Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Nokian Banden

Beoordeling van de producent
4,1
  111150
gebaseerd op 5706 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Nokian Tyres PLC is de markleider op de Scandinavische bandenmarkt. Het bedrijf is in 1988 ontstaan. De geschiedenis gaat echter terug tot het jaar 1898 toen de rubberfabriek Suomen Gummitehdas Oy werd opgericht. De fabriek begon in 1932 met de productie van banden. Het bekendste model van Nokian, Hakkapelitta verscheen al in 1936 op de markt.

Nokian is gespecialiseerd in de productie van winterbanden die uitstekend presteren in de moeilijke Scandinavische omstandigheden. De technici van Nokian creëren banden die bestand zijn tegen de zware omstandigheden van ijskoude winters.

In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, fietsen, landbouw- en bosvoertuigen. De banden van deze Finse onderneming worden gepositioneerd in de klasse medium en HP.

Het bedrijf staat bekend om de toepassing van innovatieve en pro-ecologische oplossingen. Nokian is bekend geworden als producent van de eerste winterband ter wereld en de eerste ecologische band met toepassing van laag-aromatische oliën.De onderneming heeft fabrieken in Finland en Rusland.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Wojtek 5,0 11111

  Nokian WR D4

  Banden zijn zeer rustig, met zijn "zachtheid" absorbeert hobbels in de weg. Toen de eerste sneeuw viel een beetje een potestowałem op een externe instantie. Ik was het verkrijgen van snelheid van 50 km / h rem, als een obstakel voor je. Ik was verbaasd over de effectiviteit van deze banden, dus meestal geremd op droog asfalt. Bij een andere gelegenheid, toen de ochtend was ijs op de weg van de verstedelijking naar de heuvel (waar de auto's altijd glijden) te verslaan zonder enige inspanning. Ik zou het aan een van deze banden. Meer >
 • Prezes 4,7 111150

  Nokian Line

  Na ongeveer 3 mil. kilometers banden werken zonder aanklacht. Eerder gemonteerd op Michelin en ik denk dat concurreert met waardigheid Nokian merk. Ik controleerde de mogelijkheid van banden in verschillende omstandigheden, moet ik hieraan toevoegen dat ik het besturen van een auto in plaats dynamisch tylnonapędowym. Ik begreep niet tegen een redelijke snelheid vallen in een oncontroleerbare slip, zowel natte als droge omstandigheden. Zoals voor geluid, voor mij zonder extra kosten. Het enige nadeel, ik had problemen met de balans van deze banden. Ze werden opgericht in de originele lichtmetalen wielen (na een renovatie, schilderij of volledige rechttrekken) en niet verbergen in het Meer > vulkaniseren weinig heel moeilijk om niet het gewicht te zetten van 80 gram gewerkt. Tire rotatie ten opzichte van de velg een beetje hulp, maar zoals ik al zei, was de moeilijkheid in evenwicht. Overall Rating 5 +. Ik zou aanraden.
 • viggen 4,5 111150

  Nokian WR A3

  Mijn auto heeft 260cv en een geweldige tijd. Hij had een band die me een goede prestaties, zelfs in de winter zal geven. Ik heb het niet over de races, maar in noodsituaties, dus ik vertrouw hen. Ik vond het. Bij het starten en remmen doet het werk, zelfs op gladde wegen. Helaas, na het rijden 7tys miles've bracht de profieldiepte van 1,5 mm - maar iets voor iets. Sommige mensen schrijven over het geluid van banden. Het is luid, maar de auto segment D niets gehoord. zou wel geluiddicht stand? De afschaffing van de ongelijkheid kan ook niet goed beoordelen, omdat de auto van de schorsing is verstijfd en de evaluatie zal onbetrouwbaar zijn. Ik kocht deze band vanwege de goede waarde. Meer > Dunlop / Pirelli / Goodyear zijn overschat. Besteed aandacht aan de vraag of de band wordt geproduceerd in Rusland en Finland-INEM te verzorgen.
 • Matthew 4,7 111150

  Nokian WR A3

  Ik ben zeer verbaasd over de kwaliteit van de band ten opzichte van de lage prijs. Wat mij verbaasde is dat deze band zeer, echt zeer stil als de zomerbanden. Ik gebruikte veel winterbanden (Pirelli, Goodyear, Frigo2, Michellin) maar Nokian WR A3 lijkt mij de beste van allemaal. Zeer rustig, zeer smakeloos en ik merkte dat het laagste brandstofverbruik heeft. Het laatste wat ik had ervaren is dat Michelin Alpen ergere tractie heeft en deze bleek de ergste van alle door mij gebruikte te zijn. Zeer luid en geen seizoen heb ik ermee gereden zonder in een slip te vallen zoals schaatsen bij een temperatuur van 5 Graden. Alle voorgaande banden waren erg luidruchtig en deze als de winterband bleek Meer > stiller dan de andere banden. Bij de volgende aankoop zal ik eerst naar Nokian WR A3 banden kijken
Vindt uw Nokian banden