Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Pirelli SCORPION ATR

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Pirelli
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
190 / st.
Kopen
4,2
Review: Goed 111120 44 reviews

Pirelli SCORPION ATR beschrijving

Betrouwbaarheid, uitstekend gedrag op elk type wegdek en gebruiksgemak zijn de belangrijkste kenmerken van de band Pirelli SCORPION ATR. Het model is ontworpen om aan de eisen van moderne auto’s met vierwielaandrijving te voldoen, zowel bij het dagelijks stadsverkeer als op meereisende routes.

Pirelli Scorpion ATR

Het modern symmetrisch loopvlak behoudt de uitstekende parameters , ongeacht het seizoen en toestand van de wegdek. Het is gemaakt van een rubbermengsel verrijkt met silica, dat gekenmerkt wordt door weerstand tegen mechanische schade, slijtvastheid en een goede hechting garandeert. De centrale profielrib garandeert een optimale rijstabiliteit en samen met de massieve blokken in het schoudergebied zorgt voor versnelling van de reactie van de stuurinrichting op de opdrachten van de bestuurder.

Pirelli Scorpion ATR

De twee zijdelingse omtrekkanalen zorgen voor een snelle en efficiënte afvoer van water van onder de voorkant van de band en voorkomen het verschijnen van aquaplaning. De zelfreiniging wordt vergemakkelijkt door een combinatie van langs inkepingen. De groeven op de randen van het loopvlak garanderen een korte remweg en nauwkeurig rijgedrag in de bochten en tijdens het uitvoeren van plotse manoeuvres.


Het model is extra gestabiliseerd met twee stalen strips versterkt met nylon. Hierdoor is Pirelli SCORPION ATR uitstekend geschikt voor moeilijke en veeleisende off-roadomsandigheden. De band is ideaal voor bestuurders, die ongeacht het type wegdek en de heersende weer, van banden duurzaamheid en betrouwbaarheid verwachten.


logo

Pirelli is een Italiaans bedrijf dat een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld is. Het bedrijf produceert hoogwaardige banden met maximale prestaties, uitstekende afwerking en gebruiksgemak. Pirelli is vooral bekend om zijn sportbanden die ontworpen zijn om snel en dynamisch te kunnen rijden. Het aanbod van het bedrijf omvat banden voor personenauto's, bestelwagens, 4x4, vrachtwagens, sportwagens en motorfietsen. Voor wat de verkoop van banden betreft, staat Pirelli tegenwoordig op de vijfde plaats ter wereld.

Pirelli SCORPION ATR beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 44 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 11110 4,0
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111130 4,3
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111140 4,4
 • Off-road eigenschappen: Het banden gedrag gedurende off-road rit 11110 4,0

44 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 14 mensen
 • 4 28 mensen
 • 3 2 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

95% gebruikers recommanderen deze band

95%

Informatie over banden worden verzameld voor 5053 dagen. In deze periode hebben we verzameld 44 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 341000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: uitzicht van de band.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van slechts binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Nadie Ulises

  Maat: 215/80 R15

  Review: 4,3 111130
  Deze wielen zijn op een Nissan Terrano II 2.7 met 22 jaar heb ik veel banden 215 / 80R15 banden hebben gehad en dit is de beste die ik ooit veruit de auto ziet eruit als een ander had. Onder andere zodra ik op mijn tweede paar ATR, het s na minder dan 40.000 km met ATR te genieten improvable punten worden genomen Graal wanneer het begint afneemt, variërend van een uitzonderlijk goed om juist te zijn besteed. De grip op gras en nat gras. Noch de sneeuw is zijn sterke punt, onderhoudt een band beter dan een zomer om tractie en remmen richting, maar nog steeds beperkt in vergelijking met een goede winter juiste grip band. Zo is het voor degenen die alleen in de sneeuw van tijd tot tijd en willen niet om de band te veranderen. Wegligging is bijna goed voor zowel droge en natte voor een goede weg band voor SUV's. Het gebied zijn greep is kolossaal, uitstekend in diepe modder, bijna niet te beschrijven grind, zie bergafwaarts met grind en vuil in een auto zonder ABS stap op de remmen en notities, zoals het vertragen zonder te slippen en zonder het blokkeren van de wielen het verlaten van een gezicht onbeschrijfelijke wonder. Tractie in zand nog steeds goed en geweldige hard rock, zelfreinigend maakt een zeer hoog niveau. Normaal gesproken op wielen zijn slecht of slechts aanvaardbaar in OFF ROAD en vice versa. Als je houdt van de bergen, maar wil een goede grip te houden, zelfs in natte dit is uw band aarzelt niet.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Sławomir Szymański

  Maat: 245/70 R16

  Review: 4,8 111180
  Pirelli Scorpion ATR-banden bevelen zoals gespecificeerd door de fabrikant, en naar mijn mening is erin geslaagd om de kenmerken van de banden te combineren op het asfalt en het gebied. Het is bekend dat er niets goed helemaal niet, maar de band kwam echt in mijn mening, het ideaal. Ik adviseer SUV en off-road houdt goed in de droge of natte asfalt, rustig en heeft een lage rolweerstand. In het veld, werkt zeer goed, ik heb een vergelijking, omdat de achteras, maar heeft ook Pirelli banden STR (Scorpion ATR gestart op de vooras). Voorbeeld - voer een steile voorin en glibberig nat gras strip zonder enig probleem (Pirelli Scorpion ATR), terwijl de achterste begint te glijden en bekritiseerd (Pirelli Scorpion STR).

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Andy 1300

  Maat: 235/75 R15

  Review: 4,7 111170
  Eigenlijk was het een band jaar, kan ik zeggen dat ze zijn erg goed. Rustig, goed ze vasthouden aan hun op droge en natte wegen. Ik zou niet aanraden om alleen 4x4. De tweede set kocht ik een 4197 Lincoln Mark RWD drie jaar en ik ben verbaasd, prachtig voertuig wegligging, zelfs op nat wegdek. eerder snel kocht banden UW goede wandeling. Ze waren over het algemeen goed en rustig in de zomer, maar natte sneeuw of reizen als sleeën. Treadwell vloog in zijn ogen. Na een jaar van gebruik is misschien 4-5mm geweest. Pirelli Hoewel ze zijn duurder en hoger-end ik echt aanraden. Ik rodzinki mijn leven die deze auto reed is zeer waardevol voor mij. Ik beveel!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Aris, UK

  Maat: 235/70 R16

  Review: 4,0 11110
  Tot nu toe erg blij met hen. Ik heb geen problemen met het Verenigd Koninkrijk op natte had, maakte ik een geweldige reis naar Frankrijk en Zwitserland afgelopen winter met veel sneeuw op de weg en het ijs ook. Natuurlijk moet je voorzichtig zijn met het ijs te zijn zoals deze zijn niet winterbanden, maar Yiu nooit met grote moeite. Een goede keuze van de banden balalanced. Ik denk dat het verbruik konden hun zwakke punt bw.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Leszek

  Maat: 235/75 R15

  Review: 5,0 11111
  zomer winter rijden 130 km / h, Navara 2001, de tweede grootste winter, met het argument dat op de hellingen, bossen en het gebied in de winter geen probleem vormt, drijft niet, zoals een te hoge veld en weiden, alles gaat 30 kMH kunnen bereiken tijdens het rijden 3 keer sneller, ik weet niet de slijtage te zien, maar ik kan elke 5000 veranderen. mijl van een recht aan te bevelen

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Pirelli SCORPION ATR maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
235/65 R17 108 H 113 Kopen
175/70 R14 88 H 190 Kopen
185/65 R15 88 H 105 Kopen
185/75 R16 93 T 102 Kopen
205/80 R16 104 T 122 Kopen
205/80 R16 104 T 94 Kopen
235/75 R15 105 T 103 Kopen
275/50 R20 113 V 237 Kopen
325/55 R22 116 H 313 Kopen
325/55 R22 116 H 262 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: