Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Nokian

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Nokian Banden Online

Banden Nokian

Ranglijst van zomerbanden Nokian

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 5,0 11111 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,6 111160 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,6 111160 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (41 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (423 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (89 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (215 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,1 111110 (445 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,0 11110 (132 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Nokian

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,6 111160 (6 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,6 111160 (2 Opinie's)
Winterband Opinie 4,6 111160 (2 Opinie's)
Winterband Opinie 4,6 111160 (1 Beoordeling)
Winterband Opinie 4,5 111150 (336 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,4 111140 (38 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,4 111140 (613 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,3 111130 (414 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,3 111130 (83 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Nokian banden. Gloednieuwe Nokian modellen vol van de moderne technologieën.

 • Nokian W+
  Nokian W+

  De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

 • Nokian WR D3
  Nokian WR D3

  Nokian WR D3 is een winterband die uitstekend voor extreme ...

Best verkopende

De best verkochte banden Nokian door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

 • Nokian Line SUV
  Nokian Line SUV

  Type: zomerbanden Klasse: premium - de beste prestaties en de hoogste kwaliteit Bestemming: ...

 • Nokian zLine
  Nokian zLine

  Type: zomerbanden Bestemming: personenauto’s Klasse: premium - zorgt voor maximale prestaties ...

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Nokian

Band Zomerbanden Nokian H

Auteur:Jeroen
Beoordeling: 4,2 111120

Ik koos Nokian H gewoon omdat als ik een Vectra kocht, droeg die nrv en het rijden zeer goed reed was. Maar het loopvlak is voorbij en ik begon een nieuwe band op te zoeken. er waren Michelin, Barum, Debica, Fulda, maar iets viel me gewoon met deze band, met inbegrip dat in 2007 was het een nieuwigheid. Ik kocht die in de winter - was goedkoper en in de lente begon ik die gebruiken. Dus, perfecte stilte in de auto - geen geluid van de rollende band, op droge weg remt die perfect, het is erg hard om de auto te slippen tot horen draaide ABS. Op de natte ziet er gelijk uit en wat verbaasde me dat het aangaan van deze grotere plasse niet ruiken als de auto verliest grip en trekt in een pagina gewoon ideaal! wat te schuren, terwijl voorzichtig rijden van tijd tot tijd als een duwtje in de rug - en dus ze lopen 15.000 km tegenover verdween twee millimeter aan de voorkant en 1 millimeter profieldiepte. zo ja tellen band gemakkelijk genoeg voor vier tot vijf jaar rijden. Naar mijn mening heel goede keuze. En voor de winter in het algemeen niet een beetje ijzig als de weg te geven is inderdaad een tragedie, maar het is een zomerband - dat is om te betreden

Band Zomerbanden Nokian H

Oh ja :)
Beoordeling: 4,7 111170

OK, ik heb een selectie gedaan, ik heb veel over Nokian H gelezen en omdat ik veel rijd, mijn band moet goed en betrouwbaar zijn. Ik heb die gekocht en wat? GEWELDIG!. Mijn persoonlijke mening: Rustig, rustig, heel rustig, zowel op droog alsook op nat wegdek. Ze verspreiden water zeer goed, geen stress. Ik moet toegeven dat sinds ik die heb, ben ik kalm ook als het regent. Het rijden ermee is gemakkelijk! Het starten met de krachtige motor, dus het heeft een kick 320KN. Geen breken van de droge, in het natte, in principe, maar het kan soms zachtjes met ernstig been, maar voorspelbaar en alleen op de eerste halve slag. Vervolgens trok een handjevol. Remmen: ABS heeft niet veel te doen, tenzij het zand op de weg. Hier en droge en natte asfalt doet er niet toe. Uitzicht en andere rotzooi is niet relevant voor mij. Vertrouwen op de weg is het belangrijkst. Op deze banden rijd ik met veel zekerheid. Ik doe heel veel kilometers, off route na 300-600 km per dag en is comfortabel. Twee woorden aan het einde. Veel hangt af van de auto. Deze bandenmaat werkt goedop Volvo v50. Ik kan die van harte aanbevelen. Normaal brandstofverbruik.

