Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Pirelli Scorpion Verde All Season

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Pirelli
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
82 / st.
Kopen
4,2
Review: Goed 111120 33 reviews

Pirelli Scorpion Verde All Season beschrijving

De Pirelli Scorpion Verde All Season is een zomerband uit de premiumklasse die bedoeld is voor 4x4-auto's. De band is ontstaan op basis van een modern rubbermengsel dat elastisch blijft binnen een breed temperatuurbereik. Hierdoor kan de band het hele jaar door worden gebruikt. Onder zware omstandigheden is het contactoppervlak met de weg groter, zodat de auto een kortere remweg en meer grip heeft, en dus veiliger is. Bij droog weer blijft het compound stijf genoeg, zodat het loopvlak niet te snel slijt.


Pirelli Scorpion Verde All

Het model heeft een asymmetrisch loopvlak bestaande uit twee onafhankelijke delen. Elk deel is verantwoordelijk voor een andere prestatie, waardoor Pirelli Scorpion Verde All Season zich zowel op droog als op nat wegdek goed gedraagt. De brede groeven voeren water effectief af en voorkomen aquaplaning. Het loopvlak pogrubieniewordt snel droog waardoor de juiste grip wordt behouden onder alle weersomstandigheden. De ingenieurs van Pirelli Scorpion Verde All Season hebben voor de juiste verdeling van de werkende bodemdruk gezorgd, waardoor de band langzaam en gelijkmatig slijt, en in de gehele gebruiksperiode maximale prestaties worden geleverd. Het model garandeert de perfecte rijstabiliteit en goede communicatie tussen het stuurwiel en de band.


logo

Informatie over de producent:[/pogrubienie] Pirelli is een Italiaanse firma die is opgericht in 1872. De producent is gespecialiseerd in de productie van premium banden met maximale prestaties op elk type wegdek, met perfecte uitvoeringskwaliteit en rijcomfort. Veel bestuurders wereldwijd vinden Pirelli banden de beste in hun segment. Het aanbod van de firma omvat banden bestemd voor personenauto's, bestel-, 4x4- en vrachtwagens, sportauto's en motoren. Pirelli is momenteel wereldwijd 5de op het gebied van verkoop van banden.

Pirelli Scorpion Verde All Season beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 33 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111110 4,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111110 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111140 4,4
 • Off-road eigenschappen: Het banden gedrag gedurende off-road rit 111600 3,6

33 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 12 mensen
 • 4 18 mensen
 • 3 3 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

93% gebruikers recommanderen deze band

93%

Informatie over banden worden verzameld voor 2884 dagen. In deze periode hebben we verzameld 33 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 340000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: uitzicht van de band.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Silvio_n

  Maat: 215/60 R15

  Review: 3,7 111700
  Hallo, ik heb Pirelli Scorpion Verde All Season twee jaar geleden gekocht. Dat is de eerste keer dat ik all season banden gebruik, eerder heb ik altijd zomer- en winterbanden gehad. Ik ben zeer positief verrast, goed voor woon- werkverkeer, perfect op modder, zand en zelfs op de sneeuw. Dit model heeft mij mijn collega aanbevolen en volgens mij was het de beste keuze. Nu weet ik dat het beter is om premiumklasse vier seizoen banden te kopen ipv middenklasse zomer of winterbanden. De banden bieden uitstekende prestaties de hele jaar door. Ik ben er echt tevreden mee. Een aanrader!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Ilario2

  Maat: 205/70 R15

  Review: 4,5 111150
  Top! Ik heb Pirelli Scorpion Verde All Season 4x4 slechts drie maanden geleden gekocht, tot nu toe zijn de banden op modder en zand getest en ze presteren echt goed, ik wacht nog op de winter en sneeuw. Op nat en modder hebben de banden een goede grip en uitstekende waterafvoer. Ik ben er echt tevreden mee, meestal rijd ik op landelijke wegen maar soms ook in het bos, de banden hebben me nog nooit gefaald. Na die drie maanden heb ik ook geen slijtage opgemerkt. De brandstofverbruik is iets lager dan bij mijn vorige banden. Ik kan dit model rustig aan iedereen aanraden, top! ;)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Russo

  Maat: 225/40 R16

  Review: 4,5 111150
  Ik heb een tweedehandse auto gekocht dus ik was onzeker of het een moeite waard is om in premiumklasse banden te investeren. Eindelijk besloot ik om vier seizoen banden te kopen en dat was een goede keuze. Ik woon in de platteland dus ik gebruik de banden op de modder en onverharde wegdekken. Pirelli Scorpion Verde All Season hebben mij nog nooit gefaald, banden hebben uitstekende grip en zijn verkrijgbaar tegen redelijke prijs. Ik zou dit model aan deze bestuurders willen aanraden die op zoek naar goede kwaliteit all seizoen banden zijn. Top!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Dariusz

  Maat: 245/60 R18

  Review: 4,9 111190
  Hallo, als iemand op zoek is naar echt goede en veilige banden, aarzel dan niet om ze te kopen. Ik heb vele jaren in de bandenindustrie gewerkt en ik geloofde niet in jaarrond banden dat er geen rubber was om goed mee te werken -20 en +30, maar wat Pirelli deed was een kampioenschap. Ik breng hulde aan deze fabrikant, de volgende aankoop zal dezelfde band zijn. Ik raad iedereen aan en moedig iedereen aan om dergelijke banden te kopen, het is zeer zuinig om dergelijke banden te hebben. Gegroet.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Steve Ford

  Maat: 235/50 R18

  Review: 3,8 111800
  Dit is een band met een vooringenomenheid. We hebben deze vervanger gekocht omdat een vorige band - die van de velg kwam - faalde op een goed gebruikt bospad. Er is een echt ongecompliceerd probleem voor degenen onder ons die een 4x4 hebben en goede off-road-banden nodig hebben - die zijn er niet in de relevante maten. De eerste fabrikant die deze leemte in zijn assortiment opvult, zal er veel baat bij hebben.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

Reviews per pagina:

Pirelli Scorpion Verde All Season maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
225/65 R17 102 H 122 Kopen
225/60 R17 99 H 113 Kopen
205/70 R15 96 H 82 Kopen
215/60 R17 96 V 123 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Pirelli Scorpion Verde All Season test

2015 test Auto Bild Allrad in de maat: 215/65 R16 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild Allrad in de maat: 215/65 R16 beoordeling: ruim voldoende