Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Pirelli SottoZero Serie 3

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Pirelli
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
102 / st.
Kopen
4,3
Review: Goed 111130 77 reviews

Pirelli SottoZero Serie 3 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Pirelli SottoZero Serie 3 is een nieuwe winterband vervaardigd voor personenauto’s in het midden en hogere klasse. Dankzij het directioneel loopvlak zorgt het model voor sneller waterafvoer en minimaliseert het risico van aquaplanning. Als gevolg worden de grip en veiligheid van het rijden behouden, ongeachte de weersomstandigheden.Her rubbermengsel, waarvan de band gemaakt is, behoudt perfecte flexibiliteit in een breed bereik van temperaturen. Daardoor vergroot het contactoppervlak tussen de band het wegdek, wat ook meer rijstabiliteit betekent. Het loopvlak met een brede centrale rib, uitgerust met blokken in een vorm van dubbele pijltjes zorgt voor het maximale niveau van tractie op sneeuw. 3D lamellen zijn verantwoordelijk voor goede manoeuvre mogelijkheden op een droog wegdek en perfecte grip op sneeuw. Langsgerichte groeven die het water snel afvoeren en rijprecisie verbeteren staan garant voor goede prestaties op een nat wegdek. De afgeronde zijkant van de band helpt water efficiënt af te voeren en juiste stabiliteit in bochten en tijdens plotselinge manoeuvres te behouden. Dankzij het moderne mengsel en geoptimaliseerd loopvlakpatroon, staat het model garant voor langere levensduur en bestendigheid tegen mechanische beschadigingen. De ontwerpers van Pirelli SottoZero Serie 3 hebben ook voor gelijkmatige druk verdeling op de band gezorgd. Als resultaat is de slijtage van het loopvlak gelijkmatig en de band kan zijn volle parameters aanbieden door het gehele levensduur. Het model is een zeer goede oplossing voor gebruikers die maximale prestaties en goed gedrag op alle soorten wegdek op de waarde stellen, alsook veiligheid en comfortabel rijden in moeilijke omstandigheden.Informatie over de producent: Pirelli is een Italiaans concern dat hun producten sinds 1872 op de markt levert. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van banden met perfecte prestaties, die uitstekend in gevarieerde omstandigheden werken . Pirelli is vooral bekend van racing banden, die door de automobilisten over de hele wereld zeer op de waarde is gesteld. Behalve sportieve banden produceert het bedrijf ook banden voor personenauto’s, bestelwagens, motorfietsen en 4x4.

Pirelli SottoZero Serie 3 beoordeling

Resume: 4,3 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 77 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111110 4,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111110 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111140 4,4

77 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 35 mensen
 • 4 36 mensen
 • 3 5 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 1 mensen

97% gebruikers recommanderen deze band

97%

Informatie over banden worden verzameld voor 2775 dagen. In deze periode hebben we verzameld 77 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 686000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: natte oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal buitenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Daniello

  Maat: 215/55 R16

  Review: 4,6 111160
  Ik heb lang gedacht voordat ik de banden gekocht heb voor de winter, ik koos deze en ik heb geen spijt. Ik was bang om ze onder een zware auto te leggen met dan nog een achterwielaandrijving. Dit jaar was de winter niet zo hard, maar toen de sneeuw viel, dan reed ik express op besneeuwde wegen, en ik kon van elke moeilijke parkeerplaats gewoon doorrijden, ik heb ook in moeilijke hoeken gereden. Hiermee ben ik ook blij,.. Zoals je weet, je kunt je laten draaien met de achterrit, maar alleen als je het zelf wilt. Bij een rustige rit is er niets aan te merken, geen risico’s.. Om voor mijn huis terug te keren, moest ik de ESP uitschakelen, omdat ik anders niet kon omdraaien met 180 op deze banden:) het profiel lijkt op nieuw, hoewel ze vooral op het asfalt rijden omdat de winter zwak is. Ik zie dat mijn banden nog paar jaar lang zullen meegaan. Zomerbanden zla ik ook zeker van Pirelli kopen . ik heb wat vele geschreven maar ik vind deze banden goed dus.,..

