Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Goodyear Banden

Goodyear Banden

Beoordeling van de producent
3,8
gebaseerd op 10818 meningen

Goodyear Tire and Rubber Company is de op een na grootste in Europa en de op twee na grootste bandenproducent wereldwijd. Het bedrijf zorgt voor ruim 20% op de wereldwijde bandenmarkt. Het concern is in 1898 door Frank Seiberling opgericht. In 1926 was Goodyear de grootste rubberproducent.

De hoofdvestiging van het bedrijf bevindt zich in Arkon in de staat Ohio.

Het bedrijf biedt banden van merken als: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava en Dębica. Goodyear heeft 85 fabrieken in 28 landen wereldwijd. Het bedrijf heeft bijna 90 000 mensen in dienst.

Het concern houdt zich bezig met de productie van banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, industriële voertuigen, racewagens en vliegtuigen. De eerste band op de maan was een product van het merk - deze banden maakten deel uit van de uitrusting van de Apollo 14.

In het aanbod vindt u ook andere chemische en rubberproducten. De onderneming is vrijwel in alle landen ter wereld actief.

Beoordelingen van banden door onze klanten Goodyear:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Goodyear banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • małgo 5,0

  Goodyear Efficientgrip Performance 195/65 R15

  Ik heb deze banden vorig jaar gekocht in verband met een vakantiereis waarbij bepaalde banden een essentieel onderdeel van de auto zijn. Naar mijn mening zijn ze om 6 uur geslaagd voor hun test. Het houden van een zeer goede grip op de weg bij het sneller rijden geeft me een gevoel van grote veiligheid. Daarnaast maakte het comfort van de geluidsonderdrukking grote indruk op mij, hoewel ik in een 20 jaar oude auto rijd. Het houden van een zeer goede grip op de weg bij het sneller rijden geeft me een gevoel van grote veiligheid. Daarnaast maakte het comfort van de geluidsonderdrukking grote indruk op mij, hoewel ik in een 20 jaar oude auto rijd. Je kunt je niet hechten aan het uiterlijk. De Meer > foto toont het huidige uiterlijk van mijn banden na één seizoen gebruik. Wat betreft het rijden in steden en dorpen, waar de wegen soms vreselijk zijn, zijn de banden in zeer goede conditie. Samenvattend, als ik voor de tweede keer zomerbanden had moeten kopen, zou ik voor Goodyear Efficientgrip Performance hebben bereikt zonder er over na te denken :)
 • Dan Whitaker 4,4

  Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 245/35 R18

  De banden zijn uitstekend in de droge, echt goede grip met vrijwel geen bandengeluiden, zelfs bij zeer hoge snelheden in de bochten, in de vochtige/natte omgeving is de grip nog steeds vrij goed zolang de banden zijn opgewarmd, niet zo goed als mijn vorige Bridgestone RE050's als het nat is, maar over het algemeen een zeer goede band met goede slijtage en een goede velgbescherming. Meer >
 • Zbigniew Janiszewski 4,7

  Goodyear Efficientgrip Compact 165/65 R15

  Een van de beste in zijn klasse. Zeer stil, goede grip en lage rolweerstand. Houd op een hoog niveau vast aan het oppervlak. Tot nu toe, alleen Continental en Fuldach, vind ik het de moeite waard om te proberen, echt heel stil en met goede grip op de weg, nat maar niet getest. Het loopvlak legt de schouders niet, maar we zullen zien. Meer >
 • BarańskiAdam 4,7

  Goodyear EFFICIENTGRIP 205/55 R16

  Hoog niveau en rust tegen een betaalbare prijs. fijne banden. Geef de bestuurder een gevoel van comfort en veiligheid. Tenminste, dat is voor mij. Ik zou aanraden, omdat. moet niet te veel betaalt en zorg ervoor dat en geef het Goodyera Oponeo.es EfficientGrip-banden. Ik ben een zeer tevreden gebruiker van dezelfde reeks ... voor nu! Meer >
Vindt uw Goodyear banden