Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Goodyear UG 8 Performance

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Goodyear
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
100 / st.
Kopen
4,5
Review: Aanbevelingswaardig 111150 70 reviews

Goodyear UG 8 Performance beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Type: winterband.

Klasse: premium - maximale prestaties en de hoogste kwaliteit.

Bestemming: personenauto’s van midden of hoge klasse.

Loopvlakprofiel: directioneel - grip op een nat wegdek.

Maten: van 15 tot 20 inch.Uitstekende grip in moeilijke winterweersomstandigheden, zekere tractie op de sneeuw - dat zijn de belangrijkste kenmerken van Goodyear UltraGrip 8 Performance. Deze band is voor personenauto’s van hogere klasse bestemd. Hij wordt met een directioneel loopvlakprofiel uitgerust dat een uitstekend rijgedrag op een nat wegdek en optimale prestaties op een droog wegdek garandeert.

De uitstekende grip en korte remweg op de sneeuw worden door het gebruik van drie verschillende soorten van lamellen in het loopvlak bereikt. De grip wordt ook verbeterd door de technologie 3D-BIS (een systeem van elkaar blokkerende blokken van het loopvlak). Bovendien wordt de tractie door de centrale schouder van de band verbeterd die sneeuw grijpt en een slip voorkomt. Goodyear UltraGrip 8 Performance wordt door een groot contactoppervlak gekenmerkt. Het loopvlakprofiel, dat van een rubbermengsel met silica gemaakt is, zorgt voor het hogere niveau van rijcomfort en rijprecisie. Deze stof gedraagt zich uitstekend in lagere temperatuurbereiken door zijn flexibiliteit. Hydrodynamische groeven van het profiel zorgen voor de snelle en efficiënte waterafvoer van de bovenkant van de band. Daardoor wordt de controle over de auto in de regen of dooi verbeterd. Een modern rubbermengsel dat door de ingenieurs in Goodyear UltraGrip 8 Performance uitgevoerd werd, laat rolweerstanden verlagen wat tot de reductie van brandstofverbruik en kooldioxide-emissie leidt. Dit model is een zeer goede keuze voor alle bestuurders die goede prestaties op verschillende wegdekken, rijveiligheid en rijcomfort waarderen.

Informatie over de producent: Goodyear is een conern dat de tweede grootste bandenverkoper in de Europa en derde grootste in de wereld is. Dit merk is gespecialiseerd in de productie van premiumbanden die door zijn uitstekende kwaliteit, maximale prestaties en hoge rijcomfort gewardeerd worden. Goodyear is de eigenaar van Dunlop, Dębica, Sava en Fulda. In zijn aanbieding zijn er banden voor personenauto’s, 4x4, bestelwagens, raceauto’s, industriële voertuigen en vliegtuigen.

Goodyear UG 8 Performance beoordeling

Resume: 4,5 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 70 reviews

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111140 4,4
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111150 4,5
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111150 4,5

70 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 32 mensen
 • 4 36 mensen
 • 3 2 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

97% gebruikers recommanderen deze band

97%

Informatie over banden worden verzameld voor 2543 dagen. In deze periode hebben we verzameld 70 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 595000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Bartek

  Maat: 215/55 R17

  Review: 5,0 11111
  Ik kocht een set banden ongeveer 2 maanden geleden. De prijs was hoger dan vandaag, maar ik heb geen spijt van elke dollar die u besteedt aan deze banden. Hij gaf me niet werkzaam bij alle familielid van een vulkaniseren Tri ... En zo begon het ... Ik kocht de auto in oktober, waarvan de eigenaar, is winterbanden niet toegevoegd (omdat ze niet "waardig" deze auto :)), een paar dagen later, na het converteren van de waarschijnlijk "over het internet," ik ging naar een vulkaniseren, want ik wilde een beetje over hun banden gevonden te leren, en waren flauw Nokia WR sensationele val door Het test daar en ADAC Conti Winter Contact Continentale of iets dergelijks. Ik liep allemaal bewust van het bedrijf vroeg eerder genoemde modellen van de banden, als medewerker van die vulkaniseren lachte me af of dit is om de band voor mij of voor de moeder? In het begin begreep ik niet het gelach van deze werknemer, vanwege de manier waarop is het zo bespot Continental en Nokian? Na een regen van het lachen werknemer vertelde me welk onderwerp Goodyear, maar de prijs van de fabriek was overweldigend, maar wat we hebben internet en Oponeo.es? Banden prijs op de website van de plant was ongeveer 90 PLN / pc lager dan dat ik een werknemer fysiek zou hebben gevraagd. Echter, heb ik besloten om de Oponeo.es kopen - het was niet de eerste aankoop op deze website ... Auto kan omgaan met deze banden, in principe, all terrain, ik woon buiten de stad (modder, sneeuw - je gaan zonder enig probleem), in het woon-werkverkeer - draait. Ik beschouw het kopen sloeg de spijker op de kop als de keuze van een vrouw;). Aanbevolen 100% besluiteloos. Zoals ik al eerder schreef: Ik heb geen spijt van elke dollar die u besteedt aan deze banden. de jouwe

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Maciek

  Maat: 215/55 R17

  Review: 4,2 111120
  In eerste instantie moet ik zeggen dat, gezien de omvang rijstijl te kiezen is niet dat ik rijden snel, maar niet agressief. En die keuze is er niet. IK DENK DAT HEEFT DE WIEL INDEX xl moeten worden vastgesteld. Vulcanizer, die een verkoper van deze banden was me verzekerd dat het is een band met versterkte high performance banden XL. Helaas, de band is zacht en het effect hiervan was dat na de opname, schoen, "hoewel ik dit onmiddellijk gerealiseerd en stopte bleek dat de band wordt vernietigd van de binnenrand van de velg ( vanaf de buitenkant geen schade werd Effect def overige 630 PLN niet gezien in de modder zijn van mening dat de banden van de premium-klasse zijn te duur en hebben geen waarde - .. .. prijs na de winter, dus kocht ik een band de zomer, omdat andere merken, "en ik in het kort zeggen ... ik ben positief verrast door de kwaliteit voor de prijs reed. en 9.000 km en vertoont geen tekenen van slijtage van de banden en de set grootte 215/55/17 ik betaalde de helft van de vorige banden. schaatste snel droog na een zware regen en bochten. banden zich gedragen sensationele blik grote en goede grip. en zijn naam is OVATION en ik weet het, ik weet dat ...... Chinese banden, maar ik verzeker u dat op het moment van het kopen van deze banden altijd gereden op banden in de klasse van de zogenaamde premium pay per spel tussen 2500 - 3000 zł .. En hier is ingesteld op 940 zł .... mooi. Zeker aan te raden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: MR JM

  Maat: 215/55 R16

  Review: 4,9 111190
  Geniet van de banden heel goed, want ik heb absoluut geen problemen tijdens de winter. Objectief handlanger winter was niet te veeleisend voor de auto, dus ik had geen manier om de banden te controleren in zeer moeilijke situaties. Ik heb slechts twee langere afstanden (enkele honderden kilometers), maar in bezśnieżnych omstandigheden. Op dit moment is de banden van andere low-end ook geworsteld in stilte, maar ik loop met mijn familie en ik heb de parameters van de hoogste kwaliteit. Ik ben met degenen die liever te veel betaalt, maar voor de zekerheid hebben dat ze alles wat ze konden niet om het lot te verleiden hebben gedaan. Deze winter heb ik herinner me alleen een paar dagen van zeer slechte toestand van de wegen, en als de banden deze dagen en werkte zoals het mij van een mogelijke route evenement zou hebben gered, het was het waard!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Maciej

  Maat: 225/55 R17

  Review: 4,5 111150
  Kocht een bedrijfswagen. Overall, 90% van mijn reizen naar de route. Eerste banden verbeteren het rijcomfort (vrij zacht vrij globe, bescherming kant van de velg). In de tweede plaats, brandwond ik werd verminderd met ongeveer 0,7 l / 100 km met dezelfde rijstijl. Kortom, een zeer succesvolle aankoop. Ik winter rond de 20.000. km dus kan geen commentaar :). slijtage nauwelijks zichtbare banden, maar niet gemeten. Een groot voordeel is het geluidsniveau - niet echt klagen over het. Ze werden ook getest in Spindleruv Mlyn in het midden van de winter. No strings zonder problemen (rijden alleen de voorkant) gemonteerd op een steile heuvel (de straat samengeperste sneeuw). Met een zuiver geweten kan ik adviseren mensen. U zult niet teleurgesteld worden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Piotr

  Maat: 225/60 R16

  Review: 4,4 111140
  Ik kocht deze banden in principe dit jaar en gewoon de winter was er bijna geen sneeuw, maar deze paar dagen in de stad bleek dat het was een goede keuze. Traction control mogen nooit worden geactiveerd, de banden zijn zeer rustig, rustiger dan Michelin zomer, nu dat bedrag. Erg goed uit voor mijn oog. Prijs niet te verwaarlozen, maar het is een redelijk compromis. Consumeren te kort om iets over de storing of slijtage te zeggen. Als Oponeo stellen een aantal aantrekkelijke prijs voor de winter te kopen dezelfde banden voor de tweede auto.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Goodyear UG 8 Performance maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
225/40 R18 92 V 148 Kopen
225/40 R18 92 V 133 Kopen
195/55 R16 87 H 100 Kopen
205/45 R17 88 V 136 Kopen
205/45 R17 88 V 134 Kopen
205/60 R16 92 H 90 Kopen
205/65 R16 95 H 126 Kopen
205/65 R16 95 H 113 Kopen
215/50 R17 95 V 121 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Goodyear UG 8 Performance test

2014 test Auto Bild in de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen
test Sport Auto in de maat: 225/45 R18 beoordeling: aanbevolen