Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Goodyear
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
89 / st.
Kopen
4,5
Review: Aanbevelingswaardig 111150 215 reviews

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 beschrijving

Model Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is de premium band die perfecte parameters zelfs voor de veeleisende autorijders aanbiedt. Het model is bestemd voor personenauto's, sportauto's en auto's met een sportief karakter en een groot vermogen.Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Op de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 banden is een asymmetrisch geoptimaliseerd loopvlak toegepast dat volledige controle over de auto zelfs bij grote snelheden laat behouden. Het model wordt gekenmerkt door vast contact met het wegdek en grotere contactoppervlakte waardoor de volledige mogelijkheden van de auto's met sterke motors wordt gebruikt zonder angst dat de controle over de auto wordt verloren. Het extra voordeel van de banden is modern loopvlakpatroon dat slip op nat wegdek voorkomt. Effectieve waterafvoer van de bandoppervlakte beïnvloedt aanzienlijk het voorkomen van het risico van aquaplaning. Dankzij deze oplossingen garanderen Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 banden zeker en veilig rijden onder elke omstandigheid.


Het extra voordeel van dit model zijn verbeteringen die akoestisch comfort bij het rijden verzekeren. Voor de productie van de banden wordt een geavanceerd rubbermengsel gebruikt dat efficiënt de remweg en remtijd verkort. Nog een voordeel van de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is, dat men van snel en dynamisch rijden als ook van veilig en indien nodig van efficiënt remmen genieten kan. De banden zijn ook dankzij de constructie duurzaam en zorgen voor vermindering van het brandstofverbruik.


Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Het model Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is niet alleen een hoogkwalitatieve premium band maar ook een praktische oplossing die een lange gebruiksperiode bij tegelijk hoge prestaties en een opmerkelijk laag brandstofverbruik garandeert. De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 banden werden in het verleden voor races bv. NASCAR of Formule 1 gebruikt wat over hun technologische ontwikkelingen bewijst en de waarden en parameters benadrukt die vertrouwenswaard zijn.Goodyear


In 1839 heeft Charles Goodyear de technologie voor productie van rubber ontwikkeld. Vijf jaar later heeft ook de methode voor vulkaniseren van rubber geoctrooieerd. Hij is in 1860 gestorven maar Frank Seiberling heeft besloten om de herinnering aan deze uitvinder niet te verliezen en met zijn naam de door hem in 1898 opgerichte firma te benoemen. Goodyear was actief niet alleen met productie van banden maar ook andere rubberen materialen. Interessant is ook het feit dat de firma altijd met motorsport was verbonden. De deelnemers van de races hebben veel titels in verschillende competities precies met de Goodyear banden gewonnen. Tot de Amerikaanse onderneming Goodyear behoren tegenwoordig zulke merken: Dębica, Sava, Fulda en Dunlop.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 beoordeling

Resume: 4,5 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 215 reviews

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111120 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111130 4,3
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111160 4,6

215 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 121 mensen
 • 4 86 mensen
 • 3 6 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 2 mensen

95% gebruikers recommanderen deze band

95%

Informatie over banden worden verzameld voor 3795 dagen. In deze periode hebben we verzameld 215 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 2045000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: hansman

  Maat: 245/40 R18

  Review: 4,8 111180
  Volgend model Goodyear banden en mijn volgende beslissing om het model Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 te kopen. Sinds ik rijbewijs gemaakt heb en mijn eerste auto gekocht, koop ik de banden van deze serie, maar toen had ik auto’s met motorsterkte tussen 140 en 220 pK. Deze keer, omdat ik een auto heb met 420pK onder de motorkap, wilde ik oorspronkelijk een ander merk banden kopen, maar na analyse van de parameters en het lezen van een paar meningen van gebruikers, heb ik besloten om dit model te kiezen en nu is het mijn vaste overtuiging dat ik geen ander merk moet kopen en mijn volgende banden worden ook zeker door Goodyear geproduceerd zijn. Ik heb sportieve rijstijl, ik hou van agresief rijden. Mijn banden moeten dus goede grip en stabiliteit garanderen, dat zijn 2 dingen die ik vooral van de banden verwacht en ieder Goedyear model die ik in mijn levern heb gehad voldoen 100% aan mijn verwachtingen en ik heb al veel verschillende auto’s en veel autobanden gehad. Behalve grip en stabiliteit is ook natuurlijk rijcomfort en duurzaamheid van de banden belangrijk, maar met dit model ben iki 100% tevreden en kan het wel aanraden voor andere bestuurders.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Martin Bravo

