Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Goodyear Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
gebaseerd op 9751 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Goodyear Tire and Rubber Company is de op een na grootste in Europa en de op twee na grootste bandenproducent wereldwijd. Het bedrijf zorgt voor ruim 20% op de wereldwijde bandenmarkt. Het concern is in 1898 door Frank Seiberling opgericht. In 1926 was Goodyear de grootste rubberproducent.

De hoofdvestiging van het bedrijf bevindt zich in Arkon in de staat Ohio.

Het bedrijf biedt banden van merken als: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava en Dębica. Goodyear heeft 85 fabrieken in 28 landen wereldwijd. Het bedrijf heeft bijna 90 000 mensen in dienst.

Het concern houdt zich bezig met de productie van banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, industriële voertuigen, racewagens en vliegtuigen. De eerste band op de maan was een product van het merk - deze banden maakten deel uit van de uitrusting van de Apollo 14.

In het aanbod vindt u ook andere chemische en rubberproducten. De onderneming is vrijwel in alle landen ter wereld actief.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Nolfum 4,8 111150

  Goodyear Efficientgrip Performance

  Hallo, banden gekocht in het voorjaar van 2013 had ik de gelegenheid om ze te gebruiken tot en met oktober van dit jaar. Afstand gemaakt op dit moment is ongeveer. 25000 km Banden rustig en comfortabel, zelfs op de rijweg snelheden. Brandstofbesparing niet zijn gerealiseerd in een nat hoofd te bieden zeer goed, zelfs in de winter (ik heb niet zulke goede banden op nat gehad), maar de diepe sneeuw op een probleem. Voor wat betreft de duurzaamheid van deze kan worden gezien alleen op de aandrijfas consumptie, maar moet advies geven 80000 km. Ik adviseer Clincher en waarschijnlijk weer kiezen voor dit model. Meer >
 • Rafał 4,5 111150

  Goodyear Ultra Grip 7+

  In sneeuw en ijzel die een beetje een verrassing had bij het remmen, als de sneeuw was het ijs te begrijpen, maar op een paar plaatsen remming was zeer slecht. Ik weet niet of het is echt een kwestie van banden en het wegdek was erg glad. Meer >
 • SerGo 4,6 111150

  Goodyear Efficientgrip Performance

  Ik koos banden die passen bij mijn auto en mijn rijden, ik bedoel dat als de motor van de auto niet luidruchtig is (ik rheb Toyota Prius), het gemakkelijk is om het geluid van de band te horen (had dat probleem met het vorige merk). Deze zijn perfect in dit aspect. Dagelijks rijden gaat meestal over korte afstanden en het is gewoon perfect. Het enige wat me opviel is dat de grip op nat wegdek beter zou kunnen zijn als de bandenspanning binnen het aanbevolen bereik ligt. In mijn geval 2.4 voor en 2.3 achter. Maar toen ik ze verhoogde naar 2.6 - 2.5 grip op nat wegdek is de grip op nat wegdek veel verbeterd en tegelijkertijd voel ik geen ongemak tijdens het rijden. Ook reed ik een lange Meer > afstand met de auto - 7500 km rit binnen 3 weken met tot 1600 km non-stop rijden en ik was erg blij met het feit dat ik geen problemen had met banden. Laag geluidsniveau, volledig voorspelbaar gedrag, uitstekend wegcontact.
 • Michal 5,0 11111

  Goodyear Efficientgrip Performance

  Auto voornamelijk gebruikt voor het rijden buiten de stad en de stad is weinig meer typisch; eis voor de aankoop was om onze veiligheid (het rijden met een kind in de zetel) te voldoen; Andere eisen waren indicatief, vaak gebaseerd op advies - voor duurzaamheid, betrouwbaarheid, lawaai of de economie van de velg, met al zijn er positieve reviews partijen en zelfs tussen band vrienden / familie probeerde ook (niet altijd in dat formaat, maar dat is een ander onderwerp); en zonder een budget - zou het redelijk zijn en niet wachten om te rijden op banden voor 10 jaar en 2-3 seizoenen (in 20-30k + voor het seizoen is een beetje); tot nu toe - ik ben niet teleurgesteld verwachtingen en positieve Meer > indrukken, ik weet het niet en niet mist voorlopig de duurzaamheid te beoordelen, maar er is geen tragedie;) Ik beveel reserveringen als een redelijke optie!
Vindt uw Goodyear banden