Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Nokian Tyres Banden

Nokian Tyres Banden

Beoordeling van de producent
4,1
gebaseerd op 5707 meningen

Nokian Tyres PLC is de markleider op de Scandinavische bandenmarkt. Het bedrijf is in 1988 ontstaan. De geschiedenis gaat echter terug tot het jaar 1898 toen de rubberfabriek Suomen Gummitehdas Oy werd opgericht. De fabriek begon in 1932 met de productie van banden. Het bekendste model van Nokian, Hakkapelitta verscheen al in 1936 op de markt.

Nokian is gespecialiseerd in de productie van winterbanden die uitstekend presteren in de moeilijke Scandinavische omstandigheden. De technici van Nokian creëren banden die bestand zijn tegen de zware omstandigheden van ijskoude winters.

In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, fietsen, landbouw- en bosvoertuigen. De banden van deze Finse onderneming worden gepositioneerd in de klasse medium en HP.

Het bedrijf staat bekend om de toepassing van innovatieve en pro-ecologische oplossingen. Nokian is bekend geworden als producent van de eerste winterband ter wereld en de eerste ecologische band met toepassing van laag-aromatische oliën.De onderneming heeft fabrieken in Finland en Rusland.

Beoordelingen van banden door onze klanten Nokian Tyres:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Nokian Tyres banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • MariKatsu 4,8

  Nokian iLine 185/60 R14

  De banden zijn echt geweldig! Ze houden zich aan de weg als plakkerig. In de hoeken presteren ze erg goed, ze verliezen hun grip niet lang wanneer ze door plassen gaan. De snelle verandering van de weg bij snelheden boven 140 km / u is geen probleem voor hen. Banden die de moeite waard zijn om aan te bevelen. Meer >
 • Marcin 4,8

  Nokian iLine 215/65 R15

  Hallo, kocht ik een nieuwe band, de afwezigheid van mening enige bezorgdheid over de rijeigenschappen, maar ongegrond. Grip band op de weg, is erg rustig. Curves is een genot, de controle van de auto in alle aspecten, vasthouden aan de baan als een uurwerk. Remming van de meest verraste me, de auto is op een moment dat de regen was ook verbaasd over de doeltreffendheid ervan, alsof gluren niet regent. ABS na de oprichting van deze banden nam een ​​lange vakantie. auto liep verschillende routes 200-300 km zonder enige verandering in het rijden. Sommige auto draait op 140 kmh en hoger, hehe, vorige banden waren verdwenen zo kleurrijk, geen trilling of ander dergelijk gedrag. Rolweerstand Meer > grote stookinstallaties lager in mijn berekeningen 1.2L, in vergelijking met Kleber banden te verliezen HP2 Dynaxer volledig in alle aspecten. Wanneer u de auto waarde begint te rijden ondanks de 190 paarden goed .Bardzo verwijderen ongelijkheid en zelfs als het regent kan ook niet horen. Ik beveel het van harte aan de enorme Espace voertuig is dit aspect .. En erg mooi band in de harten :)
 • Mirosław 5,0

  Nokian iLine 205/55 R16

  Een beetje beducht mij naderen tot deze banden, op het einde soort van goedkopere versie, dus ergens moet er een addertje onder het gras. Mijn positieve desillusie begon bij het vervangen van de banden - vulcanizer nam alusów gewichten ene na de andere (voor winterbanden Bush was veel van hen). Ilin Nokian is goed in balans! Een ander voordeel is de grip in de bochten - tot nu toe geslaagd het ESP niet te starten. Het is rustig, en het zelfde responstijd auto op zijn beurt is goed. Als voormalig gebruiker cap band beveel ik het - het is slechts een paar pond verschil in prijs en kwaliteit is niet te vergelijken. Meer >
Vindt uw Nokian Tyres banden