Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Pirelli P Zero All Season

Pirelli P Zero All Season 225/45 R18 95 V M+S, XL, AR

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Pirelli
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
160 / st.
Kopen

Pirelli P Zero All Season beschrijving

De Pirelli P Zero All Season is een zomerband uit de premiumklasse die zo is ontworpen dat deze het hele jaar door comfort en veiligheid verschaft. De band is tot stand gekomen in samenwerking met autofabrikanten over de hele wereld. Het is het ideale product voor moderne voertuigen en zorgt voor zeer zekere sturing met de gewenste rijstijl en snelheid.


Het moderne asymmetrische loopvlak is gemaakt op basis van geavanceerde premium technologieën:

 • De techniek van het lamelleren binnenin - de gegolfde inkepingen verbeteren de prestaties van de band op besneeuwde wegen. Ze optimaliseren de tractie en beschermen tegen het verlies van grip zelfs bij intense vriestemperaturen.


 • De loopvlakblokken met variabele constructie optimaliseren de verdeling van de druk op het oppervlak van het patroon. Bovendien helpt dit om het tijdens het rijden gegenereerde geluid te minimaliseren.


 • Het geluidsreductiesysteem (Pirelli Noise Canceling System) maakt een maximale geluidsonderdrukking mogelijk dankzij het gebruik van polyurethaan geluidsabsorberend schuim op de binnenwand. Bovendien vermindert het de waarneembare trillingen die ontstaan tijdens het rijden. Het verzekert een uitzonderlijk comfortabele en stille reis, wat zeer waardevol is bij lange reizen.


 • De buitenblokken zijn verrijkt met langssneden met als gevolg een verhoogde adhesie van de auto tijdens het uitvoeren van manoeuvres. Bovendien optimaliseren ze de doorstroom van water door het loopvlak.


 • Voor de weerstand tegen aquaplaning tekenen de zeer brede randgroeven, die vloeistoffen verzamelen uit de kanalen en ze afvoeren van het oppervlak van de band.

Pirelli is een merk, dat in elk project dat uniek Italiaans karakter combineert met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Het Pirelli-concern is het oudste merk in de bandenwereld, met een geschiedenis die stamt uit 1872. Het bedrijf is noodzakelijkerwijs verbonden met de wereld van de motorsport, vooral met Formule 1-races. Maar niet alleen de race-circuits brengen Pirelli in verband met sportieve emoties. Het Italiaanse merk is al vele jaren de sponsor van het voetbalteam van Inter Milaan.

Pirelli P Zero All Season beoordeling

Pirelli P Zero All Season Nieuwigheid voor het jaar

Banden auto Pirelli
zomerbanden hebben beoordeling gekregen
3,6 van 2500 reviews
Onze klanten zijn met de band gereden
34829000 km
74% gebruikers raden dit product aan Pirelli
74%

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte. *

* Gegevens zijn gebaseerd op meningen van OPONEO gebruikers

Pirelli P Zero All Season maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
225/45 R18 95 V 160 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: