Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Pirelli SottoZero 2

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Pirelli
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
141 / st.
Kopen
4,2
Review: Goed 111120 115 reviews

Pirelli SottoZero 2 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Ideaal gedrag op droog en nat wegdek,bestuurbaarheid en maximale prestaties. Dit zijn enkele van de voordelen van dePirelli SottoZero 2 band. Het model is ontworpen voor sportieve en luxeauto’s met een groot motorvermogen. De band is zowel goed geschikt voor stadsrijden als ook voor langere routes.Dankzij het asymmetrische loopvlak van twee onafhankelijke gedeeltes, zorgt de band voor een zeer goede bestuurbaarheid en grip ongeacht het weer en type wegdek. Brede groeven voeren het water af, wat het risico van aquaplaning vermindert en zorgt voor het behouden van juiste grip. Het mengsel gebruikt voor de productie van de band is gekenmerkt door perfecte flexibiliteit bij extreme temperaturen. Dankzij deze eigenschap is het contactoppervlak tussen de band en het wegdek groter, wat de rijstabiliteit en comfort positief beïnvloedt. Pirelli SottoZero 2 staat ook garant voor uitstekend rijgedrag op nat wegdek. Het geoptimaliseerde loopvlakpatroon staat garant voor het behouden van de juiste tractie, zowel op een recht gestrekte weg alsook in bochten en tijdens plotselinge manoeuvres. De constructie van de band is bestendig tegen mechanische beschadigingen die vaak ontstaan bijvoorbeeld door het rijden tegen de stoeprand. Dankzij o.a. de juiste drukverdeling is het loopvlak hoog bestendig tegen slijtage, wat de levensduur van het model verlengt. Als resultaat kan Pirelli SottoZero 2 de volle prestaties aanbieden tijdens de gehele levensduur van de band. Het model is een ideale oplossing voor veeleisende automobilisten die van sportieve, dynamische rijstijl houden en van deze rijstijl, ongeacht het seizoen, willen genieten.Informatie over de producent: Pirelli is een Italiaans concern dat bijzonder bekend staat vanwege banden voor snelle, sportieve auto’s van de hoogste klasse. Het merk levert banden van premium klasse op de markt. Ze zijn gekenmerkt door de hoogste kwaliteit vakmanschap, uitstekende prestaties en een ongeëvenaard gebruikscomfort. Het bedrijf is sinds 1872 op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Milaan. Het aanbod van Pirelli bestaat ook uit banden voor personenauto’s, bestelwagens, motorfietsen, 4x4, sportauto’s en vrachtwagens.

Pirelli SottoZero 2 beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 115 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 11110 4,0
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111110 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111120 4,2

115 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 46 mensen
 • 4 56 mensen
 • 3 5 mensen
 • 2 5 mensen
 • 1 3 mensen

91% gebruikers recommanderen deze band

91%

Informatie over banden worden verzameld voor 4600 dagen. In deze periode hebben we verzameld 115 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 1145000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: uitzicht van de band.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Nadie Ulises

