Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Pirelli Banden

Pirelli Banden

Beoordeling van de producent
3,7
gebaseerd op 4676 meningen

Pirelli & C. SpA is een Italiaans bedrijf dat in 1872 is opgericht en gevestigd in Milaan. Het concern bevindt zich op de vijfde plaats qua verkoop wereldwijd.

Pirelli & C. SpA wordt sinds het oprichten geassocieerd met autosport. Het eerste succes van de onderneming was dan ook de overwinning in de race Peking-Parijs in 1907. Het komt dan ook niet als een verrassing dat Pirelli banden worden gebruikt bij het Wereldkampioenschap rally en het Wereldkampioenschap Superbike. In 2011 leverde de onderneming ook banden aan de deelnemers aan de prestigieuze Formule 1. Daarnaast levert Pirelli ook de banden voor o.a. de nieuwste modellen van Lamborghini.

In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, motoren, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en sportwagens. Pirelli is een combinatie van buitengewone prestaties met een bovengemiddelde esthetiek.

Naast autobanden geeft Pirelli ook de beroemde kalender uit met naaktfoto's en is de onderneming al jarenlang de sponsor van Inter Milaan.

Beoordelingen van banden door onze klanten Pirelli:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Pirelli banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Paweł 4,3

  Pirelli P7 Cinturato Blue 225/45 R17

  De banden hebben een uitstekende rijcapaciteit, maar de duurzaamheid is zeker niet op de Poolse wegen: in 3 maanden na aankoop moest ik 3 (!) Banden vervangen. Ik rijd niet agressief of van de weg, normaal gebruik op stedelijke en niet-stedelijke wegen. Op de eerste beschadigde band dacht ik - nou ja, misschien ging ik het gat in en merkte het niet op, maar de volgende keer lette ik op of ik in een monsterlijke routine terecht kwam. Dit gebeurde echter niet en er verscheen een band op de band, wat betekende dat de band automatisch naar de basket moest gaan. Na het uitwisselen van bridgestons is deze situatie niet opnieuw gebeurd. Kortom, als iemand alleen rijdt en alleen op snelwegen en Meer > nieuwe stedelijke wegen, raad ik het aan, de wegen houden zich aan elkaar vast. Op wegen buiten de stad, uiteraard op asfaltwegen, worden banden snel weggegooid. Samenvattend: als iemand alleen rijdt en alleen op snelwegen en nieuwe stedelijke wegen, raad ik het aan, de wegen hechten zich aan elkaar als vastzitten. Op wegen buiten de stad, natuurlijk, op asfaltwegen, zullen banden echter snel worden weggegooid.
 • Andyace 4,4

  Pirelli P7 Cinturato 205/55 R16

  Ik rijd in veel auto's en ik ben altijd geïnteresseerd in wat voor banden mijn gebruikte auto's hebben. Goede handling en grip deden me deze banden kopen voor mijn privé auto. Ik had eerder de P6 gebruikt, waar ik tevreden over was, met zeer weinig slijtage en goede eigenschappen, maar na 5 jaar gebruik en meer dan 60.000 mijl, besloot ik over te schakelen op de nieuwere generatie. Meer >
 • Maciek 4,4

  Pirelli P1 Cinturato Verde 195/65 R15

  Ik heb duurdere banden gekocht vanwege de reputatie van het merk Pirelli en ik was niet teleurgesteld. Nadat ik de auto had gekocht, reed ik een jaar lang op oude winterbanden. Toen kocht ik Nokian banden en het rijcomfort nam ongelooflijk toe. In vergelijking met de oude waren ze stiller en hielden ze de auto beter op de weg. Maar Pirelli banden zijn nog beter. Ik weet dat je winter en zomer niet met elkaar mag vergelijken, maar ik reed op de zomerbanden nog steeds in de late herfst, toen de temperatuur tot ongeveer 0°C daalde en ik voelde geen achteruitgang in mijn rijgedrag, zowel op droog als op nat wegdek. Pirelli-zomerbanden zijn ook zeer stil. Als je in de stad rijdt kun je ze Meer > nauwelijks horen, maar de auto's die langskomen wel. Hoe sneller ik rijd, hoe meer ik ze niet kan horen door het luchtgeluid. Kortom, de prijs is het waard, ik raad het aan.
 • Gary S Rolfe 5,0

  Pirelli Night Dragon 240/40V R18

  Ik heb een 240mm achterwiel op mijn cruise ik en dit was / is mijn eerste nieuwe vervangende band fiets sinds ik kocht een jaar geleden. Omdat de fiets kwam met een Pirelli Night Dragon al geïnstalleerd, maar met de noodzaak om het te vervangen, heb ik besloten om dezelfde band te kopen op tijd voor de rest van het seizoen loodsen 2017 en 2018. Ik ben erg onder de indruk van deze band, beide vochtig en nat. droge omstandigheden zijn heel geruststellend, zelfs in scherpe bochten, de fiets is een genot om te behandelen. Als je een goede betrouwbare en aantrekkelijke achterband voor uw cruise wilt, beveel ik deze band. Een goede band voor alle seizoenen. Meer >
Vindt uw Pirelli banden