Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk
Oponeo adviseert

Goodyear Vector 4Seasons 165/70 R14 89/87 R C

Vergelijken

Naar de
lijst banden 165/70 R14

Bandenmaat:
165/70 R14
snelheidsindex:
R = max 170 km/uur
Draagvermogen:
89/87 = max 580 kg
Seizoen:
All Season banden
Voertuigtype:
Bestelwagen
 • Gratis levering
 • Bezorgingstijd: 2-3 dagen
 • beschikbaar:
  Meer dan 4 stuks op voorraad
  Aantal:
  125 / st.
  Kopen
  4,2
  Review: Goed 164 reviews
  Label:
  D B B 71 dB
  Meer
WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Gebruikersbeoordelingen

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 164 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,2

164 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 51 mensen
 • 4 101 mensen
 • 3 7 mensen
 • 2 5 mensen
 • 1 0 mensen

93% gebruikers recommanderen deze band

93%

Informatie over banden worden verzameld voor 5081 dagen. In deze periode hebben we verzameld 164 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 1758000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 165/70 R14

  Review: 4,2
  Ik rij nu al meer dan 2 jaar met mijn Goodyear Vector 4Seasons (Fiat Bravo) en ik vind deze band niet alleen geweldig in de zomer maar ook in de winter!!! Het beviel me zo goed dat ik nu een set nieuwe koop voor de auto van mijn vrouw. In de zomer is de remweg misschien iets langer dan de zomerband, maar op nat wegdek en in de winter werkt hij GROOT!!! In de winter reed ik bijvoorbeeld beter op Goodyear 4Seasons all season banden dan op Barum winterbanden!!! Voor mij zijn de Goodyear 4Seasons all season banden een openbaring! Ook op het gebied van rolweerstand en laag brandstofverbruik. IK RAAD ZE TEN ZEERSTE AAN !!!!!!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 165/70 R14

  Review: 4,2
  Naar mijn mening doen de banden het uitstekend, vooral in het winterseizoen. Wat rijveiligheid betreft zijn ze gelijkwaardig aan winterbanden. Ik reed in hopen sneeuw en er waren geen problemen. Rijden op een beijzeld wegdek is ook geen probleem. Misschien zijn ze wat luidruchtiger op droog wegdek. Natuurlijk, zoals altijd, gebruik je gezond verstand tijdens het rijden. Ik denk dat ik dit merk band zal blijven gebruiken.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 165/70 R14

  Review: 4,6
  Een zeer goede band die ik iedereen zou aanraden! Voor mij zijn de banden zeer goed! Vooral in de winter zijn ze echt geweldig en rijd ik er beter op dan bijvoorbeeld op typische winter-Barums. In de zomer is de remweg iets langer dan op zomerbanden (ik vergelijk ze met de zomer-Michelinka's, die ik op mijn Faita Bravo had). Op nat wegdek is de band SUPER! Geen aquaplaning. AANBEVOLEN!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 165/70 R14

  Review: 3,9
  De banden presteren erg goed, ze zijn stil en hebben een goede grip, ik rijd alleen in de stad dus ze zijn geschikt voor mij. Ze rijden heel goed op droog en nat wegdek, ik kan zelfs zeggen dat ze beter in de regen rijden dan op zomerse. Ik heb niet alleen in de sneeuw gereden, maar misschien zal ik eindelijk de regen zien en het uitproberen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 165/70 R14

  Review: 3,7
  Banden zorgen voor tractie onder alle omstandigheden. Natuurlijk moet u uw snelheid aan te passen aan de weersomstandigheden, maar de banden verraste me positief. banden zeker niet geschikt om agressief te rijden, maar voor mensen met verbeelding.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Productomschrijving

Goodyear Vector 4Seasons 165/70 R14 89/87 R C

Technologische omschrijving: Bent u op zoek naar All Season band die onder alle weeromstandigheden goed presteert, dan is Goodyear Vector 4Seasons de oplossing voor u. Het is een modern premium product aangepast voor het rijden zowel in de zomer als in de winter.Bij de band werden meerdere technologieën toegepast die deaanpassing van de constructie aan verschillende seizoenen mogelijk maken. Hierdoor ligt Vector 4Seasons ongeacht het weer met de maximale oppervlakte op het wegdek.Het directionele loopvlakpatroon gebruikt voor de constructie van de band presteert perfect op een nat wegdek. Brede V-vormige groeven voeren perfect het water, modder en sneeuw af en zorgen hierdoor voor snelle droging van het loopvlak en hiermee ook voor betere grip. Door gelijkmatige verdeling van de druk op de bandverslijt het loopvlak langzaam en gelijkmatig aan elke zijde. Dit alles zorgt ervoor dat de volledige prestaties in de gehele gebruiksperiode onafhankelijk van gereden kilometers gebruikt kunnen worden.Bij de constructie van de band werd een rubbermengsel met perfecte aanpassingsvermogen aan de heersende temperaturen gebruikt. Daardoor wordt de auto ongeacht het weer meer zeker en stabiel bestuurd. Zelfs tijdens plotselinge manoeuvres of bochten verliest de auto geen stabilisatie. De remweg wordt verkort want door toepassing van gepaste componenten grijpt de band in het wegdek en zorgt hierdoor voor goede grip. Zeer grote rol bij verkorte remweg speelt ook de brede centrale rib voorzien van veel lamellen. Ze maken het rijden op nat wegdek makkelijker en zorgen ongeacht het weer voor een zeker gevoel achter het stuurwiel.Informatie over de producent: Goodyear is een van de grootste bandenproducenten ter wereld. De firma levert premium banden op de markt die gekenmerkt worden door maximale uitvoeringskwaliteit en de toepassing van innovatieve materialen. Over hun perfecte parameters bewijzen niet alleen de goede opinies van de autorijders maar ook het feit dat veel producenten van de auto's deze banden voor originele uitrusting kiezen. Behalve eigen merk produceert Goodyear ook de Fulda, Sava, Dębica en Dunlop banden.

De all season band Goodyear Vector 4Seasons behoort tot de premium klasse, en wordt dus gekenmerkt door de hoogste prestaties en moderne technologieën.
Je bekijkt nu een band in de maat 165/70 R14.
De band is nu beschikbaar in de maten van 13 tot 18 inches.
Het is een band met snelheidsindex R – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 170 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 89/87 - de maximale belasting die de band kan hebben is 580 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: D (rolweerstand), B (grip op een nat wegdek), B 71 db (geluidsniveau).
De band die je nu bekijkt:
 • is bestemd voor bestelwagens (het heeft een C-label).

Bekijk andere 14 inch banden

Label

Label Rolweerstand D REMWEG OP NAT WEDGEK B
Kod QR

Goodyear

577055

165/70 R14 89/87 R

C2

71

 • Goodyear
 • Vector 4Seasons
 • 165/70 R14
 • 89/87
 • R
 • D
 • B
 • B
 • 71 dB
 • Ja
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Bandentesten

2016 test Auto Bild Allrad in de maat:215/55 R16 beoordeling: goed