  Maat: 245/45 R18

  Review: 4,6 111160
  Jaguar XF 3.0 D 275 HP 245/45/18 Pirelli SottoZero 2 is een uitstekende winterband die tegen alles wat je in de winter kunt tegenkomen kan. Zonder enige probleem kon ik door de sneeuw, wat ijs betreft dan weet je zelf het best hoe dat er alles in elkaar zit. Maar deze band heeft een asymmetrisch loopvlak en grijpt mooi in de sneeuw, kan ook goed tegen modder en al de rest. Voor in de lagare temperaturen 7 ° C tot 10-12 ° C zijn deze geweldig. Als je in de buurt woont waar de temperaturen wat hoger zijn en niet onder de 0 gaan dan kan je beter all season banden kopen maar ja ik heb een pech ik woon in heel moeilike zeker in de winter weeromstandigheden en ik moet goeie, concrete winterbanden hebben, daarom heb ik Pirelli SottoZero 2 banden gekocht en ik ben heel erg tevregen mee. Zien er mooi eruit en doen hun werk. Ook als het regent voel ik me veilig en kan ik gerust de bochten nemen zonder risico dat ik controle over mijn auto ga verliezen. Vanaf het moment dta ik deze bandne heb weet ik niet wat aqaplanning is. Vroeger wilde ik niet teveel investeren in de banden ik dacht dat elke band dezelfde is... ik zie pas nu groot verschil ook in het versleten van de banden, deze gebruik ik op een normale manier, af en toe heef ik wat meer gas en ik zie geen teken van slijtage. Ik denk dat ik deze banden zeker paar seizoenen zal kunnen gebruiken. Ik raad jullie model Pirelli SottoZero 2 banden aan , zeker voor diegenen die nog erover nadenken en op verschillende forum’s zitten te zoeken...

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: melekhov

  Maat: 205/55 R16

  Review: 3,7 111700
  De banden zijn mooi, functioneel, ze presteren zich goed op droge, natte en besneeuwde wegdekken. Ik begrijp de ADAC-test echt niet, die hem ergens aan het eind van de rangschikking beoordeelde. Voor mij is dit een misverstand. Het maakt niet uit. Ik laat me nooit leiden door zulke dingen, maar door de mening van andere mensen (vrienden die nu al een paar jaar zich met banden bezig houden). Kortom, de band is ideaal voor onze strenge, koude winters met veel sneeuw en smeltwater. Minus - geluid, maar dat is de norm in een winterband.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Paweł

  Maat: 225/50 R17

  Review: 3,9 111900
  Zeer goede grip op bochten. Auto heeft een heel goed grip op de weg. Iets luider dan zomerbanden (Pirelli P7), maar dit lijkt me niet zo erg te storen. Ik heb ze een 'drie' op sneeuw gegeven omdat er absoluut geen sneeuw was om ze op te testen - ik weet gewoon niet wat hun prestaties zouden zijn. Ik heb het uiterlijk van een band niet beoordeeld omdat dit naar mijn mening volledig niet relevant is voor een band. Ze moeten goed en veilig zijn (wat ze zijn) en er niet noodzakelijkerwijs goed uitzien:).

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: don_pablito

  Maat: 205/60 R16

  Review: 5,0 11111
  Vroeger had ik Pirelli gehaad en kettingen in de bergen zetten was het laatste redmiddel, later kocht ik Goodyear's en in de bergen zonder kettingenkon ik niet rijden. Ik was blij dat ik de bank on demonteren. Ik ging terug naar de getestePirelli. Ik raad het ten zeerste aan - ik heb 2 kinderen en hun veiligheid is voor mij een prioriteit. Op Goodyear voelde ik me niet alleen niet veilig in de bergen, maar ook in de bochten in de stad waren ze niet stabiel.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: pafciobb

  Maat: 215/50 R17

  Review: 3,9 111900
  Ik gebruik deze banden al drie jaar. De rijeigenschappen zijn geweldig. Iemand schreef dat ze luid is - in de maat die ik heb heel stil. Het nadeel is dat het zeer weinig bestand is tegen gaten in de weg - na het seizoen zijn er twee banden niet mer te gebruiken. Het tweede ding is slijtage. De banden slijten zeer snel, maar alle goede banden zijn snel versleten. Samengevat: een zeer goede band, maar voor mensen met een dikkere portemonnee :) :) :):):)))

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Pirelli SottoZero 2 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 94 V 141 Kopen
225/45 R17 94 H 99 Kopen
225/40 R18 92 V 108 Kopen
245/40 R18 97 H 158 Kopen
205/50 R17 93 H 110 Kopen
205/50 R17 93 V 111 Kopen
205/55 R17 91 H 140 Kopen
225/45 R17 94 H 85 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: