Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Pirelli

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Pirelli Banden Online

Banden Pirelli

Ranglijst van zomerbanden Pirelli

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 5,0 11111 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (124 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (29 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (83 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (84 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (206 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (133 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,1 111110 (46 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,1 111110 (81 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Pirelli

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,6 111160 (16 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,5 111150 (104 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,3 111130 (78 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (4 Opinie's)
Winterband Opinie 4,2 111120 (120 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,1 111110 (7 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (19 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,9 111900 (183 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,6 111600 (148 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,6 111600 (251 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Pirelli banden. Gloednieuwe Pirelli modellen vol van de moderne technologieën.

Best verkopende

De best verkochte banden Pirelli door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

  • Pirelli P7 Cinturato
    Pirelli P7 Cinturato

    De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

  • Pirelli P Zero
    Pirelli P Zero

    Type: zomerband Klasse: premium - de hoogste kwaliteit voor perfect prestaties en veiligheid ...

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Pirelli

Band Zomerbanden Pirelli P7 Cinturato

Adam
Beoordeling: 4,8 111180

Pirelli P7 Cinturato gebruik ik op Fiat Stilo. Dat zijn een van de beste, oftewel zelf de beste banden die ik ooit heb gehad. Ik ben ongeveer 100.000.000 kilometer gereden, voor winter heb ik andere setje dus op deze zomerbanden ongeveer 70.000-80.000 km. Dat is vrij veel, toch? Ik zie allleen minimale slijtage, ze zijn steeds perfect rond, ik heb ook geen hoogteslag opgemerkt. Met goede remmen, bijvoorbeeld Ferodo DSP vertonen ze absolute dominatie over de hele middenklasse, ze grijpen de weg uitstekend. Zijwanden zijn ook nie versleten. Ik zie alleen een nadeel, namelijk er is geen velgrandbescherming in de maat 205/55R16. Op dit moment blijft er nog 4 mm van het loopvlak en in diepere plassen voel ik aquaplanning – bij de snelheid van 100 km/h wordt ESP/ASR geactiveerd. Ik heb een diploma van het derde niveu sportrace en ik kan Pirelli P7 Cinturato beordelen als echt goede banden. Ik heb een matige rijstijl, maar ik hou ook van de snelheid. Banden verliezen de grip niet, zelfs in de scherpe bochten. Ik voel me zeker in alle omstandigheden. Ik zou Pirelli P7 Cinturato nogmaals kopen of misschien ga ik ook andere banden van dit merk proberen.

Band Zomerbanden Pirelli P7 Cinturato

Goede banden maar niet perfect
Beoordeling: 3,6 111600

In het algemeen Pirelli P7 Cinturato is een goede band maar ze is niet geschikt voor alle auto’s volgens mij. Voordelen zijn onder andere: vrij lage rolweerstanden, zeer goede grip op droge wegdekken en volle controle op mijn auto, zeer hoge precisie, redelijke duurzaamheid, zekerheid en controle, goede grip op natte wegdekken, weerstand tegen aquaplanning makkelijke uitbalancering en geen hoogteslag. Je voelt precies dat de auto mag slippen voor het gebeurt en je kan altijd controle over deze situatie hebben. Dat is het grootste voordeel. Grootste nadelen ziijn als volgende: veel lawaai (op het begin, na de montage), het geluid is vermoedelijk veroorzakt door de hardheid van Pirelli P7 Cinturato, de band doet ook slecht op de karrensporen, ik heb het ook in BMW E92 getest. Je voelt da de auto naar links en rechts trekt op karrensporen, dus dat is zeker een minpunt. De grip wordt ook steeds slechter in elk volgend seizoen, in het bijzonder op natte wegen. Tot slot kan ik dus zeggen dat deze banden goed zijn maar niet perfect. Overal ben ik tevreden maar zoals ik heb gezegd, sommige prestaties zouden kunnen verbeterd worden.

Winterbanden Pirelli

opona Winterbanden Pirelli SottoZero Serie 3

Auteur:Daniello
Beoordeling: 4,6 111160

Ik heb lang gedacht voordat ik de banden gekocht heb voor de winter, ik koos deze en ik heb geen spijt. Ik was bang om ze onder een zware auto te leggen met dan nog een achterwielaandrijving. Dit jaar was de winter niet zo hard, maar toen de sneeuw viel, dan reed ik express op besneeuwde wegen, en ik kon van elke moeilijke parkeerplaats gewoon doorrijden, ik heb ook in moeilijke hoeken gereden. Hiermee ben ik ook blij,.. Zoals je weet, je kunt je laten draaien met de achterrit, maar alleen als je het zelf wilt. Bij een rustige rit is er niets aan te merken, geen risico’s.. Om voor mijn huis terug te keren, moest ik de ESP uitschakelen, omdat ik anders niet kon omdraaien met 180 op deze banden:) het profiel lijkt op nieuw, hoewel ze vooral op het asfalt rijden omdat de winter zwak is. Ik zie dat mijn banden nog paar jaar lang zullen meegaan. Zomerbanden zla ik ook zeker van Pirelli kopen . ik heb wat vele geschreven maar ik vind deze banden goed dus.,..

opona Winterbanden Pirelli SottoZero Serie 3

Auteur:Jasmin
Beoordeling: 4,7 111170

Op het eerste gezicht kunt u zien dat de banden van hoge kwaliteit zijn en dit is ook opgemerkt door de monteur die ze heeft gemonteerd. Als iemand op zijn eigen huid wilt voelen hoe groot het verschil in grip kan zijn dan kunt u dit heel goed bij deze winterbanden ervaren. De natte en droge wegen zijn voorspelbaar, of je op de sneeuw of op een droge asfalt rijdt is dit praktisch niet te merken. Rijden in de sneeuw is iets moeilijker, u voelt de banden werken. Het ergste is een modder - slush- de banden kunnen het wel omgaan, en het verschil in vergelijking met de zomerbanden is minimaal. Het grootste nadeel is hun geluid. Ik moet toegeven dat ik dit niet zo slecht vind als die maar goed kunnen ingrijpen. Naast het klassieke geluid, dat merkbaar en intensiever is, is er ook een extra, hogere geluid te merken, dat alleen kan worden omschreven en vergelijkbaar is met het fluiten van sterke wind.

Gemiddeld banden beoordeling: 3,80 gebaseerd op 4674 Reviews

Modellen van banden Pirelli

Alle banden van merk Pirelli zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Pirelli winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Pirelli. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Pirelli.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Pirelli. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Pirelli.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Pirelli all season banden. Elke band van Pirelli wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.