Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Vredestein Ultrac Sessanta

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Vredestein
Seizoen:
Zomerbanden
Label:
E C 67 dB
Meer
Aantal:
176 / st.
Kopen
4,2
Review: Goed 111120 157 reviews

Vredestein Ultrac Sessanta beschrijving

Type: zomerband

Klasse: middensegment - bevredigende prestaties tegen een redelijke prijs

Bedoeld voor: personenauto's met een sportief karakter

Loopvlak: asymmetrisch - perfecte bestuurbaarheid en grip op elk type wegdek

Maat: 17-22 inchVredestein Ultrac Sessanta is een band die gebaseerd is op een eerder model - Vredestein Ultrac. Deze band is geoptimaliseerd voor een nog betere wegligging en bestuurbaarheid onder alle weersomstandigheden en op ieder wegdek. Het unieke design van het model komt van de Italiaanse designfirma Giugiaro Design die de revolutionaire uitstraling van het loopvlak van het model UltracSessanta heeft ontwikkeld.Dankzij de unieke verdeling van de lamellen en de groeven voert het model water zeer snel af en slipt de auto niet, waardoor er geen gevaar is voor aquaplaning. Vredestein UltracSessanta gedraagt zich ook zeer goed op een natte weg. In vergelijking met het eerdere model is de bestuurbaarheid en de tractie van de auto op droge weg verbeterd. Daardoor voldoet de band aan de verwachtingen van alle bestuurders die dynamisch en compromisloos willen rijden onder alle weersomstandigheden. Het ultralichte rubbermengsel zorgt voor een lagere rolweerstand en helpt daarmee het brandstofverbruik te beperken. Dit is ook van invloed op de beperking van de CO2-uitstoot in de lucht, waardoor het rijden met Vredestein UltracSessanta milieuvriendelijker is. Ook aan het comfort van de gebruikers is gedacht - dankzij de unieke constructie is het gelukt om de geluiden van de band te dempen waardoor het rijden met Vredestein UltracSessanta een echt plezier wordt. De band is in het bijzonder geschikt voor bestuurders die niet alleen maximale prestaties eisen, maar ook rijveiligheid en een groot comfort.Informatie over de producent: Vredestein is een Nederlandse bandenproducent die gespecialiseerd is in premium banden met een perfecte uitvoeringskwaliteit en uitstekende prestaties. In de fabrieken in Nederland, Indonesië, Thailand en India worden niet alleen banden voor personenauto's gemaakt, maar ook voor auto's met vierwielaandrijving, bestel- en vrachtwagens en ook banden voor landbouwmachines en fietsen. Vredestein is ook een van de weinige producenten die banden voor oldtimers produceert.

Vredestein Ultrac Sessanta beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 157 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111800 3,8
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111120 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111120 4,2

157 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 50 mensen
 • 4 87 mensen
 • 3 11 mensen
 • 2 5 mensen
 • 1 4 mensen

85% gebruikers recommanderen deze band

85%

Informatie over banden worden verzameld voor 4962 dagen. In deze periode hebben we verzameld 157 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 1884000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: uitzicht van de band.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van slechts binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als dynamisch en snel.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Wiedzmin_t

  Maat: 235/45 R18

  Review: 4,1 111110
  Band geweldig! Snelle start, neem bochten op hoge snelheid, hoge snelheid in bochten en remmen - in dergelijke omstandigheden, is de band doet het heel goed. De natte goed - niet te verwarren met natte natte (of motregen), wordt de band doet heel goed, maar het is bekend dat deze voorwaarden zijn de ergste omdat de meest "glibberig". Tire waardeer zeer goed - niet piepen in de hoeken, niet "gebruik" ABS en ASR - zijn geweldig - de auto gaat als een pijl. Comfort curves, auto asfalt stokken als lijm aan. Wizualnum plusm is onmiskenbaar uiterlijk (een goede aanvulling op een zeer goede prestatie). Mijn vorige banden - die goedkoop of niet - er is niets zelfs vergelijkbaar. Voor banden scheren dezelfde voordelen. Eén alleen van belang voor mensen die willen Idealiter zwijgen op te leggen - de band lijkt een beetje sterk te zijn wanneer de snelheid van dużysz (weg + + + en nog veel meer) Ik hoop dat u begrijpt :) Persoonlijk ben ik ook niet zo schelen, maar pragtnę schrijven alleen maar mijn observaties. Ik raad u aan de band zeer comfortabel te kopen, voelt als een "ballon" was een beetje groter. Ik ben oprecht raden mijn bandenmaat 235/45 / 18cali Bovendien zijn er geen zichtbare slijtage, kan miareczką voorkant naar de waarde van mijn Randy toe te voegen maken. In het algemeen nam rond 6000 of Miles +, nauwkeurig, maar weet niet of het iets is zoals 6 +

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Jan Niekowalski

  Maat: 225/45 R17

  Review: 1,0 10000
  Het lezen van de beoordelingen van deze band en het kijken naar een film advertentie ingevoegd bij de OPONEO website pakt zijn hoofd. Onzin! Gast gebruikers niet niets te maken met de werkelijke situatie na aankoop. Gelieve niet het uiterlijk van de band door de lens te oordelen! Ik banden van de 11e week van 2011. In deze periode maakte ik ongeveer 30k mijl - niet veel van? Genoeg flush te lopen met stops (achterzijde bevinden zich ongeveer 1 mm om te stoppen), ondanks het normaal rijden! De natte tragedie gooit de auto uit de weg (stand-modus als de profieldiepte minder is dan 6 mm of een seizoen), vreselijk sterke banden. Ok tractie zwak, omdat de fabrikant heeft geen Vredestein is de gemiddelde klasse op zijn best, maar wat ik zag aan de binnenzijde van de voorbanden buiten mijn slechtste ideeën. Beide velgen hebben een scheur van ongeveer 3-5 mm in de band in plaats inscripties op de schouder van de band, de band aan de rechterkant heeft ook een bobbel in de plaats van crack !!! Het is eng om te denken wat er zou gebeuren als ik een week later over te schakelen naar winterbanden! Ik belde OPONEO, maar de band garantie is 24 maanden en niets kan mij helpen. Ik wil hieraan toevoegen dat niet mechanisch is. Dit is één van de grote technologische verkoop !! Tragedie.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Maciej Goś

  Maat: 225/45 R17

  Review: 4,6 111160
  Altijd in mijn auto nieuwe banden praktijk. Daarom is de meeste aandacht besteden aan klanttevredenheid. Banden geïnstrueerd me een van mijn belangrijkste klanten. Hij gooide in 3 Audi. A6, A8 en S5 sport. De kenmerken van afwijking van de auto zeer hoog, want in feite Limousine kleine sportieve demon. Daarom is logisch dat ze LV vonden dat banden worden gebruikt op alle auto's. Ik vroeg en trok. Ten eerste, ik ben een handelaar, maar het loopvlak heeft mijn verwachtingen voldaan. Fijn twisted in een loopvlak van de band geparkeerde auto onthult een V-vorm die sportieve look geeft. Maar ik wilde ook het comfort, want parkeren is niet alles;] overwint jaarlijks ongeveer 40.000, want hoe meer intrigeerde me. Banden glijdt geruisloos op het asfalt bij hoge snelheden en auto wordt heen en weer met de sterkste manoeuvres. Nou, de laatste poging om te rijden op een nat wegdek. Ik heb nog nooit keek ernaar zoveel te regenen; p eindelijk te overzien -alle Minsk Mazowiecki Road omstandigheden in het water .. Verspreid tot 160 km / h remmen naar nul door te drukken op het pedaal op de vloer. Eerlijk gezegd, ik wist niet dat dat zelfs stak de ABS. Daarom is voor een moment dat ik vroeg Vredestein winterbanden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Kropek

  Maat: 235/45 R17

  Review: 3,0 11100
  Ik geef toe dat ik heb deze banden gekozen omdat ik op zoek was naar de rustige en hier heb ik geen commentaar. Inderdaad rustig band. Terwijl de band is ook zeer zacht, ik bedoel rant hier, en de hele zijkant van de band. Het is veel zachter en gevoelig voor odkształecenia porducentów dan anderen, dus je moet heel voorzichtig zijn tijdens de hellingen in stoepranden. Tijdens de twee seizoenen hiero gebruik maken van twee banden. Men had een zeepbel op de kant, en de tweede snede vanaf de zijkant .Ook curves band wordt vervormd, waardoor de indruk dat de auto is een beetje zwemmen heeft. Onmiddellijk Ik kijk regelmatig de bandenspanning. Inhibit band goed op een vlakke weg, maar bij het doden van sporen, waarschijnlijk door de vorm van het loopvlak. Over het algemeen, zou ik niet aanraden. Eerder Ik bereed Goodyear uitmuntendheid en er is geen vergelijking als het gaat om het lopen. Terwijl Vredesteiny zijn stiller.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: yoyo

  Maat: 235/45 R18

  Review: 4,4 111140
  Vredestein Ultrac Sessanta kocht ik een maand geleden 235/45/18 grootte. Ik ca. 1500 mijl tot nu toe, maar mijn eerste indrukken zijn erg goed de eerste plaats, is comfortabeler dan de vorige SportContact 2 had. In eerste instantie dacht ik dat het een illusie is (want ik heb nieuwe banden), maar na een lange reis kan bevestigen dat was het niet. Ook had ik eerder een hogere profielbanden. Rijcomfort is goed. Grip in de bochten is vergelijkbaar met duurdere als de Continental-banden. Nat bent onvergelijkbaar beter. Ze zijn een beetje sterker dan de droge, waar bijna niet kan horen. Ik vraag alleen je leven, want ik ben niet in staat om te zeggen. Niet bestand vorige drie seizoenen met een lage kilometerstand, dus ik hoop dat het niet erger. Algemeen zou ik aanraden. Goede band tegen een goede prijs! (548, - PCs van de huidige productie, geen stoelen)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Vredestein Ultrac Sessanta maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
E | C | 67 dB
255/40 R18 99 Y 176 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Klasa oporu E Klasa hamowania C 67 dB