  Maat: 225/45 R17

  Review: 4,8 111180
  ten eerste wil ik graag aangeven dat ik echt tevreden ben met mijn nieuwe banden. Ik heb de banden onder mijn fiat brava II gemonteerd. uitstekende grip bij het remmen en bij het nemen van bochten ook bij een beetje dynamisch rijden, perfect zowel op droge als natte wegen en in elke wegomstandigheden. de banden maken geen pipend geluid bij het starten. lage rolweerstand, kleinere brandstofverbruik dan met mijn vorige banden, nou is het gemiddelde benzieneverbruik rond 5l / 100km, eerder was dat rond 1,5-2 liter meer. goede waterafvoer wat te horen is bij een erge strotbui, ze zijn weerstand tegen aquaplaning, geen gripverlies op het water. normaal geven de sportieve banden iets minder comfort maar het rijden op deze is wel comfortlabel, ik heb er geen bezwaar. tot nu toe is ook nog geen slijtage zichtbaar op de banden maar ik heb ze nog niet ze lang. Nou heb ik goodyear eagle f1 asymmetric 2 en over een paar jaar als ik de banden weer gaat vervangen, ga ik zeker de opvolger van dit model kiezen. MVG. Emil

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: BAAS

  Maat: 245/40 R17

  Review: 4,3 111130
  De banden heb ik gemonteerd onder mijn BMW 530 d, voorbanden met maat 235/45r17 en achterbanden met maat 255/40r17. Ik heb de auto gekocht met banden die vervangen moesten worden, ik het model Eagle F1 Asymmetric gekozen. De bestuurders die deze beoordelingen lezen, zoeken vooral een oplossing om geld te besparen, ze vragen meestal of beter de premium banden kopen of een model van middenklasse dat vergelijkbare prestaties biedt. Dus… Het is zeker de moeite waard om deze banden te kopen. Over het algemeen voldoen de banden aan mij verwachtingen en ik ben zeer tevreden met de aankoop. Ze bieden goede stabiliteit in scherpe bochten en tijdens moeilijke manoeuvres. Het model is vooral geschikt voor sportief rijden. De banden zijn echt stil ook bij hogere snelheiden maken ze geen lawaai. Remmen op droog hoeft niet beoordelen want het is gewoon perfect op nat wegdek - uitstekend, de auto stopt meteen zonder ABS. Ondanks het lage profiel van de banden zijn ze echt comfortlabel. Aangeraad! Groetjes!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Alex

  Maat: 225/45 R17

  Review: 4,6 111160
  Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 kocht ik vanwege het feit dat de band hoge prestaties heeft als een van winige banden van de premium klassen (Max Prestaties segment) en een laag gewicht (8,9kg) waardoor een lage rijweerstand (C) en kleine brandstofverbruik wordt behouden terwijl de grip niet verminderd wordt. Het was zeker een goede keus- de grip is prefect, het is echt niet mogelijk om tractie te verliezen op een droge weg wat er vaak met mijn worige banden geberude, remmen geweldig, zeer goede progressie – het gedrag van Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is gewoon voorspelbaar en ik hoor geen piep bij het starten, zoals met andere banden (bijv. . Michelin). Het Volume – gemiddelde, niet slecht, niet goed, voor mij ik het eigenlijk niet zo belangrijk. Ik was echter volledig verrast dat Goodyear Eagle F1 Asymmetric zo veel rijcomfort voorziet – Perfect man! Echt aanbevolenhet voor het stedelijk verkeer!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 5

 • een mening buiten NL Gebruiker: RobertO

  Maat: 225/45 R18

  Review: 4,3 111130
  Ik heb Goodyear Eagle f1 Asymmetric 2 18inch en in vergelijking met mijn vorige banden Yokohama Advan Sport is dit Goodyear model perfect. Stille banden, korte remweg op droog en nat wegdek. Op de banden heb ik op dit moment rond 20000km gemaakt dus kan nog bijna niks zeggen over duurzaamheid maar nou is ’t nog bijna geen slijtage te zien dus ik denk dat de banden met gerust door een paar seizoenen gebrukt kunnen worden. Dankzij een mooi loopvlak van de banden ziet mijn Audi A4 cabrio super eruit. Ik heb al verschillende modellen banden van Bridgestone, Yokohama en Pirelli getest, allemaal van A klassen, en nou de beste Goodyear banden. Ik beveel ze aan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/45 R16 83 Y 89 Kopen
205/45 R17 88 Y 116 Kopen
225/45 R18 91 Y 127 Kopen
225/45 R18 91 Y 116 Kopen
235/30 R20 88 Y 199 Kopen
235/40 R18 95 Y 127 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 test

2018 test Auto Bild Sportcars in de maat: 245/30 R20 2. plaats beoordeling: uitstekend
test Auto Bild Sportcars in de maat: 255/35 R19 3. plaats beoordeling: uitstekend
test Sport Auto in de maat: 225/40 R18 3. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen