Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Goodyear

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Goodyear Banden Online

Banden Goodyear

Ranglijst van zomerbanden Goodyear

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,7 111170 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,6 111160 (49 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (626 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (215 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (183 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (6 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (558 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,1 111110 (83 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,0 11110 (140 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Goodyear

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,5 111150 (70 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,5 111150 (270 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,5 111150 (41 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,4 111140 (277 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (42 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (199 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,8 111800 (172 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,8 111800 (1356 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,7 111700 (201 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,7 111700 (602 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Goodyear banden. Gloednieuwe Goodyear modellen vol van de moderne technologieën.

Best verkopende

De best verkochte banden Goodyear door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Goodyear

Band Zomerbanden Goodyear Efficientgrip Compact

Goed product, goede webwinkel;-)
Beoordeling: 4,7 111170

Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn Goodyear EfficientGrip Compact gekocht heb, dus ik denk dat ik al een beoordeling kan geven. Bij het kieze van de nieuwe banden, was het belangrijkst voor mij om het beste product te vinden tegen een aantrekkelijke prijs. Na het bekeken van paginas van verschillende webwinkels, bleek dat oponeo de beste prijs biedt. Ik heb een bestelling op de site geplaats en vogende dag werd ik door oponeo gebeld – de medewerker heeft alle belagrijke informaties over levering aangegeven en mijn vragen beantwoord;-) Het vermelden waard is dat de levering helemaal gratis is. Mijn banden zijn volgende dag afgeleverd met DPD. Als het over de banden gaat, moet ik toegeven dat het een goede beslissing was om Goodyear banden te bestellen. Tijdens de eerste rit, voelde ik meteen dat de banden meer comfortlabel zijn dan mijn vorige banden. Ze zijn ook echt stil en bieden goede grip op natte weg. Het versnellen gaat veel makkelijker als gevolg van lage rolweerstand. Het is ook een belangrijk voordeel dat de banden goede waterafvoer bieden waardoor ze weerstand zijn tegen aquaplaning. Op de banden heb ik rond 9000km en op dit moment zie ik nog geen tekenen van slijtage.

Band Zomerbanden Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Uitstekende premium banden voor alle omstandigheden en rijstijl!
Beoordeling: 4,8 111180

Volgend model Goodyear banden en mijn volgende beslissing om het model Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 te kopen. Sinds ik rijbewijs gemaakt heb en mijn eerste auto gekocht, koop ik de banden van deze serie, maar toen had ik auto’s met motorsterkte tussen 140 en 220 pK. Deze keer, omdat ik een auto heb met 420pK onder de motorkap, wilde ik oorspronkelijk een ander merk banden kopen, maar na analyse van de parameters en het lezen van een paar meningen van gebruikers, heb ik besloten om dit model te kiezen en nu is het mijn vaste overtuiging dat ik geen ander merk moet kopen en mijn volgende banden worden ook zeker door Goodyear geproduceerd zijn. Ik heb sportieve rijstijl, ik hou van agresief rijden. Mijn banden moeten dus goede grip en stabiliteit garanderen, dat zijn 2 dingen die ik vooral van de banden verwacht en ieder Goedyear model die ik in mijn levern heb gehad voldoen 100% aan mijn verwachtingen en ik heb al veel verschillende auto’s en veel autobanden gehad. Behalve grip en stabiliteit is ook natuurlijk rijcomfort en duurzaamheid van de banden belangrijk, maar met dit model ben iki 100% tevreden en kan het wel aanraden voor andere bestuurders.

Winterbanden Goodyear

opona Winterbanden Goodyear CARGO ULTRA GRIP

Goede band voor bestelauto's
Beoordeling: 4,1 111110

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

duurzame band, dat wil zeggen, niet kunnen zien overmatige slijtage van vorig seizoen en de helft van dit seizoen. Mercedes Vito 2.3 TD begonnen. Beginnend op nat wegdek en droog zeer goed, krachtig remmen. Up van de motorfiets is niet geweldig, maar correct. Hoewel het niet eens een situatie die niet bewegen op het ijs. We weten dat hockey is gewoon een fantasie redt, maar geeft ook een goed advies. Om transicie Ik Vredesteiny dezelfde grootte en er is veel meer aan de "waanzin in de sneeuw" en tractie. Vito met het feit dat niet een keer vast kwam te zitten in de sneeuw (op eigen verzoek, dat een zware sneeuwval en zelfs autobanden odszuflowaniu links reed) of op sneeuw of los hit. Kortom, een heel goede band. Ik woon buiten de stad en er is een hoofdstad van de winter, wanneer de sneeuw en vul odśnieży iedereen.

opona Winterbanden Goodyear CARGO UG (G124)

Auteur:franek
Beoordeling: 4,8 111180

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Het hoofd van de banden heeft geïnvesteerd in een bakkerij. Ik ben met hem zo erg dankbaar, want ik voelde me heel veilig. Ik moet brood te leveren in de ochtend. Hoe verplaats ik op de weg is niet altijd ara het oppervlak schoon te maken, soms ook gebeurt om de stad te verlaten. Ik reed tot winterbanden beetje bang om sneller te gaan, dus ik vroeg vertrokken. Nu ben ik de beste time'm altijd op tijd. Ik hoop dat als deze banden hebben een kop wysłużą Goodyeary opnieuw kopen :) Ik persoonlijk ze sterk aanbevelen :)

Gemiddeld banden beoordeling: 3,92 gebaseerd op 10619 Reviews

Modellen van banden Goodyear

Alle banden van merk Goodyear zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Goodyear winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Goodyear. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Goodyear.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Goodyear all season banden. Elke band van Goodyear wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.