Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Goodyear Efficientgrip Performance

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Goodyear
Seizoen:
Zomerbanden
Label:
A B B 69 dB
Meer
Aantal:
90 / st.
Kopen
4,5
Review: Aanbevelingswaardig 618 reviews

Goodyear Efficientgrip Performance beschrijving

De band heeft de hoge "A" score in de categorie grip op nat wegdek. Goodyear Efficient grip Performance is een band die aan de verwachtingen van zelfs zeer veeleisende autorijders voldoet. Zoals het hoort bij een zomerband presteert het model perfect onder wisselende weersomstandigheden. Dankzij het dynamische loopvlak verzekert Goodyear Efficientgrip Performance een goede waterafvoer en daardoor ook perfecte grip op nat wegdek.


In vergelijking met de andere banden heeftGoodyear Efficientgrip Performance een (8%) kortere remweg op nat wegdek en 3% op droog wegdek. Op het model werd de WearControl technologie toegepast die een balans tussen grip en laag rolweerstand verzekerd. Daardoor is de duurzaamheid van de band langer en de gebruiker geniet van de perfecte parameters gedurende de gehele gebruiksperiode. Tot de voordelen van de band behoort ook een korte remweg waardoor men zich in een auto voorzien van Goodyear Efficientgrip Performance ons echt veilig kunnen voelen.De Fuel Saving technologie helpt het energieverlies te reduceren en reduceert het met ca. 18% ten opzichte van andere premium banden. Geluid van buiten is een volgend parameter waar Goodyear Efficientgrip Performance zich van de concurrentie mee onderscheidt - dankzij het unieke loopvlak en gebruik van speciaal mengsel is het de ingenieurs gelukt de het door de band geproduceerde geluiden aanzienlijk te dempen. Het model is ongetwijfeld de beste keuze voor autorijders die van een band niet alleen de veiligheid en het rijcomfort maar ook maximale prestaties op variërende ondergrond en bij vaak moeilijke weersomstandigheden verwachten.Informatie over de producent: Goodyear is één van de grootste bandenondernemingen in de wereld. Op het gebied van verkoop staat het op de 2de plaats in Europa en op de 4de in de wereld. De firma produceert niet alleen de banden voor auto's maar ook voor vliegtuigen, industriemachines, rubberen slangen en zolen. Goodyear is de eigenaar van de volgende merken: Dębica, Dunlop, Fulda en Sava. Het hoofdkantoor van de firma is in Akron, Ohio, USA. In de fabrieken van de onderneming zijn ca. 90 000 werknemers werkzaam.

Goodyear Efficientgrip Performance beoordeling

Resume: 4,5 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 618 reviews

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,4
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,4
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,6

618 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 374 mensen
 • 4 227 mensen
 • 3 12 mensen
 • 2 2 mensen
 • 1 3 mensen

96% gebruikers recommanderen deze band

96%

Informatie over banden worden verzameld voor 3335 dagen. In deze periode hebben we verzameld 618 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 5784000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,3
  Ik rijd nu al 5 maanden op deze banden, in totaal meer dan 7.000 kilometer. Gediversifieerde routes: een beetje in een grote stad, maar meestal enkele honderden kilometers lange routes. De band is erg cool voor mij. De zachte zijkanten maken het mogelijk om de auto zijdelings met de hand te laten rijden, wat op het eerste gezicht een nadeel lijkt, maar zelfs bij zeer scherpe bochten voel je dat de band stevig aan het wegdek blijft kleven. Het heeft een goede waterafvoer, dus wees niet bang om op natte wegen te rijden. Het enige nadeel voor mij is het uiterlijk van de band na een paar weeken. De band ziet eruit alsof hij een beetje verbruikt is, hij heeft een verkleuring op de grens tussen het werkvlak en de zijwand. Omdat hij zo zacht is, kan je bang zijn voor snelle slijtage. Alleen als je goed kijkt kun je zien dat de band niet verslijt na het rijden op de aangegeven afstand. In het algemeen ben ik tevreden over de band, en net als bij de huidige stand van zaken adviseer ik hem aan te schaffen. U ziet het na het hele seizoen en keert terug naar het commentaar.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 5,0
  Ik heb deze banden vorig jaar gekocht in verband met een vakantiereis waarbij bepaalde banden een essentieel onderdeel van de auto zijn. Naar mijn mening zijn ze om 6 uur geslaagd voor hun test. Het houden van een zeer goede grip op de weg bij het sneller rijden geeft me een gevoel van grote veiligheid. Daarnaast maakte het comfort van de geluidsonderdrukking grote indruk op mij, hoewel ik in een 20 jaar oude auto rijd. Het houden van een zeer goede grip op de weg bij het sneller rijden geeft me een gevoel van grote veiligheid. Daarnaast maakte het comfort van de geluidsonderdrukking grote indruk op mij, hoewel ik in een 20 jaar oude auto rijd. Je kunt je niet hechten aan het uiterlijk. De foto toont het huidige uiterlijk van mijn banden na één seizoen gebruik. Wat betreft het rijden in steden en dorpen, waar de wegen soms vreselijk zijn, zijn de banden in zeer goede conditie. Samenvattend, als ik voor de tweede keer zomerbanden had moeten kopen, zou ik voor Goodyear Efficientgrip Performance hebben bereikt zonder er over na te denken :)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 5,0
  Al een aantal jaren reed ik op Bridgestone banden die oorspronkelijk gemonteerd waren, en ik heb besloten om Goodyear-banden te kopen om redenen van goede prestaties (B,A,68) voor veel minder geld dan de banden van mijn concurrenten. Ik ben zeer verbaasd. Het bleek meteen dat ze ongelooflijk stil waren. Mijn vorige banden waren ook stil, maar Goodyear verraste me veel. Bovendien is het rijden in de bochten - ook een aangename verrassing - alsof de auto vastzit aan de weg. Er is meteen het gevoel dat de auto veel veiliger is. Op oneffen oppervlakken vangt de trillingsdemping van de banden natuurlijk ook goed op. Ik weet niet hoe het zal zijn met de levensduur van deze banden. Ik heb ze al een aantal weken gedragen, ik heb nog geen tekenen van slijtage opgemerkt, maar ik vraag me af of in dit geval zulke grote eigenschappen van banden nadelen hebben, of misschien is de "iets voor iets" regel niet op hen van toepassing en zullen ze allebei goed presteren en meerdere seizoenen meegaan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 2

