Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Goodyear Vector 4Seasons

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Goodyear
Seizoen:
All Season banden
Aantal:
82 / st.
Kopen
4,2
Review: Goed 111120 167 reviews

Goodyear Vector 4Seasons beschrijving

Goodyear Vector 4Seasons is een premium All Season band bestemd voor wisselende weeromstandigheden. Hier is de Weather Reactive technologie toegepast die de aanpassing van het model aan de wisseling van de seizoenen mogelijk maakt en zich ideaal gedraagt, zowel in de zomer als in de winter.Voor de productie vanGoodyear Vector 4Seasons wordt een mengsel met perfecte eigenschappen en flexibiliteit gebruikt. De toepassing heeft geholpen de contactoppervlakte tussen de band en de grond te vergroten waardoor de tractie eigenschappen op sneeuw en ijs als ook het grip hoger en beter werd. Een plat profiel van de band zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling en beïnvloedt de duurzaamheid van de band positief en maakt het milieuvriendelijk.De centrale rib is voorzien van een groot aantal lamellen die het grip verhogen en het remmen op nat wegdek makkelijker maken. Bij de band wordt directioneel loopvlakpatroon toegepast dat ideaal op elk type wegdek presteert. Brede V-vormige groeven voeren efficiënt het water af en zorgen voor snelle droging van het loopvlak. Als gevolg daarvan wordt het risico van aquaplaning vermindert engoede grip wordt ongeacht weeromstandigheden gehouden. Het model verzekert een goede communicatie tussen het stuurwiel en de band en nauwkeurig besturen op de rechte weg als ook in bochten en bij dynamische manoeuvres. Goodyear Vector 4Seasons is de perfecte oplossing voor autorijders die van de banden ideale prestaties, rijcomfort en betrouwbaarheid in elke situatie verwachten.Informatie over de producent: Goodyear is één van de grootste leveranciers van banden in de wereld. De onderneming produceert banden van merken als: Fulda, Dębica, Dunlop en Sava. Goodyear levert banden voor personenauto's, bestelauto's, 4x4, vrachtauto's, raceauto's, industriemachines en voor vliegtuigen. Om de hoge kwaliteit behoren de producten van deze firmatot het premium segment. Goodyear is de eigenaar van 85 productievestigingen in 28 landen over de hele wereld. Op dit moment heeft de onderneming ongeveer 20% van het aandeel op de bandenmarkt.

Goodyear Vector 4Seasons beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 167 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111120 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111110 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111120 4,2

167 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 51 mensen
 • 4 102 mensen
 • 3 8 mensen
 • 2 6 mensen
 • 1 0 mensen

91% gebruikers recommanderen deze band

91%

Informatie over banden worden verzameld voor 4495 dagen. In deze periode hebben we verzameld 167 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 1823000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Tomas125

  Maat: 175/65 R14

  Review: 5,0 11111
  Banden: Vredestein Quatrac 3 <> Goodyear Vector 4Seasons Ik heb ongeveer 6.000 km gereden op Vredestein Quatrac 3-banden, Peugeot 206 voorin en ongeveer 60.000 km op Goodyear Vector 4Seasons-banden. Mijn commentaar op de Vredestein Quatrac 3 ten opzichte van de Goodyear Vector 4Seasons: - Het Vredestein-rubbermix zachter, flexibeler - de banden hebben een "gel"-gevoel. (een beetje te flexibel); dit veroorzaakt de instabiliteit van de baan van de auto tijdens het rijden, bij het accelereren en bij snelheden boven de 80 km/u (temperaturen boven de 25 graden Celsius), de auto tilt naar links of naar rechts (het gaat zijwaarts - wat de veiligheid vermindert); in de gaten - de demping van hobbels is echter iets beter dan bij GoodYear vanwege de grotere flexibiliteit van de gel; De bandenparameters beschrijven een lager rolgeluid (ca. 68dB) in vergelijking met GoodYear (71 dB): mijn ervaring leert dat de Vredestein meer geluid maakt door de dwarslamellen - het is vervelend (de banden werken een beetje als een klankkast bijvoorbeeld in een gitaar - je hoort de geluidsversterking door de wanden van een lucht/stikstof gevulde band); het is een beetje als rijden met een tractor - in GoodYear was dat niet het geval - De rolweerstand van de Vredestein Quatrac 3 is duidelijk hoger dan die van de Goodyear Vector 4Seasons ik zou een hoger benzineverbruik geven van ongeveer 0,5 liter/100 km); - De wielafvoer van de Vredestein Quatrac 3 is slechter (minder efficiënt) dan die van de Goodyear Vector 4Seasons. Veel gebruikers vinden deze banden iets beter dan GoodYear, maar mijn ervaring leert dat de Goodyear Vector 4Seasons betere banden zijn (vooral op het gebied van rijcomfort).

