Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Nokian Banden

Beoordeling van de producent
4,1
  111150
gebaseerd op 5699 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Nokian Tyres PLC is de markleider op de Scandinavische bandenmarkt. Het bedrijf is in 1988 ontstaan. De geschiedenis gaat echter terug tot het jaar 1898 toen de rubberfabriek Suomen Gummitehdas Oy werd opgericht. De fabriek begon in 1932 met de productie van banden. Het bekendste model van Nokian, Hakkapelitta verscheen al in 1936 op de markt.

Nokian is gespecialiseerd in de productie van winterbanden die uitstekend presteren in de moeilijke Scandinavische omstandigheden. De technici van Nokian creëren banden die bestand zijn tegen de zware omstandigheden van ijskoude winters.

In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, fietsen, landbouw- en bosvoertuigen. De banden van deze Finse onderneming worden gepositioneerd in de klasse medium en HP.

Het bedrijf staat bekend om de toepassing van innovatieve en pro-ecologische oplossingen. Nokian is bekend geworden als producent van de eerste winterband ter wereld en de eerste ecologische band met toepassing van laag-aromatische oliën.De onderneming heeft fabrieken in Finland en Rusland.

Beoordelingen van banden door onze klanten Nokian:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Nokian banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Robert 4,7 111150

  Nokian H 205/55 R16

  In het algemeen kan de veiligheid niet klagen, maar zou het niet persoonlijk adviseren en niet opnieuw te kopen vanwege het lawaai dat verscheen na wyząbkowaniu. Sorry, maar wyząbkowały. model limbo, kunnen winterbanden sensationeel van dezelfde fabrikant, zonder problemen en deze. Nou, wyząbkowały en wat later gebeurde in de cabine van een slachting. Ik verkocht de auto en het eerste wat een bezoeker van de commissie belde en vroeg of het lager was prima met mij, prees ik wat te doen voor de handelaar nam de auto met een kus op de hand. Meer >
 • Marcin 4,2 111150

  Nokian i3 165/70 R13

  band ritje op de VW Polo, tot nu toe nog niet veel gereisd kilometers, maar oefenen heel goed. Rustig, goed vasthouden aan de weg in natte en droge. verleiding goede recensies ze kopen en hebben geen spijt. Ja Polo is slechts een kleine auto een zogenaamde zwakke motor speeltje, maar zijn duurzame banden aan het veranderen is meer nadruk zal ook een Nokia. Meer >
 • mazi 4,4 111150

  Nokian NRE 185/65 R14

  Voor twee seizoenen werd hij met behulp van openbaring Nokia Zero hanteren uitstekende aquaplaning in bochten, tractie op asfalt in acute remming van een perfecte reis medelijden met mij echter, in overeenstemming zijn met de hoeveelheid water dat alles wat niets wordt gezien . Nokia kocht in de winter + 3.000 kilometer in de bergen zonder ketens in ongunstige weersomstandigheden en variabelen hebben het examen voor 5 + i3 nu willen kopen in de zomer kan een promotie binnen de grenzen van £ 170 per stuk te maken! groeten! Meer >
 • Rafal 4,2 111150

  Nokian NRHi 185/70 R14

  Ik kocht deze banden een jaar na de vele positieve opmerkingen gemaakt. Na een jaar van het rijden en rijden ongeveer 20.000 kilometer moet toegeven dat de band is een ware openbaring. Stilte als een droom. Rijden op nat wegdek volledig veilig - nooit viel in aquaplaning, maar soms waren diepe plassen en zelfs de laagste snelheid is niet :-) Om economische redenen leidde ook in de winter - en oefenen genoeg przyzwojcie, als de mens niet gek. Het enige nadeel is de slijtage. Na het nemen van een kilometer 20.000 Ik zie zo lang geleden (en dit ondanks het wielowachaczowego schorsing) is nog steeds cool, net houden van de voorkant. Het was tot 3 mm en kan zien dat de band is vreselijk Meer > poząbkowana. Het is waarschijnlijk dat de remwerking bij verschillende gelegenheden. Het lijkt dus dat de banden plaats besturen van een jaar langer.
Vindt uw Nokian banden