Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Pirelli Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
gebaseerd op 4071 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Pirelli & C. SpA is een Italiaans bedrijf dat in 1872 is opgericht en gevestigd in Milaan. Het concern bevindt zich op de vijfde plaats qua verkoop wereldwijd.

Pirelli & C. SpA wordt sinds het oprichten geassocieerd met autosport. Het eerste succes van de onderneming was dan ook de overwinning in de race Peking-Parijs in 1907. Het komt dan ook niet als een verrassing dat Pirelli banden worden gebruikt bij het Wereldkampioenschap rally en het Wereldkampioenschap Superbike. In 2011 leverde de onderneming ook banden aan de deelnemers aan de prestigieuze Formule 1. Daarnaast levert Pirelli ook de banden voor o.a. de nieuwste modellen van Lamborghini.

In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, motoren, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en sportwagens. Pirelli is een combinatie van buitengewone prestaties met een bovengemiddelde esthetiek.

Naast autobanden geeft Pirelli ook de beroemde kalender uit met naaktfoto's en is de onderneming al jarenlang de sponsor van Inter Milaan.

Beoordelingen van onze klanten:
 • wato 4,2 111150

  Pirelli P6 FOUR SEASONS

  Banden presteren zeer goed in de regen. Zeer goed gepresenteerd en hebben een relatief lage niveau van abrasiveness. Ik kocht een band op basis van de surfers op deze site en een hoge waardering van de velg. Ik moet toegeven dat ik niet teleurgesteld was. Meer >
 • 4U Robo 4,2 111150

  Pirelli P6 FOUR SEASONS

  Zeer goed gedrag op een droog, aangenaam en nauwkeurig plaatsen zelfs overschrijdt onverwachte verharding weer. In de winter ook zij goed presteren. In de kasseien zijn ze veilig. Andere gebruikers draaien als ijs ... en ik ga verder: D Meer >
 • Romet 4,2 111150

  Pirelli P6 FOUR SEASONS

  In 8000 banden nu gemaakt. km en denken dat het was een groot succes kopen, dragen na deze race niet bestaat. Banden weerstaan ​​zeer goed in de regen. In de winter is het ook maakte me erg aangenaam. Ik opgegraven meerdere drifts. Meer >
 • Lars 4,8 111150

  Pirelli P7 Cinturato

  Pirelli P7 Cinturato gebruik ik op Fiat Stilo. Dat zijn een van de beste, oftewel zelf de beste banden die ik ooit heb gehad. Ik ben ongeveer 100.000.000 kilometer gereden, voor winter heb ik andere setje dus op deze zomerbanden ongeveer 70.000-80.000 km. Dat is vrij veel, toch? Ik zie allleen minimale slijtage, ze zijn steeds perfect rond, ik heb ook geen hoogteslag opgemerkt. Met goede remmen, bijvoorbeeld Ferodo DSP vertonen ze absolute dominatie over de hele middenklasse, ze grijpen de weg uitstekend. Zijwanden zijn ook nie versleten. Ik zie alleen een nadeel, namelijk er is geen velgrandbescherming in de maat 205/55R16. Op dit moment blijft er nog 4 mm van het loopvlak en in diepere Meer > plassen voel ik aquaplanning – bij de snelheid van 100 km/h wordt ESP/ASR geactiveerd. Ik heb een diploma van het derde niveu sportrace en ik kan Pirelli P7 Cinturato beordelen als echt goede banden. Ik heb een matige rijstijl, maar ik hou ook van de snelheid. Banden verliezen de grip niet, zelfs in de scherpe bochten. Ik voel me zeker in alle omstandigheden. Ik zou Pirelli P7 Cinturato nogmaals kopen of misschien ga ik ook andere banden van dit merk proberen.
Vindt uw Pirelli banden