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 5,0
  Welkom In het begin benadruk ik dat ik zeer dynamisch rijd en altijd van remschijf verander bij de derde keer wisselen van remblokken. Ik wissel om de 50 000-60 000km van banden, de auto is natuurlijk overklokt. En nu over banden: de laatste aankoop en REVELATION met een volle tank omdat de rolweerstand altijd zo klein is dat ik gemiddeld 100-140km op de tank meer rijd. De beste banden die ik tot nu toe op een droog oppervlak heb gehad, het geluid is ook laag, op natte waterafvoer zeer goed, de wegligging werd niet volledig gecontroleerd (bij 140 heb ik ze niet gecontroleerd). Wat betreft de snelheid van slijtage zeg ik dat niet, want 15000km is niet genoeg. Over het geheel genomen hebben de banden me zeer positief verrast. En ook heel belangrijk is de productie van Duitsland en Frankrijk, uit ervaring weet ik dat de productie van bijvoorbeeld Roemenië een heel ander sprookje is. Ik begroet u en wens u een rijervaring. Vertaald met www.DeepL.com/Translator

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 215/55 R16

  Review: 4,8
  Citroen c5 "schiet niet op" met alle banden. Hier is een voorbeeld: eerder had ik Dunlop Sp Sport Blueredponse banden. Fijne banden, stil, maar de chasis van de auto reageerde onverwacht. Door de banden op te blazen met stikstof is het probleem opgelost. Ik heb de banden beschadigd en dat was een excuus om ze te vervangen. Ik heb GoodYear gekocht. Geen problemen met vreemde suspensie reacties. De banden onderdrukken kleine oneffenheden goed. Ze reageren veel sneller op stuurbewegingen (dit is mijn uitdrukking). Ze gedragen zich vol vertrouwen op natte wegen. Met een beetje agressiever rijden lijken ze nog beter te zijn. Ze kunnen iets harder worden behandeld, of het nu droog of nat is. Het gemiddelde brandstofverbruik is iets gedaald, ook al rijd ik iets agressiever op deze banden dan op de vorige. Bandenslijtage - dat kan ik niet zeggen. De banden hebben ongeveer 10.000 km afgelegd. Vertaald met www.DeepL.com/Translator

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Goodyear Efficientgrip Performance maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
A | B | B 69 dB
205/55 R16 91 H 90 Kopen
A | B | A 68 dB
205/55 R16 91 V 75 Kopen
C | A | B 71 dB
225/45 R17 91 W 101 Kopen
B | A | B 71 dB
195/65 R15 91 V 73 Kopen
B | A | B 71 dB
195/65 R15 91 V 78 Kopen
A | B | A 68 dB
175/65 R14 86 T 74 Kopen
C | C | B 70 dB
185/65 R15 88 H 110 Kopen
B | A | B 72 dB
225/40 R18 92 W 86 Kopen
B | C | B 68 dB
165/65 R15 81 H 78 Kopen
C | A | B 70 dB
185/60 R14 82 H 62 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Etykieta Klasa oporu A Klasa hamowania B

Goodyear

547496

205/55 R16 91 H

C1

69

 • Goodyear
 • Efficientgrip Performance
 • 205/55 R16
 • 91
 • H
 • A
 • B
 • B
 • 69 dB
 • Nee
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Goodyear Efficientgrip Performance test

2019 test TCS in de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ADAC in de maat: 185/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test Auto, Motor und Sport in de maat: 215/55 R17 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test Gute Fahrt in de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: zeergoed
test Auto Bild in de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test Gute Fahrt in de maat: 215/55 R17 2. plaats beoordeling: zeergoed
test ÖAMTC in de maat: 195/65 R15 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test TCS in de maat: 195/65 R15 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 215/55 R17 3. plaats beoordeling:
test TCS in de maat: 185/65 R15 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ADAC in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: ruim voldoende
test Auto, Motor und Sport in de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild in de maat: 185/60 R15 beoordeling: ruim voldoende
test AUTO Straßenverkehr in de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test Gute Fahrt in de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test Auto, Motor und Sport in de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 215/55 R16 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test AUTO Straßenverkehr in de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling: zeergoed