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Tomas125

  Maat: 175/65 R14

  Review: 5,0 11111
  Goodyear Vector 4Seasons-banden - Ik heb er in de zomer ongeveer 60.000 km op gereden (gebied van de stad). 32 stC) en winter (vorst, sneeuw en ijs) - ze werken perfect; ik heb een vergelijking met Pirelli (zomer) en Barum (winter) - een zeer grote verbetering in kwaliteit en rijcomfort in vergelijking met de bovengenoemde banden; een grote zachtheid in de gaten - een grote demping op oneffenheden, een zeer groot rolcomfort - de auto begon te rijden als een limousine; ik had niet het vermoeden dat een band van de juiste kwaliteit zo'n belangrijke invloed heeft; Rolgeluiden - duidelijk minder dan eerder gebruikte banden - deze Goodyear's zijn stil; u hoort het rolgeluid - en niet het geluid van de dwarslamellen - het V-vormige loopvlak is schuin, wat resulteert in een rustige loop; het nadeel van de V-vorm is een slechte drift bij het nemen van sterke bochten op hoge snelheid; de banden houden de weg goed vast - scherp remmen - de auto komt bijna tot stilstand (Ik moest drie keer remmen in een noodgeval.) Ik raad dit uitstekende product aan. Nu zal ik proberen de Vredestein Quatrac 3 op de voorwielen (aandrijving) te zetten omdat deze dezelfde labels heeft: "E" en "C" (remmen) en een vergelijkbaar volume van 68/69 dB - maar een ander loopvlakpatroon - op de vooras mag niet worden getolereerd bij het nemen van scherpe bochten. De praktijk zal u laten zien wat deze banden waard zijn. Ik laat de Goodyear Vectors op de achteras staan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Leon

  Maat: 185/60 R14

  Review: 4,0 11110
  3. Ik schrijf deze mening alleen vanwege de lage populariteit of zelfs de spot die de banden het hele jaar door in ons land hebben. Ondertussen zijn Vectors 4seasons beter dan goed. In de winter gedragen ze zich als winterbanden, ik heb ze ook gebruikt in de bergen. Ik had twee keer problemen met de tractie - met ongeveer 20 centimeter besneeuwde en natte sneeuw op de parkeerplaats (maar ik vertrok op eigen houtje en bracht niet meer tijd door met de doodsstrijd dan andere chauffeurs). Ik was bang dat ik de prijs zou betalen voor een goede winterrit in de zomer. Zoiets is niet gebeurd, maar ik merk niet dat de band zachter was dan de klassieke zomerband (om dit gedeeltelijk te verhelpen heb ik een band met een hoger draagvermogen voor deze maat - 94V XL genomen). In de bochten kun je de fout in de richtingsgebonden banden voelen, dus niet zo'n goede zijdelingse grip als bij een asymmetrische band. Het is moeilijk voor mij om de schaafwond te beoordelen omdat ik mijn banden niet zo vaak vervang dat ik het verschil kan voelen (20.000 km per jaar).

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Pietia

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,6 111160
  Ik raad u ten zeerste aan - ik ga niet twee keer per jaar terug naar het wisselen van banden. Ik heb 18 maanden geleden gekocht, vooral omdat ik zomer- en winterbanden moest wisselen. Ik zou in korte tijd twee sets moeten kopen. Daarnaast de lastige opslag van ongebruikte banden in een woning, het gebrek aan zekerheid bij het wisselen van banden (+12 graden in november en vorst in oktober, etc.), wachtrijen, etc. Ik werd ook aangemoedigd door de tests waarin beide de hoogste cijfers haalden. Ik rijd de helft, 50% in de stad, woon-werkverkeer, de andere helft een keer, twee keer per maand. Er is geen sneeuw in de stad, vaker lag de sneeuw op straat waar geen zout ligt - maar er was nooit een probleem met weggaan, parkeren, zelfs niet in de sneeuw. Ze rijden geweldig in het nat. Na de droogte is er waarschijnlijk een verschil met de zomers - maar ze zijn nog steeds relatief rustig. Ik beveel het aan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Voytec 1

  Maat: 195/50 R15

  Review: 4,6 111160
  Eerlijk gezegd heb ik deze banden gekocht op basis van de meningen van andere gebruikers, hoewel ik een beetje bang was voor de banden die het hele jaar door op de auto liggen en die ik de hele tijd zal gebruiken...- Ik heb geen spijt van deze beslissing, want deze banden zijn gewoonweg meesterlijk!!!!! Ze doen het echt in verschillende omstandigheden... - Rijden op ijzige, besneeuwde wegen in de winter is geen groot probleem voor deze banden... Hetzelfde geldt voor het rijden op het water... Dus, als je een dilemma hebt en je rijdt nog niet veel, en je hebt geen zin om banden of hele wielen te wisselen, dan is het echt perfect...! Ik beveel het aan!!!!! Ik ben erg blij, maar natuurlijk zijn banden niet goedkoop... -maar Goodyear, hij is gewoon in superleague... - en als iemand geld wil besparen, zal hij waarschijnlijk vaak veranderen... :-(

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Goodyear Vector 4Seasons maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 91 H 82 Kopen
205/55 R16 94 V 77 Kopen
225/45 R17 94 V 86 Kopen
195/65 R15 91 T 71 Kopen
165/70 R14 89/87 R 95 Kopen
175/65 R13 80 T 85 Kopen
175/65 R13 80 T 107 Kopen
175/65 R13 80 T 64 Kopen
175/65 R14 90/88 T 111 Kopen
175/65 R14 90/88 T 89 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Goodyear Vector 4Seasons test

2016 test Auto Bild Allrad in de maat: 215/55 R16 beoordeling: goed