Winterbanden Nokian

opona Winterbanden Nokian WR G2

Auteur:Dennis
Beoordeling: 4,2 111120

Ik heb deze banden een tijdje geleden gekocht en ik ben zeer tevreden. Ik weet dat Nokian WR G2 een goede aankoop is. Ik rijd ermee in Chicago en als de winter heel streng in dit seizoen is en zoals we allemaal weten de escalerende crisis in de VS laat niet toe dat de autoriteiten om een ​​voldoende hoeveelheid geld uitgeven aan sneeuwruimen. Maar terug naar de band Nokian WR G2, volgens mijn gevoelens is het gedraag van de band op het ijs echt super! Bijzonder het remmen en starten op het ijs is zeer goed, en mijn auto is er geen 4x4. Op de versneeuwde harde oppervlakte is het remmen en wegrijden zeer goed en remmen in slush is misschien een beetje erger als op de harde sneeuw, maar dat is genoeg. Het starten op slush is goed voor mij. Als voor mij zijn dat de beste banden in vergelijking met andere merken, en ik rijd veel, dus ik weet waarover ik spreek. Ik ben ook verbaasd van het gedraag op de sneeuw en ijs en modder, en regen... wow. Deze band is gewoon de beste op ijs en in de regen en her ijden ermee is als rijden op lijm... ik bedoel zo'n goede grip in zo natte omstandigheden. Aan de droge oppervlakte is niet elke winterband zo goed en dat die zich op dezelfde manier gedraagt. Ik kan niet te veel om over te schrijven, want het is mijn eerste winterband maar ik ben blij met mijn aankoop, die is zeker zeer veilige band, en bij het besturen ook zonder gebruik te maken van de handrem. Een goede grip tijdens het rijden op modderige en besneeuwde wegen. Ik was echt tevreden van Nokian WR G2 sinds de eerste dag van het gebruik. De grip en het besturen zijn geweldig, maar in de winter moet je natuurlijk een gezond verstand houden.

opona Winterbanden Nokian WR A3

Zeer goede band voor een redelijke prijs.
Beoordeling: 4,4 111140

Nokian WR A3 is zeker een goede band. Ik zal beginnen met nadelen. Bij balancering is er niet zo goed als voor premium producten. Blijkbaar is er geen trillingen maar voelbaar iets slechtere kwaliteit dan de duurdere producenten). In dit opzicht ben ik erg kieskeurig en ik besteed veel aandacht aan details. Op dezelfde set van eenvoudige velgen Pirelli zijn perfect en er was absoluut geen klacht zoals met Nokian WR A3 was moeilijker. Beide sets werden op dezelfde machine gebalanceerd en in beide gevallen heb ik geen problemen. Als het over plussen gaat dan voornamelijk stil op een nat en droog wegdek. Ik was verbaasd zeer positief dat ik hen bijna niet kan horen en niet alleen als winterbanden maar in het algemeen de banden. Hoe lang ze hun eigenschappen behouden dat zullen wij zien. Algemeen zou ik aanraden want voor dat geld ga jij geen betere, nieuwe winterbanden kopen. Ik denk dat ze zoals de meeste nieuwe banden deze technologie hebben waarmee je brandstof kan besparen dus wat ecovriendelijk. Ik ben tevreden met Nokian WR A3 en volgens mij is dit merk onderschat wordt. Mensen liever kiezen Conti of Michelin en ze kijken niet naar andere bedrijven die dezelfde kwaliteit aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. In het bijzonder bij Oponeo kan ik altijd tegen de scherpe prijs iets kopen zelfs velgen. Dus wil ik ook deze webhsop aanbevelen. Snelle en betrouwbare webshop.

Gemiddeld banden beoordeling: 4,20 gebaseerd op 6411 Reviews

Modellen van banden Nokian

Alle banden van merk Nokian zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Nokian winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Check onze aanbod van de zomerbanden Nokian. Deze banden worden tussen lente en herfst gebruikt. Kies de beste zomerband voor uw auto Nokian.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Nokian. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Nokian.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Nokian. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Nokian.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Nokian all season banden. Elke band van Nokian wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.