Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL-certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Nokian Tyres WR SUV 3

Fabrikant:
Nokian Tyres
Seizoen:
Winterbanden
Label: Meer

Bandenmaat kiezen:

Aantal:
145 / st.
+ Milieubelasting: 4,55 €
Kopen
4,4
Review: Goed

Nokian Tyres WR SUV 3 beschrijving

3PMSF De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Nokian WR SUV 3 is een winterband speciaal voor auto's met vierwielaandrijving, SUV's zijn ontworpen. Dankzij directioneel loopvlakprofiel gedraagt het model zich perfect onder wisselende en winterse omstandigheden en presteert op de weg ongeacht het wegdektype.Stabiel rijgedrag en perfect grip zelfs bij grote snelheden worden gegarandeerd door rijke inkepingen van lamellen en winter-rubbermengsel met silica. Bij de band werden innovatieve systemen toegepast zoals: Snow Claws dat voor een zeer goede grip op sneeuw en ijs zorgt. Gepolijste dwarslopende groeven en geoptimaliseerd loopvlakpatroon voeren effectief water van onder de band af en de aquaplaning voorkomt.Directioneel loopvlakprofiel beïnvloedt het besturingscomfort van de auto positief, en de langslopende centrale rib zorgt voor stabiel rijden zowel op droog wegdek als op sneeuw, modder of ijs. De stabilisatoren opzij van het loopvlak naast de langslopende ribben en centrale rib zorgen voor extra stijfheid en driedimensionale blokkeringslamellen verbeteren het besturen en zorgen ervoor dat de rijbaan nauwkeurig niet alleen op rechter weg maar ook bij manoeuvres en in bochten gehouden wordt. Voor efficiënt en snel water- en modderafvoerzijn de sterke in de pijlen-gevormde loopvlak, diepe dwarslopende groeven en gepolijste hoofdgroeven verantwoordelijk. Dit helpt bij het handhaven van grip onafhankelijk van het weer. Het mengsel dat bij Nokian WR SUV 3 wordt gebruikt, verzekert weerstand tegen slijtage bij alle temperaturen. Daardoor kan de band met volle prestaties worden gebruikt.Nokian Tyres is een onafhankelijke Finse merk dat de banden voor personenauto's, bestelauto's, 4x4, vrachtauto's, fietsen, landbouwmachines en industriemachines produceert. De producten van Nokian Tyres behoren tot de premium klasse en worden gekenmerkt door hoogte kwaliteit, maximale prestaties en milieuvriendelijk gebruik. Het merk in met name bekend om de winterbanden die zeer goed in moeilijke en wisselende omstandigheden presteren.

Nokian Tyres WR SUV 3 beoordeling

Resume: 4,4 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 183 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,4

183 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 76 mensen
 • 4 99 mensen
 • 3 4 mensen
 • 2 1 mensen
 • 1 3 mensen

98% gebruikers recommanderen deze band

98%

Informatie over banden worden verzameld voor 3535 dagen. In deze periode hebben we verzameld 183 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 1541000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal buitenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 225/60 R17

  Review: 4,2

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Zeer snelle levering van banden zoals staat het op de website. Ik ben echt blij met Nokian WR SUV 3 banden (hoewel er verschillende meningen rond over hen zijn). Zeer goede kwaliteit van premium klasse voor een zeer redelijke prijs. Dat verraste me positief. Hoewel zij in Rusland geproduceerd worden, kan ik hier geen negatieve commentaar schrijven. Ik heb ze in de herfst van 2013 jaar gekocht, terwijl ze in de zomer van hetzelfde jaar geproduceerd werden dus eigenlijk nieuw. Door hun maat (17-inch lichtmetalen velgen) waren kleine problemen met hun evenwicht, maar in de professionele montagepubt waren er geen problemen geweest. Ik moest alleen maar twee van hen aan de velg omdraaien en nog een keer monteren. Er is echt lage geluidsniveau dus praktisch is er het rijden met Nokian WR SUV 3 echt comfortabel wat zelden in het geval van winterbanden gebeurt. Ik zou vast en zeker deze band aanraden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 215/60 R17

  Review: 4,2

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Ik rijd met winterbanden veel jaren en in mijn mening is deze Nokian WR SUV 3 echt een goede band voor een redelijke prijs. Het merk is niet zo populair populair maar de parameters zijn geschikt voor onze weersomstandigheden.Het heeft goede rijeigenschappen en een lage rolweerstand en wat ook voordelig is dat het niet luid is. In het terrein gedraagt het ​​zich ook goed, hoewel ik niet zo veel heb gereden. Ik zie geen reden om over deze band eventuele opmerkingen te formuleren.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 225/60 R17

  Review: 4,7

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Dit is mijn eerste contact met Nokian WR SUV 3 banden. Ik ben positief verrast over de rijeigenschappen vooral op de Duitse snelwegen. Wat duurzaamheid betreft, is het op dit moment te vroeg om daarover mening te uiten. De banden echter na 5000 km zien er geweldig uit en ze gedragen zich alsof ze nieuw zijn. Perfecte prestaties op sneeuw en slush. Ondanks dat het ROF model is, is het rijcomfort veel beter dan met de Pirelli zomerbanden :-) Ik beveel.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 215/65 R16

  Review: 4,2

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Aanbeveling verdienende band! Nokian WR SUV 3 getest zowel op droog als op nat wegdek en op besneeuwde wegen in de Italiaanse Alpen. Betrouwbare, ESP hoeft bijna niet om gebruikt te worden zelfs als ik echt agressieve starts probeerde te doen. Remming heel goed. Zelfs bij hoge snelheden 190-200 km is deze band vrij nauwkeurig als voor een winterband. Ik zou het zeker aan andere bestuurders aanbevelen!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 235/60 R18

  Review: 4,1

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Mijn eerste indruk was zeer positief. Het nieuwe model van Nokian WR SUV 3, banden heel rustig (WR G2 waren vrij luid), stevige grip in elke weersomstandigheden (temperatuur ongeveer 10 graden C). Verhoogde comfort door de schokdemping. Er waren helemaal geen problemen met balancing en dat is ook van belang voor mij. Tot nu toe kan ik deze band aanbeveel en kijk uit naar hardere weersomstandigheden ;)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

Reviews per pagina:

Nokian Tyres WR SUV 3 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nokian Tyres WR SUV 3 225/60 R17 103 H XL
C | C | 72 dB
225/60 R17 103 H 121 Kopen
Nokian Tyres WR SUV 3 215/55 R18 99 V XL
C | C | B 72 dB |
215/55 R18 99 V 145 Kopen
Nokian Tyres WR SUV 3 235/70 R16 106 H
D | C | B 72 dB |
235/70 R16 106 H 194 Kopen
Nokian Tyres WR SUV 3 295/40 R20 110 V XL
C | C | B 75 dB |
295/40 R20 110 V 211 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand C REMWEG OP NAT WEDGEK C
Kod QR

Nokian Tyres

T430256

215/55 R18 99 V

C1

72

 • Nokian Tyres
 • WR SUV 3
 • 215/55 R18
 • 99
 • V
 • C
 • C
 • B
 • 72 dB
 • Ja
 • Nee
 • XL
Productinformatieblad

Nokian Tyres WR SUV 3 test

2018 test Auto Zeitung in de maat: 235/60 R18 3. plaats beoordeling:
test Off-Road in de maat: 245/65 R17 1. plaats beoordeling: zeergoed
test Off-Road in de maat: 215/65 R16 1. plaats beoordeling: goed