Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Pirelli Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
gebaseerd op 4054 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Pirelli & C. SpA is een Italiaans bedrijf dat in 1872 is opgericht en gevestigd in Milaan. Het concern bevindt zich op de vijfde plaats qua verkoop wereldwijd.

Pirelli & C. SpA wordt sinds het oprichten geassocieerd met autosport. Het eerste succes van de onderneming was dan ook de overwinning in de race Peking-Parijs in 1907. Het komt dan ook niet als een verrassing dat Pirelli banden worden gebruikt bij het Wereldkampioenschap rally en het Wereldkampioenschap Superbike. In 2011 leverde de onderneming ook banden aan de deelnemers aan de prestigieuze Formule 1. Daarnaast levert Pirelli ook de banden voor o.a. de nieuwste modellen van Lamborghini.

In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, motoren, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en sportwagens. Pirelli is een combinatie van buitengewone prestaties met een bovengemiddelde esthetiek.

Naast autobanden geeft Pirelli ook de beroemde kalender uit met naaktfoto's en is de onderneming al jarenlang de sponsor van Inter Milaan.

Beoordelingen van banden door onze klanten Pirelli:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Pirelli banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Wojt 4,2 111150

  Pirelli SnowControl 175/65 R13

  Banden gekocht met de auto. Het loopvlak van de band is nog steeds een paar jaar, maar het was erg groot, duidelijk hoorbaar, maar zeker stiller dan zomerbanden Fulda. Dit jaar winter sneeuw had geen spijt van het verliezen van gewicht rozjeżdżonego niet een winterband voor de grote uitdaging, een grote przegryzała door alle afwijkingen, enz., Heb ik geen bezwaar tegen het gedrag van zowel natte als droge omstandigheden. Kortom, ik zou aanraden aan iedereen die geïnteresseerd is. Meer >
 • kkamil 4,2 111150

  Pirelli SnowSport 205/60 R15

  Traction - zeer goed. Sneeuw en natte omstandigheden gedraagt ​​zich erg goed. Het tragische is echter de kwaliteit van de banden verkocht in Polen. Na het rijden 4.000 kilometer (vrij rustige rit; indices banden voldoen aan de fabrikant van het voertuig) op twee wielen begon te vlecht brokkelen en maakte een bundel. Pirelli heeft geen klachten omvatten, Shell had geen twijfel over bestaan ​​- Ik heb twee nieuwe Michelin. Het probleem met het merk Pirelli had eerder. Een andere auto (nieuw, efficiënt) installeerde een set van nieuwe zomer P6. Twee garantie keer genoemd aan mij gegeven omdat ... waren ongelijk band vormen! Cars viel in trilling geluid was ondraaglijk. Schandaal. Op basis van Meer > zijn eigen ervaring te waarschuwen - het kopen van nieuwe pirelki met kans 1/2 in stap ..
 • Szymon 4,6 111150

  Pirelli SottoZero 245/35 R19

  De test band in de Mercedes-Benz E63 AMG S (W212) 585KM. Ik was vooral in de bergen van de Tsjechische Republiek, Oostenrijk en Zwitserland. Het werkt geweldig, maar het enige nadeel is het feit dat het soms moeilijk was om de aanslag op het asfalt van een besneeuwde helling bewegen op een hoogte van ongeveer 2800 meter boven de zeespiegel Meer >
 • Sir Lipton 4,2 111150

  Pirelli W 160 S 185/65 R14

  winterbanden die op uw aankoop misschien wel vooral, niet altijd in de steek laten in het veld. Gemonteerd op besneeuwde heuvels in zachte sneeuw nat, bergop, zelfs ik .. gewoon te doen zijn. Auto bijhouden. Op de weg ongelijkheid zacht kussen en gaten in het wegdek. Comfortabel. Verder kan de mogelijkheid van vestiging pieken! Maar ze hebben geen behandeling nodig. De enige moeilijkheid is het ijs op de weg, maar het moet erg koud zijn - sneeuw is voldoende grip punt. Nadelen? Ongeveer 70-80 km / h te horen fluiten, en zo hoog. Bovendien, een wachttijd voor afgifte van het pakket-afzetting me 2 keer Meer >
Vindt uw Pirelli banden