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Jasmin

  Maat: 215/60 R16

  Review: 4,7 111170
  Op het eerste gezicht kunt u zien dat de banden van hoge kwaliteit zijn en dit is ook opgemerkt door de monteur die ze heeft gemonteerd. Als iemand op zijn eigen huid wilt voelen hoe groot het verschil in grip kan zijn dan kunt u dit heel goed bij deze winterbanden ervaren. De natte en droge wegen zijn voorspelbaar, of je op de sneeuw of op een droge asfalt rijdt is dit praktisch niet te merken. Rijden in de sneeuw is iets moeilijker, u voelt de banden werken. Het ergste is een modder - slush- de banden kunnen het wel omgaan, en het verschil in vergelijking met de zomerbanden is minimaal. Het grootste nadeel is hun geluid. Ik moet toegeven dat ik dit niet zo slecht vind als die maar goed kunnen ingrijpen. Naast het klassieke geluid, dat merkbaar en intensiever is, is er ook een extra, hogere geluid te merken, dat alleen kan worden omschreven en vergelijkbaar is met het fluiten van sterke wind.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: A driver

  Maat: 225/55 R16

  Review: 4,4 111140
  Ik heb deze het laatste jaar in het Britse weer gebruikt,die net de auto in 4 winters heeft geschuurd.- bevatte geen sneeuw. Dus kan ik geen commentaar geven op hoe ze met sneeuw zijn omgegaan. Maar ze hebben het hele jaar door uitstekend gepresteerd - geweldig in het droge, geweldig in de regen, goed op 28C en uitstekend onder nul. Ook comfortabel en stil, en de grip is overal gelijk gebleven. Het enige nadeel is de slijtage tijdens het hele jaar door. Ik heb minder dan een jaar van de achtervolgingen (de fronten zijn echter prima.) Ik leg dat neer op de lange, warme zomer die we hebben gehad - en assertief rijden. Ze zijn dus niet economisch voor gebruik het hele jaar door, maar voor oktober tot april zijn ze ideaal voor het overschakelen naar de zomerbanden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Jacek

  Maat: 245/40 R19

  Review: 4,8 111180
  In de maat 245/40 R19 versie run flat bestaan op de markt slechts twee modellen vande winterbanden beschikbaar. Falken HS 449 en Pirelli Sotozero 3 (er is ook een oudere model 2). Het eerste seizoen heb ik op Falken gereden (omdat er toen alleen deze banden beschikbaar waren op het moment van het afhalen van mijn auto), en nu moest ik nieuwe banden kopen omdat Falkens van binnen gekraakt waren (kleine scheuren in alle 4 banden waardoor de lucht aan het ontsnappen was - schok !!!). Na de aanname van de Pirelli’s is het verschil kolossaal aan plus. merkbaar rustiger, cooler in alle omstandigheden. Ik beveel pirelli iedereen aan :-)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Artur S.

  Maat: 225/55 R16

  Review: 4,9 111190
  Dit zijn een andere Pirelli die ik in de winter gebruik. Vroeger in een VW Passat B6 2.0 TDI, nu Volvo S80. In beide gevallen is de band stil en briljant voor de winter. Als je de prijs accepteert ( (terwijl het betalen van een beetje spijt.....) rijden op deze banden betekent rijden met vertrouwen en voorspelbaarheid. Ik ben geen professional, maar een gewone bestuurder . Ik had een dozijn auto's en verschillende winterbanden in mijn gebruik. Pirelli beoordel ik het hoogst.( teleurstelling: duur en slecht Goodyear UG7). Groeten

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Pirelli SottoZero Serie 3 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
225/45 R17 94 V 110 Kopen
245/40 R18 97 V 146 Kopen
195/55 R20 95 H 142 Kopen
195/55 R20 95 H 117 Kopen
205/40 R17 84 H 133 Kopen
205/40 R17 84 H 163 Kopen
205/55 R16 91 H 78 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Pirelli SottoZero Serie 3 test

2019 test Auto Bild in de maat: 225/45 R17 beoordeling: ruim voldoende
test Auto, Motor und Sport in de maat: 225/50 R17 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen