Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Pirelli Snowcontrol Serie III

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Pirelli
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
69 / st.
Kopen
4,5
Review: Aanbevelingswaardig 111150 104 reviews

Pirelli Snowcontrol Serie III beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Type: winterband

Klasse: premium - maximale prestaties en hoogste kwaliteit

Bestemming: personenauto’s (stads- en compactauto’s)

Loopvlakprofiel: directioneel - groeven in een vorm van Letter V, goede prestaties en korte remweg op nat wegdek

Maten: van14 tot 16 inchPirelli Snowcontrol Serie III is een winterband die voor personenauto’s ontworpen is. Dit model wordt met een directioneel loopvlakprofiel uitgerust die zeer goed werkt op besneeuwde en ijzige wegdekken. Dit soort profiel wordt vaak gebruikt bij winterbanden door verschillende bandenproducenten omdat dit een hoog veiligheidsniveau en uitstekende prestaties onder alle omstandigheden garandeert.Een geoptimaliseerd systeem van blokken van het profiel zorgen voor een laag geluidsniveau en staat garant voor goed rijcomfort. In dit model wordt er een technologie van microinkepingen gebruikt en de afstand tussen de groeven wordt gereduceerd. Een groter contactoppervlak is een gevolg daarvan. Dat leidt tot grotere precisie en kortere remweg, ongeacht rij- en weersomstandigheden. Kleine inkepingen op omtrekskanalen gebruiken wrijvingskrachtern beter en dat heeft de tractie op besneeuwde wegdekken en rijstabiliteit verbeterd. Een directioneel loopvlak met brede omtrekskanalen garandeert efficiënte en snelle water- en sneeuwbrijafvoer. Als gevolg daarvan wordt de rijveiligheid verbeterd en het risico van aquaplaning geminimaliseerd. Het rubbermengsel waarvan de band gemaakt wordt, bevat geen aromatische oliën en daardoor is Pirelli Snowcontrol Serie III een milieuvriendelijke en ecologische band. Dit model zal aan de verwachtingen van de meest veeleisende bestuurders voldoen die volmaakte prestaties, rijveiligheid en rijcomfort waarderen.

Informatie over de producent: Pirelli is een Italiaans bandenconcern dat zijn producten sinds 1872 op de markt brengt. Dit bedrijf is gespecialiseerd in premium klasse banden die door hun hoogste kwaliteit, maximale prestaties en hoog rijcomfort gekenmerkt zijn. Pirelli produceert banden voor personenauto’s, motorfietsen, 4x4, vrachtwagens en raceauto’s. Zij is de vijfde grootste bandenproducent ter wererld. De hoofdzetel van Pirelli bevindt zich in Milaan.

Pirelli Snowcontrol Serie III beoordeling

Resume: 4,5 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 104 reviews

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111140 4,4
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111120 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111160 4,6

104 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 54 mensen
 • 4 46 mensen
 • 3 4 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

99% gebruikers recommanderen deze band

99%

Informatie over banden worden verzameld voor 3149 dagen. In deze periode hebben we verzameld 104 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 765000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: rijden op smeltende sneeuw.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Bartek

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,9 111190
  Pirelki kocht het omdat het lijkt vrij hoog gemiddelde band segment zijn, maar dat is wat ik kreeg tijdens hun "beproeving" overtrof mijn verwachtingen. De banden presteren goed in droge omstandigheden niet toestaan ​​dat uw truck van de weg te breken, maar is eerder een voordeel ten opzichte van standaard banden ... Moving on ... In de regen Ik hou niet van om te vertragen . Pirelki nam perfect voor mijn baan. Meerdere keren had ik de kans om in de sneeuw, zowel droge als natte omstandigheden. Nou .... Ik zou niet bij elkaar zijn als ik soms niet de handrem om tijdelijk gebruik "drifting" auto gleed. maar altijd de manier waarop ik wilde! Geen ongewenst gedrag! Dus wat is echt terug pirelki had niet veel te praten omdat ze gesloten waren, maar het front waren nog steeds bijten heel goed, zelfs in de sneeuw leidinggevende auto aura van een rechte lijn. Op het ijs, nou ... ik moet pieken, omdat er geen standaard band waanzin niet adviseert op het ijs te geven, maar hoe dan ook, Pirelli's auto beveiligingssysteem waren nog steeds voorbeeldig. Ik adviseer met een zuiver geweten, zowel voor wie op zoek naar statische en winter rij-ervaring! :)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: ekosprzatanie

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,0 11110
  Verhuisde mijn forum beoordeling donuts sneeuw geselecteerde controle Pirelli 3840 verschepen prijs :) 2014 de productie van donuts przejachały 1500 km en remmen de snelheid 150 kmh in augustus hebben heel goed verdiend, en het was moeilijk, de temperatuur rond 14 graden wat me verrast met zo geremd, had abs augustus exclusief droog asfalt terwijl bij een snelheid van 50 kmh temp. 8 graden abs natte onverharde weg en iets gewerkt om de auto af te schaffen, te wachten op de Scandinavische winter, laten we zien wat voor soort rubber verdere herziening :) totale kilometerstand van ongeveer 6000, opvallen mooi banden in de natte, in een lijn dwars door de hoeken, het goed gaat verse sneeuw, ijzel ook. Abs wakker vaak. Een nadeel voor mij is een toename van het verbruik van 2 liter meer als de zomer, een beetje te, tenzij een andere is vrij groot en vrijwel geen reactie op de steilste overdreven, het oppervlak is cool harde sneeuw. Boxed wielen met de koppeling begon te worden gevoeld. Ik moest Oberek achteruit doen, terug naar de bodem en een back-up. In het algemeen, voor zover ik ben blij met deze banden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: WoWo

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,2 111120
  De band van de huidige 4.500 kilometer onder verschillende omstandigheden overleden. Banden met een zeer interessante band met glooiende gruboklockowym bill "stenen". Op een droge ondergrond te gedragen naar behoren en niet vertragingen in hoeken voelen of zwemmen in het asfalt. Remming van iets lang. In de natte weg gedrag zeer correct. In het hoogtepunt van winterbanden. De vorm en de vorm van het loopvlak bieden uitstekende en betrouwbare besturing van de auto. ABS nauwelijks optreedt of is het te laat. Prestaties op sneeuw en zijn derivaten, zonder enig voorbehoud. Helaas behalve de band moet omvatten noisiness (dat een gevolg van de vorm van het loopvlak) en 70-90 km / h boven 120 kmh resonante genereren "drukte" unpleasant. Op de rijweg snelheden en droge omstandigheden zijn voelbaar rolweerstand in vergelijking met zomerbanden. In het algemeen is het echter doordat banden in termen van tractie betaalbare mogelijkheden voorgesteld. Ik beveel!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: natalai

  Maat: 175/60 R15

  Review: 4,4 111140
  Als een vrouw, heb ik misschien een andere kijk op alles wat gerelateerd is aan de auto. Afgezien van de mens. Tuurlijk, ik aandacht besteden aan het uiterlijk, maar in het geval van banden kunnen zeggen dat je mooier bent? Misschien als je kon kiezen om jezelf of tekening van de kleur band van de band zelf zou belangrijk zijn te kopen ... Op dit moment kan ik alleen maar zeggen dat het tweede seizoen ritten in de winter Pirelli zich veiliger voelen. Dus ik geleerd om "luisteren" naar mijn auto, ik kan vertellen wanneer er iets niet zoals het zou moeten zijn. Pirelli geschikt voor droge omstandigheden (geen problemen met grip, remweg echt indrukwekkend, zelfs wanneer gaan met een hogere snelheid) en veeleisender - in de regen of sneeuw. Als voor de demping van ongelijkheid ten opzichte van zomerbanden - een ander bedrijf - het is echt enorm. Zeker een pluspunt. Op dezelfde manier, geluiddemping. Zoals voor winterbanden zijn ze erg rustig in mijn mening.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Roy

  Maat: 185/60 R15

  Review: 4,5 111150
  Ik gebruikte Pirelli Snowcontrol Series 11 voor de laatste 3 winters. in 2010, toen we een zware sneeuwval in het Verenigd Koninkrijk (Essex) Onze Renault Modus (15 banden ') was een van de enige auto die kan worden gebruikt in mijn huis was, veel van mijn buren waren verbaasd dat mijn winterbanden waren Que Bueno. in 2011, in een andere Renault (toneel), die weer had problemen met het voertuig uitgerust met Pirelli dezelfde banden, maar dit keer waren ze 16 "is er niet veel sneeuw in 2012, maar veel ijs en opnieuw in de Modus met 15 "banden hebben geen problemen gehad, banden waren gewoon fantastisch in ijzige omstandigheden. ik heb geen verband met Pirelli, maar als gevolg van Snowcontrol banden ik kijk naar hen om ons veilig in de wintermaanden te houden. mijn zomerbanden zijn Michelin, maar wanneer het tijd is om te veranderen zal ze een moeilijke beslissing te hebben: Mich handhaven, of schakel over naar Pirelli.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Pirelli Snowcontrol Serie III maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 91 H 69 Kopen
205/55 R16 91 T 63 Kopen
195/65 R15 91 T 54 Kopen
175/65 R14 82 T 53 Kopen
185/65 R15 88 T 52 Kopen
175/65 R14 82 T 60 Kopen
175/65 R15 88 H 74 Kopen
175/65 R15 88 H 102 Kopen
185/60 R15 88 T 63 Kopen
185/65 R15 88 T 61 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Pirelli Snowcontrol Serie III test

2015 test ADAC in de maat: 165/70 R14 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Zeitung in de maat: 205/55 R16 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ADAC in de maat: 175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC in de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC in de maat: 185/60 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC in de maat: 165/70 R14 3. plaats beoordeling: ruim voldoende