Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Goodyear UG Performance G1

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Goodyear
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
98 / st.
Kopen
4,5
Review: Aanbevelingswaardig 111150 41 reviews

Goodyear UG Performance G1 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Type: winterband.

Klasse: premium - hoogste kwaliteit en beste prestaties onder alle omstandigheden.

Bestemming: personenauto’s.

Loopvlakprofiel: directioneel - de meest effectieve bescherming tegen de slip.

Maten: 15-19 inch.Goodyear UG Performance G1 is een nieuwe, veilig optie voor personenauto’s binnen de midden en premium klasse. Wat is het verschil tussen dit model en zijn voorganger? Ten eerste zijn de prestaties verbeterd, vooral onder moeilijke winterweersomstandigheden dus op een nat, besneeuwd of door sneeuwbrij bedekt wegdek. Beste prestaties zijn ook op een droog wegdek behouden.Goodyear UG Performance G1 is de verbeterde versie van Goodyear UG 8 Performance die goede beoordelingen van de klanten kreeg. In vergelijking met de voorganger is de remweg 3% korter en de band heeft een groter contactoppervlak.Goodyear UG Performance G1 die, als gevolg van talrijke testen, aan Europese weersomstandigheden aangepast werd. Na posietieve resultaten van de proffesionele testen kunnen deze banden door ech te bestuurders getest worden. Dat zijn de belangrijkste voordelen van dit model:Opona zimowa Goodyear UG Performance G1 rowki obwodowe

- brede omtreksgroeven - zorgen voor snelle en efficiënte waterafvoer van de bovenkant van de band.

Daardoor kunt u van de volle bescherming tegen slip in alle weersomstandigheden - tijdens de sneeuw - of regenval of op de sneeuwbrij.De producent zorgde voor een ecologische rubbermengsel dat milieuvriendelijk is. De constructie van Goodyear UG Performance G1 is licht en dus is ook rolweerstand lager wat tot brandstofefficiëntie leidt.opona zimowa Goodyear UG Performance G1 dodatkowe naciecia bieznika

- additionele groeven van het loopvlakprofiel - garanderen uitstekende grip en korte remweg op de besneeuwde en ijzige wegen.

- talrijke lamellen bouwen de grip onder alle omstandigheden wat in een kortere remweg resulteert.opona zimowa GoodyearUG Performance G1 naciecia bieznika

- hydrodynamische groeven van het loopvlakprofiel - een garantie van de beste bestendigheid tegen slip op water en sneeuwbrij.

Hydrodynamische groeven die in een massieve rib van de band gesitueerd zijn. De rib is een element dat voor stabiele bestuurbaarheid, en dus voor rijcomfort en rijveiligheid zorgt.opona zimowa Goodyear UG Performance G1 zebro centralne

Welbeschouwd is de moderne constructie van het loopvlak met op passende wijze verspreidte elementen een garantie van uitstekende grip, comfort en langzame en gelijkmatige slijtage.

Goodyear UG Performance G1 is een combinatie van alle eigenschappen die voor een winterband essentieel zijn.opona zimowa Goodyear UG Performance G1 wskaznik zuzycia bieznika

De band wordt ook uitgerust in een slijtage-indicator in de vorm van een sneeuwvlokje.

Als deze indicator niet meer zichtbaar is, is de band versleten en moet vervangen worden.Informatie over de producent: Goodyear is een van de grootste bandenproducenten ter wereld. Dit Amerikaanse bedrijf is al meer dan 100 jaar aanwezig op de markt. Goodyear banden behoren tot de hoogste klasse van producten. Goodyear is eigenaar van Sava, Dunlop en Fulda.

Goodyear UG Performance G1 beoordeling

Resume: 4,5 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 41 reviews

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111130 4,3
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111150 4,5
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111150 4,5

41 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 22 mensen
 • 4 16 mensen
 • 3 2 mensen
 • 2 1 mensen
 • 1 0 mensen

95% gebruikers recommanderen deze band

95%

Informatie over banden worden verzameld voor 1727 dagen. In deze periode hebben we verzameld 41 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 274000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Inglor

  Maat: 225/40 R18

  Review: 4,0 11110
  Toen ik voor het eerst op deze banden reed, dacht ik dat die een beetje te zacht zijn. Er was een kleine vertraging in de reactie van mijn stuur. Misschien zijn ze een beetje stijver geworden tijdens het gebruik maar ik heb geen opmerkingen meet over de stijfheid van dit model. Deze winter is zacht dus het is voor mij moeilijk te zeggen hoe ze op zeer besneeuwde weg kunnen presteren. In de lichte sneeuw heb ik wel eens gereden in de nacht. Er was geen verliezing van grip en de auto gedroeg helemaal normaal. Ik was verbaasd dat ik ook op een ijzige parkeerplaats kon parkeren en daarvan afrijden. Ik heb alleen een keer een problem met de tractie en dat was op een kleine, locale weg. Het was toch snel hersteld. Winterbanden maken je niet onkwetsbaar maar zeker veiliger. Voor een vierwielaanrijding BMW opleveren ze gewoon extra tractie. Winterbanden zijn geen sportieve zomerbanden. Ze kunnen ook niet zo duurzaam zoals zomerbanden zijn. U moet ook zorgvuldiger rijden in de winter want het is natuurlijk minder veilig. Dat zijn rustigere banden, ze zijn ook stiller en zorgen voor een meer comfortabel rit. Iedereen die nog niet heeft beslisst – ik ben zeker dat deze banden aan jouw verwachtingen zullen voldoen maar je moet bewust zijn dat het rijden in de winter anders in dan in de zomer. Er is ook een vraag of winterbanden in Belgie inderdaad nodig zijn. Er zijn namelijk alleen weinige typische winterse dagen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Radosław

  Maat: 215/55 R16

  Review: 5,0 11111
  Ik heb gewacht met mijn beoordeling totdat winter met zijn alle omstandigheden voorbij is. Op droge en natte wegdekken zijn deze banden vooral STIL, in het bijzonder op een autosnelweg. Deze banden hebben aan mijn alle vewachtingen voldaan wanneer er sneeuwde. Ik had geen problemen met het starten van mijn auto op sneeuw, modder of slush. Ik had volle controle over mijn auto, bij het plotselinge remmen was het ook zeer goed. Ik heb niet gereden op ijs of in de diepe sneeuw dus dat kan ik helaas niet beoordelen. Op mijn oude auto had ik ook Goodyear – een ouder model Ultra Grip Performance – ik heb op deze banden 7 seizoenen gereden! Ik hoop dat dit model even duurzaam is. Ik was zeer tevreden dus ik heb zonder twijfel een model van de nieuwere generatie gekozen. En tot nu toe ben ik helemaal tevreden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Sage

  Maat: 225/50 R17

  Review: 2,0 11000
  Toen ik deze banden kocht, waren ze voorgesteld als het nieuwste model van dit jaar. Op droge wegen rijden ze fantastisch maar dat is toch niet de bedoeling van winterbanden. In het regen is het gemiddeld, zeker niet uitstekend, soms op goedkopere banden was het beter. Ik ben niet tevreden. Zeker niet tegen deze prijs. Ik heb nog niet in de sneeuw gereden, er sneeuwde nog weinig dit jaar. Afgelopen jaar was er weinig sneeuw binnen de stad, misschien iets minder buiten. Ik rijd meestal binnen de stad dus ik weet al dat op zwarte weg is deze band ten hoogste gemiddeld. Bij de garage was er een probleem met de montage – de band is te stijf, ze was zeer moeilijk te balanceren en monteren. Ik verwachtte meer van zo een bekend merk als Goodyear.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 1

 • een mening buiten NL Gebruiker: John Williams

  Maat: 225/45 R17

  Review: 4,8 111180
  Uitstekende banden, helaas is er geen weer om Goodyear UG Performance G1 op alle mogelijke manieren te beoordelen en testen. In de huidige omstandigheden op natte en zeer natte wegen zijn ze uitzonderlijk geweest. Eindelijk voel ik controle over mijn auto in zulke weeronstandigheden die toch zoo vaak bij ons voorkomen. De banden bewegen zich snel en foutloos. Ik heb de beste punten gegeven. Als het gaat sneeuwen dan zal ik mijn nieuwste Goodyear UG Performance G1 zeker heel goed testen. Maar wat winterbanden betreft is dit mijn persoonlijke winnaar!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 1

 • een mening buiten NL Gebruiker: Jarek

  Maat: 225/50 R17

  Review: 4,6 111160
  Ik gebruikte Goodyear banden, dan overtuigde mijn collega me om Pirelli en Dunlop te kopen en ik zal waarschijnlijk nooit meer terug deze banden onder mijn aandacht brengen, maar dat waren de banden van de bovenste plank dus hoogste klasse. Ik ga terug naar Goodyear UG Performance G1 banden en ik denk dat dat komt omdat ik niet echt wil spelen in de dure vergelijking,ik probeer misschien ooit de Michelin banden want deze werden opgericht toen ik de auto nam en ze waren even goed.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

Reviews per pagina:

Goodyear UG Performance G1 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 91 H 98 Kopen
225/45 R17 91 H 134 Kopen
245/40 R18 97 V 145 Kopen
155/70 R19 84 T 136 Kopen
195/45 R16 84 V 113 Kopen
195/50 R15 82 H 74 Kopen
195/50 R16 88 H 111 Kopen
195/55 R20 95 H 124 Kopen
205/45 R18 90 H 141 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Goodyear UG Performance G1 test

2018 test Auto Bild Sportcars in de maat: 245/45 R18 beoordeling: goed
test Sport Auto in de maat: 235/40 R18 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test AutoExpress in de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling:
test ACE/GTÜ in de maat: 235/55 R17 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild in de maat: 225/50 R17 beoordeling: goed
test Auto Zeitung in de maat: 215/65 R16 3. plaats beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild Sportcars in de maat: 225/40 R18 3. plaats beoordeling: uitstekend
test ÖAMTC in de maat: 215/65 R16 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 215/65 R16 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test Sport Auto in de maat: 225/40 R18 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Sport Auto in de maat: 235/40 R18 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test Auto, Motor und Sport in de maat: 235/40 R18 2. plaats beoordeling:
test TCS in de maat: 225/45 R17 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 225/50 R17 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen