen garantie dat andere beter.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Kwietniu z Kozienic

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,2 111120
  Hoge kwaliteit banden. De eerste keer dat ik de banden in extreme omstandigheden getest - niet `` flat, maar in de bergen. Zes hebben het examen - Paard met een gemiddelde van 14 kilometer stroomopwaarts belasting + tientallen ronden samengeperste sneeuw en foutloos. Kopnym in de sneeuw - Ik kom net een ding zeggen - heeft wogóle ketens niet vast te stellen en alles spreekt voor zich. Helaas heb ik de manier waarop bestuurders die de ketens te nemen gezien. Onder normale omstandigheden, de band loopt. sneeuw, slush - een zeer goed gevoel, de stad - grote glibberige nawiezchnia - over mijn beste en rustiger dan de zomer vooral Dunlopów SP Sport subjectief gevoel. Ik heb geen fout vinden :-))) De slijtage kan niets zeggen, want ik heb een kleine cursus. Optellen aanraden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: xlord

  Maat: 205/60 R15

  Review: 3,4 111400
  Vooral de grote banden plakken op het ijs, die laat je de baan te controleren, en niet, zoals met diverse andere fabrikanten en autobanden me. Natuurlijk, niemand gedacht zou niet glijden, maar als je verstandig rijdt voelt dat je de controle over de auto. Sneeuw doet ook een groot werk, maar hoe zit het met sneeuw, al mijn vorige winterbanden de jackpot. Het enige nadeel is het heel belangrijk meer dan 120 kmh op de weg lawaai, als het droog zelf kijkt behoorlijk solide chrobotania moe, en ik wou dat het was meer de groeiende lawaai. Wanneer u rijdt langzamer dan de luisterervaring niegorsze zomersport Dunlopow.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Goodyear EAGLE UG GW3 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
185/60 R16 86 H 93 Kopen
205/45 R16 83 H 95 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: